ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αυτο που κανεις ξερεις οτι ειναι λαθος ετσι?
    To οτι οταν ξαναπαω το ζοριζω και πιανομαι? Οι αποψεις διιστανται! Δεν το κανω σε βαθμο τραυματισμου απλα σε βαθμο πιασιματος.

Το πιασιμο ειναι μικροτραυματισμος του μυ με αποτελεσμα το σωμα σου να στελνει μεγαλυτερη ποσοτητα πρωτεινων για την αποκατασταση του...την επομενη φορα λοιπον ο οργανισμος για να ειναι προετοιμασμενος χρησιμοποιει αυτη την επιπλεον ποσοτητα πρωτεινων με αποτελεσμα την καλυτερη επιδοση. Αυτο σε εμενα κανει δουλεια...δεν το προτεινω σε κανενα αλλο να το ακολουθησει βεβαια ειδικα σε αρχαριους, αν και ειναι σε μερικες περιπτωσεις αναποφευκτο.

Senior Member
    Εγώ δεν είμαι της γυμναστικής, λίγο ποδήλατο, αλλά αυτό για τις μικρές καθημερινές μου μετακινήσεις. Ο ψυχίατρός μου, μου είχε πει ότι το περπάτημα και το ποδήλατο, βοηθανε πολύ στο άγχος. Οταν είχα τα προβλήματά μου και δυσκολευόμουνα να κοιμηθώ, ειχα επιλέξει το περπάτημα για να κουράζομαι. Βοηθάει πολύ.

Senior Member
    Εγώ αυτό που θέλω να πετύχω με τη γυμναστική είναι περισσότερο για να ασχοληθώ με κάτι και να με βοηθήσει να αποβάλλω τη διαρκή ένταση που νιώθω. Ένταση βέβαια η οποία τελικά με καταβάλλει και δεν έχω δυνάμεις. Ενώ κάθομαι όλη μέρα νιώθω κουρέλι και δεν μπορώ να κουνηθώ και αυτό με τρομάζει. Από όλους όσους γυμνάζονται ακούω ότι τους δίνει ενέργεια και ευεξία. Τα έχω ανάγκη και τα δύο. Επίσης έχω ακούσει ότι βοηθάει στην παραγωγή σεροτονίνης. Πάντως οι απαντήσεις σας είναι πολύ διαφωτιστικές και νομίζω με βοηθούν λίγο και με σπρώχνουν να προσπαθήσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    δεν το προτεινω σε κανενα αλλο να το ακολουθησει βεβαια
    Καλα κανεις και δεν το προτεινεις!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by m.monkey View Post
    Εγώ αυτό που θέλω να πετύχω με τη γυμναστική είναι περισσότερο για να ασχοληθώ με κάτι και να με βοηθήσει να αποβάλλω τη διαρκή ένταση που νιώθω.
    Πολυ ωραια! Βρες,λοιπον,κατι που θα σ'ευχαριστει και δοκιμασε! Απεφευγε,ομως,να σκεφτεσαι ποτε θα δεις αποτελεσματα γιατι τοτε θ'αγχωνεσαι περισσοτερο! Ασε το χρονο να κυλησει και ολα τ'αλλα θα ερθουν απο μονα τους!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by m.monkey View Post
    Εγώ αυτό που θέλω να πετύχω με τη γυμναστική είναι περισσότερο για να ασχοληθώ με κάτι και να με βοηθήσει να αποβάλλω τη διαρκή ένταση που νιώθω. Ένταση βέβαια η οποία τελικά με καταβάλλει και δεν έχω δυνάμεις. Ενώ κάθομαι όλη μέρα νιώθω κουρέλι και δεν μπορώ να κουνηθώ και αυτό με τρομάζει. Από όλους όσους γυμνάζονται ακούω ότι τους δίνει ενέργεια και ευεξία. Τα έχω ανάγκη και τα δύο. Επίσης έχω ακούσει ότι βοηθάει στην παραγωγή σεροτονίνης. Πάντως οι απαντήσεις σας είναι πολύ διαφωτιστικές και νομίζω με βοηθούν λίγο και με σπρώχνουν να προσπαθήσω.
    Τονωτικο ειναι το kick box.. μπορεις επισης να κανει power yoga! Πιστευω οτι θα σε βοηθησει..

Senior Member
    Χριστινα,εχεις λιγο "κολλησει" με τη γιογκα ή ειναι ιδεα μου? Σ'αρεσει πολυ?

@ Μου θυμισες και μια ιστορια με τη γιογκα...πολυ γελιο!

Senior Member
    Εγω δεν ξερω Yoga αλλα ξερω τον Yoda! :P

The force is strong!
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...pFy2tmU2hCGQ-4

Senior Member
    αν έχεις άγχος μην ασχοληθείς με αθλήματα τύπου kick boxing, θες κάτι πιο ήρεμο και λιγότερο επιθετικό. επίσης είναι καταστροφή για τη μέση, να το ξέρεις.

πιστεύω πάντως ότι αν γραφτείς γυμναστήριο και πηγαίνεις 3 φορές τη βδομάδα και ακολουθείς σωστά το πρόγραμμά σου, σε κανά μήνα θα έχεις μπει σε σειρά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Χριστινα,εχεις λιγο "κολλησει" με τη γιογκα ή ειναι ιδεα μου? Σ'αρεσει πολυ?

@ Μου θυμισες και μια ιστορια με τη γιογκα...πολυ γελιο!
    Ναι μου αρεσει πολυ και ειναι απιστευτη γυμναστικη.. με ηρεμει και με τονωνει! Ποια η ιστορια?

Senior Member
    Ναι μου αρεσει πολυ και ειναι απιστευτη γυμναστικη.. με ηρεμει και με τονωνει! Ποια η ιστορια?
    Ναι δεν αμφιβαλλω, απλα εμενα δε μ'αρεσουν τοσο αυτου του ειδους οι ασκησεις τυπου γιογκα, πιλατες, τρεξιμο και γενικα αεροβιοκαταστασεις! Προτιμω περισσοτερο ασκησεις με μυικη δυναμη!
    Η ιστορια,λοιπον,ειναι η εξης: Η αδερφη μου με ειχε ζαλισει να παμε να παρακολουθησουμε ενα προγραμμα γιογκας που διοργανωνε το γυμναστηριο οπου πηγαιναμε επειδη δεν ειχε αλλη παρεα και ντρεποταν να παει μονη. Με τα χιλια,λοιπον, παρακαλια δεχτηκα τελικα. Με το που μπαινω,λοιπον,στην αιθουσα αντικρυζω παντου κερακια και λεω απο μεσα μου οτι δεν το γλυτωνω σημερα το καψιμο! Τελος παντων, μαζευομαστε και αρχιζουμε να κανουμε κατι κινησεις με μπουρδουκλωμα των ποδιων κι εγω δεν μπορουσα μετα να τα λυσω! Ασε...τρελο γελιο σου λεω! Γενικοτερα,δεν εχω και πολυ ελαστικοτητα λογω του οτι ειμαι καπως μυωδης και σφιχτη και ημουν σαν το νταμαρι μεσα στην αιθουσα!
    Εννοειται,βεβαια πως δεν ξαναπηγα!

Senior Member
    Χαχαχαχααα! Κοιτα υπαρχουν διαφορα ειδη γιογκας. Εμενα μου αρεσει η δυναμικη γιογκα η οποια διαφερει πολυ απο αυτο που περιγραφεις. Εχει να κανει με μυικη δυναμη..

Senior Member
    Χαχαχαχααα! Κοιτα υπαρχουν διαφορα ειδη γιογκας. Εμενα μου αρεσει η δυναμικη γιογκα η οποια διαφερει πολυ απο αυτο που περιγραφεις. Εχει να κανει με μυικη δυναμη..
    Μπααα ασε... Λεω ν'αποφυγω το ξεβιδωμα και γενικως την αποσυνδεση!
    Δεν ειναι για μενα αυτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Μπααα ασε... Λεω ν'αποφυγω το ξεβιδωμα και γενικως την αποσυνδεση!
    Δεν ειναι για μενα αυτα!
    Χαχαχαααα! Χανεις παντως! Δυναμωνεις και πιο γρηγορα... :P

Page 2 of 2 FirstFirst 12