Results 31 to 42 of 42
-
21-10-2011, 20:52 #31
- 21-10-2011, 22:11 #32
αυτος που τα καταφερνει να ρίχνει γυναικες στην καθημερινη ζωή θα τα καταφερνει το ίδιο και στα μπαρ και στα ιντερνετ. Είναι ο λόγος, η πειθώ, το μπλα μπλα δλδ, το να ναι τετοιος χαρακτηρας ή να παρουσιαζει τον εαυτο του με τροπο που να ναι αρεστος και να ελκυει γυναικες και εννοειται να ναι εστω λιγο εμφανισημος. καποιος που δεν τα καταφερνει στην καθημερινη ζωή θα δυσκολευτει και στο διαδίκτυο.
αυτο που λεω πάντα επίσης, είναι να δινουμε την ευκαιρια στον αλλο, κι αν χρειστει να παιρνουμε την πρωτοβουλια και να μην απορρίπτουμε πριν καλα καλα τον γνωρισουμε επειδη δε μας εκανε την καλη εντυπωση.γιάννης
21-10-2011, 22:15 #33
Ούτε στα μπαρ ούτε στο ίντερνετ γίνονται ερωτικές γνωριμίες.Τζάμπα συζητάτε.
Στα μπαρ δεν γίνονται πρώτον γιατί η αναλογία αντρών-γυναικών είναι συνήθως 1 γυναίκα για 10 άντρες και δεύτερον οι ίδιες οι γυναίκες δεν το θέλουν γιατί φοβούνται τους αγνώστους.
Στο ίντερνετ είναι γνωστή ιστορία.Μιλάς με μια φωτογραφία,που δεν ξέρεις αν είναι και αληθινή,και όταν είναι να συναντηθείτε αρχίζουν οι δικαιολογίες 'έχω σχέση','απλώς περνάω την ώρα μου' κλπ κλπ κλπ και πάπαλα.Last edited by Paolo_1; 21-10-2011 at 22:27.
22-10-2011, 01:45 #34
Που έχουμε καταντήσει πάντως... Να περιμένουμε από το ίντερνετ και τα μπαρ για να βρούμε σύντροφο. Η μοναξιά στην εποχή μας θερίζει.
22-10-2011, 03:38 #35
22-10-2011, 04:28 #36
Η γνωριμια μεσα σε ενα μπαρ εχει δυο μεγαλες αντιθεσεις - κατα την γνωμη μου -, sε σχεση με την γνωριμια μεσα απο το "web".
Στο μπαρ εχεις το πλεονεκτιμα να εχεις την αληθινή και πληρης εξωτερικη εικονα της η του ανθρωπου που γνωριζεις .Απεναντίας στο ιντερνετ ,μεσα απο τις φωτογραφιες δεν μπορεις να εχεις την ιδια αποψη οπως οταν τον βλεπεις τον αλλον μπροστα σου, ζωντανα ,να κινείται κι να μιλάει.
Απο την αλλη στο ιντερνετ εχεις ενα μεγαλο θετικο σε σχεση με το μπαρ ,τη πνευματικη γνωριμια με τον αλλον, λογο του παραπανω χρονου που εχεις σε ενα τσατ μπορεις να μαθεις πολλα πραματα ,να γνωρισεις τον χαρακτηρα του βαθύτερα ,να μαθεις την προσωπικότητα του πιο αναλυτικα σε σχεση με το μπαρ ,οπου λογο της μουσικης και διαφορων αλλων πραγματων η προσοχη σου ειναι μιομενη ,ενω στο τσατ εισαι ηρεμος , στο σπιτι σου , συγκεντρομενος και νιφαλιος.Μπορεις λοιπον μεσα απο το τσατ να εχεις μια ποιο αληθινη γνωμη για τον αλλον.
Τελειωνοντας , θα θελα να πω για την περιπτωση του να μαθεις και να σε μαθει καποιος απο το τσατ. Ειναι πολυ καλο ,αλλα αμα λες την αληθεια και αυτη η αληθεια ειναι σκληρη και κανει κακη εντυπωση στον αλλον ,στον αλλον που θε θελες να δεις και απο κοντα ,Οχι αναγκαια γτ. τον ερωτευτικες ,αλλα λογο του οτι σου εχει κανει καλη εντυπωση και απλα θες να βγεις μαζι του για ενα καφε η ποτο ,τοτες χανεις καθε ελπιδα! Ελπιδα που θα ειχες αμα του ελεγες ψεματα η απλα του εκριβες την αληθεια. Αυτο παει για εμενα ,ποιος θα θελε να βγει μαζι μου αμα μαθει οτι εχω θεμα με ναρκωτικα ? η οτι εχω κανει καποιες βλακεις στην ζωη μου?
22-10-2011, 16:02 #37
η γνωριμία μου με τον καλύτερο μου φίλο πλέον, έγινε μέσω ίντερνετ πριν απο περίπου 5 χρόνια, μέσα απο ένα φόρουμ εντελώς απρόσωπο και ενδεχομένως γελοίο. Συνεχίσαμε να μιλάμε με μέιλ, μετά το μέιλ έγινε μσν, μετά το μσν ήρθε ένας καφές, μετά ένα ποτό, μετά γνώρισε φίλους μου, γνώρισα φίλους του, δέσαμε. Μιλήσαμε άπειρες ώρες πριν πιούμε εκείνον τον καφέ, κι όταν τον ήπιαμε, ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.
Δεν συμβουλεύω βέβαια κανέναν να κυνηγάει τις γνωριμίες μέσω νετ, αλλά αν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι, να κρατάει μια πισινή εκεί που χρειάζεται, αν βρει κάτι πραγματικά που του ταιριάζει σε φιλικό ή ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο, η κάθε γνωριμία όπως και να γίνεται, γνωριμία είναι.
22-10-2011, 21:00 #38
Μάλλον τους άντρες θερίζει και όχι τις γυναίκες.Δεν βλέπω να ψάχνει και καμία σε ίντερνετ και μπαρ για σύντροφο.Αν ήταν έτσι θα ήταν και πιο ανοιχτές γενικώς.Αλλά αφού δεν είναι σημαίνει ότι οι περισσότερες βρίσκουν εύκολα σύντροφο μέσω του κοινωνικού κύκλου τους και δεν ψάχνουν από αλλού.
Αντίθετα,το 95% που ψάχνονται σε ίντερνετ και μπαρ είναι άντρες.
22-10-2011, 21:05 #39
22-10-2011, 21:13 #40
22-10-2011, 21:19 #41
Δε νομίζω ότι θα βρεις πολλούς που να γνώρισαν στο ίντερνετ τον καλύτερό τους φίλο.
Πιστεύω ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι συνομιλίες μένουν σε ηλεκτρονικό επίπεδο και δεν προχωρούν και σε κανονικό,είτε για φιλικό είτε για ερωτικό σκοπό.Πάντα ένας απ'τους δύο ή και οι δύο δεν θέλουν να προχωρήσουν περισσότερο.Υπάρχει μεγάλη καχυποψία και φοβία γενικώς και κάποιες φορές δικαιολογημένα βέβαια γιατί δεν ξέρεις με τί είδους άτομο συνομιλείς και αν σου λέει παραμύθια.
22-10-2011, 21:21 #42
Το απο που θα τον γνωρίσεις δεν έχει σημασία. Αλλά η δεκτικότητα σου κατά τη γνωριμία και το σημαντικότερο αν ταιριάξετε.
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το να συζητάς υπερβολικά αρχικά μέσω διαδικτύου και μετά να τον γνωρίζεις απο κοντά. Εκεί χάνει λίγο απο το φυσιολογικό της γνωριμίας, άσε που δημιουργούνται και λάθος προσδοκίες.
Έχω κι εγώ φίλους απο το νετ, και έκανα και σχέσεις...!Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει