Διαμαρτυρία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 133
    Senior Member
    Δε γνωρίζω τις σχέσεις μεταξύ σας και δεν ξέρω τι έχει πει ο Κύκνος, αλλά οπωσδήποτε θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε διαπληκτισμό με ένα δυστυχισμένο άτομο με σκέψεις αυτοκτονίας. Όσα καλά είχατε να πείτε τα είπατε, απο εκεί και πέρα δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε, δεν ξαναμιλάτε. Αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό τότε μη λες τίποτα λένε.

Το να ''μαλώνεις'' και να παίρνεις στα σοβαρά και προσωπικά τα λόγια κάποιου που έχει πρόβλημα, είναι ανώριμο.

Κύκνε μην αυτοκτονήσεις :)
    Δύναμη Κύκνε, δεν είσαι μόνη

Τον είπα τον καλό μου λόγο, τώρα το βουλώνω
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    εγω της το ειπα....................μην κανεις ετσι κουκλα μου και εγω χαλια ειμαι.................αλλα το παλευω καπως............και σβησε κανα πμ να σου στειλουμε.

Senior Member
    κυκνε σβησε μερικα πμ

Senior Member
    βρε κουκλα μου κυκνε σβησε τα πμ!και μην κανεις ετσι κουραγιο δεν πρεπει να μαστε ηττοπαθεις...............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Δε γνωρίζω τις σχέσεις μεταξύ σας και δεν ξέρω τι έχει πει ο Κύκνος, αλλά οπωσδήποτε θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε διαπληκτισμό με ένα δυστυχισμένο άτομο με σκέψεις αυτοκτονίας. Όσα καλά είχατε να πείτε τα είπατε, απο εκεί και πέρα δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε, δεν ξαναμιλάτε. Αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό τότε μη λες τίποτα λένε.

Το να ''μαλώνεις'' και να παίρνεις στα σοβαρά και προσωπικά τα λόγια κάποιου που έχει πρόβλημα, είναι ανώριμο.

Κύκνε μην αυτοκτονήσεις :)
    Δύναμη Κύκνε, δεν είσαι μόνη

Τον είπα τον καλό μου λόγο, τώρα το βουλώνω
    Σ' ευχαριστώ Νατάσα...αν κι είχα λόγο για όσα είπα αλλά προτιμώ να λήξει το θέμα εδώ...δεν το έβαλα το θέμα για να μαλώσω με κανέναν αλλά για να συζητήσω για κάτι που με πείραξε. Μπορεί να έχω πρόβλημα αλλά δεν επιτίθεμαι χωρίς λόγο, δεν μου φταίνε σε τίποτα οι άλλοι και το θεωρώ κακό να το κάνει κάποιος αυτό...

Senior Member
    Έσβησα κορίτσια...μη βιάζεστε, δεν πρόλαβα η γυναίκα...δεν πεθαίνω ακόμα, μη φοβάστε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α...εσένα ξέχασα να σε προσθέσω στη λίστα αγνόησης...επέλεξες να μην μιλάς αλλά στο θέμα μπήκες...ξέρω, ξέρω, το έκανες για να βοηθήσεις όπως το έκανες και στο τσατ που με κατηγορούσες και με χτυπούσες εκεί που πονάω...έχεις θράσος για να βγαίνεις από πάνω αντί να ζητήσεις συγγνώμη...μην ανησυχείς όμως, θα μπεις κι εσύ στη λίστα μου αμέσως οπότε δεν πρόκειται να σε ξαναπιάσω στο στόμα μου...κι είτε μιλάς είτε όχι εγώ δεν θα το βλέπω...όσο για το ότι δεν είσαι οσιομάρτυρας είναι ηλίου φαεινότερον κι ευτυχώς που δεν είσαι και ψυχολόγος...και με απειλείς κι από πάνω...πάρε μια αναφορά ως αποχαιρετηστήριο δωράκι λοιπόν. Κρίμα που το τσατ δεν έχει ιγκνορ και δεν μπορώ να μπαίνω όταν είστε εσείς...αλλά τί λέω τώρα; Αφού θα με κάνετε μπαν από το τσιφλίκι σας...αντιος!
    αν οι συκοφαντιες σε ανακουφιζουν, μπορεις να συνεχισεις.

στο τσιφλικι μας δεν θα σε κανουμε μπαν, αλλα ειναι ιδιωτικος χωρος που μοιραζομαστε με οσους μας συμπαθουν.
    το εχουμε για να περναμε καλα, οχι για να ερχονται να μας βριζουν..
    ΔΕΝ ειναι τσατ του φορουμ, αυτο το λεμε παντα.
    οποτε τι λογο εχεις να ερθεις?

...κυκνε ένα θα πω: το να απειλείς πως θα πεθάνεις δεν σου δίνει και το δικαίωμα να ψευδεσαι.
    Θα σου πω όμως κάτι: αν συνεχίσεις να συκοφαντείς άτομα και καταστάσεις, στις οποίες ήμουν μπροστά, θα αναγκαστώ να ανοίξω το στόμα μου και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου.

προς τους υπόλοιπους: δεν πιστεύω να με παρεξηγήσει κανείς. Είμαι και γω στα πρόθυρα αυτοκτονίας και έχω το ακαταλόγιστο.

Senior Member
    να χαμε τωρα μια τσοκολατουλα να φαμε καλα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!ολοι στα προθυρα ειμαστε τουλαχιστον να παμε χορτατοι!

Senior Member
    Λοιπον προτεινω κατι... αν προσπαθησετε να σκεφτειτε θετικα κερναω οσες σοκολατες θελετε :D

Senior Member
    συγνωμη σπαμ ποστ.......το εσβησα............συνεχιστε........ ..........

Senior Member
    καποιες φορες η ζωη ...δειχνει το ασχημο προσωπο της...................αλλα τωρα ειμαι αρκετα καλυτερα μπορω να πω.............σε καλυτερη κατασταση............και αισθανομαι δυνατη απο τοτε που γραφτηκα εδω..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λοιπον προτεινω κατι... αν προσπαθησετε να σκεφτειτε θετικα κερναω οσες σοκολατες θελετε :D
    περιμενουμε τις σοκολατες μην ξεχασεις..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    ημουνα στις 29 αυγουστου στη χιο,εκει ηθελα να αυτοκτονησω.........αλλα τι να κανω που ημουν ατυχη ημουν με ενα φιλο μου ,μου πηρε ολα τα αιχμηρα αντικειμενα .....και με φυλαγε το βραδυ ακομη και στη τουαλετα,,αλλιως δε θα εγραφα τωρα αυτες τις γραμμες..............................
    δαναη
    θελεις να ανοιξεις ενα αλλο θεμα να συζητησεις με οποιους θελεις οτι σε απασχολει?
    εδω ειναι αλλο θεμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    περιμενουμε τις σοκολατες μην ξεχασεις..............
    μπραβοοοο! Εχεις κερδισει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σοκολατα Lacta!!!! ή θες αλλη?

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast