ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    σε ζηλευω ρε ρεμ!!!!!!!! μακαρι αν μουν ατομο να μου αρκουσε λιγο κρασι λιγο θαλασσα κ τ αγορι μου! αλλα αμα πιω κρασι θα μεθυσω, αμα βρω θαλασσα θα πνιγω κ οσο για τ αγορι μην επεκταθω! :p
    κοιτα, και το να τρωω οσο θελω χωρις να παχαινω, δεν θα με χαλαγε, καθως το κρασακι δεν πινεται ξεροσφυρι :ΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    ναι οντως ενα ποτηρακι ηπια χτες και μου καψε την στομαχα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Όπως λέει και εκεί,

We’ve all seen people who are always happy – even amidst agonizing life trials. I’m not saying happy people don’t feel grief, sorrow or sadness; they just don’t let it overtake their life

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δηλαδή στον κόσμο μου όλα αυτά απλά δεν ισχύουν. Στο δικό σου ισχύουν? Πχ το "we've all seen people who are always happy"

indeed η υπερβολή είναι στο always.
    Aλλά ναι, έχω δει τετοια άτομα που μπορεί να μην είναι με το φρικιαστικο χαμόγελο του τζοκερ 24/7 , αλλά σπάνια θα τους δεις να μιζεριάζουν, να γκρινιάζουν, να κατηγορούν. Αυτό αρκεί. Επίσης έχω δει και κάποια (λίγα) άτομα που είναι εντελώς στον κόσμο τους , αλλά όχι πάντα, αλλά όταν δεν είναι ανάγκη και ζήτημα ζωής και θανάτου! Επιτυχημένα δεν ξέρω άμα έγιναν στην πορεία , αλλά αγαπητά σε όλο τον κόσμο γύρω τους ήταν πάντως, με ότι θετικά συνεπάγεται αυτό.

Ναι, άκου τη διαφορά. Εγώ τους λέω ηλίθιους. Αυτός τους λέει τυχερούς και ικανούς. Εναλλακτικά, μπορείς να σκεφτείς τον Γιωργάκη. Που ενώ οι έλληνες αναστενάζουν, αυτός ζει σε μια πατρίδα που βαδίζει στο δρόμο της "απαραίτητης" θυσίας και του μετέπειτα λαμπρού μέλλοντος. λολ
    Ναι αλλά ξεχνάς ότι ο GAP δεν ζει στον κόσμο του και πως ούτε αυτός αποφασίζει τι θα πει και πως θα το πει. Του λένε απλά οι επικοινωνιολόγοι του να μιλάει ωραία και ελπιδοφόρα ώστε να πει αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Έτσι δεν λειτουργεί η εξουσία? Όταν είναι κάποιος στην αντιπολίτευση τα βλέπει όλα μαύρα και άραχνα, αλλά όταν μετά από μια μέρα ακριβώς έρθει στην εξουσία τότε ξαφνικά έχουν φυτρώσει λουλουδάκια και δάση όπου τρέχουν χαρούμενα παιδάκια χορεύοντας κυνηγόντας πεταλουδίτσες! : γλώσσα εξουσίας . Άμα οι πολιτικοί λέγανε αυτά που έχουν πραγματικά στο μυαλό τους δημόσια, τότε δεν θα είχανε και τόσο μεγάλο προσδόκιμο ζωής στην πολιτική, και όχι μόνο..

Μετά, respect people for who they are.
    Βλέπεις έναν κακό άνθρωπο σαν αυτόν που περιέγραψες.
    Κατανοείς ότι είναι κακός και έχει τα οικογενειακά/ψυχολογικά/κάτι προβλήματα που τον έχουν κάνει έτσι και απλά τον αποφεύγεις ή του λες "ναι, εντάξει έχεις δίκιο.." και τελειώνει η υποθέση. πας μπροστά, τον αφήνεις πίσω. Δεν κάθεσαι μαζί του, και ούτε σχέδια εκδίκησης ούτε τίποτα. η ζωή του είναι η τιμωρία του.
    Τώρα σε ακραίες περιπτώσεις θα απαιτούνται και ακραίες λύσεις βέβαια αλλά αυτό είναι και άλλο θέμα.

100% responsible for their own life. Ok, another one. Αν τώρα γίνει ένας σεισμός και μου πέσει ο σοβάς στο κεφάλι, δε θα είμαι 100% ρισπόνσιμπλ πιστεύω γι αυτό.
    Τα απρόοπτα συμβαίνουν , και άνθρωποι πεθαίνουν συνέχεια γύρω μας, είναι ο κανόνας του οικοσυστήματος είτε μας αρέσει είτε όχι.! Ανθρωποι φεύγουν-άνθρωποι έρχονται.
    Αλλά τώρα άλλο να σου πέσει ένας σοβάς στο κεφάλι σου, και άλλο να κατεβάσεις 3 μπουκάλια ουίσκι και να βγεις βραδάκυ να κάνεις κόντρες στην παραλιακή και μετά να κατηγορείς την τύχη για άμα *μπρρ* συμβεί το οτιδήποτε! Δεν ελέγχουμε πάντα την ζωή μας, αλλά εκεί που μπορούμε να ασκήσουμε μια μορφή ελέγχου, ας το κάνουμε.

Senior Member
    εμενα να σταματησει ο χρονος και να μην μεγαλωνα αλλο ποτε. α κ να τρωγα χωρις να χοντραινω. θα μουν χαρουμενη πιστευω.
    Λυπάμαι που θα σου το πω, αν και νομίζω ότι το ξέρεις ήδη, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να είσαι χαρούμενη αν έχεις τέτοιες ουτοπικές προσδοκίες. Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.
    Προσωπικά, αυτό που χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη είναι να είμαι υγιής, ερωτευμένη, να έχω καλούς φίλους γύρω μου και να βγάζω χρήματα δημιουργώντας και διασκεδάζοντας. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου τα έχω πετύχει όλα αυτά. Θα ήμουνα πιο χαρούμενη αν οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν ευτυχισμένοι.

Senior Member
    το ξερω ρε συ μαρακι εχεις δικιο.........δεν ελεγχω τις κωλοεπιθυμιες μ. επισης δεν νιωθω ωστε να μαι ερωτευμενη η οτιδηποτε αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    βρε Μπολτάκι μου. Τι φοβερά και τρομερά cliches έχει συγκεντρώσει ο τυπάς, δε λέγεται.
    Αυτό που συμβαίνει με όλα τα βαθυστόχαστα που κατά καιρούς συγκεντρώνουν "ειδικοί" σε ζητήματα.
    Δηλαδή στον κόσμο μου όλα αυτά απλά δεν ισχύουν. Στο δικό σου ισχύουν? Πχ το "we've all seen people who are always happy"
    Ναι, άκου τη διαφορά. Εγώ τους λέω ηλίθιους. Αυτός τους λέει τυχερούς και ικανούς. Εναλλακτικά, μπορείς να σκεφτείς τον Γιωργάκη. Που ενώ οι έλληνες αναστενάζουν, αυτός ζει σε μια πατρίδα που βαδίζει στο δρόμο της "απαραίτητης" θυσίας και του μετέπειτα λαμπρού μέλλοντος. λολ

Μετά, respect people for who they are. Τι μου λες. Όλες? Όλους? Ανεξάρτητα από το τι κάνουν και τι ρόλο βαράνε? Τότε τι μας εμποδίζει από το να κρατάμε στη ζωή μας τους πάντες? Η στενότητα χώρου. Ένα. Και εχμ, η πραγματικότητα.
    Και κάτι που λέγεται αναγκαστική ΕΠΙΛΟΓΗ μήπως? Ξεδιάλεγμα? Άρα επιλογή μάνι μάνι σημαίνει όχι όλες, όχι όλους. Όσους μας ταιριάζουν. Όσους δένουν τα χνώτα μας. Πώς να το κάνουμε, δε μπορείς να με πείσεις ότι θα δεχτώ έναν ομοφοβικό για παρεάκι μου, ούτε έναν φασίστα, ούτε ούτε ούτε. Όπως φαντάζομαι δε θα με θέλουν για παρέα, ούτε θα με "σέβονται for who I am". Actually I may want to get rid of them for who they are and they may want to bash me for who I am.:P

Το ίδιο ισχύει στο Love Unconditionally. Που καιρό τώρα το ακούω, το διαβάζω, το τρώω στη μάπα και ΠΑΝΤΑ όμως, μένω άφωνη και ντούβρουτζη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ρε φίλε τούτο το πράμα που μου προωθείς ως καραμελίτσα διαρκώς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ UNCONDITIONAL. yep, this is the real world. Everything is conditional. Πχ, αγάπα και αυτόν που σε δέρνει. Αγάπα αυτήν που σε κακοποιεί. Αγάπα αυτόν που σε βρίζει και σε ταπεινώνει. Και μετά αν δεν βαρέσεις μπιέλες ή δεν κάνεις κάνα έλκος ΝΑ με το συμπάθειο, έλα να το συζητήσουμε. Δε μπορούν να ισχύουν τόσο βαρύγδουπα, υποκριτικά τσιτάτα. Μόνο για ανελαστικά, φορμαρισμένα πλάσματα. Οι άνθρωποι δεν είμαστε τέτοια πιστεύω, ξεφεύγουμε από ψεύτικους κανόνες που θέλουν να μας φορεθούν κατάσαρκα ενώ η πραγματικότητα δείχνει αλλού και μοιάζει αλλιώτικη.

100% responsible for their own life. Ok, another one. Αν τώρα γίνει ένας σεισμός και μου πέσει ο σοβάς στο κεφάλι, δε θα είμαι 100% ρισπόνσιμπλ πιστεύω γι αυτό. Το ανάλογο σε χιλιάδες άλλες περιπτώσεις. Κάποια άλλα από τα τσιτάτα είχαν και κάποια αλήθεια μέσα τους. Στο γενικό όμως, they suck, no offence.:P
    Καλά τα λες. Η πλάκα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν πετύχει αυτού του είδους την ευτυχία και πληρότητα. Γιατί, δε νομίζω να μπορούν να πείσουν και κανέναν άλλο.
    Εκτός αν μιλάμε για τον Δαλάι Λάμα.

Senior Member
    το ξερω ρε συ μαρακι εχεις δικιο.........δεν ελεγχω τις κωλοεπιθυμιες μ. επισης δεν νιωθω ωστε να μαι ερωτευμενη η οτιδηποτε αλλο
    Στη θέση σου λοιπόν θα έλεγα: Θα ήμουνα χαρούμενη αν μπορούσα επιτέλους να αλλάξω πεποιθήσεις, άρα και επιθυμίες και να μπορέσω να νιώσω και να ερωτευτώ. Αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω. Και θα το καταφέρω.

Senior Member
    ωραια η αγκαλιτσα..........μερικες φορες. λιγο creepy βεβαια
    creepy τι εννοείς?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ναι αλλα δεν γινεται να το προσδοκεις ακριβως αυτα ερχονται μονα τους. creepy ειναι αβολες οι αγκαλιες καμια φορα

Senior Member
    ναι αλλα δεν γινεται να το προσδοκεις ακριβως αυτα ερχονται μονα τους. creepy ειναι αβολες οι αγκαλιες καμια φορα
    creep νομιζω σημαίνει αλήτης αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Senior Member
    Creepy σημαινει ανατριχιαστικος

Εγω παλι πιστευω οτι γινεται καποιος να ειναι μονιμα 'χαρουμενος' , και δεν εννοει να χαζογελαει ή χαζοχαρουμενος εννοω πληρης και με καλη διαθεση και δυνατος

Senior Member
    δν ξερω αν θα με πειτε φιλοχρηματη αλλα οταν ειναι μερα πληρωμης εχω κατι τρελα κεφια!
    την επομενη πεφτω....
    γιατι δν εχω μια...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    δν ξερω αν θα με πειτε φιλοχρηματη αλλα οταν ειναι μερα πληρωμης εχω κατι τρελα κεφια!
    την επομενη πεφτω....
    γιατι δν εχω μια...
    φυσικό είναι, σου δίνεται η ευκαιρία ν' αγοράσεις καμιά τσαντούλα, κανένα παπουτσάκι χεχε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    την επομενη πεφτω....
    γιατι δν εχω μια...
    φυσικό είναι, σου δίνεται η ευκαιρία ν' αγοράσεις καμιά τσαντούλα, κανένα παπουτσάκι χεχε!

Senior Member
    "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ρε φίλε τούτο το πράμα που μου προωθείς ως καραμελίτσα διαρκώς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ UNCONDITIONAL. yep, this is the real world. Everything is conditional. Πχ, αγάπα και αυτόν που σε δέρνει. Αγάπα αυτήν που σε κακοποιεί. Αγάπα αυτόν που σε βρίζει και σε ταπεινώνει. Και μετά αν δεν βαρέσεις μπιέλες ή δεν κάνεις κάνα έλκος ΝΑ με το συμπάθειο, έλα να το συζητήσουμε. Δε μπορούν να ισχύουν τόσο βαρύγδουπα, υποκριτικά τσιτάτα. Μόνο για ανελαστικά, φορμαρισμένα πλάσματα. Οι άνθρωποι δεν είμαστε τέτοια πιστεύω, ξεφεύγουμε από ψεύτικους κανόνες που θέλουν να μας φορεθούν κατάσαρκα ενώ η πραγματικότητα δείχνει αλλού και μοιάζει αλλιώτικη.".

Μόλις εισήλθα και μ' έπιασε ο γέλωτας... τί να πρωτοσχολιάσω;... είμαι τόσο κουρασμένη ρε γαμώτο!... θα ήθελα να το σχολιάσω όλο, αλλά δε ξέρω αν θα το θυμηθώ την Κυριακή που - υποτίθεται - έχω παραπάνω χρόνο. Για να καταλάβεις, συμφωνώ με αυτή την... ανιδιοτελή αγάπη. Αποφάσισα - για παράδειγμα - να πιω καφεδάκι με όλους αυτούς που κακοποίησαν όλα αυτά τα ζώα που περνάνε απ' τα χέρια μου εδώ και 30 χρόνια... κρίμα ρε γμτ, να τους δοθεί μια ευκαιρία...:)... ή ξέρω 'γω, να χαϊδέψω τη μαμά μου και να της πω πόσο πολύ την αγαπώ και την υπολογίζω που με οδήγησε στην εξάρτηση, μου έσκιζε τα ποιήματα όταν ήμουν πιτσιρίκι, με έβριζε όταν έβλεπε πως μιλούσα κάπως παράξενα και διαφορετικά... να πω κι ένα "ευχαριστώ" σε όλους τους πρώην εργοδότες μου όταν με άφηναν να βγάζω το 8άωρο - αφού είχα πέσει απ' τη σκάλα, ή με άφηναν να κατουρηθώ επάνω μου όταν μου αρνούνταν "διάλειμμα ολίγων λεπτών", ή με έβαζαν να κουβαλάω γεμάτα τελάρα 3 και 4 μαζί...
    Σε λίγο θα "αγαπήσω" και όλους τους γονείς που ταϊζουν τα παιδιά τους αηδίες, τα κάνουν σα τον κακό τους το φλάρο, τα χαρτζηλικώνουν για να πίνουν 5 και παραπάνω ποτά στα ορθάδικα και μετά βγαίνουν και κλαίνε γιατί δεν κατάλαβαν πότε ο Γιαννάκης παρασύρθηκε στην πρέζα και πότε η Κικίτσα πηδήχτηκε με τον κουνιάδο τους... τί άλλο να αγαπήσω;... χμμ... τις γεμάτες σκουπίδια παραλίες;... τα κρεμασμένα πτώματα στα τσιγκέλια;... τους οδηγούς στα φανάρια που έτσι και χαλάσει για 2 λεπτά ο σηματοδότης, είναι ικανοί να βγάλουν καραμπίνες για να ξεπαστρέψουν ο ένας τον άλλον, ως ουκ έχουν την ελάχιστη υπομονή;...
    ... μήπως τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων την ώρα που κάποιος σφαδάζει από πόνο και θέλει να πηδήξει απ' την ταράτσα επειδή χρωστάει ενοίκια;... τις πεταμένες σύριγγες που πετάει ο "κακός" χρήστης και κινδυνεύει το "καλό" μας παιδί;... την τέχνη - που τη λατρεύω - αλλά είναι για τους λίγους;... το λαμόγιο που τόσα χρόνια ψήφιζε λαμόγια;... τί;...
    ... ναι, υπάρχουν πολλά που αξίζουν την αγάπη μας... την ανιδιοτελή αγάπη, που αν θέλαμε πραγματικά θα την είχαμε και θα τη δίναμε... που Εκείνος ο έρμος πίστευε πως ήμασταν σε θέση να την κάνουμε κτήμα μας και να την ανακαλύψουμε... αλλά πού...
    Εδώ σε λίγο θα λυπόμαστε το Τζέφρυ και θα λέμε "αχ, τον καψερό του τη βάρεσε...". Να κάνουμε έρανο βρε, να πάει σε έναν καλό ψυχίατρο... κι αυτός ο Σαμαράς... εμ, να σε κοιτά με τόση αγωνία και... ανιδιοτέλεια στα μάτια και να σου λέει "δείξτε μου την εμπιστοσύνη σας"... έτσι είναι Ρέϊν... δώσαμε έδαφος στα τσιτάτα και μας καβάλησαν στο σβέρκο... "Αγαπάτε καφρίλους" το λοιπόν... σε δουλειά να βρισκόμαστε ρε αδερφέ...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast