Results 1 to 15 of 95
Thread: Πως θα σας φαινότανε...
-
26-11-2011, 02:02 #1
Πως θα σας φαινότανε...
Θέλω να πέσω από το πιο ψηλό κτίριο και να βγάλω την πιο εκκωφαντική κραυγή που μπορώ να φωνάξω.. Τι λέτε πως θα σας φαινότανε; έστω να το κάνω επειδή είμαι αντιπαθητικός και γουστάρω να προκαλέσω την ******* τη τύχη που δεν μου χαμογέλασε ποτέ.
Last edited by dead_member; 26-11-2011 at 11:10.
- 26-11-2011, 02:04 #2
...ελεος βινς...δεν βαρέθηκες? :(
26-11-2011, 02:25 #3
βινς εχεις σκεφτει να πας σε καποιο κεντρο ψυχικης υγειας κ να αρχισεις ψυχοθεραπεια;
26-11-2011, 06:05 #4
εστω και να δεχτω την ακραια πεποιθηση σου οτι σου φταιει το φορουμ βινς,ονειροπλασμενε,καροτ και λοιποι συγγενεις αν και δεν θυμαμαι να σε εχει κακολογησει κανεις ισα ισα θα ελεγα..τι πιστευεις θα καταφερνες με αυτη την επιθυμια?γιατι δεν πας την σκεψη σου ενα βημα μπροστα?γιατι δεν φευγεις απο εδω εννοω το φορουμ αφου σε πιεζει τοσο πολυ?ελα ξεκολλα λιγο και δες την ζωη με λιγο τρελα γαμωτο!
26-11-2011, 11:21 #5
Περισσότερο μου λείπει το να έχω ανθρώπους να μιλάω παρά το οτιδήποτε άλλο. Όλοι μικροί και μεγάλοι βρίσκουν στήριγμα σε άλλους ανθρώπους, φίλους, γυναίκες ο αποκλεισμός οδηγεί σε δυσάρεστες καταστάσεις. ξέρεις τι είναι να μου λένε τη μια μέρα ότι καλύτερα να μην μιλάω διότι μιλάω μίζερα στους πολύ κοντινούς μου και την άλλη μέρα να μου λένε ότι κανένας δεν γουστάρει την παρέα μου; Ακόμα και αυτό τον καιρό που κάνω σεξ δεν βλέπω να έχει βελτιωθεί κάτι. είμαι ουσιαστικά αδύναμος οικονομικά αφού έχω ασταθή δουλειά, σαν να μην έχω και ανθρώπους κοντά μου, η παρέα μου είναι ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που μιλάει κάθε μέρα για τον Θεό και τους συνομηλίκους που πεθαίνουν κάθε τρεις και λίγο. Δεν φταίω μόνο εγώ για την μιζέρια μου δεν έχω και που να πάω βέβαια έχω συνηθίσει να είμαι εδώ και ας μην μπαίνω κατά διαστήματα. Για τους μόνους λόγους που χτυπάει το κινητό μου είναι να μου ζητήσουν λεφτά για τους λογαριασμούς η για τις λίγες φορές που κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται για σχέση. και δεν νομίζω να είμαι σε φάση για ερωτική δέσμευση χωρίς σταθερή δουλειά.
26-11-2011, 11:43 #6
καλημέρα!
επειδή θεωρείς τον ευατο σου αντιπαθητικο, μας προτείνεις να πεσεις απο το πιο ψηλό κτίριο?
τι θα πετυχεις?
το θανατο.
κ?
θεωρείς πως ετσι θα σε συμπαθησουμε?
εκτος αν με το προκαλώ σκέφτεσαι κ το ενδεχομενο να σωθείς ( όπως το παθε καποιος, σκοτώνοντας τον ποδηλάτη στον οποιο έπεσε πανω ).
τέλος τη τυχη μας τη φτιαχνουμε εμείς.
καπως ετσι αντιλαμβάνομαι αυτα που λες.
διορθωσε με.http://www.mazi.org.gr/
26-11-2011, 12:28 #7
26-11-2011, 12:43 #8
Λυπηθείτε με όσο θέλετε. εγώ δεν με λυπάμαι γιατί δεν σήκωσα ποτέ τα χέρια ψηλά.
26-11-2011, 12:53 #9
παλι ξεκινας μια κουβεντα χωρις εναν επιλογο ουσιας..στο λυπηθειτε με εγω προσωπικα δεν εχω να σου απαντησω κατι.
26-11-2011, 12:59 #10
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Έχεις κανα-δυο χρόνια τώρα που βαράς το ίδιο βιολί: ανοίγεις θέματα για να τραβήξεις την προσοχή και όταν το επιτυγχάνεις, αρχίζεις τις βρισιές, τα διπλοπρόφιλα που μιλάνε μεταξύ τους και το κυνήγι μελών ανάλογα με τα κέφια σου.
Λυπάμαι φίλε, αλλά όσο είσαι έτσι, μη περιμένεις να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί σου, ή να σε συμπαθήσει, το πολύ-πολύ όταν για 12456η φορά πεις πως θα φουντάρεις να σου πουν καμιά καλή κουβέντα, αλλά και αυτή από ευγένεια είναι και όχι από ενδιαφέρον....Last edited by keep_walking; 26-11-2011 at 15:15.
26-11-2011, 13:07 #11
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by keep_walking; 26-11-2011 at 15:16.
26-11-2011, 13:43 #12
dora-agxos, συγνώμη που δεν σου απάντησα. Αναλώθηκα στο να ταπεινώσω το μέλος Θεοφανία. Λοιπόν τι επίλογο ουσίας θέλεις; Εσύ τι δεν έχεις καταλάβει από αυτά που έχω πει; Γερμανία η και στην Αμερική να πάνε και λεφτά να έχουν όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι εδώ μέσα ούτε μια απολογία δεν έχει γίνει. Δεν είναι δικαιολογία το προσπαθώ να επιβιώσω η να βγάλω λεφτά όταν απειλούνται ζωές άλλων ανθρώπων. Όπως έχει γίνει παράνομα βιασμός προσωπικών δεδομένων και εξευτελισμός της προσωπικής ζωής ορισμένων ανθρώπων, ειδικά σε όσους λένε όχι στο ομαδικό όργιο μπίζνα έτσι και εγώ με μηδαμινή οικονομική δύναμη αλλά πείσμα να γίνω το πιο πιονισμένο σπυρί στον κώλο των υπευθύνων κράζω και αν μπει έστω και λίγο φως στο σκοτάδι μυαλό που έχουν οι υπεύθυνοι του χώρου τότε θα έχω έναν λόγο να χαίρομαι. Καταλαβαίνεις;
26-11-2011, 14:20 #13
αν καταλαβα καλα, μιλας για μπιζνες , εξευτελισμο ζωης και προσωπικων δεδομενων ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ποιος υπευθυνος του χωρου κανει μπιζνες εδω μεσα, ινσεκτ και δεν σεβεται τις ζωες των ανθρωπων?
μιλα ξεκαθαρα και σταματα να χρησιμοποιεις την ασθενεια σου σαν ασπιδα για να καταστρατηγεις ολους τους βασικους ορους λειτουργιας του "χωρου"
γιατι , αν μιλησουμε για κανονες λειτουργιας, δεν εχω προχειρο στο μυαλο μου κανενα αλλο μελος που να εχει κανει τις παραβιασεις που εχεις κανει εσυ, σε ανεχονται παρολα αυτα και τους βριζεις κι απο πανω!
εχεις δικιο σε ενα πραγμα μονο.
αυτοι που ανεχονται την συμπεριφορα σου φταινε για αυτην!
and that s that!
26-11-2011, 14:53 #14
Όταν αντιλαμβάνομαι παρακολούθηση και παραβίαση ταυτότητας αυτό τι είναι; δεν είναι ασέβεια; εγώ δεν θέλησα να γράψω σε ένα φορουμ παρά μόνο σαν ανώνυμος να μοιραστώ τα προβλήματα μου και να βρω φίλους. όπως με ανέχονται έτσι ανέχομαι και εγώ. από εκεί και πέρα αισθάνομαι λίγο άσχημα για τη βρισιά. οι κυρίες τουλάχιστον δεν βρίζουν ούτε απαντάνε με βρισιές. τσάο.
26-11-2011, 14:59 #15
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή