Πως θα σας φαινότανε... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 95
    Senior Member
    ειναι καλο να πιανεις πατο επειδη μονο να ανεβεις μπορεις απο κει!!!!!!!!!! (φραση σε ταινια που μου εμεινε)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    μπα, κενο, κανεις ενα λαθος. εγω πρωτοεπαθα καταθλιψη στα 18 μου κ δεν ειχε καμια σχεση με το αν η χωρα επιασε πατο. κ επαθα κ στην αμερικη κ περυσι. απλα εχω μια ταση να παθαινω ευκολα καταθλιψη, κ με τα αντικαταθλιπτικα αυτο σταματαει κ δεν πεφτω σε καταθλιψη.

δεν εχει καμια σχεση με την κριση, πιστεψε με. ειναι δικο μου ανεξαρτητο προβλημα.

Banned
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Σαφώς ο κόσμος είναι φοβερά προβληματισμένος, αγχωμένος, υπάρχουν άνθρωποι με πολλά χρέη και άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν για τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς τους... Οι περισσότεροι όμως προσπαθούν να βρουν λύσεις, να αντιμετωπίσουν αυτή τη κατάσταση, να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα.... ξέρεις υπάρχει και η λέξη ψυχραιμία που πολλοί την έχουν σαν οδηγό τους και τους έχει βοηθήσει να βγουν από δύσκολες καταστάσεις που σε άλλους φαντάζουν αδιέξοδες. Επέτρεψέ μου, λοιπόν, να σου επιστρέψω τα περαστικά.
    εσυ δεν ησουν αυτη που χτες ελεγε οτι δεν εχει ζησει τιποτα στη ζωη της, δεν εχει πιει ουτε μια μπυρα, γιατι ειναι συγκροτημενη ? τωρα ξαφνικα εμαθες μεχρι και τι συμβαινει μεσα σε καθε οικογενεια, και μπορεις να μιλας με σιγουρια για ΟΛΗ την ελλαδα ? τραβα ενημερωσου καλυτερα, μαθε κατα ποσο αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες, οι ανθρωποι παιρνουν χαπια ακομα και χωρις τη συνταγη γιατρου, και αφου σοβαρευτεις και γραφεις πιο ηρεμα τα ξαναλεμε. μην εισαι απλα αλλη μια απ'αυτες που κλανουν οταν μιλαν, και που ο λογος και οι αποψουλες τους δε μετραν. καταταλλα συμφωνω περι ψυχραιμιας, οχι ομως και προσαρμογης. προτιμω τη φυγη γιατι αρκετα χρονια χαραμισαμε εδω και πλεον δεν υπαρχει εξοδος απ'τη κριση.

Quote Originally Posted by Lou! View Post
    μπα, κενο, κανεις ενα λαθος. εγω πρωτοεπαθα καταθλιψη στα 18 μου κ δεν ειχε καμια σχεση με το αν η χωρα επιασε πατο. κ επαθα κ στην αμερικη κ περυσι. απλα εχω μια ταση να παθαινω ευκολα καταθλιψη, κ με τα αντικαταθλιπτικα αυτο σταματαει κ δεν πεφτω σε καταθλιψη.

δεν εχει καμια σχεση με την κριση, πιστεψε με. ειναι δικο μου ανεξαρτητο προβλημα.
    αρα κοιτας πρωτα τον εαυτο σου, κι αφηνεις τις κρισεις για τους αλλους ανθρωπους, αν ειναι μιζεροι, γκρινιαρηδες ή οτι αλλο. εξαιτιας της κωλοχωρας γιναν ετσι, εσυ εγινες πριν υπαρξει καν η κριση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εσυ δεν ησουν αυτη που χτες ελεγε οτι δεν εχει ζησει τιποτα στη ζωη της, δεν εχει πιει ουτε μια μπυρα, γιατι ειναι συγκροτημενη ? τωρα ξαφνικα εμαθες μεχρι και τι συμβαινει μεσα σε καθε οικογενεια, και μπορεις να μιλας με σιγουρια για ΟΛΗ την ελλαδα ? τραβα ενημερωσου καλυτερα, μαθε κατα ποσο αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες, οι ανθρωποι παιρνουν χαπια ακομα και χωρις τη συνταγη γιατρου, και αφου σοβαρευτεις και γραφεις πιο ηρεμα τα ξαναλεμε. μην εισαι απλα αλλη μια απ'αυτες που κλανουν οταν μιλαν, και που ο λογος και οι αποψουλες τους δε μετραν. καταταλλα συμφωνω περι ψυχραιμιας, οχι ομως και προσαρμογης. προτιμω τη φυγη γιατι αρκετα χρονια χαραμισαμε εδω και πλεον δεν υπαρχει εξοδος απ'τη κριση.
    Πότε είπα εγώ αυτά? Το γεγονός ότι δεν παίρνω ναρκωτικά ή δεν έχω κάνει απόπειρα σημαίνει ότι δεν έχω ζήσει τίποτα στη ζωή μου??!! :ο Απίστευτη παρερμήνευση... Κλασσικός ΚΕΝΟ.

Και δεν έχω ανάγκη ενημέρωσης τι συμβαίνει στη χώρα μας, θεωρώ ότι γνωρίζω καλύτερα από σένα γιατί εγώ ζω με τον κόσμο ενώ εσύ ζεις.. στον δικό σου κόσμο! :Ρ

Banned
    Πότε είπα εγώ αυτά? Το γεγονός ότι δεν παίρνω ναρκωτικά ή δεν έχω κάνει απόπειρα σημαίνει ότι δεν έχω ζήσει τίποτα στη ζωή μου??!! :ο Απίστευτη παρερμήνευση... Κλασσικός ΚΕΝΟ.
    κατι τετοιο μου γραψες χτες στο θεμα του PETRAN. βεβαια εχει μπλεξει και η Idella μεσα που κανει τις απαντησεις edit μανιασμενα, οποτε ειναι φυσικο να υπαρξει παρεξηγηση και να μη βγαζουν νοημα οσα λεμε. καταταλλα ελευθερια λογου, κι οχι δε καταπατουνται ανθρωπινα δικαιωματα.

Και δεν έχω ανάγκη ενημέρωσης τι συμβαίνει στη χώρα μας, θεωρώ ότι γνωρίζω καλύτερα από σένα γιατί εγώ ζω με τον κόσμο ενώ εσύ ζεις.. στον δικό σου κόσμο! :Ρ
    ο κοσμος μου που ειναι και γαματος ? μονο που αν δεν ειχα καμια επαφη με τη πραγματικοτητα, δε θα γκρινιαζα να με κατηγορει η Lou και οποιο αλλο παρεμποδιο εδω μεσα. εσυ θεωρεις γνωριζεις, αλλα με τετοιες αποψεις ? το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης δε νομιζω οτι ανταποκρινονται ακριβως σ'αυτο που συμβαινει τωρα στην χωρα.

Senior Member

ελα τωρα βρε ιβερις.
    μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.
    θελεις να μας πεις οτι οι σπουδες, οι φιλιες, οι ερωτικες σχεσεις, η εργασια, ειναι εμπειριες?????
    πας καλα???
    ειναι πασιγνωστο οτι οι μπυρες ειναι οι εμπειριες!!!!!!
    τι να μας πεις κι εσυ για την ζωη σου :ΡΡΡΡΡΡ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ελα τωρα βρε ιβερις.
    θελεις να μας πεις οτι οι σπουδες, οι φιλιες, οι ερωτικες σχεσεις, η εργασια, ειναι εμπειριες?????
    πας καλα???
    χαχαααα...(γέλασα πολύ με αυτό)

Banned
    ελα τωρα βρε ιβερις.
    πας καλα???
    αυτα τα εζησε η iberis και πρεπει να ζηλεψω γιατι και καλα εγω δεν τα εζησα ?
    δλδ οκ δε πηγα πανεπιστημιο, κατι ετρεξε στα γυφτικα, ας πουμε δε σπουδασα καθολου ?
    φιλους τους βρισκω πλεον αχρηστους εχεις δικιο...
    σχεσεις εκανα 5-6 στο παρελθον, απο εκει και περα βαριεμαι τα παιχνιδακια, ας πουμε δεν μετρανε γιατι δεν εχω κατι σοβαρο τωρα (κι ουτε θελω) ?
    εργασια ψιλοπραγματα οντως, ουτε σε σουπερ μαρκετ δε κρατιεμαι...
    κατι αλλο που να μην το εχω κανει ?
    βαλε κατι πιο δυσκολο και πες '40χρονη καριερα δικηγορελιου, εχωντας κλεισει μεσα απειρα κακοποια στοιχεια που το αξιζαν, προσφερα στη κοινωνια βρε αδερφε (ενω τα πραγματικα κλεφτρονια κυβερνανε ακομα), KENO δε θα με φτασεις ποτε σου, yeah αρπα αυτη'!

Senior Member
    εξαιτιας της κωλοχωρας γιναν ετσι, εσυ εγινες πριν υπαρξει καν η κριση!
    ο,τι να 'ναι!

Senior Member
    αυτα τα εζησε η iberis και πρεπει να ζηλεψω γιατι και καλα εγω δεν τα εζησα ?
    δλδ οκ δε πηγα πανεπιστημιο, κατι ετρεξε στα γυφτικα, ας πουμε δε σπουδασα καθολου ?
    φιλους τους βρισκω πλεον αχρηστους εχεις δικιο...
    σχεσεις εκανα 5-6 στο παρελθον, απο εκει και περα βαριεμαι τα παιχνιδακια, ας πουμε δεν μετρανε γιατι δεν εχω κατι σοβαρο τωρα (κι ουτε θελω) ?
    εργασια ψιλοπραγματα οντως, ουτε σε σουπερ μαρκετ δε κρατιεμαι...
    κατι αλλο που να μην το εχω κανει ?
    βαλε κατι πιο δυσκολο και πες '40χρονη καριερα δικηγορελιου, εχωντας κλεισει μεσα απειρα κακοποια στοιχεια που το αξιζαν, προσφερα στη κοινωνια βρε αδερφε (ενω τα πραγματικα κλεφτρονια κυβερνανε ακομα), KENO δε θα με φτασεις ποτε σου, yeah αρπα αυτη'!
    βρε αυτο το ιγκνορ να μην δουλευει παλι ομως:ΡΡΡΡΡΡΡ
    εισαι και ατυχος, οποτε λες οτι με εχεις ιγκνορ ολο χαλασμενο ειναι :)

ειχε δικιο η ιβερις παντως. οτι και να πει κανεις εδω μεσα, νομιζεις οτι μιλαει για σενα.
    εγω στην ιβερις αναφερομουν. ειχε και τ ονομα της ...

Senior Member
    KENO, έτσι όπως μιλάς για το χάλι της χώρας και ότι θέλεις να φύγεις, μου θυμίζεις το ποίημα του Καβάφη "Η πόλις', που είναι από τα αγαπημένα μου. (Ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις.)

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ο,τι να 'ναι!
    οντως, ειμαι τοσο μπροστα που σας τα γραψα την αλλη βδομαδα! μονο με τον Νικητα συγκρινομαι, αλλα κι αυτος πλεον μετακομισε Γερμανια. ποιον Νικητα ? οχι τον γνωστο σας σιγουρα... ;)

ειχε δικιο η ιβερις παντως. οτι και να πει κανεις εδω μεσα, νομιζεις οτι μιλαει για σενα.
    εγω στην ιβερις αναφερομουν. ειχε και τ ονομα της ...
    η iberis μιλουσε μαζι μου ομως κι εσυ -οπως παντα- πεταχτηκες το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

και ναι οι παντες μιλανε για μενα, ο κοσμος γυρναει γυρω μου, ειμαι ο ΘΕΟΣ ολων! σκουπισου πριν μπεις στη λιμουζινα μου, στρωστε τα κοκκινα χαλια μη λερωθουν τα ποδια του βασιλια!

Quote Originally Posted by streidi View Post
    KENO, έτσι όπως μιλάς για το χάλι της χώρας και ότι θέλεις να φύγεις, μου θυμίζεις το ποίημα του Καβάφη "Η πόλις', που είναι από τα αγαπημένα μου. (Ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις.)
    σ'ευχαριστω γλυκια μου, η αξια μου θα αναγνωριστει μετα τον θανατο μου. :)

Senior Member
    ο ποντιος τζεημς ντιν

Banned
    τον Τζεημς Ντιν δεν τον ξερω, συγνωμη δεν ειναι της εποχης μου, Τζεημς Μποντ σου κανει ή να φωναξω το Δοκτορα Καρνεζη να σε βοηθησει ;) ?

Senior Member
    Πως πάει η συζήτηση; διάλεξε ο καθένας από ένα χάπι;

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast