Results 16 to 30 of 30
-
29-11-2011, 17:14 #16
μπα προτιμω αμεσα αποτελεσματα
I m a Good Person With Bad Attitude
- 29-11-2011, 17:44 #17
29-11-2011, 18:30 #18
αμα ομως μετα απο ενα αμεσο αποτελεσμα ειναι προσεκτικος και δεν την πατησεις? πχ εγω ειμαι πολυ! οσο ειναι ανθρωπινως δυνατο δλδ
30-11-2011, 00:30 #19
μπροκεν το χειροτερο ειναι που θελεις να εισαι τελεια και οχι να εχεις καποιες ατελειες,που προσωπικα δεν νομιζω να ειναι και κατι ασχημο αυτο που θελεις να "φτιαξεις".
μια χαρα εισαι,δεν εχεις αναγκη τιποτα,και τουλαχιστον απο οσο εχω διαβασει σε αυτο το θεμα απο ατομα που σε εχουν δει η εμφανιση σου ειναι αξιολογη.
εστιαζεις σε λαθος πραγματακια...
θα πρεπε να εστιαζεις στο να δεχεσαι την ατελεια,η ατελεια ειναι ομορφο πραγμα,ειναι αυτο που μας ξεχωριζει,ειναι το γλυκο πραγματακι που φιλαει ο συντροφος μας.
ειναι κομματι μας....μη του επιτιθεσαι ετσι...
συμβουλη μου,βρες κατι να απασχοληθεις,να μαθεις κατι,μια γλωσσα,υπολογιστες,ενα βιβλιο,μια καλη ταινια...
η απραξια σε κανει να ασχολεισαι με πραγματακια που δεν εχουν πραγματικο νοημα,σαν εναν θειο που ειχα που μαλωνε με την θεια μου γιατι το πετσετακι δεν ηταν ευθυγραμμισμενο στην εντελεια.
ελπιζω να με ακουσεις,καλο βραδακι σου ευχομαι :)
30-11-2011, 12:24 #20
empneustis εχεις δικιο απολυτο σε οσα λες. το θεμα ομως ειναι, τι γινεται εαν κανω κ αλλα πραγματα ταυτοχρονα? εχω πολλα πραγματα κ κανω στην καθημερινοτητα μου. ομως δεν με κανει τπτ να ξεχνιεμαι...
30-11-2011, 14:28 #21
Θα συμφωνήσω με όλους.. κυρίως για την κατσαρόλα στο κεφάλι (χα! χα!!! ντάξει αστειεύομαι...) Μπρόκεν το θέμα είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας με τις ατέλειές του και να προσπαθούμε να τον φτιάξουμε με φυσικές λύσεις... και απ' ότι σε είδα στις φωτογραφίες είσαι μια χαρά κοπελάρα.. τι τις θες τις πλαστικές και τις λιποανναροφήσεις;;; (μην ανησυχείς σε λίγο με τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις δε θα χρειαζόμαστε καμιά λιποανναρόφηση... θα γίνουμε όλες Τουίγκι!!)... μη σου πω και πτώματα....
30-11-2011, 16:16 #22
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση πως αυτα που λενε περι ''η ατελειες ειναι ωραιες'' επειδη ειναι χρωσωμα χαπιου?
30-11-2011, 16:20 #23
αυτο πιστευω κ εγω οπως κ τα αλλα "ωραια" που λενε κ με κανουν να αηδιαζω του στυλ "γυναικα χωρις πιασιματα δρομος χωρις σηματα" κ δεν συμμαζευεται κ σου κανουν ετσι μια μικρη πλυση εγκεφαλου κ δεν παει η αλλη κ βοδακλα να χει γινει δεν θα την νοιαζει γιατι θα νομιζει ετσι ειναι χαιδεμα αυτιων κ εθελοτυφλια
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-11-2011, 16:27 #24
30-11-2011, 17:24 #25
Ας είναι και βοηδάκλα... σημασία έχει να τα έχει καλά με τον εαυτό της είτε είναι βοηδάκλα είτε δεν είναι..... (μισό να βρω την λετζάντα του Μπώντυ σωπ) “Υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια γυναίκες που δεν μοιάζουν με σούπερ μόντελ και μόνο 8 που μοιάζουν”... αλίμονο αν είμασταν όλες Σίντυ Κρόφορντ... θα ήταν τόσο βαρετό.... (εγώ θα ήθελα να είμαι Ελένη Γλύκατζη Αλβελέρ στη θέση της Ελένης Γλύκατζη Αλβελέρ πάντως..)
30-11-2011, 17:30 #26
Εγω θα θελα παντως να ημουν σαν την κεις μος! Ειναι το ειδωλο μου!
Ρε συ ειτε εισαι ανορεξικη ειτε βουλιμικη παντα κατι λειπει,.... δεν επιτυγχανεις ευκολα την τελειοτητα.. η μαλλον δεν την επιτυγχανεις ποτε κ εισαι σε ενα διαρκες κυνηγι.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-11-2011, 17:55 #27
Μα το θέμα δεν είναι να πετύχεις τη τελειότητα.... το θέμα είναι να αγαπάς τον εαυτό σου με τις ατέλειές του.... (τι δύσκολο πράγμα...)... Η Κέιτ Μος είναι νομίζω τίγκα στην κόκα και πάσχει και από νευρική ανορεξία;;; μια χαρά... ε ρε Χόλυγουντ και Μαρί Κλαιρ τι μας έχεις κάνει....
30-11-2011, 17:59 #28
Για την κοκα ναι το χω ακουσει αυτο αλλα για την νευρικη ανορεξια δεν ισχυει βασικα εχει καλο μεταβολισμο κ καλη κατασκευη κ προσεχει εννοειται μακαρι να μουν κι εγω ετσι.. :(
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-11-2011, 18:15 #29
καλα η κειτ μος περα απο αυτο αβαφη ειναι πλεον κακασχημη. η κοκα την εχει ασχημηνει οπως και την μακαριτισα την γουαινχαουζ. το θεμα ειναι να εχεις εφηβικο σωμα! οι καμπυλες ποτε δεν ειναι τελειες, ενω το αδυνατο ειναι. πχ η καρει και η μπιγιονσε φαινονται ωραιες με παντελονακια και 12 ποντα, αλλα στην παραλια ειναι μες στην κυταριτιδα και το μπουτι. το ιδιο και η λοπεζ. ε μα ειναι αυτο ωραιο?
30-11-2011, 20:21 #30
Εισαι τρελη;ειχε ενα μηνα που ειχα τρελαθει στον εμετο..οχι για να γινω τριχα..για να εχω ενα σωμα σαν το δικο σου,(που παρεπιπτοντως,μπορει να μην εισαι τριχα,αλλα τηλεκαρτα εισαι!)..το σταματησα φυσικα γιατι οοοολα αυτα ειναι βλακειες..και περσι που προλαβαινα και πηγαινα 3 φορες γυμναστηριο τη βδομαδα απο μια ωρα ειχα αρχισει να κανω γραμμωση..και ναι,η μπιγιονσε κι η καρει για μενα ειναι χοντρες και απλως εχουν ωραια προσωπα, αλλα υπαρχει και το ενδιαμεσο βρε κουκλα μου..
Εχεις κορμαρα και δεν υπερβαλλω,ουτε θα σου ελεγα ψεματα.ψεματα θα ηταν να πω κατι αλλο..και οσο για τις καμπυλες σου,η απαντηση μου ειναι "οι ποιες;".
Μην ακουω τρελαααα..
Και να σου πω..φαε σοκολατα να χαρει η ψυχουλα σου! Φατην πρωι και φαε φυσιολοογικα πραγματα την υπολοιπη μερα αν θες να προσεχεις.
ΑντεεεεεNo matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society