γυμνισμος!αρεσει στις γυναικες? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 112
    Quote Originally Posted by tzina View Post
    Από μπούτι κοπελιά δεν τα πάω καλά... Από γκουκλάρισμα αν θέλει να του δείξω.
    Και από παιδεία υστερώ... Ουφφφ φούντωσα πάω να γυμνιστώ!!!!
    εγω λεω να πας να πηδηχτεις απο το παραθυρο!!!!!!!!!!καληνυχτα σε ολους.καποια αλλη στιγμη μου κανετε κ στριπτηζ αποψε δεν εχω ορεξη!!τελος παντον καληνυχτα!κ σε οσους φουντωσαν ...ξυδακι!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by babis1925 View Post
    εγω λεω να πας να πηδηχτεις απο το παραθυρο!!!!!!!!!!καληνυχτα σε ολους.καποια αλλη στιγμη μου κανετε κ στριπτηζ αποψε δεν εχω ορεξη!!τελος παντον καληνυχτα!κ σε οσους φουντωσαν ...ξυδακι!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..και σε όσους ....ξεφούντωσαν, (μη ξεχνιόμαστε).

Senior Member
    Quote Originally Posted by babis1925 View Post
    Ηθελα απλα να ξερω αν σε μεγαλο ποσοστο αρεσει ο γυμνισμος στις γυναικες!!!το σιγουρο ειναι οτι αρεσει πολυ στους αντρες!τελικα αρεσει κ στις γυναικες αλλα ντρεπονται η απλα οκ τους αρεσει λιγο?
    Μωρε, ξερεις τι φταιει που δεν λαμβανεις τις απαντησεις που αναζητας?? Πηγες κι αναρτησες ενα καλοκαιρινο θεματακι στις παραμονες του χειμωνα! Ξαναφερτο το καλοκαιρακι που θα εχει αλλαξει το μουντ, ωστε να παρεις τις πολυποθητες καυτες απαντησεις!! :)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    ωραιο θεμα. καταταλλα ο KENO ειναι αυτος που παιζει το πουλακι του εδω περα μεσα...

τεσπα εχω κανει στη Σαρονιδα (για οσους ξερουν τις παραλιες της Αττικης), πριν γινει γνωστη και χαλασει. και σπιτι μου οπως ολοι αν και δυστυχως δε μενω μονος. αν εμενα μαζι και με κοπελα, παιζει να κυκλοφορουσαμε γυμνοι συνεχεια και να πηδιομαστε καθε τρεις και λιγο σαν τα κουνελια!

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    κ δεν εχει σημασια αμα εχεις μικρα η μεγαλα βυζια κτλ..
    εχω την εντυπωση οτι αυτες που τα εχουν μεγαλα, δε τα πετανε και τοσο ευκολα εξω. ετσι ξερω, μη με ρωτησεις τι κομπλεξ εχουν, ενω θα πρεπε να ειναι περηφανες...

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.

Senior Member
    Οσο γουσταρουν οι γυναικες γυμνισμο, γουσταρουν και οι αντρες.

Εγω εχω κανει μονο μονος σε παραλια γυμνος μπανιο και αραγμα, αλλα θα με εψηνε και με παρεα. Σε παραλιες γυμνιστων "οργανωμενες" οχι τοσο αν και δε νομιζω να χα προβλημα, περισσοτερο με γνωστη/καλη παρεα ομως θα με εψηνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post

εχω την εντυπωση οτι αυτες που τα εχουν μεγαλα, δε τα πετανε και τοσο ευκολα εξω. ετσι ξερω, μη με ρωτησεις τι κομπλεξ εχουν, ενω θα πρεπε να ειναι περηφανες...

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
    KENΟ δεν νομιζω να εγραψες κατι για τα δικα μου τα βυζια σ αυτο που τροποποιηθηκε ε?? κανονισε!!
    εγω παλι πιστευω το αντιθετο οτι αυτες που εχουν πλουσιο ντεκολτε το βγαζουν πιο ανετα στη φορα, αμα δεν εχεις τι να δειξεις δλδ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    τα δικα σου τα αγαπαω! δε θα πω περισσοτερα ομως εδω, και ξερεις το λογο...

για τη Remedy πηγαινε αυτο που ειχα γραψει, αλλα η Idella οπως παντα συνηθιζει να μπλεκει δημιουργωντας παρεξηγησεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τα δικα σου τα αγαπαω! δε θα πω περισσοτερα ομως εδω, και ξερεις το λογο...
    ΚΕΝΟ <333333 !!!!!

Senior Member
    O γυμνισμος ειναι μαλακια...αμα θες κανε μονος σου σε μια απομονωμενη παραλια...δεν γουσταρω καθολου να πηγαινω για μπανιο και να βλεπω την ψ@$λη του καθενα...ελεος...

Αλλη μια περιπτωση ισοπεδωσης ολως ειναι βασικα να μην μενει τιποτα στην χαρα του να τα πεταει για πρωτη φορα μια γυναικα ολα εξω την ωρα που ειστε μονοι σε ενα δωματιο....

Ναι στην χαρα του δεν φοραω τιποτα (το εχω βγαλει το μαγιο για λιγο στο νερο χωρις κοσμο γυρω μου...βεβαια το ξαναβαλα μην μου τον φαει κανενα ψαρι,χαχαχα) αλλα οχι μεσα στον κοσμο....

Senior Member
    το skinny dipping ειναι προτιμοτερο απο το γυμνισμο!!

νομίζω λάτρεις του γυμνισμού είναι αυτοί ή κι αυτες που έχουν σωματικά προσόντα να επιδείξουν, εκτός βεβαια αν ντρεπονται να τους βλεπουν γυμνους.
    γιάννης

Senior Member
    τι ποστ θεε μου.
    να αναρτησω κ εγω ενα
    'ποσο τον εχετε?'
    Jesus

Senior Member
    Πιστεύω πως βοηθάει να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου με τρόπο απελευθερωτικό. Με τρόπο που διαφέρει από ό,τι διδαχτήκαμε γι αυτό στην κοινωνία που ζούμε.
    Τι μάθαμε για το κορμί μας? Ότι για να το αγαπάμε πρέπει να έχει συγκεκριμένες αναλογίες, σταθμά, θυμάμαι λίστες που έχω διαβάσει για σώματα τέλεια, κάτι αριθμούς για στήθος μέση γλουτούς. Θυμάμαι όμως πως σαν παιδί δε με ένοιαζε για τις αναλογίες μου, μόνο να μπορώ να χαίρομαι και να περνάω τις ώρες μου ωραία, με ενδιαφέρον, με προσήλωση στα δικά μου απλά σημαντικά.
    Είναι για μένα ένας τρόπος να χαλαρώνω κάποιες φορές, δε λέω ότι είμαι η ανετότερη, και γω έχω μάθει να κολλάω αρκετές φορές, να νιώθω έτσι ή αλλιώς κι αλλιώτικα, όμως το έχω κάνει και θα το κάνω και στο μέλλον γιατί με βοηθάει να πάρω το σώμα μου έξω από τις μαλακίες που μου δίδαξαν πως πρέπει να ακολουθεί κι αυτό.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

εγω λεω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να κανει καποιος γυμνισμο αρκει βεβαια να μην εχει ταμπου.εκει χαλανε ολα κ εδω στην ελλαδα υπαρχουν ακομα ταμπου.

Senior Member
    Μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου απο μικρους οτι το γυμνο ειναι ασεμνο και εχει συνδεθει με το χυδαιο με αποτελεσμα να νιωθουμε ντροπη για το γυμνο σωμα μας

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast