Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 36 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kimi68 View Post
    α μάλιστα αυτά είναι τα ωραία δεσποινίς....καλά κάνετε αλλά να κοιμάστε και λιγάκι κάνει καλό και στην επιδερμίδα.. :)
    Ξερω, ξερω!! :) Kανω εγω τη νυχτα μερα λολ !! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    α πάντως δεν είσαι εντάξει....το παίζεις απόκρυψη παραλλαγή...δεν είναι δίκαιο...χαχα

Senior Member
    α πάντως δεν είσαι εντάξει....το παίζεις απόκρυψη παραλλαγή...δεν είναι δίκαιο...χαχα
    Δεν ειμαι ενταξει, να με χεις ξεγραψει θα επρεπε κανονικα λολ!! :p

Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Δεν ειμαι ενταξει, να με χεις ξεγραψει θα επρεπε κανονικα λολ!! :p
    να σε ξεγράψω; ποτέ... :)

Senior Member
    να σε ξεγράψω; ποτέ... :)
    χεχεχ χαιρομαι!! :)

Senior Member
    Δεν ειπα οτι γινεσαι αβουλο πλασμα κ πειραματοζωο.. Απλα αποφασιζουν αυτοι τι φαρμακα θα παρεις, κ δεν σε ρωτανε, κ φυσικα αμα δεν δεχεσαι να τα παρεις, βρισκουν τροπο να στα δωσουν (τα περισσοτερα βγαινουν κ σε ενεσιμο διαλυμα κ σε υποθετα). Επειδη εχω νοσηλευτει σε κλινικη ξερω πως ειναι τα πραγματα. Φυσικα αμα εισαι ενηλικας κ θελεις να φυγεις υπογραφεις παιρνοντας βεβαια την ευθυνη για τυχον υποτροπη, ωστε μετα οι γιατροι να μην εχουν ευθυνη. Αυτα για τα νοσηλευτικα τμηματα περαν του ψυχιατρικου. Εκει πραγματικα αμα μπεις ειναι πολυ δυσκολο να βγεις υπογραφοντας, ειδικα αμα μπηκες με εισαγγελικη εντολη. Αλλα ακομη κ να μην μπηκες με εισαγγελικη αλλα με τη θεληση σου, αμα εχεις κατι σοβαρο πχ βαρια ψυχωση, αυτοκτονικο ιδεασμο, ιστορικο αποπειρας κ κρινουν οι γιατροι οτι εισαι επικινδυνος για τον εαυτο σου η για τους αλλους, δεν μετραει καμια υπογραφη. Κ αμα βγεις, δεν μετραει η υπογραφη του ασθενους του ιδιου, αλλα πρεπει να υπογραψει καποιος συγγενης, ακομα κ ενηλικος να εισαι. Στα ψυχιατρικα τμηματα ειναι χεσε μεσα. Το τι εχω δει ασε. Να δενουν ασθενεις, να τους κοπαναν ενεσεις κ ορους αλοπεριδολης, με αποτελεσμα να γινονται φυτα, να τους σερνουν με το φορειο κ να τους εχουν με πανες, να μην μπορουν να μιλησουν, να τους τρεχουνε τα σαλια.. ασε φρικη..
    Όμως εμένα όταν ρώτησα τι είναι το ένα χάπι που μου έδωσαν (κανονικά θα έπρεπε να το αναγνωρίσω μιας και το παίρνω αλλά εκείνη την ώρα ήμουν μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας) μου απάντησε η νοσοκόμα...κι επίσης, πέρυσι στο ψυχιατρικό ο γιατρός με ρώτησε αν θέλω να πάρω ηρεμιστικό, δεν μου το έδωσαν με το ζόρι...εγώ έλεγα όχι γιατί το φοβόμουν αυτό το χάπι ότι θα είναι πολύ δυνατό όπως και είναι τελικά αλλά εκείνος με έπεισε με επιχειρήματα και μου μιλούσε πολύ ανθρώπινα κι ευγενικά....όχι σαν τον άλλον...και τις ερωτήσεις που του έκανα επειδή φοβόμουν να το πάρω τις απάντησε...καλά, το υπόθετο με το ζόρι είναι βάρβαρο, χίλιες φορές η ένεση! Και ναι, τελικά με άφησε να φύγω χωρίς να δώσω τηλέφωνο συγγενή αλλά μιας φίλης μόνο...γιατί αρνιόμουν πεισματικά και δεν υπήρχε περίπτωση να το δώσω! Για το καλό και για την προστασία αυτού του ανθρώπου....πρώτα εκείνος και μετά εγώ...αυτό είναι το χρέος μου...να τον προστατεύω από τον πόνο...όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω ποτέ να πληγωθεί κι αν κάποιος προσπαθήσει να τον πληγώσει εσκεμμένα χρησιμοποιώντας εμένα είμαι ικανή να τον σκοτώσω! (που λέει ο λόγος, ε, μην με πάρετε και για δολοφόνο κι έχω τρεχάματα). Το ότι δεν είμαι επικίνδυνη για κανέναν πλην του εαυτού μου ίσως το γνωρίζω πάρα πολύ καλά γιατί το έχω ψάξει και το έχω ρωτήσει όσο δεν πάει ξανά και ξανά και ξανά από τον φόβο μου μήπως κάνω κάτι κακό στο παιδί και δόξα τω Θεώ η απάντηση είναι πάντα αρνητική...αν ποτέ μου πουν το αντίθετο, εγώ η ίδια θα ζητήσω να με κλείσουν σε κλινική...αλλά το γεγονός ότι με άφησε να φύγω δεν αλλάζει το ότι ήταν από τις τρομαχτικότερες εμπειρίες της ζωής μου και μετάνιωσα πικρά που πήγα να ζητήσω βοήθεια για τον πόνο εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ ακόμα κι αν σπαράζω από τον πόνο...ποτέ ξανά τέτοιο λάθος, ποτέ!
    Μη μου λες τέτοιες λεπτομέρειες για ψυχιατρεία σε παρακαλώ, τρομάζω!!! Απλά δες λίγο αυτά τα βίντεο και θα σου πω μετά γιατί στα δείχνω...

http://www.youtube.com/watch?v=FAZXtB80p1I

http://www.youtube.com/watch?v=WuebOcCWMR0

http://www.youtube.com/watch?v=YFk2_5RkwlA

Είναι πολύ σημαντικό για μένα να τα δεις, θα σου εξηγήσω μετά το γιατί...κι ας τα δει και όποιος πιστεύει ότι μπορεί να τα καταλάβει κι όποιος αντέχει να τα δει βέβαια...

Senior Member
    καλημέρα σας...βλέπω το ξενυχτήσατε.....ελπίζω κύκνε και σήμερα να είσαι ακόμα καλύτερα...τα σέβη μου και στην Lacrymosa :)
    Ψυχολογικά είμαι καλύτερα τώρα, σ' ευχαριστώ! :o Κι αυτό αν και γιατί ενώ συνέβη κάτι άσχημο σήμερα που με ανάγκασε να αναζητήσω πάλι ιατρική φροντίδα (ευτυχώς όχι πάλι νοσοκομείο) κι ήμουν μισή ώρα τέζα μίλησα μετά με κάποιον που με τις πληροφορίες που μου έδωσε με έκανε να νιώσω ασφαλής...τελικά δεν είμαι εντελώς μόνη μου αν μου ξανασυμβεί κάτι κακό...σωματικά είμαι εξαντλημένη αλλά ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο...ελπίζω μόνο να καταφέρω να κοιμηθώ περισσότερο από τις καθημερινές...

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ψυχολογικά είμαι καλύτερα τώρα, σ' ευχαριστώ! :o Κι αυτό αν και γιατί ενώ συνέβη κάτι άσχημο σήμερα που με ανάγκασε να αναζητήσω πάλι ιατρική φροντίδα (ευτυχώς όχι πάλι νοσοκομείο) κι ήμουν μισή ώρα τέζα μίλησα μετά με κάποιον που με τις πληροφορίες που μου έδωσε με έκανε να νιώσω ασφαλής...τελικά δεν είμαι εντελώς μόνη μου αν μου ξανασυμβεί κάτι κακό...σωματικά είμαι εξαντλημένη αλλά ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο...ελπίζω μόνο να καταφέρω να κοιμηθώ περισσότερο από τις καθημερινές...
    καλησπέρα Κύκνε, τα βίντεο τα είδα.....ναι βρε προσπάθησε να κοιμηθείς περισσότερο να χαλαρώσεις....μην αφήνεις (οσο μπορείς) να σε ρίχνει τίποτα, και βέβαια δεν είσαι μόνη σου..

Senior Member
    καλησπέρα Κύκνε, τα βίντεο τα είδα.....ναι βρε προσπάθησε να κοιμηθείς περισσότερο να χαλαρώσεις....μην αφήνεις (οσο μπορείς) να σε ρίχνει τίποτα, και βέβαια δεν είσαι μόνη σου..
    Άρα καταλαβαίνεις ότι αν ποτέ με αναγκάσουν να πάω εκεί θα περάσω ακριβώς ότι δείχνουν αυτά;;; Όσο για τον ύπνο δυστυχώς ξυπνάω πολύ νωρίς ακόμα και τα Σαββατοκύριακα που δεν υπάρχει λόγος...δεν καταφέρνω να χαλαρώσω αρκετά δυστυχώς...μακάρι να μπορούσα να αφεθώ...και φυσικά ξυπνάω χάλια...κάθε μέρα πονοκέφαλοι...δεν αντέχω άλλο, είναι στιγμές που θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο για να σταματήσουν...

Member
    Άρα καταλαβαίνεις ότι αν ποτέ με αναγκάσουν να πάω εκεί θα περάσω ακριβώς ότι δείχνουν αυτά;;; Όσο για τον ύπνο δυστυχώς ξυπνάω πολύ νωρίς ακόμα και τα Σαββατοκύριακα που δεν υπάρχει λόγος...δεν καταφέρνω να χαλαρώσω αρκετά δυστυχώς...μακάρι να μπορούσα να αφεθώ...και φυσικά ξυπνάω χάλια...κάθε μέρα πονοκέφαλοι...δεν αντέχω άλλο, είναι στιγμές που θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο για να σταματήσουν...
    μα τι λές; κανείς δεν θα σε αναγκάσει ούτε και θα χρειαστεί να πας σε τέτοια ιδρύματα...πρός Θεού μην λές τέτοια μια χαρα κοπέλα είσαι....ασε που δεν νομίζω ότι είναι όπως η ταινίες...για τους πονοκεφάλους δεν παίρνεις τίποτα;

Senior Member
    Καλησπερα Κυκνε.. Τα ειδα κ τα 3 τα βιντεο.. Νιωθεις καποια ταυτιση με το τελευταιο? Σχετικα με αυτο που λες για τον ανθρωπο αυτον?

Senior Member
    ας τα δει και όποιος πιστεύει ότι μπορεί να τα καταλάβει
    Καλησπερα κι απο μενα Κυκνε! Χαιρομαι που εισαι καλα!
    Στα του θεματος τωρα... σαν τι να καταλαβει δηλαδη οποιος τα παρακολουθησει?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Καλησπερα Κυκνε.. Τα ειδα κ τα 3 τα βιντεο.. Νιωθεις καποια ταυτιση με το τελευταιο? Σχετικα με αυτο που λες για τον ανθρωπο αυτον?
    Νιώθω γενικά ταύτιση με την πρωταγωνίστρια γιατί έχουμε κοινά σημεία: 1ον δεν θυμόταν ολόκληρο το τραυματικό γεγονός όπως συμβαίνει και μ' εμένα, έχω κενό μνήμης σαν κι εκείνη και 2ον έχει κάνει στον εαυτό της ότι κι εγώ...
    Μ' αυτή την ερώτηση "Σχετικα με αυτο που λες για τον ανθρωπο αυτον?" εννοείς ότι το "I'll never tell...I love you" πάει σε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο στη ζωή μου; Κι αν ναι, σε ποιόν νομίζεις; Για να δω αν καταλαβαινόμαστε ώστε να απαντήσω σωστά...
    Πάντως, ναι, νιώθω ταύτιση μ' αυτή την φράση, μεγάλη...το "I'll never tell" σημαίνει αυτό που προσπάθησα να κάνω τόσα χρόνια...να μην μιλήσω γι' αυτό...σε κανέναν...για την ασφάλεια μου πρωτίστως νομίζω, επίσης γιατί δεν είναι σωστό να μιλήσω...δεν είναι σωστό, δεν κάνει!!!! Μερικές φορές το έχω καταφέρει, άλλες όχι...πάντως ισχύει...δεν θα το πω ποτέ...το "σ' αγαπώ" πάει σε έναν άνθρωπο της ζωής μου που θα αγαπώ για πάντα κι ας μην είναι πια μέρος της και...ουφ, πώς να το πω αυτό; Εγώ ποτέ δεν θα του κάνω κανένα κακό...ακόμα κι αν μου κάνει εκείνος...δεν μπορώ να το κάνω! Δηλαδή τυπικά μπορώ αλλά η καρδιά μου δεν μπορεί...προτιμώ να πάθω κακό εγώ...αλλά εκείνος όχι! :( Εκτός και αν κάνει κακό σε κάποιον που αγαπάω...αν μιλήσει...τότε...τότε νομίζω ότι θα αμυνθώ, ναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καλησπερα κι απο μενα Κυκνε! Χαιρομαι που εισαι καλα!
    Στα του θεματος τωρα... σαν τι να καταλαβει δηλαδη οποιος τα παρακολουθησει?
    Το τι σου κάνουν σ' αυτά τα "νοσοκομεία" κυρίως...είναι φριχτό, είναι τόσο τρομαχτικό...ειδικά στην τελευταία ταινία δεν είδες πώς την έχουν την κοπέλα; Φυλακή είναι εκεί μέσα...και μόνο που βλέπω το δωμάτιο της με πιάνει τρέλα, δεν έχεις διέξοδο, δεν έχεις αέρα, δεν έχεις τίποτα!!!

Senior Member
    μα τι λές; κανείς δεν θα σε αναγκάσει ούτε και θα χρειαστεί να πας σε τέτοια ιδρύματα...πρός Θεού μην λές τέτοια μια χαρα κοπέλα είσαι....ασε που δεν νομίζω ότι είναι όπως η ταινίες...για τους πονοκεφάλους δεν παίρνεις τίποτα;
    Δεν ξέρω, εγώ φοβάμαι...πολύ...δε θέλω να πάω εκεί...φοβάμαι...
    Παυσίπονα παίρνω όταν είναι πολύ έντονοι, τί άλλο να κάνω;

Page 13 of 36 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast