Τι σκέφτεστε; - Page 450
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 450 of 1532 FirstFirst ... 3504004404484494504514524605005509501450 ... LastLast
Results 6,736 to 6,750 of 22967
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    ποιος είπε ότι δεν περνάω καλά?? είμαι healthy θεοφανίααααα....οι ντοπαμινεργικοί υποδοχείς μου είναι ελεύθεροι και ζώ την ζωή μου ακριβώς όπως την θέλω....
    μην με βάζεις ρε παιδί μου να το σκεφτώ ντε και καλά να φύγω.....εντάξει ήμουν βλάκας όσο έπαιρνα αντιψυχωτικά, αλλά τώρα ''ξημέρωσε''....

.συγχαρητήρια...:)
    Εγώ άλλο σου λέω: είσαι ουτε μήνα εδώ και γραφεις μόνο για να την πεις σε μέλη και διαχείριση, ή να ψάχνεις να τσακωθείς.
    Αφού λοιπόν έχεις ΤΟΣΑ προβλήματα σε ΤΟΣΟ μικρό διάστημα σε ένα χώρο, τι χαλάς τη ζαχαρένια σου?

Senior Member
    Ημέρες γενικού απολογισμού: Τα προσωρινά γίνονται μόνιμα κ τα μόνιμα παρελθόν... γενναίο μπέρδεμα σε παντός είδους σχέσεις. Επιφανειακά εύθραυστες ισορροπίες αλλά κατά βάθος πολύ στέρεες. Δε βαριέσαι,τι κι αν δν είναι σωστό ό,τι κάνω...ήδη μετράμε αντίστροφα, το μεγαλύτερο μέρος το έζησα. Τώρα δε βαδίζουμε, τρέχουμε προς το τέρμα. Κι αν είναι στην επόμενη στροφή? Πόσους φίλους έχασα γμτ στην "επόμενη στροφή"! Ανθρώπους δυνατούς, έξυπνους, όμορφους... με τον πανικό της αρρώστιας στα μάτια. Πόσα ταξίδια έξω, νέες θεραπείες κ το αποτέλεσμα κοινό: φύτεμα. Κ αν είμαι η επόμενη? Κ αν δν είμαι, θα ρθεί κι η σειρά μου... γλιτώνει κανείς???

Κοιτάζω πίσω μου κ δν μπορώ να το πιστέψω: Σα να ανοιγόκλεισα τα μάτια μου κ ο χρόνος πέρασε σαν αστραπή... πριν προλάβω να πάρω αποφάσεις με πήραν αυτές. Αχ γμτ, είμαι ευτυχισμένη έτσι, είμαι, ας πάγωνε ο χρόνος στο σήμερα!!!!

Senior Member
    αχ ρε παιδιά, γράφω τις σκέψεις μου εμβόλιμα στους καβγάδες... είμαι εκτός κλίματος αλλά δε βαριέσαι. :)

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .συγχαρητήρια...:)
    Εγώ άλλο σου λέω: είσαι ουτε μήνα εδώ και γραφεις μόνο για να την πεις σε μέλη και διαχείριση, ή να ψάχνεις να τσακωθείς.
    Αφού λοιπόν έχεις ΤΟΣΑ προβλήματα σε ΤΟΣΟ μικρό διάστημα σε ένα χώρο, τι χαλάς τη ζαχαρένια σου?
    ρε κοπέλα μου...μου την δίνει αφάνταστα όταν υποτιμάνε την νοημοσύνη μου (βέβαια θα στην δώσει και σένα σε επόμενα θέματα αφού θα κριτικάρω και την δικιά σου δραστηριότητα στο φόρουμ, να ζήσει αυτό το search στα θέματα και μηνύματα κάθε μέλους)...θα σου χαλάσω την δικιά σου ζαχαρένια γλυκιά μου, μην φοβάσαι.....

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    αχ ρε παιδιά, γράφω τις σκέψεις μου εμβόλιμα στους καβγάδες... είμαι εκτός κλίματος αλλά δε βαριέσαι. :)
    δεν πειράζει imagine !! να μάστε γεροί....

Banned
    έχω χάσει το μέτρημα με πόσα μέλη άνοιξα flame wars :P :D :O :D :D

δύο μέλη μου είναι ξεχωριστά όμως...

η λάκρυ (το φιλαράκι), που αν με ξεκινήσει κι αυτή flame war κατα πάσα πιθανότητα δεν θα ανταποδώσω(δεν είμαι σίγουρος βέβαια)...αφού είναι η πρώτη γυναίκα στην ζωή μου με την οποία κάνω φιλική παρέα...έστω κι απο το ιντερνετ....βέβαια για καλό δικό της ας κάνει πως δεν με ξέρει, αφού έχω γίνει τόσο συμπαθής σε τόσα μέλη :P

και ο PETRAN ο οποίος είναι υγιής (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) συν είναι άντρας συν είναι γνώστης των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε...οπότε δεν θα με πειραζε και ιδιαίτερα αν ξεκινήσει και με αυτόν κανά flame war .....φίλε Πέτρο τι λές? θα ανοίξουμε κάνα θέμα -σούπερ flame war αλά τιτανομαχία ? (funny ή πιο σωστά εσύ θα πείς αν ήταν funny...)

Banned
    Idella: Driver,
    για το αρχικό σου ερώτημα θα σου έλεγα να ξαναδιαβάσεις τους όρους χρήσης.
    Το παρόν φόρουμ δεν έχει σκοπό να "προετοιμάζει" μέλη για flame-wars.
    Το θέμα κλειδώνεται.

αλήθεια Idella και λοιπά μέλη της διαχείρισης.....αφού όλοι συμφωνούμε πως το φόρουμ δεν έχει τέτοιο σκοπό.....η δικιά σας λύση είναι η ηθικά σωστή ή η σωστή για την εικόνα που βγάζει το σάιτ προς τα έξω?
    καλά εμένα προσωπικά πολύ που με ενδιαφέρει αν θα μπλέξω σε flame wars με 10-20-30 μέλη :D :D :D (το πρώτο σκαλι των 10 τουλάχιστον το έχω ήδη πιάσει...:P)....
    αλλά πιο ευαίσθητα μέλη π.χ. dissection(που είναι σε μια φάση ναρκωτικά, κατάθλιψη, αυπνίες, σκέψεις αυτοκτονίας) που στο θέμα της με την απολογία της για την ''φάρσα'' προς το τέλος άρχισε η dora-agxos να της την λέει...εκεί αρκεί το δικό σας το σύστημα?

σαφώς και κατανοώ πως είμαι ένα απλό μέλος που και εγώ συμφώνησα με τους όρους χρήσης όταν έκανα έγγραφη, και στην τελική τον τελευταίο λόγο εσείς τον έχετε...αλλά στο θέμα που είχα ανοίξει στο σχόλια,προτασειςκλπ σχετικά με τους τρόπους ''ρύθμισης'' αυτού του προβλήματος, κατέληξα να μπλέκω δικαίως ή αδίκως σε flame wars με dora-agxos,remedy, boltseed και εκτός αυτού η διαχείριση δεν εξέφρασε μια άποψη πάνω στον προβληματισμό μου (απ ότι θυμάμαι τουλάχιστον) παρά μόνο εσύ τυχαία σε ένα πμ δίνοντας μου μια απάντηση 1 γραμμής πως απλώς δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας αυτού του φόρουμ....και θα μου πείτε δικαίως ή/και αδίκως ''ρε φίλε να λες ευχαριστώ που δεν έχεις φάει μπαν ακόμα, αφού μέσα σε 6 μέρες έχεις μπλέξει σε flame-wars με (κάτσε να τους θυμηθώ όλους)...dora-agxos, remedy, boltseed, pad, νιφαδα, Instant (γεια σου ρε ινσταντ(με εστησες σημερα όμως)), ΝεοΞεκινημα (κάτι ελαφρά...), αν πιάνεται βάλτε και το παλαιότερο θέμα με την Idella, με την RainAndWind(που τα ξαναβρήκαμε), με τον ioannis2 (που και με αυτόν τα βρήκαμε)......ξέχασα κανέναν?? άρα σύνολο μέχρις στιγμή 10 μέλη ...ΥΕSSSSS!!!!!!! ευχηθείτε μου να τα 100στήσω.....

Banned
    σκέφτομαι πώς έγραψα (εντάξει τα περισσότερα ήταν στο music) μέσα σε 7 ώρες...130 μηνύματα!! yeah baby!!

σκέφτομαι πώς έγραψα (εντάξει τα περισσότερα ήταν στο music) μέσα σε 7 ώρες...130 μηνύματα!! yeah baby!!
    μην την βγαζεις όλο εδω φίλε, βγες και λίγο έξω απ το σπίτι, εκεί είναι η πραγματική ζωή, εκεί θα δεις άσπρη μερα κι όχι πίσω από την οθόνη του πισι σε ένα φανταστικο κόσμο στον οποίο βαζεις τα μελη του φορουμ εκφραζοντας αυτα που δεν εκφραζεις στην καθημερινη ζωη.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι πως μια νέα ημέρα ξεκινά...
    σκέφτομαι το ταξιδάκι μου σε ένα μήνα..
    σκέφτομαι ποσό δημιουργική νιώθω..
    αλλά σκέφτομαι και πόσο συναισθηματικά επίπεδη είμαι το τελευταίο διάστημα και ξενερώνω..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Σκέφτομαι πως μια νέα ημέρα ξεκινά...
    σκέφτομαι το ταξιδάκι μου σε ένα μήνα..
    σκέφτομαι ποσό δημιουργική νιώθω..
    αλλά σκέφτομαι και πόσο συναισθηματικά επίπεδη είμαι το τελευταίο διάστημα και ξενερώνω..
    τώρα πρόσεξα χαρακτηρισμό στην θέση του senior member, και υπογραφή...βέβαια και ο τρόπος γραφής μου έδειχνε κάπως, αλλά το νικνέιμ void μου χτυπούσε πιο πολύ σαν αρσενικό ....... γειά σου ρε void ....τι είναι? όνομα καμίας ιστορικής γυναίκας ή κανα παρατσούκλι που στο έχει βγάλει η παρέα σου?

Senior Member
    τώρα πρόσεξα χαρακτηρισμό στην θέση του senior member, και υπογραφή...βέβαια και ο τρόπος γραφής μου έδειχνε κάπως, αλλά το νικνέιμ void μου χτυπούσε πιο πολύ σαν αρσενικό ....... γειά σου ρε void ....τι είναι? όνομα καμίας ιστορικής γυναίκας ή κανα παρατσούκλι που στο έχει βγάλει η παρέα σου?
    void-ομάτης (ποτάμι που διασχίζει το φαράγγι του Βίκου - ενδείκνυται για ράφτινγκ αρχαρίων )
    void-άμαξα
    void-οκοιλιά (ωραιότατη παραλία κάπου στη Μεσσηνία)

Ιστορική γυναίκα με όνομα void δε γνωρίζω, εκτός κι αν καταλήξω να μπω εγώ στο πάνθεον των ιστορικών γυναικών που άλλαξαν το ρου της ιστορίας :-)))

Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ως συνθετικό για άλλες λέξεις χωρίς να χάνει παράλληλα την αρχική του σημασία: το απόλυτο κενό, εκεί που δεν ισχύουν οι φυσικοί νόμοι.
    Αρσενικό θα χτυπούσε αν ήταν void-ι (βοϊδι) που λεμ και στο χουριομ.

Senior Member
    Η σημερινή μέρα δεν υπάρχει!!!
    πριν λίγο έσκασαν μύτη κάτι παπάδες στο γραφείο για να αγιάσουν και στο καπάκι κάτι γυφτάκια με τουμπερλέκια να λεν τα κάλαντα!!!!
    εγώ πότε θα αγιάσω η γυναίκα????..καμια διάθεση για δουλειά σήμερις...

Quote Originally Posted by void View Post
    Η σημερινή μέρα δεν υπάρχει!!!
    πριν λίγο έσκασαν μύτη κάτι παπάδες στο γραφείο για να αγιάσουν και στο καπάκι κάτι γυφτάκια με τουμπερλέκια να λεν τα κάλαντα!!!!
    εγώ πότε θα αγιάσω η γυναίκα????..καμια διάθεση για δουλειά σήμερις...
    είσαι στο πνεύμα της μέρας! να ευχεσαι να πιασει ο αγιασμος τους και ν αλλάξει η ζωή σου.

ευτυχώς που υπάρχει η δουλεια......ως μεθοδος για να ξεφευγουμε
    γιάννης

Senior Member
    σκέφτομαι πως η κυκλοθυμία μου είναι πολύ εκνευριστική, είναι δύσκολο να παλεύεις με τον ίδιο σου τον χαρακτήρα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...