Μπερδεμενη σεξουαλικοτητα - Απελπισμενος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 330
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Για τους κάτωθι λόγους:

(και της λίλιουμ):
    (τι σχέση έχει αυτό; τεσπα)

Υπάρχει: 1. ομοφοβία, η λεγόμενη εξωτερική, γιατί ασκείται από τρίτους.
    2. ομοφοβία, η επονομαζόμενη εσωτερική και η οποία ασκείται από ημάς διά ημάς.

Το Νο 2. το έχεις κάψει εντελώς, πιστεύω και λόγω γενικότερων προβλημάτων.
    Επιβεβαιώνεται επίσης ότι τα βλέπεις ΟΛΑ μαζί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:

Ακόμα α. δεν έχει αποφασίσει/δεν ξέρεις τι ακριβώς σου αρέσει-δεν σου αρέσει,
    β. δεν έχεις καμία επαφή με τον G χώρο ή με μεμονομένα G άτομα
    γ. εκφράζεσαι με το χειρότερο τρόπο για αυτήν την κατάσταση
    ...και ήδη προτρέχεις σκεφτόμενος δακρύβρεχτες ανακοινώσεις, δραματικά coming out.
    Με αλλα συμφωνω απο οσα λες...με αλλα οχι...

Εγω το μοναδικο που θελω ειναι να βρω τον εαυτο μου και να ηρεμησω γιατι λιγο λιγο με σκοτωνω... ποναει ολο μου το κορμι και νιωθω τα νυχια του ψυχολογικου προβληματος να με γραπωνουν παλι...

Ολη μου τη ζωη αγχωνομαι... δεν αντεχω αλλο... το μοναδικο που μου εχει επιφερει αυτο το αγχος ειναι κι αλλο αγχος και χασιμο χρονου, μπερδεμα κτλ... Εχω πολλα να δωσω σαν ανθρωπος και το θεωρω τουλαχιστον αδικο αυτο που μου συμβαινει...

Για το θεμα της σεξουαλικης προτιμησης το ξανα ειπα πως αν υπαρχει κατι στην αλλη οχθη δεν ειμαι ετοιμος να το αντικρυσω....

Οσο για τις τυψεις που αναφερθηκε πιο πανω να εχω για την κοπελα δεν ειναι μονο τυψεις που την αφησα αλλα και στενοχωρια για μενα γιατι αισθανομαι πραγματα για αυτην και πραγματικα αν ημουν αλλιως στη ζωη μου τοτε θα κρατουσε... Σιγουρα απο τη μια σε πολλα πραγματα λειτουργησε μονοπαντα και κοιταζε μονο εκεινη (πραγμα ισως φυσιολογικο για την ηλικια των 21) απ την αλλη ομως ειχε μια συμπονια και γνησιο ενδιαφερον που πιστευω σπανια βρισκονται σε ανθρωπο και εγω ομως σε καποιες φασεις της εβγαζα ανασφαλειες δικες μου δρωντας απαραδεκτα.

Προς το παρον ακομα προσπαθω να συνελθω απ το χθεσινο hangover, εχω να κοιμηθω νορμαλ απ τη μερα που χωρισαμε και δεν εχω ενεργεια και δυναμη για τιποτα....νιωθω σαν γερος

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Τοσος αερας και πουθενα πνευμονια.... τοσο νερο και πουθενα ποτηρι... τοσο φαγητο και πουθενα πηρουνι και πιατο.... τοσα χαρισματα σε ανθρωπο που δεν μπορει να το εκμεταλλευτει....ετσι αισθανομαι τωρα.... waste of a man's body....goodnight
    Γιατί δε θίγεις μία κουβέντα στους γονείς σου ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά και θέλεις να πας σε ψυχολόγο; Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο η σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά και ψυχολογικό. Οι γονείς σου θα καταλάβουν και για να το μοναχοπαίδι τους θα διαθέσουν οποιαδήποτε οικονομία τους για να βρει την ψυχική του υγεία.
    Πάντως εγώ πιστεύω ότι κυρίως το πρόβλημά σου είναι ο εγωκεντρισμός και η δραματοποίηση των γεγονότων και όχι το σεξουαλικό.
    Ξέρεις πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι και δεν είναι ερωτευμένοι είτε με το ίδιο είτε με το αντίθετο φίλο και παρόλα αυτά δε βγάζουν κραυγές απόγνωσης όπως εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Γιατί δε θίγεις μία κουβέντα στους γονείς σου ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά και θέλεις να πας σε ψυχολόγο; Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο η σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά και ψυχολογικό. Οι γονείς σου θα καταλάβουν και για να το μοναχοπαίδι τους θα διαθέσουν οποιαδήποτε οικονομία τους για να βρει την ψυχική του υγεία.
    Πάντως εγώ πιστεύω ότι κυρίως το πρόβλημά σου είναι ο εγωκεντρισμός και η δραματοποίηση των γεγονότων και όχι το σεξουαλικό.
    Ξέρεις πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι και δεν είναι ερωτευμένοι είτε με το ίδιο είτε με το αντίθετο φίλο και παρόλα αυτά δε βγάζουν κραυγές απόγνωσης όπως εσύ;
    Γιατι ξερω οτι θα τους βαρυνω παρα πανω απο οσο μπορουνε...το ξερω...κι αυτο θα γυρισει μπουμερανγκ σε μενα...το ξερω το εχω ξαναπερασει... Επισης για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορουν να κατανοησουν ουτε τη σοβαροτητα της καταστασης μου αλλα ουτε και τον ρολο του ψυχολογου και της ψυχοθεραπειας... παλια μυαλα, ο φοβος της ρετσινιας και πολλα αλλα καταλαβαινεις... Λιγο να ξεκινησω εγω να αμοιβομαι και θα δεις τι εχει να γινει...ειμαι διατεθιμενος και ολα μου τα εσοδα να δωσω προκειμενου να συνελθω. Εχω επισης την αισθηση με τους δικους μου οτι δεν με παιρνουν και πολυ στα σοβαρα... Δεν αντιλαμβανονται οτι τις μερες μετα το χωρισμο εφτασα στα προθυρα του νευρικου κλωνισμου ή και της αυτοκτονιας. Βλεπεις καμια φορα οι γονεις δεν αντιλαμβανονται ποσο πιεζουν τα παιδια τους... Σου λεει τον ταιζω τον ντυνω του πηρα ξερω αυτοκινητο ή οτιδηποτε αρα ειναι ευτυχισμενος...ελα ομως που δεν παει ετσι...γιατι εχω ξαδερφια που μεγαλωσαν πολυ πιο φτωχα απο μενα και τους βλεπεις τωρα και τους καμαρωνεις... με δουλειες.. με λεφτα....αλλος παντρευτηκε... το βλεπεις στα ματια τους οτι ειναι ευτυχισμενοι.... εγω??? εγω ειμαι απο αλλο ανεκδοτο...

Ερωτευμενος εχω τα σωματικα και τα ψυχικα αποθεματα να ειμαι πολυ βαθια και με ολο μου το ειναι σε πληροφορω. Εχω πολυ δυναμη και σεξουαλικη και συναισθηματικη και για ζωη που ειναι μεσα μου κλεισμενη και μικρα εμποδια την εμποδιζουν. Μαρεσει να μην απογοητευομαι, αν και συνηθως το κανω... θελω να πιστευω οτι θα το αλλαξω...

Senior Member
    Στις πιο αδυναμες στιγμες μου, σκεφτομαι πως κοροιδευω τον εαυτο μου. και πως μια ζωη τρεχω να ξεφυγω απο τον ιδιο μου τον εαυτο... Αλλα δεν εχω την δυναμη να το αποδεχτω... λετε οντος να μη μου αρεσουν οι γυναικες γιαυτο τα περναω ολα αυτα?? Βιολογικα δηλαδη σωματικα λειτουργω κανονικα...Αλλα σαν κατι μεσα μου να λειπει... Να ειμαι εχθρικος απεναντι τους γιατι ως χοντρος εφηβος δεν με κοιτουσε καμια?? Να εχω μεσα μου καταθλιψη ριζωμενη απο τοτε που ποτε δεν θεραπευσα και να τα βλεπω ετσι??? Δεν ξερω... Δεν τολμω να δω την αληθεια.. ειμαι πολυ φοβισμενος και παγιδευμενος...Δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση... πραγματικα θα αιστανθω ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου οταν ξεπερασω ολα αυτα...

Ελπιζω να μην καταχραζομαι το φορουμ αλλα δεν εχω που αλλου να στραφω... Ειναι τοσα πολλα μεσα μου που ανησυχω για μενα... :\

Senior Member
    Η λύση είναι να βρεις μία δουλειά και να πας σε ψυχολόγο. Μέχρι τότε μην σκέφτεσαι πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Η λύση είναι να βρεις μία δουλειά και να πας σε ψυχολόγο. Μέχρι τότε μην σκέφτεσαι πολύ.
    Αν και πιστευω οτι την περισσοτερη δουλεια την κανει ο καθενας μονος του με τον εαυτο του... γιατι παλιοτερα πηγα σε ψυχολογο η οποια με βοηθησε παρα πολυ...ομως τις μεγαλες αλλαγες τις εκανα μονος μου...

Ειναι και ο χωρισμος προσφατος που οσο να ναι περασαμε τοσα μαζι...δεν ξεχνιουνται απ τη μια στιγμη στην αλλη. Μπορει να χωρισαμε αλλα ακομα νιωθω οτι τα εχουμε...Ακομα χειροτερα ομως ακομα νιωθω πανω μου την επιρροη της... Σαν να ειμαι εγω το μοναδικα δεκανικι της που αν και ξερω οτι αυτο ειναι λαθος και μου κανει κακο οσο να ναι την ποναω...ειναι και μικροτερη και την ειχα λιγο υπο την προστασια μου καταλαβες?? Αχχχ ηξερα απο την αρχη που εμπλεκα.... γιατι το συνεχισα?? Την ξερω ομως την απαντηση... ηταν αυτα τα στοιχεια του χαρακτηρα της, η παιδικοτητα, η αγνοτητα που με εκαναν να ανοιχτω, να κανω βηματα, να κανω σεξ, να αιστανθω μερος της κοινωνιας και οχι σαν σκουπιδι πεταμενο που ενιωθα μια ζωη...να πιστεψω πως οντος μπορει να κοπελα να ενδιαφερθει για μενα πραγματικα και ερωτικα... Ομως θελοντας και μη η "πραγματικοτητα" επεδρασε και ετσι αυτη η σχεση εληξε....

Senior Member
    Fuck it....im a homosexual....so what..enough said :)

Senior Member
    Υπαρχει καποιος λογος βοηθειας απο καποιον? Νιωθω πολυ χαλια τωρα...

Το χάλια είναι στη σκέψη. Και τις προηγούμενες μέρες στα ίδια επίπεδα ήσουν από πλευρας ζωης αλλά δεν έννοιωθες τόσο χάλια όσο λεςπως εισαι τωρα. Και γι αυτο με την ομουλοφιλία μήπως από απλή σκέψη σου έγινε εμμονή και η εμμονή με τη σειρά της, αφού αφορά έντονη σκέψη για ομοφυλοφιλία, ειναι αυτο που σε διεγειρει σεξουαλικα? κάπου αλλου λες ότι πήγαινες σε μια ψυχολόγο και σε βοηθησε πολυ στα θεματα σου και ειδες και βελτιωση. τωρα με την κοπελα, είσαι ακομα στα αρχικα σταδια του χωρισμου όπουτα αισθηματα ειναι ακομα πολύ έντονα, με τον καιρο θα το ξεπεράσεις, σκέψου το και σαν επιτυχια στο εκεί που πριν κανα χρονο ήσουν σε απόγνωση στο ότι δεν έβρισκες κοπέλα, όμως τα καταφερες, θα ναι πιο ευκολα τα πραγματα στο να βρεις την επόμενη και να ξερεις πως καθε επόμενη είναι για τα κριτηρια του καθενος μας καλύτερη από την προηγουμενη. καπου αλλού βεβαια έλεγες μέχρι να βρεθει η καταλληλη, άρα κατα βαθος αυτη δεν σου ήταν η κατάλληλη αλλά απλά μια καλή περίπτωση. στο να ξεπερασεις το χωρισμο βγαινε έξω, μην καθεσαι στο σπιτι και μην κλεινεσαι στις σκεψεις σου, εκπαίδευσε τη σκεψη σου να την σκεφτεται όλο και πιο λίγο, όλο και λιγότερο έντονα κι αν θες και κατι παραπανω από την προσωπικη μου εμπειρια φερνε όσο πιο πολύ μπορεις στη σκεψη σου τις ασχημες στιγμες και τ απλην που ειχε. εκτος κι αν εισαι τρελλα ερωτευμενος μαζι της και εισαι βεβαιος γι αυτο οποτε θα πρεπει να ξανακανεις προσπαθεια να τα φτιαξετε (το λεω αν ισχυει αυτο διαφορετικα αγνοησε το). και στο να βρεις δουλεια θέλει πάλη πάλη πάλη και τιποτα άλλο, μην τα βαζεις κάτω όσες απορρίψεις κι αν προκυπτουν και όσοι δεν τα βαζουν κατω κατι τους προκυπτει, άλλωστε δε σε πηραν τα χρονια για να χεις λιγες πιθανότητες. έχεις πολλές δυναμεις μεσα σου και εισαι τυχερος που εισαι απ αυτους που τις εκδηλωνουν και τις χρησιμοποιουν γι αυτο και η διαφορα από περσι, κι αυτο ειναι το πολύ θετικο σου. θα τα καταφερεις, απλα εισαι σε δυσκολη φαση που όμως δεν πρεπει να την αφησεις να παει για πολύ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το χάλια είναι στη σκέψη. Και τις προηγούμενες μέρες στα ίδια επίπεδα ήσουν από πλευρας ζωης αλλά δεν έννοιωθες τόσο χάλια όσο λεςπως εισαι τωρα. Και γι αυτο με την ομουλοφιλία μήπως από απλή σκέψη σου έγινε εμμονή και η εμμονή με τη σειρά της, αφού αφορά έντονη σκέψη για ομοφυλοφιλία, ειναι αυτο που σε διεγειρει σεξουαλικα? κάπου αλλου λες ότι πήγαινες σε μια ψυχολόγο και σε βοηθησε πολυ στα θεματα σου και ειδες και βελτιωση. τωρα με την κοπελα, είσαι ακομα στα αρχικα σταδια του χωρισμου όπουτα αισθηματα ειναι ακομα πολύ έντονα, με τον καιρο θα το ξεπεράσεις, σκέψου το και σαν επιτυχια στο εκεί που πριν κανα χρονο ήσουν σε απόγνωση στο ότι δεν έβρισκες κοπέλα, όμως τα καταφερες, θα ναι πιο ευκολα τα πραγματα στο να βρεις την επόμενη και να ξερεις πως καθε επόμενη είναι για τα κριτηρια του καθενος μας καλύτερη από την προηγουμενη. καπου αλλού βεβαια έλεγες μέχρι να βρεθει η καταλληλη, άρα κατα βαθος αυτη δεν σου ήταν η κατάλληλη αλλά απλά μια καλή περίπτωση. στο να ξεπερασεις το χωρισμο βγαινε έξω, μην καθεσαι στο σπιτι και μην κλεινεσαι στις σκεψεις σου, εκπαίδευσε τη σκεψη σου να την σκεφτεται όλο και πιο λίγο, όλο και λιγότερο έντονα κι αν θες και κατι παραπανω από την προσωπικη μου εμπειρια φερνε όσο πιο πολύ μπορεις στη σκεψη σου τις ασχημες στιγμες και τ απλην που ειχε. εκτος κι αν εισαι τρελλα ερωτευμενος μαζι της και εισαι βεβαιος γι αυτο οποτε θα πρεπει να ξανακανεις προσπαθεια να τα φτιαξετε (το λεω αν ισχυει αυτο διαφορετικα αγνοησε το). και στο να βρεις δουλεια θέλει πάλη πάλη πάλη και τιποτα άλλο, μην τα βαζεις κάτω όσες απορρίψεις κι αν προκυπτουν και όσοι δεν τα βαζουν κατω κατι τους προκυπτει, άλλωστε δε σε πηραν τα χρονια για να χεις λιγες πιθανότητες. έχεις πολλές δυναμεις μεσα σου και εισαι τυχερος που εισαι απ αυτους που τις εκδηλωνουν και τις χρησιμοποιουν γι αυτο και η διαφορα από περσι, κι αυτο ειναι το πολύ θετικο σου. θα τα καταφερεις, απλα εισαι σε δυσκολη φαση που όμως δεν πρεπει να την αφησεις να παει για πολύ.
    Σε ευχαριστω για την απαντηση σου Ιωαννη :) Αληθεια μου δινει δυναμη ο λογος σου να εισαι καλα..!! Σημερα ειμαι στο μηδεν απο ψυχολογια. Δεν βοηθαει και ο καιρος βλεπεις...και η ατμοσφαιρα εδω στο σπιτι ειναι χαλια...Οι δικοι μου δεν ξερουν τπτ....ουτε περι χωρισμου...και αυτο με πιεζει πιο πολυ....Νιωθω οτι τους κοροιδευω...αλλα δεν θελω να πω κατι πρωτου αιστανθω ετοιμος γιατι κι εγω ο ιδιος ακομα δεν με ξερω καλα καλα...Βλεπεις ομως κι εκεινοι με εχουν βαλει σε μια διαδικασια οπου ουσιαστικα τους μιμουμαι...της αυτολυπησης, της κωλυσιεργιας, του αδυναμου πατρικου πρωτυπου...ολα αυτα δυστυχως περνανε στα παιδια...και δυστυχως δεν εχουν και την μορφωση ετσι ωστε απο τη παιδικη μου ηλικια να με πανε σε εναν ειδικο να βοηθηθω...αμα κανουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα τοτε δεν υπαρχει...εμ δεν παει ετσι...και τρεχω τωρα κι εγω να διορθωσω τα αδιορθωτα...

Με την κοπελα η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να της μιλησω λιγο...αλλα τελικα συγκρατουμαι και καταλαβαινω πως δεν ειναι σωστο... θα ειναι επιπολαιη κινηση...θελω να την αγκαλιασω να την φιλησω αλλα δεν πρεπει. Πηρα μια αποφαση και εμμενω σε αυτην.

Για δουλεια περιμενω μια απαντηση μεσα στην εβδομαδα και ελπιζω να την βγαλω σε περας για να παρω λιγο τα πανω μου γιατι ειμαι σε φαση που πραγματικα αλλους θα τους ειχε τρελανει..... φαντασου λιγο τι περναω.....τεσπαααα...Οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους δεν λεει ενα ρητο?? Ελπιζω με μενα να συμβει αυτο γιατι ειμαι στα προθυρα....

Οσο για την ομοφυλοφιλια εχω να πω πως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια... Λογικα οκ μαλλον ειμαι αμφι ξερω γω...ή απλα με φτιαχνει το "απαγορευμενο" χωρις ομως να θελω να το κανω και στην πραγματικοτητα...ξερω γω...Σιγα σιγα προσπαθω να συμφιλιωνομαι με μια πιθανοτητα να μην ειμαι τελειως στρειτ....Επισης εδω να προσθεσω πως τον τελευταιο καιρο που ειμαι ετσι χαλια ξεσπαω στον αυνανισμο... με οτιδηποτε πορνο...κανονικο και μη...οτι με εξιταρει προς στιγμην ενα πραμα.... Παρατηρω πως αυτο που κανω ειναι ¨παθολογικο¨ με την εννοια οτι αν κανεις κατι τετοιο μια ή καμια φορα και δυο φορες την μερα για βδομαδες τοτε αποκλειεται να το κανεις για να ξεσπασεις σεξουαλικη ενεργεια που εχει μαζευτει... εχει καταντησει αρρωστια και οταν το κανω κατανταει να με καταθλιβει, να με κυριευει το αγχος και να γινομαι ενα με το πατωμα απο ψυχολογια... Σε περιοδους που εχω αλλα πραγματα να κανω και ο οργασμος ερχεται απο αναγκη και οχι απο εναν τροπο απλα να χαλαρωσω τοτε ανεβαινει η αυτοπεποιθηση μου, το γκει πορνο δεν με αναβει τοσο εως καθολου και με γυναικες "αρκουμαι"... και στο σεξ με την πρωην μου συνεβαινε αυτο...οταν ελεγα μεσα μου εισαι γκει εισαι γκει ξεσπουσα σε πορνο ε και οσο να ναι το σεξ με την κοπελα δεν ηταν τοσο "αναμμενο".... Δεν μπορουσα να ελεγξω τον εαυτο μου... οταν ομως περνανε μερικες μερες εως μια εβδομαδα που εχω να αυνανιστω και τοτε πραγματικα εχω αναγκη την εκτονωση, και το ευχαριστιεμαι καλυτερα αλλα και οι σκεψεις περι ομοφυλοφιλιας εξαφανιζονται.... λεω απο σημερα να διακοψω το πορνο, τον αυνανισμο, τα παντα τετοιας φυσης, να μην ασχοληθω για αρκετες μερες με οτιδηποτε το σεξουαλικο γιατι προς το παρον μονο ζημια μου κανει, και με βυθιζει ολο και πιο πολυ στον βουρκο.....

Senior Member
    Λένε και το άλλο. Whatever doesn't kill you, is gonna leave a scar.(Marilyn Manson):P
    Προσπαθείς να ελέγξεις. Αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα Jim. Ποιο βούρκο καλέ? Πολύ χριστιανικά το πας το πράγμα. λολ
    Πάρε απόφαση να ζητήσεις τη γνώμη ψυχολόγου και τη βοήθεια να το ανοίξεις όλο το ζόρι που τραβάς. Πήγαινε σε Κέντρο ψυχικής υγείας αν δεν υπάρχουν χρήματα
    όπως ανέφερες. Αλλά εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις για άτομο που να έχει σοβαρά ασχοληθεί με ζητήματα σεξουαλικής υφής/ταυτότητας/κατεύθυνσης/οτιδήποτε και όχι στην καθεμιά τυχαία που μπορεί και να έχει τίποτε ιδέες του μεσαίωνα (ναι, υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιες που ίσως θελήσουν να σε "διορθώσουν", ή να σε τακτοποιήσουν σε κάποιο κουτάκι, κάνοντας χρήση και των δικών σου προυπαρχόντων φόβων. Δίχως να θέλω να σε σκιάξω, αυτά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Λένε και το άλλο. Whatever doesn't kill you, is gonna leave a scar.(Marilyn Manson):P
    Προσπαθείς να ελέγξεις. Αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα Jim. Ποιο βούρκο καλέ? Πολύ χριστιανικά το πας το πράγμα. λολ
    Πάρε απόφαση να ζητήσεις τη γνώμη ψυχολόγου και τη βοήθεια να το ανοίξεις όλο το ζόρι που τραβάς. Πήγαινε σε Κέντρο ψυχικής υγείας αν δεν υπάρχουν χρήματα
    όπως ανέφερες. Αλλά εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις για άτομο που να έχει σοβαρά ασχοληθεί με ζητήματα σεξουαλικής υφής/ταυτότητας/κατεύθυνσης/οτιδήποτε και όχι στην καθεμιά τυχαία που μπορεί και να έχει τίποτε ιδέες του μεσαίωνα (ναι, υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιες που ίσως θελήσουν να σε "διορθώσουν", ή να σε τακτοποιήσουν σε κάποιο κουτάκι, κάνοντας χρήση και των δικών σου προυπαρχόντων φόβων. Δίχως να θέλω να σε σκιάξω, αυτά.
    Scars heal ;)

Κοιτα εγω προσπαθω να αποδεχτω και να ανοιχτω στον εαυτο μου πρωτα γιατι απ οτι καταλαβαινεις ο μεγαλυτερος κριτης/εχθρος/δικαστης ειμαι εγω ο ιδιος. Κι αν παω σε ψυχολογο οπως ημουν τις προηγουμενες μερες, δηλαδη τοσο απελπισμενος, αγχωμενος, πιεσμενος, τοτε δεν θα εβγαινε ακρη. Αυτο μου που με βασανιζει και δεν μπορω να ξεστομισω ουτε καν στον εαυτο μου τον ιδιο ποσο μαλλον σε εναν ξενο. Οποτε θα πηγαινα εκει και θα ελεγα γεια σου γιατρε, δεν ειμαι καλα...γιατι?? αα δεν ξερω....χωρισα με την κοπελα μου...καταλαβες??

Οσο για ψυχολογο που θα παει και καλα να με διορθωσει μην ανησυχεις εχουν γνωση οι φυλακες ;) Ηδη υποφερω απο τοσα χρονια που δεν παραδεχομαι καποια πραγματα στον εαυτο μου...κι αυτη η καταθλιψη που περναω πιστευω ειναι ο τροπος που βρισκει το σωμα να σε ταρακουνησει να κανεις καποιες γαμημενες αλλαγες. Και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που τολμουν και παντρευονται, κανουν παιδια και κρυβονται μια ζωη... αν εγω μετα απο 7 μηνες σχεσης δεν αντεξα ουτε απο την πιεση που ενιωθα (ειτε γιατι δεν ειμαι στρειτ, ειτε γιατι δεν γουσταρα την γκομενα δεν εχει να κανει ο λογος) ουτε απο τις τυψεις γιατι δεν ημουν τελειως ανοιχτος μεσα στη σχεση τοτε φανταζομαι αυτους που ειναι μια ζωη ετσι!!! Ή προκειται για τερατα αντοχης και αναισθησιας ή για τερατα γενικως... Αλλωστε ο ορος "*******" σε αυτους αναφερεται,,,κι αν ρωτατε εμενα??? ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑ

Senior Member
    Σε βλέπω πολύ καλύτερα σήμερα.:)
    Κατανοώ και τους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη να πάνε με το ρεύμα. Έχεις σκεφτεί πως πρόκειται για διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετική ψυχολογία, με άλλα βιώματα, με άλλες αντοχές ή μη, με άλλα λούκια ή ευκολίες? Και βρίσκω φασιστικό το "εξαναγκαστικό" coming out. Γιατί? Γιατί αν το καλοσκεφτείς, η ίδια βία με άλλον τρόπο ασκείται. Και καθώς είμαι Η αντιδραστική σαν χαρακτήρας όποια θα τόλμαγε να με πρεσάρει για κάτι που με αφορά προσωπικά, που είναι δικό μου κομμάτι να επεξεργαστώ, θα πέρναγα σε αντεπίθεση εντονότατη και άμεσα.;
    Τα πολίτικαλι κορέκτ που με ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ, που δεν έχουν στόχο να φέρουν εμένα, ως ρέιν, στο κέντρο της θέλησής μου, λαμβάνοντας υπόψιν τους το τι μπορώ και τι θέλω εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, μπορούν να πάνε από κει που ήρθανε. Προσωποκεντρική προσέγγιση. Θα σου πρότεινα να το σκεφτείς λαμβάνοντας υπόψιν σου τον παράγοντα πρώτα εγώ, μετά εσείς (οι οποιοιδήποτε εσείς).
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Σε βλέπω πολύ καλύτερα σήμερα.:)
    Κατανοώ και τους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη να πάνε με το ρεύμα. Έχεις σκεφτεί πως πρόκειται για διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετική ψυχολογία, με άλλα βιώματα, με άλλες αντοχές ή μη, με άλλα λούκια ή ευκολίες? Και βρίσκω φασιστικό το "εξαναγκαστικό" coming out. Γιατί? Γιατί αν το καλοσκεφτείς, η ίδια βία με άλλον τρόπο ασκείται. Και καθώς είμαι Η αντιδραστική σαν χαρακτήρας όποια θα τόλμαγε να με πρεσάρει για κάτι που με αφορά προσωπικά, που είναι δικό μου κομμάτι να επεξεργαστώ, θα πέρναγα σε αντεπίθεση εντονότατη και άμεσα.;
    Τα πολίτικαλι κορέκτ που με ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ, που δεν έχουν στόχο να φέρουν εμένα, ως ρέιν, στο κέντρο της θέλησής μου, λαμβάνοντας υπόψιν τους το τι μπορώ και τι θέλω εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, μπορούν να πάνε από κει που ήρθανε. Προσωποκεντρική προσέγγιση. Θα σου πρότεινα να το σκεφτείς λαμβάνοντας υπόψιν σου τον παράγοντα πρώτα εγώ, μετά εσείς (οι οποιοιδήποτε εσείς).
    Οκ εγω δεν ειπα οτι θα βγω με καμια ντουντουκα στον δρομο να φωναζω τις σεξουαλικες προτιμησεις μου...τις οποιες εφοσον ακομα δεν εχω δοκιμασει σχεδον τιποτε δεν μπορω να τις ξερω και με ακριβεια ετσι κι αλλιως. Δεν θεωρω ομως εξαναγκαστικο coming out να χωρισεις μια κοπελα γιατι νιωθεις οτι θες να εξερευνησεις αλλα μονοπατια. Τωρα αν μιλας για δεκαετια 50 και πως δρουσαν τοτε οι ομοφυλοφιλοι ισως και να τους δικαιολογουσα να κανουν ψευτικους γαμους - ετσι κι αλλιως κι αυτο με τα συνοικεσια αλλα και τους γαμους συμφεροντων εξισου αποκρουστικο μου φαινεται....στη σημερινη εποχη ομως που ξερουμε πεντε πραγματα παραπανω το θεωρω απαραδεκτο να κοροιδευεις εναν ανθρωπο για να καλυφθεις εσυ... Ποια η διαφορα απο φονο?? Καλυτερα τραβα σκανδαλη και σκοτωσε τον να πας φυλακη που εκει θες δε θες γκει θα καταληξεις χαχα.... Θελω να πω αλλο κανω coming out και αλλο απεχω απο ερωτικες σχεσεις ή αποκρυπτω καποιες απ τους πολλους γιατι δεν νιωθω ακομα ανετα να το κανω (που ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καθενος)... Eπισης το γεγονος οτι δεν επιλεγεις να κοροιδευεις μια κοπελα για ολη της την μια και μοναδικη ζωη, επισης δεν σε υποχρεωνει να αποκαλυψεις την σεξουαλικη σου ταυτοτητα... Πιστευω υπαρχουν δρομοι....τουλαχιστον θελω να πιστευω χαχα...

Και οντος σημερα ειμαι καπως καλυτερα και μαλιστα αποφασισα να παω μια πρωινη γυμναστικη να με στανιαρει :)

Παντος ειναι πολυ αδικη αυτη η κοινωνια με τις μειονοτητες. Δεν ξερω αν ανοικω οντος σε αυτες ή ο αγχωδης χαρακτηρας μου που προτρεχει με εκανε να ζησω ενα σκηνικο καμινγκ αουτ σα ταινια μες το μυαλο μου...το σιγουρο ειναι πως πηρα μια γευση του ποσο δυσκολη μπορει να γινει η ζωη ενος ανθρωπακου για πραγματα που δεν ηταν οι επιλογες του και επισης για πραγματα που ειναι μικρης σημασιας....ενω πχ κλεφταραδες, αληταραδες και λοιπους (μην πουμε ονοματα) που καταδυναστευουν την κοινωνια τους λεμε και ευχαριστω απο πανω και κυκλοφορουν και περηφανοι...

Senior Member
    jimmaster, αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για την επιτέλεση της αρρενωπότητας, να σου προτείνω το ek-fyles.blogspot.com
    Διάβασε το άρθρο "ετεροσεξουαλικότητα και τεχνολογία της αρρενωπότητας". Θα βοηθήσει να κατανοήσεις με ποιούς τρόπους η κοινωνία ωθεί τον άντρα να επιτελεί κοινωνικούς εξουσιαστικούς ρόλους και όχι αυτοδιάθεσης, και με τρόπους έκφρασης εαυτού όπως το κείμενο αναφέρει. Και μη στενοχωριέσαι. Όλες περνάμε ό,τι περνάς με έναν τρόπο.:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast