Results 16 to 29 of 29
Thread: μισος καταθλιψη αηδια!!!
-
09-02-2012, 12:10 #16giwta-laGuest
- 09-02-2012, 12:15 #17giwta-laGuest
εχω μια υπονοια οτι επρεπε να βαλω αλλου το θεμα,σε αλλη ομαδα του φορουμ. συγνωμη .αλλα επειδη αφορα παντρεμενο ζευγαρι μου ηρθε εδω και το εγραψα.
09-02-2012, 18:34 #18giwta-laGuestκουφαθηκατε απο το προτελευταιο με τα αποφαγια ε? κι εγω...
09-02-2012, 20:21 #19
giwta-la
Εντάξει είναι ελαφρώς περίεργο (αν και σε αρκετές οικογένειες τα μέλη δεν παθαίνουν και παροξυσμό, αν τύχει και φάει η μία από το πιάτο της άλλης) αλλά επιμένω πως το θέμα δεν αποτελεί τόσο το πως είναι αυτοί οι άνθρωποι, αλλά το πως το βλέπεις και το χειρίζεσαι εσύ γενικά το θέμα.
Μοιάζεις να αναλώνεσαι ή μάλλον να "χαώνεσαι" σε λεπτομέρειες των λεπτομερειών.
Ειλικρινά κατέβαλα προσπάθεια να "αποκρυπτογραφήσω" κάποια πράγματα που ήθελες να πεις στο πρώτο σου ποστ.
10-02-2012, 11:38 #20
Εγω για να ειμαι ειλικρινης μαζι σου εχω φαει τοση πικρα στη σχετικα μικρη μεχρι τωρα ζωη μου απο τους ανθρωπους (φιλους, συγγενεις κτλ) αλλα και απο τον εαυτο μου το ιδιο που εχω σταματησει να ασχολουμαι με τοσο επιφανειακα πραγματα και οταν βρισκω ανθρωπους να τους νιωθω δικους μου δεν κοιταω απολυτως τιποτα αλλο. Οκ εβαλε φαγητο απο το πιατο της διπλα... εσενα τι σε νοιαζει? Σε μειωνει σαν ανθρωπο? Επηρεαζει πουθενα τον γαμο σου? Μηπως πανω στους "παρακατιανους" συγγενεις αντικατοπτριζονται δικες σου ανασφαλειες? Αν εισαι οκ με τον εαυτο σου και ξερεις ποιος/ποια εισαι, τοτε δεν εχεις αναγκη το περιβαλλον σου να το επιβεβαιωνει....Επισης παντρευτηκες (αληθεια ποσων ετων εισαι?) ενα μελος αυτης της οικογενειας οχι ολα τα μελη αυτης της οικογενειας. Το τι κανουν τα υπολοιπα μελη δεν σου πεφτει και πολυς λογος οπως επισης δεν πεφτει σαυτους το τι κανεις εσυ... Γιατι καλιστα μπορει μεταξυ τους να λενε πως εισαι πολυ σνομπ αλλα πχ και σπαταλη γιατι το φαγητο που σου περισσευει το πετας!! (Ενω για αυτους που χυνουν ιδρωτα κι αιμα να το αποκτησουν (το φαγητο) εστω και αποφαγια καμια φορα φανταζουν θησαυρος)....Επισης μην περιμενεις στην κοινωνια να ταιριαξεις με τους παντες και πολυ περισσοτερο με ανθρωπους μεγαλυτερους που μεγαλωσαν αλλιως, εμαθαν αλλιως να ζουνε και που στην τελικη συνηθως κουβαλανε τεραστια καρδια πολυ μεγαλυτερη απο αυτη των ξιπασμενων μεγαλομανων.... Τουλαχιστον οι πρωτοι ζουν ελευθερα και ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥς ΟΛΑ....οι δευτεροι ζουν σε κουτακια, περιορισμενοι....για λυπηση απλα....
Ειλικρινα οπως εκφραζεσαι για τους ανθρωπους αυτους, μου θυμιζεις τα κοριτσακια στο λυκειο που ενω ημουν εξυπνος, ειχα χιουμορ και ημουν αρκετα ομορφος, μου φεροντουσαν με τον χειροτερο τροπο και ποτε καμια δεν γυρισε να με κοιταξει επειδη ημουν χοντρος, δεν ενδιαφερομουν για τα "κοινα" αλλα το μεγαλυτερο αμαρτημα....ημουν ΜΕΤΑΛΛΑΣ και ειχα αντιστοιχες παρεες και ντυσιμοοοοο.....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.!!! ΟΥ 6 6 6.....ΟΥ 6 6 6 !!!!!! Ενας απο τους λογους για τα ψυχολογικα μου προβληματα ως ενηλικας.... Γιαυτο να σεβεσαι ολους τους ανθρωπους γιατι δεν ξερεις τι εχει περασει ο καθενας κοριτσι μου....και να αγαπας τον αντρα σου γιατι τον επελεξες....δεν σε αναγκασε κανεις με κανα πιστολι....
Αυτα, καλο σαββατοκυριακο
10-02-2012, 17:43 #21
Τζιμμάστερ αυτά τώρα είναι παλιά. Μπορεί να σου προξένησαν τραύμα παρόλα αυτά τα ξεπέρασες..Πόσοι κ πόσοι δεν έχουν σχέση στο λύκειο και μετά είχαν υγιή σεξουαλική ζωή. Προσπάθησε να ψαχτείς εσύ και άσε το παρελθόν. Τώρα έκανες σχέση χώρισες μπήκες σε μία καλή πορεία. Αν είσαι γκευ ή όχι δε φταίνε τα κοριτσάκια στο λύκειο, ψάξου μέσα σου.
10-02-2012, 18:13 #22
10-02-2012, 18:33 #23
10-02-2012, 20:17 #24giwta-laGuestκαλυτερα να διαβαζετε καλυτερα αυτα που λεω. επειδη δεν εχετε τι αλλο να πειτε ωστε να τοποθετηθειτε αντθετοι, κατασκευαζετε πραγματα? αφου ειπα οτι σεβομαι και πολυ μαλιστα. . και το ξεκαθαρισα μεσα! εγω αυτο που θελω να πω σε οσους λενε οτι ειναι συνηθισμενο να τρωει ο ενας απο τον αλλον,να πω ειλικρινα οτι εγω δε θελω να ξαναφαω απομειναρια απο το πιατο της κουνιαδας που δεν εφαγε!ειναι δικαιωμα μου να ΜΗΝ ΘΕΛΩ να τρωω αλλουνου σαλια. και επειδη βλεπω οτι εσεις δεν εχετε προβλημα ευχομαι ειλικρινα την επομενη φορα που θα σε καλεσει η κοπελα-γυναικα σου στο πατρικο, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙς ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ Η ΜΑΝΑ ΤΗς ΚΟΠΕΛΑΣ ΑπΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ Ή ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ!!!! και να το φας ολο!εσυ που λες οτι ειναι φυσικο. βεβαια και ειναι φυσικο και οπως λες πολλοι το κανουν .αλλα δε σκεφτεσαι οτι το ο μονος λογος που το θεωρεις φυσιολογικο ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ή δεν επεσες σε τεοιο σπιτι.
10-02-2012, 20:30 #25giwta-laGuestδε πειραζει χτυπατε κ αλλο... και εγω καποτε οταν διαβαζα ιστοριες ελεγα καλα υπαρχουν τετοια περιστατικα? εμ..απο την απιστια μου την πατησα και καλα να παθω σε τελικη αναλυση. καλυτερα να δωσω τελος σε μενα που το ειχα σχεδιασει πολυ καιρο πριν και ολα θαναι οπως πρωτα. αλλα παλι δε ξερω...τον αντρα μου τον βαζω πανω απολα.δε ξερω τι θα γινει.μου ειχε πει οτι με στηριζει κ ειναι κοντα μου.
10-02-2012, 20:33 #26giwta-laGuestενα αλλο να πω εδω και θελω να μου το σχολιασετε αν γινεται εμπειρικα:
ενω κανουμε σεξ και μερα παρα μερα..αλλοτε καθε 3 μερες κ καμια φορα αν εχουμε καιρο 2φορες τη μερα...πως γινεται επαναλαμβανω να μη μπορω να τελειωσω. απο τοτε που επαθα ολο αυτο και κλειστηκα στον εαυτο μου και φοβαμαι να βγω εξω, απο τοτε δεν εχω τελειωσει ακομα. και μονη μου ακομα τζιφος!ουτε 30χρ δεν ειμαι... βαζω καμια φορα τσοντες αλλα και παλι δε μπορω,ενω κανονικα θαπρεπε σε δευτερολεπτα ναχω χυ..ει που λεει ο λογος. ουτε και στο κρεβατι μπορω να ξεσπασω..παλια οταν ειχα νευρα εριχνα ενα καλο γ... με τον αντρα και νυσταζα,κοιμωμουν κανα 4ωρο και το μυαλο μου ηρεμουσε!το καλυτερο υπνωτικο!
12-02-2012, 13:31 #27
...yada, yada, yada, θα το σχολιάσω πράγματι εμπειρικά: τρολ
12-02-2012, 16:57 #28giwta-laGuest...................mlk............!
Last edited by giwta-la; 14-02-2012 at 18:39.
14-02-2012, 21:16 #29giwta-laGuest.........................