Results 91 to 105 of 330
-
09-02-2012, 16:41 #91
Θα ριξω μια ματια...αν και για μενα το τι ειναι αντρας το οριζει ο καθενας μονος του.και πανω απο ολα εφοσον εισαι σωστος, τιμιος, εργατικος και ειλικρινης, ειτε πεη ρουφας ειτε αιδοια τα αρχιδια εξακολουθεις να τα χεις.
"Όλες περνάμε ό,τι περνάς με έναν τρόπο.:)" ελπιζω η χρηση θηλυκου στο "ολες" να εγινε κατα λαθος χαχαχα
- 09-02-2012, 16:47 #92
09-02-2012, 18:53 #93
Καλησπέρα κι απο μένα,
Στο παρελθόν έχω διατυπώσει αντίστοιχα ζητήματα που με ταλαιπωρούν όπως το δικό σου.
Ομολογουμένως, διαβάζοντας τα όσα είχες γράψει ξανα-θυμηθηκα τα δικα μου και με πηρε λιγο από κάτω.
Αυτό που έχω να πω, αν και δεν εχω ακόμη λύσει τα προβλήματα που με απασχολούν, είναι να ηρεμήσεις. Η ψυχραιμία θα σε βοηθήσει πολύ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά αν δεν δεχθείς εσύ τον ευατό σου με την οποιαδήποτε επιλογή, τότε κανείς δε θα σε αποδεχθεί...
Ήσουν αρκετά υπερβολικός,
Πιστεύω πως θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου (και) για σένα κατανοώντας πραγματικά τί σε ευχαριστεί και τί όχι.
09-02-2012, 19:12 #94
αν και νομίζω ότι είσαι σε άλλη φάση, ας "ρίξω" και 'γω ένα κειμενάκι:
Κοινωνικό φύλο, ομοκοινώτητα, σεξουαλικότητα
10-02-2012, 13:09 #95
Πως να ειμαι υπερβολικος οταν αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου? Ή ακομα κι αν ειναι αποτελεσματα καποιας ασθενειας....δεν ξερω....κι ουτε εχω τα λεφτα να το ψαξω...
Νιωθω σαν η ζωη να κραταει με το κεφαλι πατημενο κατω και να μην με αφηνει να ανασανω.... το στομαχι μου και η καρδια μου σφιγκονται συνεχως.... νομιζω οτι θα παω σαν το σκυλι στο αμπελι....αλλα για να ειμαι ειλικρινης οπως εχω καταντησει σιγα σιγα αρχιζω και το παιρνω αποφαση να εγκαταλειψω αυτο το μαρτυριο....
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ...
10-02-2012, 13:10 #96
10-02-2012, 13:32 #97
Εγώ υποστηρίζω. Προς τι η επιθετικότις, αλήθεια;
και προς τι τα 2 μετρά και τα 2 σταθμά;
10-02-2012, 20:10 #98
OK αφου υποστηριζεις τι εννοεις οταν λες οτι ειμαι σε αλλη φαση...?
Προσωπικα αλλες στιγμες πιστευω πως περναω το λεγομενο denial και αλλες πως ολα ειναι στο μυαλο μου... ησυχαζω για λιγο και μετα παλι απ την αρχη.... Και συνεχως αναρωτιεμαι ποιον πειραξα και υποφερω απο τη γαμημενη μερα που γεννηθηκα...??
11-02-2012, 18:10 #99
Η "άλλη φάση" έχει να κάνει με: το στυλ των 2 κειμένων, το χώρο/ους από τα οποία προέρχονται και κυρίως με την ωρίμανση κάποιων ιδεών* μέσα στο κεφάλι μας, ούτως ώστε να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και γιατί.
*άλλων, πέραν της τυπικής και περιορισμένης νόρμας
Αλήθεια, τι θα περίμενες από εμάς να σου πούμε;
Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς, πίσω από το πληκτρολόγιο, για να σε "καθησυχάσουμε";
11-02-2012, 18:50 #100
Jim, καθόλου δεν κατάλαβα γιατί τα πήρες με ό,τι έγραψε η Body-Rocker.:/
Το ότι είναι φόρουμ υποστήριξης δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε και να λάβουμε πληροφόρηση μέσα από τις γνώσεις άλλων. Προσωπικά μαθαίνω αρκετά απ' ό,τι παραθέτει η BR και την ευχαριστώ πολύ. Έχω και γω πολύ δρόμο μπροστά μου για να φτιάξω πράγματα. Ξέρεις Jim ότι ακόμη και η γλώσσα μας θέλει πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να την απαλλάξουμε από σεξιστικά κατάλοιπα, από φοβίες και κόμπλεξ που μας έχουν μεταδοθεί από το περιβάλλον μας, κοινωνικό, οικογενειακό, οτιδήποτε? Προσπάθησε να μην παρεξηγείς τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν στη φάση που είσαι. Αυτά. Για λέγε τώρα, πώς είσαι σήμερα? Νομίζω πως κάποια στιγμή, δίχως να σε πρεσάρεις, θα φτάσεις στο σημείο να αποδεχτείς πράγματα και να προχωρήσεις πέρα από την τόσο αυστηρή αυτοκριτική που κάνεις.
Επίσης, αυτό που σου είχε γράψει η Body Rocker, χωρίς μαλακίες, το έχω και γω διαβάσει από ψυχολόγο (στο www.10percent.gr ήταν), εννοώ ό,τι σου είχε επισημάνει πως υπάρχει περίπτωση να σου γυρίσει κάποια στιγμή η μισογυνιστική τάση σε αποστροφή. Νομίζω πως ήταν σε μια συνέντευξη ψυχολόγων, τον τίτλο τον θυμάμαι, ήταν "πέντε Ψ μιλάνε για την ομοφυλοφιλία" αν δεν κάνω λάθος. Η μία ψυχολόγος ανέφερε κάτι παρόμοιο. Αν δοκιμάσεις να μπεις στο σάιτ που σου έδωσα λινκ, ίσως να σε βοηθήσουν τα διάφορα κείμενα, έχει καταπληκτικά άρθρα, έχει συνεντεύξεις από διάφορα πρόσωπα, επώνυμα και μη, από διάφορα επαγγέλματα και θέσεις, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, τουλάχιστον εγώ έχω μάθει πολλά.
Και πάλι σου εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-02-2012, 21:00 #101
Πως να νιωθω?? Σκατα νιωθω... Εχω να κοιμηθω ηρεμα το βραδυ κανα δυο εβδομαδες....
Κοιτα....εχουν πεσει ολα πανω μου...επαγγελματικα, προσωπικα, οικογενειακα... και δωσε πονο... Αντιλαμβανομαι οτι με ή χωρις ψυχοφαρμακα ή βοηθεια απο ειδικο καποια στιγμη βρισκεις τη δυναμη να τα βαλεις σε ταξη τα πραγματα... Προς το παρον βγαινω με φιλους οσο μπορω να ξεσκαω γιατι μεσα στο σπιτι με τους μπαστακες τους γονεις μου αμα με πιασεις λιγο απο τη μυτη θα ΣΚΑΣΩ! Πολλη γυμναστικη και ΤΟ ΒΡΑΔΥ φουλ μπυρες....
Ειναι κι αυτος ο σκατοκαιρος που με πιεζει ακομα πιο πολυ.... Ξερω οτι στη ζωη για να κανεις προοδο πρεπει και να πονεσεις κιολας... Για αλλους αυτη η διαδικασια ειναι πιο ευκολη...για αλλους οχι... Για μενα δεν ειναι οτι οι γυναικες δεν μου αρεσουν... Μαλιστα σε ευθεια αντιπαραθεση σε παραλια γυμνιστων οκ το γυναικειο κορμι (σορρυ Mates) ειναι κλασεις ανωτερο στα ματια μου. Δεν λεω οτι το αντρικο μαφηνει τελειως αδιαφορο...ξερω γω...μπορει να ειναι θαυμασμος ή περιεργεια...ή και λιγο μπαισεξουαλιτυ (Τι να κανουμε) και αυτο με την αποστροφη το δεχομαι καπως σανν θεωρια....επειδη οι κοπελες στην εφηβεια μου ηταν απεριγραπτες ΚΑΡΙΟΛΕΣ κι εγω ευαισθητο παιδι και οχι εμφανισιμο καταλαβαινεις πως τις εχω συνδεσει μεσα μου...Ναι το παραδεχομαι...οταν αδυνατισα και γυμναστηκα και αρχισαν να με κοιτανε μεχρι και αυτες που δεν περνουσαν απο την πιο αγρια φαντασια μου πιο πολυ με ενδιεφερε να τις πληγωσω με καποιο τροπο.... Οκ σιγα σιγα το παιρνω πισω αυτο...αλλα και παλι ειναι πολλα στις γυναικες που μου σπανε τα νευρα και κυριως Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ τους. Τελος παντων... Οσο χοντραινει η πετσα μου και σιγα σιγα αρχιζω και συνειδητοποιω καποια πραγματα (γιατι οπως το σωμα μου ηταν αγυμναστο για χρονια ετσι ηταν και το πνευμα μου) λυπαμαι για τα χρονια που εχασα και γεννιεται η απορια... Αν ολα αυτα ηταν απλα συμπτωματα μιας ψυχικης ασθενειας λες να την εχω ακομη?? Λες να μου στερησει κι αλλα χρονια απο τη ζωη μου και τα νιατα μου??? (τα νιατα μου...αστειο ηταν γελαστε)
Εχω και τον ******** χωρισμο και την πρωην ανεβαζει τραγουδια στο προφιλ της στο φεις με στιχους οπως "θα το μετανιωσεις αλλα θα ειναι αργα" και λοιπα παρομοια...με κανει να πιεζομαι διπλα...τσαμπα τα δακρυα απο τυψεις που εχυσα γιαυτην... ιδου για μια ακομα φορα ο γυναικειος εγωισμος και φιλαρεσκεια.... Δε μπορει να δεχτει οτι την αφησα γιατι επαψα να γουσταρω...και γιατι αντιμετωπιζω ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ κριση για το ποιος ειμαι και τι κανω... Επιμενει στην εγωκεντρικη θεωρια.... οτι θα προσκυνησουμε το μουνι μονο και μονο γιατι ειναι μουνι....!!!!! Και μεσα σ ολα με τσατιζει το οτι καθομαι και δινω λογο σε ενα κοριτσακι που γεννηθηκε 5-6 χρονια μετα απο μενα.... Να πηδηξω ηθελα...οχι να ανοιξψ μεσανατολικο.... ΑΛΛΑ βλεπεις οι γυναικες κι εκει να το δυσκολεψουν... Αμα δεν εχεις σχεση και την πηδηξεις ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑ!!!!! Με τα σκατομυαλα που κουβαλατε καλα σας κανουν οι "ωραιοι μαλακες" και σας δουλευουν για να σας πηδηξουν.
12-02-2012, 12:04 #102
Καλημερα στο φορουμ και χαρουμενη κυριακη ευχομαι!
για μενα ηταν μια εφιαλτικη βραδια αυπνιας....Πιο το μελλον μου??? Μοναχικο και ντροπιασμενο..?? Και ενα αθλιο μιζερο τελος??? Χωρις να το αξιζω...
Νιωθω ολα να τελειωσανε...το ξερω οτι γκρινιαζω αλλα δεν εχω αλλου να απευθυνθω :(
12-02-2012, 15:16 #103
Rain, eloquently put, thx.
Πέραν από τον χαρακτήρα "ξεσπώ" στο σεξιστικό παραλήρημα του jim, που βέβαια έχει και αυτό τις διακυμάνσεις και τις ανακολουθίες του:
πλεον της εχω πολυ αδυναμια και μπορω να πω πως την αγαπω...Ειναι η πρωτη μου και νιωθω πολυ δεμενος μαζι τηςΚαι μεσα σ ολα με τσατιζει το οτι καθομαι και δινω λογο σε ενα κοριτσακι που γεννηθηκε 5-6 χρονια μετα απο μενα.... Να πηδηξω ηθελα.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω, δεδομένου και του παρελθοντικού/μεγάλης εκτάσεως παρεμφερούς ποστ
Χρειάζεται περισσότερη ειδική βοήθεια και αλλαγή πλεύσης, το οποίο δυστυχώς είναι more easily said than done.
(in my humble opinion)
12-02-2012, 15:41 #104
Κοιταξε... δεν εχω ουτε την αντοχη ουτε την ορεξη να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν/καμια και πιστεψε ηξερα οτι το πιο πανω ποστ μου θα δημιουργουσε αντιδραση και οκ δεν ειναι ολες στο ιδιο τσουβαλι κτλ...
Παρολα αυτα επειδη σε αυτο το ποστ μιλας με εμενα που υποτιθεται χρειαζομαι υποστηριξη, αντι λοιπον να βγαζεις συμπερασματα και να με κρινεις πες οτι εχεις να πεις που υποτιθεται θα με βοηθησει καπως και οσο μπορεις. Τα συμπερασματα για το ατομο μου να μην βιαζεσαι να τα βγαλεις γιατι δεν ξερεις ποσο εχω υποφερει και ποσο υποφερω ακομα και τωρα.
Κι εσυ λοιπον προτινεις την βοηθεια ειδικου.. Οκ αυτο το ξερω και προς το παρον δεν ειναι και πανευκολο λογω οικονομικων αλλα και λογω γονιων που και δεν μπορουν να μου δωσουν τωρα τα χρηματα τους αλλα και ουτε να κατανοησουν το βαθος του προβληματος μου. Οσο για την αλλαγη πλευσης πιστεψε με ειμαι παραπανω απο προθυμος να την κανω...Τα τραυματα ομως και οι κωλοσυμπεριφορες των αλλων δεν προκειται να φυγουν οτι κι αν λες εσυ και last but not least δεν ειναι αποκυηματα ουτε της φαντασιας μου ουτε καποιου ταυματος.
Δεν υπαρχει καμια ανακολουθια στο σεξιστικο παραληρημα... Αν διαβαζες πιο πανω θα εβλεπες οτι εχω πει πολλα καλα για την πρωην και την βγαζω απ το τσουβαλι... πχ οτι δεν ηταν σαν τις αλλες, με εκανε να αιστανθω ανετα μαζι της...και ναι, δεθηκα μαζι της και αισθανομαι πραγματα για αυτην. Τα πραγματα ομως που με εκνευριζουν πανω στο γυναικειο φυλο δεν αλλαζουν επειδη η μειοψηφια ειναι σωστη...ή οπως πιστευω εγω ειναι το σωστο...και εν πασει περιπτωσει για το τι αισθανομαι ουτε σε σενα θα δωσω λογαριασμο ουτε σε κανεναν....Ολη μου τη ζωη απολογουμαι....δεν θα το κανω και εδω που υποτιθεται ηρθα να παρω και να δωσω βοηθεια.
Φιλικα παντα
Τζιμ
12-02-2012, 15:44 #105
Οταν ενας ανθρωπος ειναι στα ορια της αντοχης του και φλερταρει πλεον με σοβαρα προβληματα ψυχικης υγειας αλλα και αυτοκτονια μπορουμε λιγο να τον καθυσηχασουμε. Αμα ηθελα αυστηρο δικαστη να με ριξει στα πατωματα απο ντροπη ειχα και τον εαυτο μου...
Με κανεις και καιω φλατζες σιριουσλυυυ!!!