Results 91 to 105 of 391
Thread: Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε....
-
19-02-2012, 13:28 #91
- 19-02-2012, 13:31 #92
χαιρομαι που δεν φανηκε ακραιο σε σας. γιατι εγω μεσα στο χαλι μου αδυνατώ να σκεφτω πολυ καθαρα.
19-02-2012, 13:32 #93
..μετά απ' όλ' αυτό που συνέβη μεταξύ σας, είναι λογικό ν' αναρωτιέσαι πλέον για κάθε σου κίνηση αν είναι σωστή ή όχι.
Δεν ξέρω πως θα σου ακουστεί, αλλά έχει μεγάλο βάρος αυτή η γνήσια αυτοκριτική που του κατέθεσες.
Ελπίζουμε νάναι και σε θέση να την αναγνωρίσει.
Πάντως, Μελίνα και πάλι να μην περιμένεις από την μια στιγμή στην άλλη να σου πει "καλώς την..", δύσκολο το βλέπω και συ μην πιέζεις προς αυτήν την κατεύθυνση.
Όλα ξανά απ' την αρχή και με μικρά βήματα.
19-02-2012, 13:34 #94
μαρκελα μου αυτη ηταν η τελευταια μου κινηση-οχι ακριβως κινηση οσο τοποθετηση. και τωρα να μην ειναι σε θεση να το αναγνωρισει, καποτε που θα ηρεμησει (εστω και μακρυα μου) ας την εχει να τη βλεπει οσο θα κοπαναει την κεφαλα του στον τοιχο. δεν προκειται να κανω τιποτα αλλο. δικο του το μαχαιρι καθως και το καρπουζι
19-02-2012, 13:37 #95
οφειλετε να αναγνωρισετε καπου εδω, το μεγαλειο εκφρασης που διαθετω γιατι ενω στην πραγματικοτητα ηθελα απτη μια να του κατεβασω ο,τι ιερο και οσιο εχει, απτην αλλη να πεσω στα πατωματα να ικετεψω, ωστοσο εβγαλα ολη τη σουηδία που κρυβω μεσα μου. οχι αυτο να το αναγνωρισετε. :)
19-02-2012, 14:52 #96
19-02-2012, 15:28 #97
εχουμε ηδη την πρωτη αναπαντητη. δεν το σηκωσα απο φοβο μηπως πει κατι και με χειροτερεψει. καλυτερα να το κανει γαργαρα απ' το να με τσακισει.
19-02-2012, 15:39 #98
- In this old house where every door is open
Λοιπον ήμουν ετοιμη να σου πω οτι πρεπει να αποφασισεις τι θελεις, αλλα μολις ειδα οτι θες να γυρισει πισω.
Εκανες κατι για αυτο? Για να γυρισει ενας ανθρωπος σε ενα λιμανι, πρεπει να αισθανεται οτι το λιμανι αυτο θα του παρεχει ασφαλεια, γαληνη, σεβασμο, διακριτικοτητα, κατανοηση. Για αυτους τους λογους σε επελεξε για συντροφο του και εμεινε μαζι σου φανταζομαι. Αλλιως, αν το λιμανι ειναι φουρτουνιασμενο (=απελπισμενο, τρελαμενο, αγχωμενο και ανασφαλες), προτιμαει να γυριζει τα πελαγα! Απλη λογικη και παλι! Καποιοι βεβαια ειναι λιγο του ρισκου του κινδυνου και του αβεβαιου, αλλα ο φιλος σου δεν ακουγεται για τετοις ανθρωπος, για αυτο και δεν πετυχε η τακτικη της ζηλειας, αλλα ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα.
Οποτε, αν τον θες πισω, γινε το απανεμο ασφαλες λιμανι που ησουνα και με το που το δει θα πεθυμησει να ριξει αγκυρα παλι. Και τωρα θα τον εχεις μαθει και λιγο καλυτερα.
19-02-2012, 16:59 #99
λιλιουμ εχεις ΚΑΙ εσυ τοσο μα τοοοοοσο δικιο. λοιπον μετα απο 4 αναπαντητες συνολικα, το σηκωσα. ειχε διαβασει τα μηνυματα μου και τι βρηκε να πει: "δεν μπορεις απλα να το ξεχασεις και να συνεχισεις τη ζωη σου?"
συγκρατηθηκα απτα ντουβαρια και τα πόμολα να μην αρχισω τα καντηλια και του απαντησα αναλογως: "καλε μου, τα μηνυματα μου δεν ηταν προσπαθεια για να αλλαξεις γνωμη. ισα ισα τονιζουν το ποσο σεβαστηκα την αποφαση σου. απλα ηθελα να σου πω καποια πραγματα γιατι ξερω απτη ζωη και το παρελθον σου οτι παντα εδινες ευκαιριες και πιστευω οτι η δικη μας σχεση καταδικαστηκε πολυ αποτομα και αδικα στο τελος.φυσικα και συνεχιζω και θα συνεχισω καποια στιγμη τη ζωη μου αλλα αυτο δεν ειναι δικη σου αρμοδιοτητα. θα το κανω οταν εγω νιωσω ετοιμη και εσυ δεν εχεις θεση σε αυτο. "
ενω ξεκινησε φορτσατος, οσο του μιλουσα καλμαριζε συνεχως, του ειπα οτι ηταν λογικο να φρικαρει που δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε, του θυμιζα εμμεσως τα τοσα καλα πραγματα που ειχαμε κατακτησει ως ζευγαρι. εκεινος παλι ειπε κατι του τυπου: "επειδη η σχεση μας ηταν πολυ σοβαρη και πολυ σημαντικη για μενα, γιαυτο τα πηρα ολα πολυ βαριά. γιαυτο αποφασισα ο,τι αποφάσισα".
καλως εκανες του απαντησα. μου ειπε πως χθες εξαφανιστηκε γιατι ενιωσε ασχημα γιαυτο που μου προτεινε (περι σεξ χωρις δεσμευση) το οποιο και αφησα ασχολιαστο.
το τηλεφωνο μας συνεχιστηκε με λιγο ακαταλληλο τροπο και αμεσως μετα μου ειπε να βρεθουμε αυριο για να τα πουμε και απο κοντα.
και εδω ειναι το πιο δυσκολο κομματι: αυτος αυριο θα μου ξαναπει (υποπτευομαι) τα ιδια, το ποσο αμετακλητη ειναι η αποφαση του και να συνεχισω τη ζωη μου κλπ.
εγω τι κανω? δεχομαι την προσκληση και παω να με κομματιασει για να τον ψυχολογησω? ή τον φτυνω με κινδυνο να στραβωσει παλι και ναχουμε αλλα? ελα μου ντε!
19-02-2012, 18:59 #100
Μελίνα αύριο φόρα τον καλό εαυτό σου και ναι πήγαινε! Μην είσαι προκατειλλημένη, ότι δηλ. έχει
να σου κάνει και καλά δυσάρεστες ανακοινώσεις, μάλλον δες το σαν την ΕΥΚΑΙΡΙΑ, που περίμενες.
Και τουμπεκί! Άστον αυτόν να μιλάει και συ μόνο άκου τι έχει να σου πει.
Δεν νομίζω να σου πει τα ίδια, γιατί τα ίδια στα είπε και στο τηλέφωνο..
19-02-2012, 19:10 #101
κι αν μου τα πει παλι τα ιδια τι κανω?
19-02-2012, 19:29 #102
θα πρότεινα να πέσεις χαμηλά και να ξαναζητήσεις συγνώμη γι' άλλη μια φορά.
Να παραδεχτείς όλα όσα έκανες σαν δικά σου λάθη και να του πεις πως ότι
έκανες τόκανες μόνο από αγάπη για κείνον!
Πως μόνο μια ηλίθια θάθελε να χάσει μια τέτοια σχέση!
Επίσης, πως η σχέση στις βασικές αρχές της δεν είχε πρόβλημα κι ότι οι μικροδιαφορές,
δεν ήταν επί της ουσίας, αλλά αποτέλεσμα ίσως της κούρασης και των δυό σας.
19-02-2012, 19:37 #103
αυτο δεν θα φανει σαν να του λεω να γυρισει? ειναι πολυ αρνητικος! εδω ακομα και τα μηνυματα που του εστειλα σημερα που τονιζαν το ποσο αποδεχομαι την αποφαση του, προλαβε να μου πει: "μα γιατι κολλας και δεν προχωρας παρακατω?" οπου και τον γείωσα λεγοντας: "κακως το πηρες ετσι, εγω που μου προτεινες καθαρα σεξουαλικη σχεση δεν σκεφτηκα κατι παρομοιο για σενα, γιαυτο μην ακους αυτα που θελεις να ακουσεις αλλα αυτα που πραγματικα λεω".
το ρεζουμε ειναι οτι αυτη η επιμονη του και το φιλανθρωπικο του -δηθεν-στιλάκι, μου κοβει τα φτερα. οταν ο αλλος σου λεει στη μαπα: "συνεχισε τη ζωη σου εμεις τελειωσαμε" ενω του λες και του δειχνεις οτι ΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, (ασχετα αν κανει ερωτα μαζι σου απτο τηλεφωνο εχοντας παρει ακομα και εσωρουχα σου μαζι του εκει που ειναι).....καπου φρικάρω η γυναικα!
19-02-2012, 19:43 #104
εχει ενα υφος....πώς να σας το πω...."εγω δεν ξαναγυρναω κοιτα να κανεις τη ζωη σου, μη κοιτας εμενα που δεν προχωρησα εσυ πρεπει να προχωρησεις". βλακειες.
η αλλη σοβαρη διαπιστωση μου ειναι οτι οσο και αν πηγαινα να ελαφρυνω το κλιμα, εκεινος ειχε χασει τελειως το χιουμορ του. και ηταν παντα ανθρωπος του απολυτου χαβαλε. δεν επιανε καν απο αστειακι της στιγμης-ουτε λογος βεβαια να πει εκεινος κατι ευχαριστο. ειχε μια κατανονια, μια ματαιοτητα, ενα πολυ βαρυ πραγμα και παραλληλα μια ζεστασια και μια ηρεμια που δεν την ειχε τοσες μερες.
19-02-2012, 19:47 #105
(κοίτα πόσο κόσμο εχω τρελάνει με τον πυροβολημένο!!!!!! παιδιά ειλικρινά μεσα απ' την καρδιά μου σας ευχαριστώ τόσο που συμμετέχετε εδω σαυτο που ζω. πραγματικά βρίσκω καποια επαφη με το λογικη μου μεσα απο σας)