Results 16 to 30 of 37
Thread: τι να κανω??
-
23-02-2012, 00:54 #16
- 23-02-2012, 08:25 #17
Συμφωνώ με την amelie. Να κρατησεις επικοινωνια μαζι του και να τον ξανασυναντησεις. Ο ίδιος απ ότι λες ειναι ωραιος και για να σε πλησιασει στο κλαπ σημαίνει δεν έχει δυσκολία στο να βρισκει γυναικες του γουστου του αμα θελει. Όμως επιδιωκει την επικοινωνια μαζι σου , θυμαται και το καθετι που ειπατε μεταξυ σας και το κυριοτερο όπως λες υπήρξε αμοιβαια έλξη απ την πρωτη στιγμη. Αυτο ειναι καλό γιατι δείχνει ότι ενδιαφερεται σοβαρα για σενα, για σχεση, κι όχι για εμπειρια της μια νυχτας, αμα ηθελε θα βρισκε μεχρι τωρα άλλη από την πατριδα του και εσενα ηδη θα σε ξεχνουσε. Εμενα μου θυμίζει κλικ, και νοουμενου ότι όλα ειναι τοσο ροδινα οσο τα περιγραφεις και κυλήσουν όλα καλα δεν αποκλειεται να ξεκινησει ενας ωραιος εωτας μεταξυ σας με συνεχεια. Γνωρισε τον καλύτερα, κρατησε μεσα σου όμως μια μικρη αμφιβολια μεχρι να εισαι οσο πιο σιγουρη γινεται, για καθε ενδεχομενο, μην πληγωθεις στο τελος. Μιλώ πάντα με βαση τα όσα εσυ μεταφερεις.
γιάννης
23-02-2012, 12:14 #18
Εννοειται οτι κραταω πισινη..κι οχι μια, πολλες! Ισως να ειναι οντως ενθουσιασμενος αλλα το να ειναι ερωτευμενος δε μπορω να το πιστεψω ετσι απλα. Ας πουμε χτες ηταν ονλαιν ποσες ωρες και δε μου μιλησε..ισως περιμενε απο μενα. Δεν ειναι ολα τοσο ροδινα οσο σας ακουστηκαν :P κι εγω ναι, ειμαι ερωτευμενη αλλα στο να υπαρχει συνεχεια δεν πιστευω. Τι ειδους συνεχεια να υπαρξει οταν υπαρχει μεταξυ μας αυτη η αποσταση? Τοσα λεφτα για ταξιδια δεν εχω κι αυτος ειναι σε ακομη χειροτερη οικονομικη θεση. Εγω το εχω στο μυαλο μου οτι μετα απο αυτες τις διακοπες μαλλον δε θα ξαναειδωθουμε. Και προσπαθω να το αποδεχτω απο τωρα για να το κανω λιγο πιο ευκολο μετα.
23-02-2012, 20:40 #19
κι εσυ μπορουσες να του στειλεις ενα μυνημα εαν εχει κανει κι εκεινος την αρχη καποιες φορες,μπορεις να παιρνεις πρωτοβουλιες για να του δειξεις οτι ανταποκρινεσαι..
μην περιμενεις τα παντα απο εκεινονΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
23-02-2012, 21:21 #20
να γίνω λίγο αδιάκριτη...
πως και δεν έχεις κάνει σεξ? δεν έκατσε..δεν το επιδίωξες?δεν γνώρισες τον κατάλληλο...:-)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
23-02-2012, 22:33 #21
Γιατι δεν εχω κανει ποτε σχεση.. δεν ηθελα ποτε να κανω απλα σεξ μονο και μονο για να το κανω.. Τωρα το γιατι δεν εχω κανει σχεση μη το ψαχνεις. Ποτε δεν μου αρεσε καποιος πολυ, ειμαι πολυ αγχωδης πανω στο θεμα, δε γνωριζω συχνα καινουρια ατομα κλπ κλπ.
xrusaki συνηθως εγω του μιλαω πρωτη. Δε ξερω, την επομενη φορα που θα ειναι μεσα θα του μιλησω εννοειται.. Αυτος μου μιλησε(πρωτος εννοω) 1-2 φορες οταν ηταν σπιτι αλλα για λιγο γιατι εφευγε και 2 αλλες φορες που μιλουσαμε ωρες ηταν οταν δουλευε..επαιρνε μαζι το λαπτοπ του για να μιλαμε. Να μη γινω παρανοικη και να σκεφτω οτι το κανει γιατι βαριεται στη δουλεια???
23-02-2012, 23:29 #22
Να μη γινω παρανοικη και να σκεφτω οτι το κανει γιατι βαριεται στη δουλεια???[/QUOTE]
ε,οχι,γιατι να μην επαιζε κανενα παιχνιδι με αυτην την λογικη..
οκ ειναι αυτο που σου ειπα..δινεις κατι..παιρνεις κατι...
παιρνεις κατι...δινεις κατι...
ετσι πανε οι σχεσεις..αφου του μιλας πολυ πρωτη εσυ τελευταια,αστον κανα-δυο μερες χωρις να του μιλησεις και τσεκαρισε..ειναι κατι μαγικο για να..ψηθει!
ας τον να ψηθει λιγο,την πρωτη ημερα μπορει να μην σου στειλει η την δευτερη,θα σου στειλει ομως!!Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
28-02-2012, 05:17 #23
Με ρωτησε προσφατα οπως συχνα με ρωτανε γιατι δεν εχω αγορι..γκρρρρ....τι λες σ αυτην την ερωτηση?? ποτε δε ξερω τι να απαντησω...ποσο μαλλον σ αυτον! εσεις τι θα απαντουσατε?? προφανως δε μπορω να πω οτι με πιανουν τα ψυχολογικα μου-.- Aσε που οταν το ρωτανε αυτο εχω την εντυπωση οτι για να στο λενε τους φαινεσαι πολυ περιεργο ατομο που δεν εχεις σχεση στα 22 σου...οτι και να πεις την εχεις βαμμενη.
Last edited by cocomero; 28-02-2012 at 05:45.
28-02-2012, 08:03 #24
Σε ρώτησε ισως για να σε "ψαρέψει", να καταλάβει δλδ αν ενδιαφερεσαι γι αυτον, αν τον θέλεις. Μια εκδοχή ειναι αυτή, άλλη, να ήθελε να σου πει εμμέσως μην περιμένεις από μενα, μην δεσμευεσαι απο εμενα, ξεκινα να ψάχνεις αλλού, αφου καταλαβε ότι λόγω απόστασης ή γούστου ή να μετανοιωσε κλπ δεν γινεται τιποτα. Και τα δυο ειναι πιθανα. Άτομο στα 22 δεν ειναι κακο να μην έχει σχέση, όποιος βιαζεται σκοντάφτει ή να έχεις καποιο προτυπο στο νου και να περιμενεις το καταλληλο ατομο.
γιάννης
28-02-2012, 08:05 #25
28-02-2012, 11:20 #26
Τι λες μωρέ το μεγαλύτερο ποσοστό των 22χρονων δεν έχουν σχέση..Και τι είναι η σχέση; Μία σχέση με συμβιβασμό όλοι μπορούν να κάνουν ουσιαστική σχέση δε μπορείς να κάνεις.
Εγώ είμαι 27 και το 50% των ατόμων που ξέρω (και πίστεψε με ξέρω πολλά άτομα) δεν έχουν σχέση ή έχουν σχέση συμβιβασμού για να μην είναι μόνοι τους.
Προσωπικά πάντως σε καταλαβαίνω από την εφηβεία θυμάμαι τον εαυτό μου να ντρέπεται που δεν έχει σχέση (αχ έλεγα στα 15 τι θα πω αν έρθει η κουβέντα εκεί). Τι είναι όλο αυτό? Είναι άγχος που σε εμποδίζει να κάνεις σχέση και σε βοηθάει να χάνεις ευκαιρίες και να περνάνε τα χρόνια.
Όταν τοποθέτησα το θέμα σχέσης και σεξ σε σωστή βάση δηλαδή είναι κάτι που το αρχίζεις σε οποιαδήποτε ηλικία και αφορά εσένα και μόνο τότε κατάφερα να προχωρήσω. Πληγώθηκα πολύ δεν αντιλέγω..Τα πράγματα μετά δεν μου ήρθαν όπως τα ήθελα αλλά τουλάχιστον είμαι σε πιο σωστή βάση τώρα, ψάχνω να βρω αυτό που θέλω έχοντας 3-4 εμπειρίες παραπάνω και μη έχοντας αυτούς τους προβληματισμούς που έχεις εσύ τώρα. Τα πράγματα είναι απλά. Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη όπως και το να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις ερωτική σχέση. Έχεις βάλει ποτέ τον εαυτό σου στον τοίχο γιατί δε σου αρέσει η φασουλάδα τότε γιατί τον βάζεις στον τοίχο γιατί δεν έχεις σχέση αφού δε σου έτυχε?
Βοιντάκι δεν είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις 22 και να μην έχεις κάνει σχέση..Ότι το αφήνεις σε αφήνει..Αν δεν κάνεις την αρχή στα χρόνια που πρέπει επαναπαύεσαι,μαθαίνεις στη μοναξιά και εξιδανικεύεις μερικά πράγματα..Ένα ενδεχόμενο είναι να είσαι πιο ώριμος και τα κριτήρια επιλογής σου δε συμβαδίζουν με την ηλικία σου και έτσι χάνεις ευκαιρίες.Δεν είναι πάντα ο λόγος ότι εσύ έχεις το πρόβλημα επειδή άργησες, μπορεί απλά να ήσουν άτυχος,μπορεί,μπορεί....
28-02-2012, 14:08 #27
Αν μπορουσα να απαντησω στο γιατι δεν εχω κανει σχεση, θα ειχα ηδη λυσει το 50% του προβληματος μου! Ισως ειναι κατι απ ολα μαζι απ οτι ειπε ο anonymous. Βαζω τον εαυτο μου να το σκεφτεται καθημερινα, χωρις υπερβολες μου εχει φτασει σε σημειο εμμονης. Πολυ γελασα μ αυτο με τη φασολαδα...μηπως να σταματησω να το ψαχνω?? Αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι κατι τρεχει με μενα...Και τωρα που συνεβη αυτο ηταν μια ευκαιρια να ξεπερασω ισως τα κολληματα μου αλλα δυστυχως ειμαστε σε αλλες χωρες!
Τελικα του ειπα οτι δε ξερω απλα δεν ετυχε να γινει κατι σοβαρο με καποιον...και μου λεει 'ναι αλλα ειχες σχεσεις παλιοτερα?' ...του ειπα οτι ειχα αλλα πολυ μικρης διαρκειας. Που ισχυει απλα δε διευκρινισα την διαρκεια :P (μια εβδομαδα συνηθως...)
ioannis τι να πω. Δε νομιζω να ξενερωσε και να το ρωταει γι αυτο. Παντως εξ αρχης δεν το ψαχνει πολυ το θεμα του τι θα γινει μεταξυ μας..γενικα εχω την εντυπωση οτι δε περιμενει να εχει μελλον γιατι και σε καποια φαση μου ειχε πει 'θα βρεις καποιον Ελληνα που θα τον ερωτευτεις και θα εισαι πολυ ευτυχισμενη'. Αλλα συνεχιζει να μιλαει μαζι μου και να παιρνει τηλεφωνο με καμερα να μιλαμε και να βλεπομαστε. Τον ξαναρωτησα γιατι συνεχιζουμε να μιλαμε και μου λεγε βλακειες-με πειραζε-και καλα οτι για να εξασκησει τα αγγλικα του. Ομως χτες καθοταν και εψαχνε τις πτησεις για ελλαδα και με ρωτουσε ποσο κανει. Χωρις να μου πει 'ξες θελω να ερθω'. Οταν τον ρωταω το οτιδηποτε σοβαρο δεν απανταει.. Χτες με πειραζε παλι λεγοντας μου οτι θελει να γνωρισει μια απ τις φιλες μου και αν θα ζηλεψω. Το ελεγε ποση ωρα και να του πω αν ζηλευω γιατι τον θελω κλπ κλπ. Σε καποια φαση του λεω 'ε ναι θα ζηλεψω' γιατι μου εσπασε τα νευρα και οταν τον ρωτησα αν αυτο ειναι που θελει παλι απεφευγε να απαντησει. Δε μπορω να τον ψυχολογησω. Εντελει μου ειπε να μη ζηλευω γιατι δε προκειται να κανει τιποτα τετοιο. Του ειπα οτι μπορει να κανει οτι θελει γιατι ειναι ελευθερος και οτι κανω βλακεια που μ αρεσει και συνεχιζουμε να μιλαμε εφοσον ζουμε με τετοια αποσταση μεταξυ μας. Και ειπε παλι 'αν θες να σταματησουμε να μιλαμε, να μη σε ενοχλω' καπως πειραγμενος. Του ειπα φυσικα οτι δεν ειναι αυτο που θελω και το αφησαμε το θεμα.
Υπαρχει πιθανοτητα απλα να σπαει πλακα?? Τι καθεται και με ψαρευει ολη την ωρα για να παραδεχτω οτι μου αρεσει πολυ και οτι τον ζηλευω κι ολα αυτα? Δε ξερω τι να σκεφτω γι αυτο το ατομο.
28-02-2012, 14:21 #28
Cocomero ας γίνει κάτι με αυτό το παιδί αλλά δες το χαλαρά στο μυαλό σου. Στην εποχή που ζούμε δυστυχώς έχει γίνει υποχρεωτικό να έχεις κάνει σεξ κ σχέση τουλάχιστον μέχρι τα 19 αλλά ποιος το ορίζει αυτό; Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τους άντρες κ ερωτικά και να φλερτάρεις..Τα άλλα όλα θα έρθουν μόνα τους. Τώρα που μιλάς με αυτό το παιδί μην κολλάς βγαίνε κ στη χώρα σου και φλερταρε ελεύθερη κοπέλα είσαι!!! Όλα θα γίνουν άγχος δε θέλει..:p
02-03-2012, 01:42 #29
Αυτο ακριβως πρεπει, να μη κολλαω! μου το λεω 50 φορες τη μερα..μερικες φορες με πειθω οτι δε χρειαζεται να τρελενομαι με την ολη κατασταση, ελα ομως που τον σκεφτομαι ολη μερα. Δυστυχως..ανυπομονω να ερθει η μερα που θα τον δω. Αχ να μην ειχα φυγει τοσο νωρις απο κει...
07-04-2012, 16:23 #30
Σε λιγες μερες παω στο ταξιδι..με το παιδι αυτο ενω μιλουσαμε ολο αυτο το διαστημα και υπηρχε ενθουσιασμος κι απ τις 2 πλευρες για οταν θα συναντιομαστε, ξαφνικα εδω και 3 βδομαδες περιπου σταματησαμε να μιλαμε συχνα. Εκανα προσπαθεια 2-3 φορες αλλα μ μιλουσε ελαχιστα κι οταν συνδεοταν δε μου μιλαγε. Μεσα σε 20 μερες εχουμε ανταλλαξει συνολο 5 κουβεντες π λεει ο λογος. Ε μετα απο τις 2 βδομαδες αρχισε να μη με νοιαζει κιολας ενω αρχικα εσκαγα..εδω ανθρωπε μου δε βλεπομασττε π δε βλεπομαστε, θες να μη μιλαμε κ περιμενεις να ερθω και να σε παρω τηλ να βρεθουμε? Μου το ειπε οτι θα περιμενει τηλεφωνο..και νιωθω περιεργα κ φυσικα εχω γεμισει αγχος παλι. Νιωθω οτι δε μου ειναι τπτ...δε ξερω αν οταν τον δω μ ξαναερθει η ορεξη αλλα τωρα αγχωνομαι γιατι θα παω κ θα περιμενει να τον παρω. Και δε ξερω καν αν θελω να τον παρω γτ εχω ξεενρωσει πολυ τις τελευταιες βδομαδες. τι κανουμε τωρα? δε ξερω πως να ξεαγχωθω...και δε ξερω πως να ερθω σε επικοινωνια μαζι του χωρις να φανει οτι νιωθω κατι π ισως δε νιωθω στην τελικη...γτ το εκανε αυτο πριν παω δε μπορω να καταλαβω.. :(