Results 8,401 to 8,415 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
03-03-2012, 17:18 #8401
- 03-03-2012, 17:37 #8402
Σκέφτομαι ότι είναι δύσκολη η εποχή έστω και γι' αντιπαραθέσεις. Με την πείνα που θ' ακολουθήσει δεν πρέπει να χαλάμε περιττή ενέργεια γιατί ξοδεύοντας απ' τα λιγοστά αποθέματα, που διαθέτουμε δεν μας βλέπω να την βγάλουμε καθαρή. Λες γι' αυτό να μας οδηγούν στην εξαθλίωση; Για να μην έχουμε κουράγιο ν' αντισταθούμε στα μελλούμενα!..
03-03-2012, 18:16 #8403
Μάλλον δεν έγινα απολύτως κατανοητή...λοιπόν...αυτό που εννοώ είναι το εξής:
1) "Για μενα ελκυστικος ειναι ενας ανδρας που δεν καταπιεζεται μεσα σε κοινωνικα στεγανα και νορμες και δε φοβαται να εκδηλωσει τις αδυναμιες του" Σ' αυτό συμφωνώ και επαυξάνω, εκτιμώ πολύ το να μην φοβάται κάποιος να δείξει τις αδυναμίες του και τα συναισθήματα του και να μην το καταπιέζει επειδή φοβάται ότι αν μου δείξει ότι έχει αδυναμίες θα το εκμεταλλευτώ για να τον έχω του χεριού μου και πιστεύω ότι μόνο έτσι χτίζεται μια γερή σχέση κι όχι με το να το παίζει ο άλλος ο άντρας που δεν τον αγγίζει τίποτα κι αντέχει τα πάντα ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια...μια σχέση μπορεί να πετύχει μόνο όταν και τα δύο πρόσωπα που την απαρτίζουν είναι ανοιχτοί ο ένας στον άλλον...ειλικρινείς...όταν δείχνουν το τι αισθάνονται, καλό ή κακό...και την δύναμη και τον φόβο...και την αγάπη...κι όταν στηρίζουν ο ένας τον άλλον...αλλά το να δω τώρα έναν άντρα να κλαίει σαν γυναικούλα για ψύλλου πήδημα ε εκεί εντάξει...πώς να βασιστείς πάνω του; Για τέτοια ακραία κατάσταση μιλάω...και δεν χρειάζεται να λαμβάνει άμεσα αποφάσεις...αρκεί να μπορεί να προσπαθήσει να βρίσκει λύσεις, δεν περιμένω τον Σούπερμαν...
2) Όταν λέω "προστάτη" δεν εννοώ μόνο σωματικά (αν και σε περίπτωση κινδύνου, ναι περιμένω απ' αυτόν έστω να προσπαθήσει να με προστατέψει) αλλά κυρίως εννοώ να μπορεί να με στηρίζει όταν χρειάζεται σε κάποια πράγματα που χρειάζεται και που εγώ δεν μπορώ να κάνω μόνη μου όντας γυναίκα...κι εγώ επίσης θα τον στηρίζω με τον δικό μου γυναικείο τρόπο όπου κι όπως μπορώ...αλλά δεν έχουμε τα δύο φύλα τις ίδιες δυνατότητες σε κάποια πράγματα γιατί υπάρχουν διαφορές από τη φύση μας κι αυτό δεν έχει να κάνει με τους ρόλους μας αλλά με το πως είμαστε φτιαγμένοι άντρες και γυναίκες...
Τέλος, αν ήθελα παλαιστή κι όχι σύντροφο θα προσλάμβανα bodyguard, χα χα! :pΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-03-2012, 18:18 #8404
Παιδιά το φόρουμ το έχει παραχέσει πια με το τρόλινγκ! Σήμερα έλαβα προσωπικό μήνυμα από μια καινούρια χρήστρια δήθεν αλλοδαπή που γράφτηκε αυτό το μήνα χωρίς καμιά προηγούμενη δραστηριότητα στο φόρουμ, δηλαδή και καλά γράφτηκε επιμόνως για να στείλει το μήνυμα σ' εμένα. Χαχαχα, ωραίο αστειάκι, αλλά εγώ δε γέλασα καθόλου! Η διαχείριση θα αναλάβει ποτέ τις ευθύνες της; Φτάνει πια με την ασυδοσία και το "μπάτε σκύλοι αλέσατε" εδώ μέσα!
edit: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι αυτό το μόνο περιστατικό για το οποίο θεωρώ ανεύθυνη τη Διαχείριση. Εξάλλου, δεν μπορούσε να ξέρει με τι σκοπό έκανε την εγγραφή του ο εν λόγω "χρήστης". Της τα χώνω και γενικότερα για το ακατάσχετο τρόλινγκ στο οποίο σφυρίζει αδιάφορα ή την ανεκδιήγητη συμπεριφορά μελών μας που ανέχεται και αφήνει ατιμώρητη.
03-03-2012, 18:40 #8405
Χα χα, κι εγώ το έλαβα αυτό πριν λίγο αλλά είπα να μην ασχοληθώ αλλά αφού το είπες εσύ να το πάρει το ποτάμι :p Δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή γιατί σκέφτομαι πιο σοβαρά πράγματα αλλά έχω να πω ότι κάνει μπαμ το google translator στην περίπτωση της :p Εσύ το κατάλαβες; :)
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-03-2012, 18:46 #8406
03-03-2012, 18:46 #8407
03-03-2012, 18:49 #8408
03-03-2012, 18:51 #8409
03-03-2012, 18:53 #8410
Και μας προτρέπει να του στείλουμε φωτογραφίες μας. Για πόσο ηλίθιους μας έχει; Μεγάλη απάτη μου βρωμάει.
03-03-2012, 18:54 #8411
Μάλλον θα έκανε copy-paste σε όλους ο/η precious1987
03-03-2012, 18:55 #8412
Χαίρω
Γεια Αγαπητέ, Το όνομά μου είναι πολύτιμη. Πάω εύκολο άτομο. Μου έκανε εντύπωση όταν είδα το προφίλ σας σήμερα, και θα ήθελα να θεσπίσει μία μακροχρόνια σχέση και πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας. Επιπλέον, εγώ θα ήθελα να μου απαντήσει άμεσα μέσω e-mail μου στο ([email protected]) έτσι ώστε να μπορώ να σας στείλει φωτογραφία μου και μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα. (Θυμηθείτε την απόσταση ή το χρώμα δεν έχει σημασία, αλλά η αγάπη θέματα πολλά στη ζωή). Απάντηση μου απευθείας μέσω e-mail μου γιατί εγώ δεν επισκέπτονται συχνά το site. Νέο φίλο σας Πολύτιμα
Hello Dear, My name is Precious. I am easy going person. I was impressed when i saw your profile today, and will like us to establish a long lasting relationship and very important thing to discuss with you. In addition, i will like you to reply me directly through my email address at ([email protected]) so that i can send you my picture and we can know each other better.(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life). Reply me directly through my email address because i don't visit this site often. Your new friend Precious
Αυτό δεν είναι το μνμ?
03-03-2012, 18:57 #8413
03-03-2012, 18:58 #8414
03-03-2012, 18:59 #8415
Πφφ...οκ, τελευταία μου προσπάθεια και μετά το λήγω και εγώ...όταν λέω "ψύλλου πήδημα" εννοώ για παράδειγμα επειδή σκότωσε μια κατσαρίδα...if you Know what I mean... :p Για τόσο ασήμαντα πράγματα μιλάω που τα θεωρώ γελοία ακόμα και για μια γυναίκα κι ας τα έχω κάνει κι εγώ η ίδια...ελπίζω τώρα να έγινα όντως κατανοητή γιατί πριν δεν έγινα όπως φαίνεται...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία