με νευριαζει ο φιλος μου! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Ναι. Αυτό όμως τι σχέση έχει με αυτό που είπα εγώ στην καίτη? Μίλησες για ταμπέλες και χαρακτηρισμούς.
    Τώρα μιλάς για το πόσο χρήσιμο είναι το χιούμορ με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα.Που θες να καταλήξεις?
    ..τώρα το είδα...οι "ταμπέλες" κι οι "χαρακτηρισμοί" λοιπόν, σίγουρα είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση
    με το χιούμορ, που συντελεί στο να νιώσουμε λίγο καλύτερα ύστερα απ' όλα αυτά που γενικότερα περνάμε..!
    Αν δεις πριν το ποστ σου #41 κάναμε έτσι κι αλλιώς χιούμορ με την κέητ. :):):)

Senior Member
    Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι το λόγο για τον οποίο εσύ έπρεπε να σπεύσεις να "ενημερώσεις" την καιτη για τις υποτιθέμενες προθέσεις μου..επίσης το χιούμορ το οποίο είχε προηγηθεί μεταξύ σας δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με αφορά.
    Είδα το θέμα μιας κοπέλας, για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει να ξεφορτωθεί έναν τύπο τον οποίο θεωρεί φίλο της κατά τα άλλα αλλά παράλληλα της έρχεται να τον χαστουκίσει, στην κατηγορία "άγχος-φοβίες"...
    επιλέον, λίγη ώρα πριν από αυτό είχα δει στην ίδια κατηγορία θέμα της ίδιας χρήστριας όπου αναζητούσε κομμώτρια.
    Έχω κάθε δικαίωμα λοιπον να το σχολιάσω, προφανώς αρνητικά, όπως κι έκανα και όπως φάνηκε και από τις ενέργειες των διαχειριστών το ένα θέμα κλειδώθηκε και το άλλο μεταφέρθηκε σε άλλη κατηγορία. Οπότε μάλλον είχα δίκιο που διαμαρτυρήθηκα.
    Από εκεί και πέρα μαρκέλα δε νομίζω ότι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος χρήστης είναι απαραίτητο να παρεμβαίνετε παίζοντας το ρολάκι του προστάτη για τον επιτιθέμενο εκείνη την ώρα από την κακιά βοιντ.
    Γι'αυτό λοιπόν, θα προτιμούσα να μην ψάχνεις αφορμές να σχολιάσεις κάτι από αυτά που θα πω, κοινώς να μην ασχολείσαι με τα ποστς μου τη στιγμή που δε σε αφορούν και το κυριότερο μην πουλάς τρελλίτσα και ειρωνία για δήθεν έλλειψη χιούμορ και τα γνωστά που λες κάθε φορά. Χιούμορ έχω πολύ απλώς δε με νοιάζει να κάνω μαζί σου.
    Εάν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη συμπεριφορά μου, άσε τη διαχείριση να το κρίνει, σύμφωνα με τους όρους του φόρουμ, τους οποίους βέβαια εσύ προφανώς δεν κατέχεις, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η συμπεριφορά σου.
    Αυτά λοιπόν από εμένα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακάνουμε διάλογο.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ρε void μου ποιές υποτιθέμενες προθέσεις? στην μάπα ταμπέλα είναι το παρακάτω. Κι είμαι συμπάσχουσα.!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by void View Post
    kaity..Αλήθεια, σκέφτομαι ή ότι πρέπει αν είσαι εντελώς στον κόσμο σου και να μην έχεις ιδέα για το τι θα πει άγχος ή φοβία σε βαθμό που όντως να χρήζει βοήθειας και στήριξης..ή ότι είσαι τρολ. Τι από τα δύο ισχύει?
    ..μετά τί τρολ? Στο θέμα της?Δικό της θέμα είναι! Αναρωτιέμαι μήπως άλλαξαν οι ερμηνείες στα φορουμιστικά.
    Πάντως, γενικώς με παρεξηγείς αδίκως!!!!

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι εσείς οι δύο void και μαρκέλα κάνετε προσωπική αντιπαράθεση στο θέμα της κοπέλας που είναι εν τέλει πολύ σοβαρό και πολύ πιο πολύπλοκο από ό,τι φαίνεται εξ' αρχής.

Senior Member
    καταρχην το τι κανω και τι ειμαι δε σε αφορα ουτε θα δωσω λογαριασμο.το τοτι εχουμε χιουμορ και δεν εισαι σε θεση να το αντιληφθεις ειναι προβλημα δικο σου.οποτε μηην ασχολεισαι γιατι η γνωμη σου δε βοηθα,ασχολησου με αλλους και να βαζεις ταμπελες αλλου.λες να τιμωρηθω που εγραψα το θεμα με κομωτρια?ασε μας ρε φιλε..μη το διαβαζεις.σε ενοχλησαμε?αν δε σου αρεσουν αυτα που γραφουμε μη κανεις επιθεσεις αλλα μη τα διαβαζεις

Senior Member
    σε αφορα αμεσα?ξερεις εχω και χιουμορ...μην ασχολεισαι με την παρτη μου

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    κοριτσια μαρκελα και nantiaki,ευχαριστω για τη βοηθεια σασς, μερικοι εδω μεσα προφανως δεν εχουν χιουμορ,αρα δεν ειναι τοσο εξυπνοι.εμενα με προβληματιζει ενα θεμα και το αντιμετωπιζω με χιουμορ.σε οποιον δε του αρεσει αυτο ας ασχοληθει με κατι αλλο ,να κρινει αλλους οχι εμενα η τα ατομα που στη τελικη κανουν εδω μια κουβεντα.οποτε αυτος που εχει τοσο ζορι ας παει να το λυσει,δε μπορω να τον βοηθησω εγω.βρηκε τωρα αφορμη να κρινει..λες και με ξερει απο χθες.βαριεμαι να ασχοληθω και απαξιω..α..και δε μασαω απο αυτα!
    Last edited by Idella; 29-02-2012 at 22:09.

Senior Member
    Μπράβο Καίτη, να μη μασάς. Εμείς χαιρόμαστε που βοηθάμε , όσο γίνεται βέβαια από εδώ! Νομίζω πάντως εσύ πρέπει να δεις γενικά τις επιλογές σου, και να κρατήσεις αυτές που σου αρμόζουν! :)

Senior Member
    σε ευχαριστω..ευτυχως υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν και με στηριζουν,και αυτα πρεπει να κρατησω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    σε ευχαριστω..ευτυχως υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν και με στηριζουν,και αυτα πρεπει να κρατησω..
    Καίτη μου καλά είσαι; Τί νέα; Όλα καλά; Σαφώς και θα υπάρχουν πάντα και τ' άτομα που θα μας καταλαβαίνουν. Αλλοίμονο!

Member
    Αφου σε χαλαει τοσο πολυ γτ κανεις παρεα?Τοση απελπισια?Κι αν μεινεις μονη στην τελικη τι εγινε?Εγω θα το προτιμουσα απο το να κανω παρεα με καποιον που μου τσιτωνει τα νευρα.

Senior Member
    γεια σου μαρκελα ολα καλα εσυ?

Senior Member
    γεια σου μαρκελα ολα καλα εσυ?
    Χαθήκαμε κοριτσάκι κι ειλικρινά ήθελα να μάθω εξελίξεις! Υπάρχουν νεότερα όσον αφορά το "επίμαχο" θέμα?
    Να τα συζητάμε σε τακτική βάση για ν' ανταλλάσσουμε απόψεις κι έτσι να πηγαίνουμε όλοι παρακάτω πιο έμπειροι όλοι!

Senior Member
    βασικα οταν ειμαι μαζι του πολλη ωρα συμβαινει αυτο και με κουραζει.τελευταια δε τον βλεπω , στο τηλεφωνο μιλαμε και ειναι ολα οκ.ειχα κι εγω πολλα νευρα.αυτος μενει σε αλλη πολη απο μενα και οταν βρισκομαστε βλεπομαστε πολυ.ισως μου ερχεται ξαφνικο δεν ξερω..σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως μαρκελα

Senior Member
    βασικα οταν ειμαι μαζι του πολλη ωρα συμβαινει αυτο και με κουραζει.τελευταια δε τον βλεπω , στο τηλεφωνο μιλαμε και ειναι ολα οκ.ειχα κι εγω πολλα νευρα.αυτος μενει σε αλλη πολη απο μενα και οταν βρισκομαστε βλεπομαστε πολυ.ισως μου ερχεται ξαφνικο δεν ξερω..σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως μαρκελα
    χαχαχα.. τόπες πάλι παιδί μου το δικό σου. Δηλ. μόλις τον βλέπεις τί λες? Νάτος πάλι αυτός! Από πού ξεφύτρωσε τώρα??
    Κι αυτός σε κοιτάει που είσαι παραξενεμένη και νιώθει ότι τον πεθύμησες! Μπερδεμένα μηνύματα στέλνεις Καίτη! λολολολ!!!!! ;););)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234