Αντρες και ερωτας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Αυτό που είπα στην αρχή το ειπα σκεπτόμενη δικές μου συμπεριφορές αν και δεν είμαι άντρας. Πολλές φορές "ερωτεύθηκα" και ξερωτεύθηκα σε μικρό χρονικό διάστημα γιατί αυτό που ήθελα τότε ήταν επιβεβαίωση και δεν ήμουν πραγματικά σε θέση να ερωτευθώ αληθινά. Έτσι υπέθεσα παθαίνουν και οι άντρες αυτοί. Γιατί ο έρωτας, άν είναι αληθινός δεν φεύγει, μένει και μένει πολλά χρόνια, έχει ρίζες παντού και δεν ξεριζώνεται έτσι απλά.
    Άρα η ερώτηση της Ναταshα μήπως εννοεί τον άλλο "έρωτα" και όχι τον έρωτα;

Banned
    και για τις σκυλες τι εχεις να πεις Ξωτικό ? ειναι κι αυτες του καρδιακου και μητρικου ή ετυχε απλα να συμπεριφερθουν ετσι για να προστατευτουν ? τυγχαινει παντα ?

Senior Member
    αναλογα το πως αντιλαμβανεται ο καθενας την σκυλισια συμπεριφορα ΚΕΝΟ :p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Μα ολοκληρο βιβλίο έχει βγει "Why men love bitches" και "why men marry bitches". "Aπό γυναικα χαλί να σε πατήσει....γυναικα των ονειρων του.
    Δεκα χαρακτηριστικά που περιγραφει για τη γυναίκα σκύλα
    1) Διατηρει την ανεξαρτησια της
    2) Δεν τον κυνηγαει
    3) Είναι μυστηριώδης
    4) Δε του επιτρέπει να τη δει όταν έχει προβλήματα
    5) Διατηρεί τον έλεγχο του χρόνου της
    6) Διατηρεί την αίσθηση του χιούμορ
    7) Τοποθετεί ψηλά τον εαυτό της
    8) Του δημιουργεί συμπτώματα στέρησης
    9) Είναι παθιασμένη με κάτι άλλο εκτός από εκεινον
    10) Χρησιμοποιεί το σώμα της σαν μια καλορυθμισμένη μηχανή

Να σας πω μόνο που τα διαβάζω βαριέμαι να τα κανω όλα αυτά. Και τί θα κερδίσω; Εναν άντρα; Σιγά τα ωά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Καθόλου εύκολα δέν ξεερωτεύονται. Εκτός και αν τα τσουβαλιάζουμε επειδή δέν μπορούμε να τα επεξεργαστούμε.
    Το μόνο που θα μπορούσα να δώσω σαν ερμηνεία, μιάς και εγώ ανήκω στους ερωτοφονταμενταλιστές (...χαχαχα!!), είναi το οτι τις κουβέντες που παίρνετε πάνω στην κάψα δέν τις ερμηνεύετε σωστά -ίσως γιατί τις έχετε ανάγκη Ναταsha.
    Για χαλάρωσε εσύ λίγο φιλαράκι να πούμε.
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Και που στο καλο φανηκε οτι το ρωτησα εξαιτίας δικής μου εμπειρίας?
    Και που φάνηκε οτι το γενικεύω?
    Και που φάνηκε οτι έχω κάτι με τους άντρες?

Θα μπορούσε η ερώτηση να είναι για το φευγαλέο έρωτα των γυναικών.
    Ένα απο τα φαινόμενο και τις περιπτώσεις έπιασα -_-

Ρώτησα γιατί ο άντρας ξεερωτεύεται γρήγορα, όταν τύχει αυτό.
    Έλεος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Και που στο καλο φανηκε οτι το ρωτησα εξαιτίας δικής μου εμπειρίας?
    Και που φάνηκε οτι το γενικεύω?
    Και που φάνηκε οτι έχω κάτι με τους άντρες?

Θα μπορούσε η ερώτηση να είναι για το φευγαλέο έρωτα των γυναικών.
    Ένα απο τα φαινόμενο και τις περιπτώσεις έπιασα -_-

Ρώτησα γιατί ο άντρας ξεερωτεύεται γρήγορα, όταν τύχει αυτό.
    Έλεος
    εχουμε μεγαλα στοματα και τρωμε την χυλοπιτα με τη κουταλα :)

Senior Member
    Ωραία το διευκρίνισες λοιπόν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Είναι απλά ένα θέμα συζήτησης και όχι προσωπική εμπειρία.

Ενας από τους λόγους που οι άντρες λοιπόν ξενερώνουν και ξεερωτεύονται είναι γιατί έχουν γαλουχηθεί με την νοοτροπία της ποσότητας. Να πηδήξουμε δηλ. όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό για να αποκτήουμε εμπειρίες και να μην μπούμε στο βρακί καμιάς γυναίκας. Οταν έχεις αυτή την ιδέα στο μυαλό σου, ξεερωτεύεσαι όταν θεωρήσεις ότι κατέκτησες την άλλη. Και η κατάκτηση για πολλούς είναι το κρεβατι. Θεωρούν ότι "παέι και αυτή, έπεσε, επομένως πάμε παρακάτω". Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε για να αποφεύφουμε τέτοιους τύπους και τέτοιες καταστασεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Ωραία το διευκρίνισες λοιπόν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Είναι απλά ένα θέμα συζήτησης και όχι προσωπική εμπειρία.

Ενας από τους λόγους που οι άντρες λοιπόν ξενερώνουν και ξεερωτεύονται είναι γιατί έχουν γαλουχηθεί με την νοοτροπία της ποσότητας. Να πηδήξουμε δηλ. όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό για να αποκτήουμε εμπειρίες και να μην μπούμε στο βρακί καμιάς γυναίκας. Οταν έχεις αυτή την ιδέα στο μυαλό σου, ξεερωτεύεσαι όταν θεωρήσεις ότι κατέκτησες την άλλη. Και η κατάκτηση για πολλούς είναι το κρεβατι. Θεωρούν ότι "παέι και αυτή, έπεσε, επομένως πάμε παρακάτω". Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε για να αποφεύφουμε τέτοιους τύπους και τέτοιες καταστασεις.
    δλδ σαν να λεμε πως πλεον δεν εχεις κατι να παρεις απο αυτην. ο,τι ηταν ηταν μονο μια τρυπα που την πηρες και απο κει κ περα ειναι αχρηστη λεμονοκουπα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member

μαλλον ξενερωσαν οταν εβγαλες την ουοντερμπρα, απο την σταση στο κρεββατι "κανε ο,τι θες ειμαι στον κοσμο μου", ατακες σε στυλ "προσεχε, μου χαλας τα μαλλια μου" και πολλα αλλα τετοια :)

Banned
    Μα ολοκληρο βιβλίο έχει βγει "Why men love bitches" και "why men marry bitches". "Aπό γυναικα χαλί να σε πατήσει....γυναικα των ονειρων του.
    Δεκα χαρακτηριστικά που περιγραφει για τη γυναίκα σκύλα
    1) Διατηρει την ανεξαρτησια της
    2) Δεν τον κυνηγαει
    3) Είναι μυστηριώδης
    4) Δε του επιτρέπει να τη δει όταν έχει προβλήματα
    5) Διατηρεί τον έλεγχο του χρόνου της
    6) Διατηρεί την αίσθηση του χιούμορ
    7) Τοποθετεί ψηλά τον εαυτό της
    8) Του δημιουργεί συμπτώματα στέρησης
    9) Είναι παθιασμένη με κάτι άλλο εκτός από εκεινον
    10) Χρησιμοποιεί το σώμα της σαν μια καλορυθμισμένη μηχανή

Να σας πω μόνο που τα διαβάζω βαριέμαι να τα κανω όλα αυτά. Και τί θα κερδίσω; Εναν άντρα; Σιγά τα ωά.
    δε τις αγαπανε κι ολοι, αλλα οσοι τις αγαπανε ειναι γιατι εκει μπορουν να βρουν αντιπαλο. τον οποιο αντιπαλο μπορουν να εκτιμησουν στο τελος, και να τον εχουν και συνεργατη με το μερος τους partner in crime. σε μια γυναικα που ειναι χαμηλων τονων, καθως πρεπει κλπ, δε γινεται να συμπεριφερθεις επιθετικα αλλα σαν γλυκος πατερουλης. εκει σου βγαινει ειτε το αδιαφορο, ειτε το ρομαντικο, το τρυφερο να τη φροντισεις. μια δυναμικη ομως που μαλακιζεται εντονα, ειναι στοχος και δοκιμαζεις την δυναμη σου αν μπορεις να τη δαμασεις, να της επιβληθεις, εστω να την προσελκυσεις. κι εμενα με τραβανε ορισμενες, οχι απαραιτητα που συμπεριφερονται ασχημα, αλλα που μιλανε ντομπρα κι ωμα. αυτο ισχυει για τις περισσοτερες ΕΚΤΟΣ απ'αυτες που ειναι διπροσωπες κι ασταθεις. η διπροσωπια και η ασταθεια με απομακρυνουν, υποτιθεται για να υπαρξει μια σχεση πρεπει να μπορει να χτιστει εμπιστοσυνη, κι οταν εισαι διπροσωπη κι ασταθεις δεν γινεται κατι τετοιο, οποτε χανουν την αξια τους τα γκομενετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μαλλον ξενερωσαν οταν εβγαλες την ουοντερμπρα, απο την σταση στο κρεββατι "κανε ο,τι θες ειμαι στον κοσμο μου", ατακες σε στυλ "προσεχε, μου χαλας τα μαλλια μου" και πολλα αλλα τετοια :)
    Φαντάζομαι όμως και σένα να εβγαζες το μποξεράκι και να γινόταν η μεγάλη αποκάλυψη: Ενα ολόκληρο γαριδάκι. Ο άντρας των ονείρων μας τελικά είχε ένα απλο γαριδάκι. Τί ξενερωμα!

Senior Member
    Φαντάζομαι όμως και σένα να εβγαζες το μποξεράκι και να γινόταν η μεγάλη αποκάλυψη: Ενα ολόκληρο γαριδάκι. Ο άντρας των ονείρων μας τελικά είχε ένα απλο γαριδάκι. Τί ξενερωμα!
    χαχαχαχαχαχα θα ειχες απολυτο δικιο αν εβαζα προσθηκες στο μποξερακι :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εχουμε μεγαλα στοματα και τρωμε την χυλοπιτα με τη κουταλα :)
    Καλή χώνεψη σας εύχομαι

Senior Member
    true story

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast