Τι σκέφτεστε; - Page 605
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 605 of 1532 FirstFirst ... 1055055555956036046056066076156557051105 ... LastLast
Results 9,061 to 9,075 of 22967
    Senior Member
    Διακρίνω ζηλίτσες για τ' αγνά αισθήματά μας Γκούφυ! Πάντως, χωρίς τρέλα, τελικά δεν επιβιώνουμε.
    Υ.Γ.: Εννοώ την ωραία τρέλα. Αυτήν την δημιουργικιά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Διακρίνω ζηλίτσες για τ' αγνά αισθήματά μας Γκούφυ!
    Ποιος σου είπε ότι είναι αγνά τα αισθήματα που τρέφω για 'σένα??? :D :D :D
    http://www.myemoticons.com/images/su.../be-mine-1.gif

Όσοι ζηλεύουν, να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό για να μη βλέπουν.
    http://www.myemoticons.com/images/su...s/knitting.gif

Senior Member
    Μίλα για τον Αχλ. Εγώ δεν είμαι στερημένος από αγάπες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μίλα για τον Αχλ. Εγώ δεν είμαι στερημένος από αγάπες.
    Αν το είπες για 'μένα αυτό, εγώ δεν είπα ούτε ότι είσαι στερημένος, ούτε ότι ζηλεύεις. Άντε... Μη θυμώσω τώρα... :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Αν το είπες για 'μένα αυτό, εγώ δεν είπα ούτε ότι είσαι στερημένος, ούτε ότι ζηλεύεις. Άντε... Μη θυμώσω τώρα... :D
    ..ενώ αν είσασταν από κοντά, μια χειραψία, ένα χαμόγελο, ένας καλός λόγος ακόμα κι η μικρή παρεξηγησούλα θα πήγαινε
    περίπατο, όμως από δω μέσα, πολύ εύκολο να φας τα μουστάκιά σου με τον άλλον, που και τι σου φταίει στο κάτω-κάτω,
    που εσύ ο έρμος θες λιγάκι εκτόνωση?! Άρα φάτε τα μουστάκιά σας!

Καλέ, τώρα που το θυμήθηκα, πείτε μου πως γίνεται να μου την λένε.. και μετά να τεκμηριώνουν με τις ρήσεις μου?
    Όχι πως είν' κακό, αλλά συζήτηση να γίνεται. Γκούφυ μην θυμώσεις! Η παραπάνω δήλωση δεν αφορά το παρεάκι!

Senior Member
    ...μια χειραψία, ένα χαμόγελο, ένας καλός λόγος...
    http://smileys.smilchat.net/emoticon...prise/choc.gif

Madonna Mia!!!!!!!

Μπα... Τι να παρεξηγήσω... Όπως γίναμε τώρα...
    Πήγες στο Κέντρο Υγείας? Γιατί μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ έναν γναθοχειρουργό...

Senior Member
    Αλήθειεα, για τα εγκεφαλικά νευρολόγος είναι ο κατάλληλος γιατρός? Όχι ότι έχουμε κάτι. Έτσι, για να μας βρίσκεται...

Senior Member
    Αλήθειεα, για τα εγκεφαλικά νευρολόγος είναι ο κατάλληλος γιατρός? Όχι ότι έχουμε κάτι. Έτσι, για να μας βρίσκεται...
    για μετα, οχι για πριν

Senior Member
    .. στο Κέντρο Υγείας δεν πήγα, γιατί δεν ήταν έντονη η ενόχληση. Και δεν θέλω γενικά να ψάχνομαι.. Άσε που για άλλο πας κι άλλο σου βρίσκουν.. Κάθησα κι εγώ στ' αβγά μου και θα δω από βδομάδα. Τί να πω τώρα για το εγκεφαλικό? Μπερδεμένη ιστορία!
    Μήπως κι οι γιατροί σήμερα, με τις ανακατατάξεις, που γίνονται συνέχεια, ξέρουν κι αυτοί τι τους γίνεται?

Senior Member
    .. στο Κέντρο Υγείας δεν πήγα, γιατί δεν ήταν έντονη η ενόχληση. Και δεν θέλω γενικά να ψάχνομαι.. Άσε που για άλλο πας κι άλλο σου βρίσκουν..
    Ναι, σωστό είναι αυτό. Γι' αυτό κι εγώ το σκέφτομαι. Να πάω για το σαγόνι ή θα διαγνώσουν κανένα εγκεφαλικό για να πάρουν λεφτά, και στο τέλος θα το πάθω όταν δω το λογαριασμό?

Senior Member
    Μαρκέλα τι έπαθες;

Senior Member
    Οπότε το κράτος σε αναγκάζει παραδοσιακά να στραφείς στην ιδιωτική περίθαλψη...
    Προς όλους όσους με απορρίπτουν από τούδε και στο εξής θέλω να απευθύνω το μήνυμα ότι η μισή απόρριψη θα είναι δική σας και η άλλη μισή δική μου! Να πάτε στο διάολο! Δε θέλω δίπλα μου ανθρώπους που θεωρούν ότι δεν αξίζω και βιάζονται να μου ρίξουν άκυρο. Αν και, εδώ που φτάσαμε, τείνω να μην έχω ανάγκη γενικά τους ανθρώπους. Βαδίζω αισίως στο δρόμο της συναισθηματικής ανεξαρτησίας. Γιούπι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Μαρκέλα τι έπαθες;
    Κοριτσάκι μου χτες, καθώς κάτι μάσησα, χωρίς ιδιαίτερο πόνο ένιωσα, την κάτω γνάθο σαν νάχει φύγει απ' την θέση της.
    Σήμερα βέβαια είμαι καλύτερα, αλλά και σ' επιφυλακή! Μήπως να δαγκώσω κανέναν να μου περάσει? Τί να πω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Οπότε το κράτος σε αναγκάζει παραδοσιακά να στραφείς στην ιδιωτική περίθαλψη...
    Προς όλους όσους με απορρίπτουν από τούδε και στο εξής θέλω να απευθύνω το μήνυμα ότι η μισή απόρριψη θα είναι δική σας και η άλλη μισή δική μου! Να πάτε στο διάολο! Δε θέλω δίπλα μου ανθρώπους που θεωρούν ότι δεν αξίζω και βιάζονται να μου ρίξουν άκυρο. Αν και, εδώ που φτάσαμε, τείνω να μην έχω ανάγκη γενικά τους ανθρώπους. Βαδίζω αισίως στο δρόμο της συναισθηματικής ανεξαρτησίας. Γιούπι!
    Να ξαναματαπώ, για να διαχωρίσω τη θέση μου. Εγώ δεν σε απορρίπτω. Ούτε θύμωσα το μεσημέρι που με είπες ότι σε είπα ότι ζηλεύεις! Απλά πήγα για ύπνο γιατί... εεε, έβρεχε έξω. (τώρα βρέχει και μέσα) ΟΚ?

Senior Member
    Κοριτσάκι μου χτες, καθώς κάτι μάσησα, χωρίς ιδιαίτερο πόνο ένιωσα, την κάτω γνάθο σαν νάχει φύγει απ' την θέση της.
    Σήμερα βέβαια είμαι καλύτερα, αλλά και σ' επιφυλακή! Μήπως να δαγκώσω κανέναν να μου περάσει? Τί να πω?
    Μήπως έκανε το χαρακτηριστικό "κλακ" που κάνουμε και με τα δάχτυλά μας, όταν σκάζουν στην πραγματικότητα φούσκες μέσα στο αρθρικό υγρό; Σ' αυτή την περίπτωση, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Κι εγώ το πετυχαίνω με τη γνάθο μου.