Τι σκέφτεστε; - Page 610
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 610 of 1532 FirstFirst ... 1105105606006086096106116126206607101110 ... LastLast
Results 9,136 to 9,150 of 22967
    Banned
    χμου, ο κριος ειναι δυναμικος και δεν εχει αναγκες τα καταφερνει μια χαρα ολα μονος του, αλλα αν τον δουμε κι απ'την αντιθετη ειναι ο πιο εγωισταρος. εμενα παντως ειναι διπλα μου, και δεν εχω προβλημα μαζι τους, εκτος αν μου κανουν επιθεση ή προσπαθουν να μου το παιξουν αρχηγοι, οποτε τοτε συγκρουονται τα κερατα μας.

Senior Member
    Μα γι αυτό τον εξοργίζετε τον Κριό... Γιατί νομίζετε ότι τα καταφέρνει όλα μόνος του, που οκ, τα καταφέρνει εννοείται, αλλά θέλει και τη φροντίδα του άλλου και το ενδιαφέρον του γιατί θα τον πιάσουν οι ευαισθησίες του μετά τον Κριό! Και τον πιάνουν, αλλά μόνο αν αγαπάει πολύ θα το δείξει. Στους άλλους...? Αρχηγιλίκι :P Αν είσαι Ταύρος είσαι πιο εγωιστής. Ο Κριός για έναν έρωτα μπορεί να τα δώσει όλα και να ρισκάρει τα πάντα σε σημείο αυτοκαταστροφής.... Αν αγαπάει!! ;-)
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Banned
    ναι και μας μας σερνουν απ'τη μυτη οταν αγαπαμε, και γενικα εχουμε μια ταση να σερνομαστε γιατι ειμαστε απολυτοι. οι ταυροι μπορει να ειναι φασιστες αλλα οχι εγωιστες, νοιαζονται και για το καλο ολων, και φροντιζουν να προστατευουν οπως μπορουν. δικτατορες σαν τον Σανταμ Χουσεϊν ή και τον Αδολφο Χιτλερ, ηταν ταυροι!

Senior Member
    Το λες για καλό αυτό....?
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..για ποιόν όρκο λες? Μάλλον καταργήθηκε!..όταν τα λέω εγώ sheldon μου με κυνηγάνε όλοι!
    Αίτια των παθολογικών ασθενειών είναι η τοξίνωση του αίματος και θεραπεία τους, η αποτοξίνωση με την κατάλληλη διατροφή και άλλα φυσικά μέσα. Βέβαια αυτά δεν πουλάνε, αλλά επειδή είναι η αλήθεια για την υγεία, αλλά ενάντια στα συμφέροντα του κυκλώματος.. τα φιμώνουμε ή τα διώκουμε!
    Τα συμφέροντα είναι τεράστια! Τώρα δεν μας φτάνανε οι τόσες παρενέργειες.. θάχουμε και τα γενόσημα!
    Φάρμακα μαϊμούδες!
    Οκ το ακούσαμε κι αυτό.
    Εύχομαι να μη σου χρειαστεί ποτέ το μικρό θαύμα ενός γιατρού και ό,τι σου συμβαίνει να το αντιμετωπίζεις πάντα με βοτάνια.
    Κατά τ'άλλα καταδικάζεις τις γενικεύσεις.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Το λες για καλό αυτό....?
    εξαρταται απο ποια μερια το βλεπει ο καθενας, και φυσικα αν δε το ζει δε μπορει να ξερει. η γερμανια παντως βλεπεις ΧΑΡΑΞΕ την ευρωπη, εμεινε στην ιστορια εξαιτιας του Χιτλερ, κι ακομα κουμανταρει τα παντα εδω. αυτο οσο να'ναι μονο αδυναμια δεν δειχνει...

Senior Member
    Ναι έχεις την οπτική...Του Αθηναίου! Μπορώ να σου πω ότι κι εγώ είμαι Κριός... Κι αυτό από μόνο του αδυναμία δε δείχνει! <3

Senior Member
    Σκέπτομαι ότι τον τελευταίο καιρό με διακατέχουν πάλι τάσεις φυγής. Μου φταίει όλ' αυτό που ζούμε και που δεν γίνεται τίποτα
    για ν' αλλάξει ΤΩΡΑ! Θέλω κι εγώ το απόλυτο χάος, γιατί θέλω όλα ν' αρχίσουν ξανά να χτίζονται από την αρχή!

Senior Member
    Goofy εισαι παλι φουλ κανε χωρο.

Senior Member
    @Μαρκελα
    Εμενα το λες? Εμενα το ονειρο μου ηταν να μαζεψω λεφτα και να παω να αραξω στην Ινδονησια, μα ποτε δεν τα μαζεψα χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    Goofy εισαι παλι φουλ κανε χωρο.
    Συγγνώμη. Ξέχασα να κατεβάσω τα σκουπίδια... :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    @Μαρκελα
    Εμενα το λες? Εμενα το ονειρο μου ηταν να μαζεψω λεφτα και να παω να αραξω στην Ινδονησια, μα ποτε δεν τα μαζεψα χαχαχα
    Γουστάρω! Έστω και σαν φαντασίωση πράγματι αξίζει! Πού θα πάει?.

Γκούφυ, κάνε χώρο να περάσω, κάνε τόπο να διαβώ..

Senior Member
    Σκέφτομαι μια μεγάλη φωτιά να καίει τα πάντα, να ξορκισει το κακο.
    Να καούν οι θεωρίες, οι στρατηγικές, τα πολιτικά συστήματα, τα κοινωνικά συστήματα, οι ταυτότητες, τα μικρά και τα μεγάλα που προσδιορίζουν το καθένα.
    Να καουν όλα εκτός απο τη μνήμη.
    Να μείνει μονο μια χουφτα στάχτη, να την παρουμε στα χερια μας να αναστησουμε τον κοσμο.
    αυτό σκέφτομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    Σκέφτομαι μια μεγάλη φωτιά να καίει τα πάντα, να ξορκισει το κακο.
    Να καούν οι θεωρίες, οι στρατηγικές, τα πολιτικά συστήματα, τα κοινωνικά συστήματα, οι ταυτότητες, τα μικρά και τα μεγάλα που προσδιορίζουν το καθένα.
    Να καουν όλα εκτός απο τη μνήμη.
    Να μείνει μονο μια χουφτα στάχτη, να την παρουμε στα χερια μας να αναστησουμε τον κοσμο.
    αυτό σκέφτομαι.
    Συμφωνώ απόλυτα! Μιλάμε συνέχεια και λέμε τα ίδια, αλλά ο φόβος που μας στοιχειώνει, είναι κακός
    σύμβουλος. " Άσε να βγάλει κάνας άλλος το φίδι απ' την τρύπα " σου λένε.. και λες πάντα ο άλλος..

Senior Member
    κι ο άλλος... κι ο άλλος... next please! :D