Δεν εχω φιλους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    arsi οντως τα προβληματα σου ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τα δικαμου οποτε δε ξερω ποσο αντικειμενικη μπορω να ειμαι.Ποσο χρονων εισαι?Εγω λογω των κομπλεξ κατωτεροτητας που εχω πιστευα οτι δε μου αξιζει να εχω φιλουσ και γενικα μια καλη ζωη.Εαν εισαι ενηλικας γιατι δεν επιλγεισ να ανοιξεια τα φτερα σου και να φυγεισ?Αυτη η κατασταση θα σε κανει χειροτερα.Ξερω παρομοια περιπτωση που οταν εφυγε πατησε στα ποδια της και τωρα ζει σε αλλη πολη απ το πατρικο τησ.Ειναι σχεδον καλα, βγαινει ταξιδευει εχει φιλουσ.Πιστευω ανθρωποι σαν κ σενα εχουν μεγαλεσ ευαισθησιες και αυτο εκτιμαται απο τουσ αλλους.Βαβααι οσο μπορεισ μη το δειχνεις.Ειναι δυσκολα αλα μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις τον ευατο σου καθως και ενας ψυχολογος.Κανε το βημα απεξαρτοποιησου!Μη χασεις και αλλα χρονια....Ευχομαι οτι καλυτερο,και καπου υπαρχουν ανθρωποι που θα σε εκτιμησουν.Συμβουλη μου,μη ψαξεις για προβληματικουσ ανθρωπους,μονο αυτοι που ειναι καλα θα σε βοηθησουν.Καλη τυχη μεσα απο τ ψυχη μου

Senior Member
    Βρε παιδιά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν κοιτάτε ημερομηνίες ή δε διαβάζετε ολόκληρο το θέμα?
    Δεν υπάρχει θέμα με το θέμα!
    Και όσα έγιναν τα αντιμετώπισα, επεξεργάστηκα, υπερανέλυσα και τελικά οκ! αυτά ανήκουν στο παρελθόν (τα της εφηβείας) και επίσης τότε υπερέβαλα απ'την άποψη πως και φίλους είχα κ τους ανθρώπους δε φοβόμουν τόσο αφού ήδη είχα ζήσει πάρα πολλές εμπειρίες, απλά ήταν στιγμές που η εσωτερική μοναξιά μάυριζε όλο το τοπίο.
    Ταξίδια lilium έχω κάνει πάρα πολλά κ μακρινά κ έρωτες επίσης κ επαφές με ανθρώπους κ γενικώς απ'τις εμπειρίες μου είμαι υπερευχαριστημένη αυτό που δεν παλευόταν ήταν η εσωτερική μοναξιά ώρες ώρες και ο διαολοπόνος του τραύματος, καθώς και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας εξαιτίας του.

Δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου εδώ και χρόνια απ'τα μάτια μου. Έχω προσπαθήσει και συνεχίζω να προσπαθώ να ακολουθώ τον προσωπικό μου δρόμο.
    Και όχι, δεν είναι φυσικά όλα τέλεια αλλά ότι με προβληματίζει πλέον έχει να κάνει με μένα, τις ελλείψεις μου, τις επιθυμίες μου, τους στόχους μου, κάλυψη αναγκών κλπ και όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με μένα και το παρόν, με βλέμμα στο μέλλον.

Junior Member
    εγω εχω ενα αλλο προβλημα με την παρεα μου!!!Που μπορω να το συζητησω????

Senior Member
    Quote Originally Posted by γιαννης1996 View Post
    εγω εχω ενα αλλο προβλημα με την παρεα μου!!!Που μπορω να το συζητησω????
    Γιάννη, άνοιξε νεο θεμα, στην ενοτητα οικογενεια/σχέσεις φαντάζομαι ταιριαζει.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Junior Member
    απλως δεν εχω φιλους και χρειαζομαι βοηθεια για αυτο γραφω σε αυτο το θεμα αλλα αν πρεπει να γραψω εκει να μου το πειτε

Junior Member

Page 3 of 3 FirstFirst 123