Προβλήμα με γνωριμιες. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...όπως είπαν και άλλοι, δεν κοστίζει υπέρογκα και μπορεί κάποιος να την κάνει και δωρεάν.....
    Μάλλον μπερδεύεσαι με τη διόρθωση σκολίωσης διαφράγματος.
    Λέγεται επίσης ότι ραντεβού για δημόσια κλινική κλείνεις έξι μήνες πριν. :O

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...έλα ντε!
    Τόσοι πλαστικοί χειρουργοί εδώ μέσα, ούτε ένας δεν πετάχτηκε....
    Χαχαχαχααα! Α ρε Θεοφανία είσαι φοβερή!!! :)

Senior Member
    Ρε παιδια γιατί τόσος πόλεμος για το πόσο κοστίζει η πλαστική? Αν θελήσει τελικά να κάνει θα πάει μόνος του να ρωτήσει.... :)

Senior Member
    Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι όταν οι γυναίκες μας κρίνουν από την εμφάνιση και με τόση ευκολία μας στέλνουν στον πλαστικό χειρουργό, λες και θα πάμε κανένα σινεμά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι όταν οι γυναίκες μας κρίνουν από την εμφάνιση και με τόση ευκολία μας στέλνουν στον πλαστικό χειρουργό, λες και θα πάμε κανένα σινεμά...
    Οκ Σέλντον ξεπερασε το τώρα και βοηθα ουσιαστικά τον φίλο μας!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Οκ Σέλντον ξεπερασε το τώρα και βοηθα ουσιαστικά τον φίλο μας!!!
    Τι να ξεπεράσω; Δεν κατάλαβα. Αντί να πεις κανένα λόγο νουθεσίας στη φίλη σου τη Θεοφανία, εφόσον διαφωνείς κι εσύ μ' αυτή τη λογική, την επιβραβεύεις κι από πάνω γελώντας με τις κρυάδες της.
    Βοήθησα ήδη προτείνοντας μια πρακτική λύση στον τόπικ στάρτερ, αλλά πέρασε στα ψιλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    ελεοσ ρε π***τη μ....ειστε και γυναικεσ....δλδ πρεπει να ειναι μοντελο ο αλλοσ για να βγει μαζι σασ??????(2 μετρα, να μοιαζει στν ρουβα και να ειναι αψεγαδιαστος)?????ελεοσ......κα ι ναι ο κοντοσ θα παει με την κοντη........δεν λεω να ειναι βρωμιλοσ αλλα πωσ τα παρουσιαζεται ετσι ολα.....να παει να κανει πλαστικη ο ανθρωποσ αμεσωσ!!!!!ελεοσ και σεισ αν εχετε μικρα βυζια να πατε να τ φουσκωσετε ρε.....θελουμε απο C και ανω!!!!!!!ειναι που οι γυναικεσ δν κρινουν μονο εμφανιση και κοιτανε και τν χαρακτηρα!!!!!κατα τα αλλα αν καποιοσ πει καποια ασχημη του την πεφτετε και λετε πωσ κοιταμε μονο εμφανιση.....
    τι υψος εχεις καλε μου κ αντιδρας ετσι?? ειπαμε, το θεμα τελικα ειναι να αγαπας τον εαυτο σου κ να μην εχεις παραλλογες απαιτησεις.. αν εισαι κοντος, τις κοντες να κοιτας!!!

Senior Member
    οι περισσοτεροι μισογυνηδες ξερετε γιατι ειστε εντελως ακυροι?? γιατι ζειτε στο δικο σας φανταστικο κοσμο.. νομιζετε οτι ειστε τελειοι ενω στην πραγματικοτητα ειστε κοντοι, με κοιλια κ φαλακρα!!! την πεφτετε στα ξεκωλα που την πεφτουν ολοι, οι οποιες φυσικα κοιτανε μονο την τσεπη, οπως κ οι φιλτατες ρωσιδες.. εσεις απο τη στιγμη που δεν το φυσατε τρωτε ακυρο κ σας τη δινει κ απο πανω!!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    οι περισσοτεροι μισογυνηδες ξερετε γιατι ειστε εντελως ακυροι?? γιατι ζειτε στο δικο σας φανταστικο κοσμο.. νομιζετε οτι ειστε τελειοι ενω στην πραγματικοτητα ειστε κοντοι, με κοιλια κ φαλακρα!!! την πεφτετε στα ξεκωλα που την πεφτουν ολοι, οι οποιες φυσικα κοιτανε μονο την τσεπη, οπως κ οι φιλτατες ρωσιδες.. εσεις απο τη στιγμη που δεν το φυσατε τρωτε ακυρο κ σας τη δινει κ απο πανω!!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    χαχαχαχα ρε καλόπιστη νάσαι καλά! Ξεραθήκαμε στο γέλιο πάλι απόψε! ΄Τάχωσες και με πυγμή!! χαχαχαχα!!

υ.γ.: ας είναι καλά αυτός που καθιέρωσε εδώ μέσα την λέξη μισογύνης!

Senior Member
    Άλλο ένα μήνυμα μίσους που επαληθεύει περίτρανα τι κοιτάζουν οι γυναίκες σ' αυτή τη χώρα και πόσο επιφανειακές είναι. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    τι υψος εχεις καλε μου κ αντιδρας ετσι?? ειπαμε, το θεμα τελικα ειναι να αγαπας τον εαυτο σου κ να μην εχεις παραλλογες απαιτησεις.. αν εισαι κοντος, τις κοντες να κοιτας!!!
    1.74 ειμαι γουσταρεισ...?????αν οχι τραβα ξερεισ που.......ναι οτι μ αξιζει θα κοιταξω εσυ ομωσ να μνκοιτασ κανεναν γτ σ αξιζει οτι χειροτερο.....τοσο απλο.....πεσ τα ρε sheldon!!!!

edit: βασικα λεγοντασ οτι χειροτερο μαλλον εκανα λαθοσ....τπτ δεν σ αξιζει....και σενα και τσ κολλητησ σ......μασ δειξατε και οι 2 ποσο αθλιεσ μπορει να ειστε....

Senior Member
    Τι να ξεπεράσω; Δεν κατάλαβα. Αντί να πεις κανένα λόγο νουθεσίας στη φίλη σου τη Θεοφανία, εφόσον διαφωνείς κι εσύ μ' αυτή τη λογική, την επιβραβεύεις κι από πάνω γελώντας με τις κρυάδες της.
    Βοήθησα ήδη προτείνοντας μια πρακτική λύση στον τόπικ στάρτερ, αλλά πέρασε στα ψιλά.
    Το με τι θα γελάω είναι δικό μου θέμα και δεν επιβραβευώ τίποτα με αυτό. Αν εσύ καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο δικό σου θέμα. Είπα ήδη την αποψή μου αλλα εσεις το παρατραβάτε με το να διαφωνείται με τα ποσά και μετά να ξεκινάνε οι κατηγορίες πάλι στις γυναίκες...

Quote Originally Posted by sables90 View Post
    τι να πεις και για τις σαύρες που κάθονται όλη μέρα εδώ μέσα και το παίζουν ψυχολόγοι??? ένας φίλος μου έκανε πλαστική και έδωσε 7000 ευρώ.. άλλο το διάφραγμα, άλλο η πλαστική!!!! αν υπάρχει δημόσιο νοσοκομείο να κάνει τέτοια επέμβαση (πλαστική) πρώτη φορά το ακούω. και σχετικά στο ότι παίρνει χρήματα, αυτό είναι παράνομο.. μάλλον για φακελάκι μου μοιάζει..
    ...δεν ξέρω σε ποια σαύρα αναφέρεσαι, αλλά επειδή έχω πρώτο ξάδελφο πλαστικό χειρουργό και μάλιστα από τους κορυφαίους, τα 7000 ο φίλος σου δεν τα έδωσε για να φτιάξει μύτη, αλλά για να αλλάξει κεφάλι.
    Σέλντον απαντώ και σε σένα μέσω από αυτό το ποστ και σταματάω εδώ την ανούσια αυτή αντιπαράθεση.

Senior Member
    Άλλο ένα μήνυμα μίσους που επαληθεύει περίτρανα τι κοιτάζουν οι γυναίκες σ' αυτή τη χώρα και πόσο επιφανειακές είναι. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο.
    Καλά εσύ ψάχνεσαι να ακυρώνεις τις γυναίκες ρε συ Σέλντον. Αλλη δουλεια δεν έχεις να κάνεις? Όλο τα ίδια και τα ίδια.. Αν έχεις πρόβλημα με τις γυναίκες γίνε γκει τι να σου πω...

Senior Member
    spammers. εκτος καποιον post.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast