Τι σκέφτεστε; - Page 686
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 686 of 1532 FirstFirst ... 1865866366766846856866876886967367861186 ... LastLast
Results 10,276 to 10,290 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Συγνώμη θα σου ζητήσω , γιατι σε έκανα να κλαψεις χωρις να σε ξερω και χωρις να εχω το δικαιωμα , αλλα να σου πω αυτο .... αν ήσουν κακός άνθρωπος ποτε δεν θα έλεγες πρώτα στον εαυτο σου και μετα σε εμάς ότι εισαι κακός ανθρωπος .
    Οι κακοι ανθρώποι δεν έχουν συναισθήματα , δεν κλαίνε , δεν σκέφτονται ότι μπορει να έχουν κάνει λάθη .

Εγω πιστεύω ότι εισαι πολυ καλός ανθρωπος και ας μην σε ξέρω .
    Εχω δει κακούς ανθρώπους και ξέρω πως ειναι , εσυ δεν έχεις καμία σχέση με αυτους.
    Οκ, τις τονισμένες φράσεις να τις δεχτώ σαν πιθανότητα...γιατί έχουν μια λογική...όμως εσύ εμένα δεν με έχεις δει άρα πώς ξέρεις ότι δεν έχω καμία σχέση με κακούς ανθρώπους;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ...άρα όχι, δεν το καταλαβαίνω ότι δεν το αξίζω όλο αυτό στο οποίο υποβάλλομαι γιατί αν δεν το άξιζα δεν θα με έδιωχναν αυτοί που δεν ήθελα να με διώξουν...
    Κύκνε πιστεύω ότι είσαι σε λάθος πορεία! Ο Σωκράτης έλεγε, ότι κακός με την θέλησή του, είναι μόνο ο άρρωστος άνθρωπος, γιατί η φυσική
    μας κατάσταση είναι να είμαστε καλά και ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, για να μπορούμε νάμαστε καλά ώστε ν' αγαπάμε και με τους άλλους!

Όσον αφορά γι' αυτούς που σε διώξανε χωρίς να το ήθελες, ίσως καταλάβεις κάποια στιγμή, επειδή τίποτα απ' όσα γίνονται δεν είναι τυχαία,
    πως δεν άξιζαν αυτοί για σένα κι όχι εσύ γι' αυτούς! Τεράστια η διαφορά, δεν νομίζεις;
    Καταλαβαίνω ότι για τους λόγους σου.. θάθελες να διατηρήσεις επαφές.. Ψάξου αλλού όμως, γιατί προφανώς σου λέω και πάλι, τους έπεφτες πολύ!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Οκ, τις τονισμένες φράσεις να τις δεχτώ σαν πιθανότητα...γιατί έχουν μια λογική...όμως εσύ εμένα δεν με έχεις δει άρα πώς ξέρεις ότι δεν έχω καμία σχέση με κακούς ανθρώπους;
    Ξέρω τους κακούς , εσυ δεν εχεις καμία σχέση , θα έβαζα το χέρι μου στη φωτια για σένα Κυκνε .
    Εισαι τοσο ευαίσθητο και καλο πλάσμα που δεν μπορείς ναι εισαι κακός με κανέναν , μόνο με τον εαυτο σου εισαι πολυ αυστηρός .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Συγνώμη που θα σου πω δυο λόγια κα μπορει να κλαψεις πάλι .
    Ακριβώς αυτο που σκέφτεσαι ακόμη και τις λέξεις που χρησιμοποιείς τις εχω ακούσει απο άνθρωπο που έζησα μαζι του πολλα , παρα πολλα.
    Σε έχουν κάνει κάποιοι να μισείς τον εαυτο σου , σε φορτωσαν τα δικα στους λάθη και προβλήματα , δεν εισαι ούτε τέρας ούτε τίποτε απο αυτα που λες .
    Τέρατα ειναι αυτοιου ειναι κοντα σου και δεν βλέπουν ότι εισαι ένα πλάσμα ευαίσθητο που θέλει απλα ένα πράγμα . Αγάπη .

Συγνώμη και πάλι για αυτα που σου είπα .
    Μμμ...μπα...τουλάχιστον το ένα άτομο που έχω στο μυαλό μου τώρα πιστεύω ότι μερικώς τουλάχιστον ήθελε να βοηθήσει αλλά στην πορεία επειδή εγώ είμαι κακιά την έκανε...βέβαια μου έκανε και κάτι πολύ κακό που δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω...το άλλο όλο και περισσότερο πιστεύω ότι δεν θέλει να με βοηθήσει γιατί μου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να κάνω κάτι που με τρομάζει όσο τίποτα σαν όρο για να με βοηθήσει...κι εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό άρα δεν θα με βοηθήσει...πάει αυτό, τελείωσε πια...και μακάρι να το είχα καταλάβει νωρίτερα, θα είχα γλυτώσει από πολύ πόνο...άρα δεν με φόρτωσαν δικά τους προβλήματα, λάθη ίσως ναι, αλλά προβλήματα όχι...μάλιστα το ένα άτομο παραδέχτηκε ότι χειρίστηκε λάθος την κατάσταση, το θέμα όμως είναι ότι αυτό το λάθος το πληρώνω εγώ...
    Όσο γι' αυτό που λες για το ότι θέλω μόνο αγάπη, σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...αυτό θέλω μόνο... :(
    Και σε παρακαλώ, μη ζητάς συγγνώμη, άλλοι με έχουν κάνει να κλάψω και με κάνουν ακόμα να κλαίω εν γνώσει τους...αυτοί θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κύκνε πιστεύω ότι είσαι σε λάθος πορεία! Ο Σωκράτης έλεγε, ότι κακός με την θέλησή του, είναι μόνο ο άρρωστος άνθρωπος, γιατί η φυσική
    μας κατάσταση είναι να είμαστε καλά και ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, για να μπορούμε νάμαστε καλά ώστε ν' αγαπάμε και με τους άλλους!

Όσον αφορά γι' αυτούς που σε διώξανε χωρίς να το ήθελες, ίσως καταλάβεις κάποια στιγμή, επειδή τίποτα απ' όσα γίνονται δεν είναι τυχαία,
    πως δεν άξιζαν αυτοί για σένα κι όχι εσύ γι' αυτούς! Τεράστια η διαφορά, δεν νομίζεις;
    Καταλαβαίνω ότι για τους λόγους σου.. θάθελες να διατηρήσεις επαφές.. Ψάξου αλλού όμως, γιατί προφανώς σου λέω και πάλι, τους έπεφτες πολύ!
    Μα κι εγώ άρρωστη είμαι Μαρκέλα... :(

Senior Member
    Ξέρω τους κακούς , εσυ δεν εχεις καμία σχέση , θα έβαζα το χέρι μου στη φωτια για σένα Κυκνε .
    Εισαι τοσο ευαίσθητο και καλο πλάσμα που δεν μπορείς ναι εισαι κακός με κανέναν , μόνο με τον εαυτο σου εισαι πολυ αυστηρός .
    Κι όμως έχω πει κακά πράγματα... :( :( :( Που ίσως να μην έπρεπε...ακόμα κι αν έχω δίκιο...
    Πάντως το ότι είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, μου το έχουν πει κι άλλοι...

Senior Member
    Εισαι ένα υπέροχο πλασματακι , να μην αφήνεις κανένα να σε πληγώνει .
    Θα βρεις αυτο που ψάχνεις αυτο που σου λειπει ,
    Όπως σου είπα θα έβαζα το χέρι μου στην φωτια για σένα και το εννοώ .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Μα κι εγώ άρρωστη είμαι Μαρκέλα... :(
    καμία σχέση! Άρρωστος εννοεί ο κατά συνείδηση πωρωμένος, που δεν το παραδέχεται κιόλας! Μ' εσένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Senior Member
    Εισαι ένα υπέροχο πλασματακι , να μην αφήνεις κανένα να σε πληγώνει .
    Θα βρεις αυτο που ψάχνεις αυτο που σου λειπει ,
    Όπως σου είπα θα έβαζα το χέρι μου στην φωτια για σένα και το εννοώ .
    Πλασματάκι με έλεγε κι εκείνη αλλά τώρα δε με αγαπάει πια... :( :( :( Και δε με λέει πια έτσι και μου λείπει αυτό και με πληγώνει που δε με λέει έτσι πια... :( Θέλω να με ξαναπεί...
    Σ' ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια...

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ξέρουμε καλά ότι ο μόνος τρόπος, για να το αλλάξω, είναι να βγαίνω συχνότερα έξω να βλέπω κόσμο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό όταν δεν υπάρχει παρέα. Άρα δεν αρκεί από μόνη της η θέληση. Δυστυχώς, αν αργείς να επικοινωνήσεις με άλλους, ξεχνάς πανεύκολα το χαμηλό επίπεδο σκέψης που επικρατεί εκεί έξω και ερχόμενος τελικά σε επαφή, βιώνεις ένα τρόπον τινά πολιτισμικό σοκ. Επίσης, εμένα μερικές φορές με πιάνει μια αγανάκτηση διαπιστώνοντας πόσο υπερβολικά απλοί είναι τελικά οι άλλοι, τη στιγμή που εγώ τους έχω τοποθετήσει στο μυαλό μου σε βάθρο και εξορίζομαι.
    αν και δεν ειμαι ο καταληλοτερος να μιλησω γι'αυτο το θεμα, η ζωη ειναι απλη αλλα εμεις την κανουμε συνθετη. ειδικα οταν δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε, χανομαστε στο λαβυρινθο των σκεψεων και μετα δυσκολευομαστε να βρουμε την εξοδο. οσο περισσοτερο σκεφτεσαι και δεν πραττεις, τοσο θα εισαι χαμενος στον αρνητισμο, και θα δυσκολευεσαι να επανερθεις. βρες κατι να ασχοληθεις λοιπον, ακομα καλυτερα αν σε κανει και πιο κοινωνικο.

Senior Member
    καμία σχέση! Άρρωστος εννοεί ο κατά συνείδηση πωρωμένος, που δεν το παραδέχεται κιόλας! Μ' εσένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!
    Εγώ εννοώ άρρωστη ψυχικά, δεν εννοούσες αυτό εσύ;

Senior Member
    Εγώ εννοώ άρρωστη ψυχικά, δεν εννοούσες αυτό εσύ;
    ναι βέβαια δεν εννοούσα αυτό! Μάλιστα απ' την στιγμή που παραδέχεσαι ότι νοσείς ψυχικά, αυτό ίσως σημαίνει κιόλας ότι θέλεις
    και να θεραπευτείς! Έτσι δεν είναι; Εξ άλλου αρρώστια σημαίνει πόνος και βάσανα και κανείς δεν θέλει νάναι δυστυχισμένος!

Senior Member
    ναι βέβαια δεν εννοούσα αυτό! Μάλιστα απ' την στιγμή που παραδέχεσαι ότι νοσείς ψυχικά, αυτό ίσως σημαίνει κιόλας ότι θέλεις και να θεραπευτείς! Έτσι δεν είναι; Εξ άλλου αρρώστια σημαίνει πόνος και βάσανα και κανείς δεν θέλει νάναι δυστυχισμένος!
    Όχι, δεν είναι έτσι πια...ήθελα και προσπάθησα αλλά πήγα σε κάτι γιατρούς και με έδιωξαν, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με αναλάβουν κι εγώ δεν έχω ψυχική δύναμη ούτε για να ψάξω ξανά πια, ούτε για να ρισκάρω να με διώξουν πάλι, ούτε να μου κάνουν χειρότερο κακό στην ψυχολογία μου απ' ότι μου έκαναν αυτοί γιατί σας ορκίζομαι ότι έφυγα χειρότερα απ' ότι πήγα κι έβαλα όλη μου την ψυχική δύναμη για να πάω, στη διαδρομή έκλαιγα από το φόβο μου και να που επαληθεύτηκε και τώρα δεν μπορώ να ξαναπροσπαθήσω πια εκτός και αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που να είναι όντως αξιόπιστη και καλός άνθρωπος και να μη διώχνει τον κόσμο που της ζητάει βοήθεια επειδή έχει αυτή παράλογες απαιτήσεις...αν θέλετε σας λέω και τι απαίτηση είχε από μένα κι αν την βρείτε λογική εγώ θα γίνω τσαλαπετεινός από κύκνος...

Senior Member
    Κύκνε, ίσως οι αρνητικές εμπειρίες της ζωής σου σε σχέση με την πορεία των μέχρι τώρα σχέσεών σου να σε οδηγούν ώστε
    να κατευθύνεσαι σε επιλογές εξ αρχής αποτυχημένες, μ' αποτέλεσμα και τώρα να φοβάσαι, ενώ το μόνο που πραγματικά χρειάζεσαι
    είναι να βοηθηθείς για να εξελιχθείς και να πας παρακάτω.. Δεν είπαμε ότι όποιος ψάχνει βρίσκει κι όποιος θέλει κάτι δεν σταματά
    να χτυπά πόρτες μέχρι να το βρει! Κι όσο κι αν πέφτει θα σηκώνεται πιο δυνατός γιατί " αυτό που δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιό ισχυρό! "

Senior Member
    Κύκνε, ίσως οι αρνητικές εμπειρίες της ζωής σου σε σχέση με την πορεία των μέχρι τώρα σχέσεών σου να σε οδηγούν ώστε
    να κατευθύνεσαι σε επιλογές εξ αρχής αποτυχημένες, μ' αποτέλεσμα και τώρα να φοβάσαι, ενώ το μόνο που πραγματικά χρειάζεσαι
    είναι να βοηθηθείς για να εξελιχθείς και να πας παρακάτω.. Δεν είπαμε ότι όποιος ψάχνει βρίσκει κι όποιος θέλει κάτι δεν σταματά
    να χτυπά πόρτες μέχρι να το βρει! Κι όσο κι αν πέφτει θα σηκώνεται πιο δυνατός γιατί " αυτό που δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιό ισχυρό! "
    Πίστεψε με Μαρκέλα, δαπάνησα πολύ χρόνο στο να κάνω σωστή επιλογή...κοίταξα τι είδος ψυχοθεραπείας κάνει αυτή η γυναίκα που βρήκα αφού ξόδεψα ώρες ψάχνοντας και παρόλο που φαινόταν καλή επιλογή με έδιωξε...κι εγώ δεν αντέχω να χτυπάω άλλες πόρτες έτσι στο άσχετο, είναι επικίνδυνο για να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο η ψυχική μου υγεία όταν πέφτω σε κακούς επαγγελματίες, κανείς δεν το καταλαβαίνει πια αυτό; Αν είναι να σταματήσω να ζητάω βοήθεια κι από εδώ μέσα αν κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το φόβο μου και πόσο κακό μου κάνει αυτό...τι να πω πια...ίσως τελικά εγώ να είμαι η εντελώς προβληματική οπότε δεν έχει και νόημα...