φόβος για το πιεσόμετρο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Junior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    οσο για τα σκαμπανεβασματα απ το 13 στο δεκαεξι , και σε συντομο διαστημα να ειναι ,, σο γουατ ;
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ path ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟ 34 ΕΤΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 49 ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΣΕΚ ΑΠ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΟΙΛΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΙΓΟ INDERAL ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ HOLTER ΡΥΘΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΤΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΟΠΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΧ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ 3LEXITANIL ΤΩΝ 6MG ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ Β ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΡΕΜΙΣΤΗΚΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΘΑ ΚΟΛΠΟΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗς ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ AGORON XANAX KAI DILIDRENT ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ.ΕΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ

Senior Member
    Petro εχεις μηπως παρατηρησει να προηγειται κατι πριν απο την στιγμη που σου ανεβαινει η πιεση?¨Η σε πιανει ετσι στα καλα καθουμενα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Petro εχεις μηπως παρατηρησει να προηγειται κατι πριν απο την στιγμη που σου ανεβαινει η πιεση?¨Η σε πιανει ετσι στα καλα καθουμενα?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΩΜΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Senior Member
    Καλημερα Πετρο,σε καταλαβαινω απολυτα οπως και σχεδον ολοι εδω μεσα.ειναι τοσο δυσκολο ολο αυτο που περναμε ,νιωθουμε οτι δεν ειμαστε καθολου δυνατοι και ομως η δυναμη που εχουμε μεσα μας για να αντιμετωπιζουμε καθημερινα τετοιες φοβιες ειναι απιστευτη.οπως διαβαζω εχεις δοκιμασει ολων των ειδων τα φαρμακα.Ψυχοθεραπεια εχεις κανει καθολου ,γιατι πιστευω οτι στην περιπτωση σου θα βοηθησει πολυ.Ποσο πιεση εχεις και για ποσους παλμους μιλαμε.Εγω χθες ημουν στα επειγοντα γιατι μετρησα την πιεση και ειχα 14 με 9.Ολα καλα ειπαν .Το θεμε ειναι οτι δεν επεφτε και απο το αγχος μου ανεβαινε κιολας.15 με 10 εφτασε...Μπορει να παθει κατι καποιος με αυτες τις τιμες πιεσης εκεινη την ωρα;Μου ειπαν οτι ειναι απο το αγχος και τον φοβο μου.Το πιστευω ομως αν ανεβασω υψηλη πιεση και δεν το καταλαβω τι μπορει να παθω.

Junior Member
    ΑΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΗ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΔΗΛ 16 ΜΕ 10 ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΘΑ ΠΑΕΙ 13 ΜΕ 8 . ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΕΙ . ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΤΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΔΗΛ 12 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ 11 ΜΕ 6 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ''ΑΝΕΞΙΓΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ΄΄ ΑΓΧΩΘΩ Η ΦΟΒΗΘΩ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 16 ΜΕ 10 Η 17 ΜΕ .11. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΟ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΙΕΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ 80% ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 100 ΚΑΙ ΠΑΝΩ .ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΘΕΙ 17 ΜΕ 11 ΚΑΙ 150 ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΦΟΒΟΣ- ΠΙΕΣΗ-ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
    Last edited by petros12; 26-04-2012 at 21:27.

Senior Member
    Πέτρο 24 ετών χτύπησα ουκ ολίγες φορές 200-120 και 160+++ παλμούς σε καρακρισάρες πανικού. Αφού πήγαινα στα επείγοντα και οι γιατροί τα έπαιζαν. Μια φορά είχα κατεβάσει 4 υπογλώσσια του πατέρα μου και στο τέλος μου προκάλεσαν μαρμαριγή. Τρέλα! Αν κατάφερνες λίγο να διαχειριστείς τη σκέψη που θα σου φέρει άγχος πιστεύω ότι θα δεις βελτίωση.

Senior Member
    Βρε παιδια,καποιοι εχω ακουσει οτι εχουν πονοκεφαλους,στομαχοπονου� � κτλ. και τους εχουν πει οι γιατροι οτι ειναι ψυχοσωματικα,κι ετσι ειναι φυσικα,εγω ολα τα νιωθω στην καρδουλα μου,τσιμπιματα,ξαφνικοι νευροπονοι,και τις "αδελφες ψυχες" πια,αρρυθμιες.....τα χει κανεις αλλος αυτα τα σωματικα?Θελω να ξερω πως νιωθει & καποιος που εχει τις ιδιες ενοχλησεις μ εμενα....

Junior Member
    ΤΑΣΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Senior Member
    Απο οτι καταλαβαινω η τιμες της πιεσης ειναι σχετικες και εχουν μεγαλα σκαμπανεβασματα κατα την διαρκεια της ημερας.μπορει να ανεβει καποια στιγμη για οποιονδηποτε λογο και μετα απο λιγο να πεσει στα φυσιολογικα επιπεδα.οποτε δεν βοηθαει καθολου να ειμαστε με ενα πιεσομετρο στο χερι γιατι μονο αγχος θα μας προκαλεσει.Πετρο αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχεις νευροπιεση και οτι χαπι και να παρεις δεν θα εχεις αποτελεσμα αν δεν σταματησεις να αγχωνεσαι,πραγμα απιστευτα δυκολο το ξερω.η μικρη πιεση μεχρι ποσο μπορει να φτασει το φυσιολογικο ειναι 85;

Senior Member
    Δεν βγηκε ολο το κειμενο που εγραψα......

Senior Member
    Πέτρο από δική μου εμπειρία και από αυτά που λένε οι ειδικοί, βελτίωση βλέπεις με την πίεσή σου όταν έρχεσαι σε επαφή με τη φύση μέσα από ένα χόμπι που σε ευχαριστεί, όταν έχεις μια σταθερή και αρμονική σχέση, όταν έχεις καλούς φίλους. Επίσης η συγκατοίκηση με τη Ρόζα με την οποία βγαίναμε παρέα συνεχώς για κυνήγι (η Ρόζα ήταν μια πανέμορφη σεττερίνα που μας άφησε λόγω γηρατειών) μου έφερνε μια όμορφη γαλήνη.

Junior Member
    ΑΝΙΚΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΙΚΡΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕΧΡΙ 9 ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΠΙΕΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ 15 ΜΕ 9 ΕΙΜΟΥΝΑ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ 16ΜΕ10 ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΑΦΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑ ΛΙΓΟ 12 ΜΕ 7,5.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΚΡΙΣΟΥΛΑ. ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΜΟΥ Η ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΥΣΚΩΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Πέτρο βλέπεις ότι μόλις αγχωθείς ανεβαίνει η πίεσή σου. Το άγχος σου φέρνει πίεση και η πίεση φέρνει παραπάνω άγχος και ο φαύλος κύκλος ξεχειλώνει (τα ίδια τραβάω και εγώ). Είναι κάτι αυτή την περίοδο που σε απασχολεί και σε κάνει να νιώθεις πιεσμένος; Καπνίζεις;

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΣΟ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Senior Member
    Ειναι πολυ κουραστικο συνεχως να προσεχεις τι σκεφτεσαι,τι κανεις ακομα και τι αισθανεσαι...προκειμενου να μην περασεις ακομα μια κριση αγχους και ανεβει η πιεση η νιωσεις κατι αλλο.Για ολα ευθυνεται το αγχος ειναι γνωστο πλεον σε ολους μας ομως πως καταφερνεις να το βγαλεις απο τη ζωη σου.Το παραπανω αγχος εννοω γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχεις εστω και λιγο και ειδικα με ολες αυτες τις καταστασεις που βιωνουμε σημερα.Και χαπια να παρουμε χωρις την δικη μας προσπαθεια αποτελεσμα δεν θα δουμε,δεν ειναι και μαγικα.Υπαρχει καποιος δραστικος τροπος να αποβαλλουμε λιγο το αγχος που μας τρωει τη ζωη μας καθε μερα λιγο λιγο;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast