Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 837 FirstFirst ... 85898106107108109110118158208608 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by billgrm View Post
    και εγω νιωθο μονος ασχετα αν υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που μου συμπαραστεκονται........αλλα νιωθο μονος πραγματικα........νιωθο πως κανενας δεν καταλαβαινει.... !!!!!!!!
    Καλως ηρθες στο site billgrm ολοι καπως ετσι νιωθουμε...δες το ομως απο τη θετικη του πλευρα,εχεις ανθρωπους διπλα σου να σου συμπαραστεκονται..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Junior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Καλως ηρθες στο site billgrm ολοι καπως ετσι νιωθουμε...δες το ομως απο τη θετικη του πλευρα,εχεις ανθρωπους διπλα σου να σου συμπαραστεκονται..
    και εγω αυτο λεω αλλα ακομα το νιωθο ετσι δυστυχως......

Senior Member
    Νιώθω κουρασμένος , στο σώμα στο μυαλο . Μια μέρα ακόμη , χειροτερη απο την χθεσινή ..... χωρίς να έχει ουσία .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    νιωθω μια ανησηχια.. εχω χεστει πανω μου καπως..
    μιλησε κανεις με την κυκνος σημερα?
    στειλτε μου πμ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Καλημέρα... Είναι παρα πολλές οι φορές που το λέω κι εγώ... πόσο μόνη νιώθω, όταν γυρίζω σπίτι κάθομαι κ κλαίω για ώρες γιατί σκέφτομαι ότι από το καλοκαίρι έχουν έρθει όλα τούμπα στη ζωή μου κ προσπαθώ, ειλικρινά προσπαθώ να βρω κάτι να χαρώ. Παιδιά... Είμαστε πολλοί που νιώθουμε έτσι, τι γίνεται? ΓΙατί μας κανουν να νιώθουμε έτσι? Τι δε κάνουμε σωστά? Είμαστε πολύ ευαίσθητοι? Πολλες φορές θέλω να ουρλιάξω στ αυτιά κάποιων! Αλήθεια, το φαντάζομαι να ουρλιάζω κ να πετάγονται όλες οι φλέβες στο λαιμό μου... μέχρι να κλείσει η φωνή μου! Θέλω έναν άνθρωπο για μενα, να με σκέφτεται... Καθε μέρα μπαίνω στο forum γιατι νιώθω καλά όταν μιλάω με κάποια άτομα, ασχολούνται με κάποιο πρόβλημα χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν, αφού δε με γνωρίζουν, δεν είναι τέλειο αυτό?!

Senior Member
    Ξύπνησα άσχημα πάλι σήμερα. Νιώθω ότι θέλω να εξαφανιστώ και να τελειώσουν όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ξύπνησα άσχημα πάλι σήμερα. Νιώθω ότι θέλω να εξαφανιστώ και να τελειώσουν όλα.
    Καλημέρα sheldon, γιατί? Γιατί ξύπνησες άσχημα? Κι εγώ πολλές φορές θα ήθελα να φύγω μακριά κ να μη ξαναδω κανεναν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Καλημέρα... Είναι παρα πολλές οι φορές που το λέω κι εγώ... πόσο μόνη νιώθω, όταν γυρίζω σπίτι κάθομαι κ κλαίω για ώρες γιατί σκέφτομαι ότι από το καλοκαίρι έχουν έρθει όλα τούμπα στη ζωή μου κ προσπαθώ, ειλικρινά προσπαθώ να βρω κάτι να χαρώ. Παιδιά... Είμαστε πολλοί που νιώθουμε έτσι, τι γίνεται? ΓΙατί μας κανουν να νιώθουμε έτσι? Τι δε κάνουμε σωστά? Είμαστε πολύ ευαίσθητοι? Πολλες φορές θέλω να ουρλιάξω στ αυτιά κάποιων! Αλήθεια, το φαντάζομαι να ουρλιάζω κ να πετάγονται όλες οι φλέβες στο λαιμό μου... μέχρι να κλείσει η φωνή μου! Θέλω έναν άνθρωπο για μενα, να με σκέφτεται... Καθε μέρα μπαίνω στο forum γιατι νιώθω καλά όταν μιλάω με κάποια άτομα, ασχολούνται με κάποιο πρόβλημα χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν, αφού δε με γνωρίζουν, δεν είναι τέλειο αυτό?!
    Βικάκι,πάντα θα είμαστε εδώ για σένα όσο για τις φλέβες σου προσπάθησε να μη πετάγονται σε θέλουμε χαρούμενη,μια μεγάλη καλημέρα από μένα για σένα κ εύχομαι τα αυτάκια σου σήμερα να ακούσουν μόνο καλά.

Senior Member
    Καλημέρα sheldon, γιατί? Γιατί ξύπνησες άσχημα? Κι εγώ πολλές φορές θα ήθελα να φύγω μακριά κ να μη ξαναδω κανεναν...
    Μπορεί να φταίει η αγωνία μου για την έκβαση της συνάντησης με ένα άτομο σήμερα, αν θα μου απαντήσει στο κινητό, αν θα θέλει να με δει και πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη ορθολογική εξήγηση, αν αποκλείσουμε τις ορμόνες. Πάντως τυχαίο δεν μπορεί να είναι και δεν πιστεύω ότι ο Θεός παίζει ζάρια. Τώρα όσον αφορά το λόγο που θέλω να εξαφανιστώ, συχνά με πιάνουν τάσεις φυγής, που είναι μεγάλη κουβέντα να σου τις αναλύσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Βικάκι,πάντα θα είμαστε εδώ για σένα όσο για τις φλέβες σου προσπάθησε να μη πετάγονται σε θέλουμε χαρούμενη,μια μεγάλη καλημέρα από μένα για σένα κ εύχομαι τα αυτάκια σου σήμερα να ακούσουν μόνο καλά.
    Καλημέρα καλημέρα!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Αλήθεια νιώθω καλύτερα! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, να είσαι καλά κ να έχεις μια ομορφη κ ηρεμη ημερα!!!

Senior Member
    Μπορεί να φταίει η αγωνία μου για την έκβαση της συνάντησης με ένα άτομο σήμερα, αν θα μου απαντήσει στο κινητό, αν θα θέλει να με δει και πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη ορθολογική εξήγηση, αν αποκλείσουμε τις ορμόνες. Πάντως τυχαίο δεν μπορεί να είναι και δεν πιστεύω ότι ο Θεός παίζει ζάρια. Τώρα όσον αφορά το λόγο που θέλω να εξαφανιστώ, συχνά με πιάνουν τάσεις φυγής, που είναι μεγάλη κουβέντα να σου τις αναλύσω.
    Εύχομαι πάντως, ότι κ αν περιμένεις να έχει θετική εξέλιξη κ να πάνε όλα όπως θελεις! Σίγουρα ο Θεός δε παίζει ζάρια. Μας δίνει ότι είναι καλό για εμάς κ όχι ότι δε μπορούμε να αντέξουμε! Αρκεί να το πιστέψουμε!

Senior Member
    sheldon καλημέρα κ σ'εσένα το πιο πάνω είναι ευχή για το άτομο που αγωνιάς.

Senior Member
    Εύχομαι πάντως, ότι κ αν περιμένεις να έχει θετική εξέλιξη κ να πάνε όλα όπως θελεις! Σίγουρα ο Θεός δε παίζει ζάρια. Μας δίνει ότι είναι καλό για εμάς κ όχι ότι δε μπορούμε να αντέξουμε! Αρκεί να το πιστέψουμε!
    Απλά για τα πρακτικά μου είπε τελικά ότι δεν μπορεί σήμερα. Ασφαλώς μου μπήκαν ψύλλοι μιας και έχω γίνει καχύποπτο άτομο μετά από όλη την απόρριψη που έχω φάει ίσαμε τώρα, αλλά το εξακρίβωσα. Το νόημα της φράσης ότι "ο Θεός δεν παίζει ζάρια"
    είναι ότι ζούμε σε σύμπαν ντετερμινιστικό όπου τα πάντα διέπονται από μια συνάρτηση αιτιότητας. Πρόκειται για μια θεωρία της φυσικής που με εξιτάρει και υποστηρίζει ότι με άρτια γνώση των αρχικών συνθηκών σε ένα κλειστό σύστημα μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια την τροπή των πραγμάτων, δηλαδή δεν επικρατεί χάος. Ακόμα και στις ανθρώπινες συμπεριφορές ισχύει, μόνο που το κεφάλι του άλλου είναι ένα μαύρο κουτί, γι' αυτό και μας φαίνονται απρόβλεπτες.
    Κατά τ' άλλα, είμαι άθεος και η αναφορά στα θεία γίνεται εντελώς ποιητικά και καταχρηστικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    sheldon καλημέρα κ σ'εσένα το πιο πάνω είναι ευχή για το άτομο που αγωνιάς.
    Χωρίς να διεκδικώ δάφνες σημειολογίας ξέρω ότι το παραπάνω σύμβολο σημαίνει ψευδορκία.

Senior Member
    Χωρίς να διεκδικώ δάφνες σημειολογίας ξέρω ότι το παραπάνω σύμβολο σημαίνει ψευδορκία.
    τώρα που το λες ναι κ εγώ έτσι νομίζω αλλά σημαίνει κ ξορκίζω την ατυχία μου πάντως εγώ το έβαλα για το δεύτερο για να σου έρθουν όλα καλά καλή τύχη λοιπόν κ σε όλους μας δηλαδή το χρειαζόμαστε!!!!!!!!!