Τι σκέφτεστε; - Page 749
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 749 of 1532 FirstFirst ... 2496496997397477487497507517597998491249 ... LastLast
Results 11,221 to 11,235 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε ναι, στα λογια ετσι ειναι, ελα ομως που στην ζωη ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα. Οσο ασχημα σου εχουν φερθει οι γονεις σου αυτο δεν ειναι τπτ σε σχεση αυτο που θα παρεις απο τα παιδια σου. Για αυτο πρεπει πρωτα να αγαπησεις τους γονεις σου με τις ατελειες τους για να μπορεσεις να δωσεις καποιον αλλον και να μεγαλωσεις δικα σου παιδια.
    λολολ!! μην ακούω ότι νάναι!! αν δεν σε μάθανε ν' αγαπάς τον εαυτό σου και χρειάζεται να το ξεκινήσεις στην εκπαίδευση
    από νηπιαγωγείο.. σοβαρά μπορείς ν' αγαπήσεις κανέναν; χάσαμε την ουσία πάλι σήμερα!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    ''shh,quiet you might piss somebody off,LIKE ME MOTHERFUCKER YOU'VE BEEN AT IT FOR TOO LONG''!!!!
    Μετάφραση, καρδιά μου! Δεν ευτυχήσαμε όλοι να μάθουμε μια ξένη γλώσσα! :D

Senior Member
    εδω θα μου επιτρεψεις να το συγκεκριμενοποιησω λιγο..π.χ στη δικη μου περιπτωση..το να αγαπησω τους γονεις μου φανταζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας..πως να αγαπησω εναν πατερα που π.χ με εχει βιασει,κ μια μητερα που π.χ με κατηγορησε οτι εγω του ριχτηκα,κ συνεπως φταιω εγω?
    Νεφέλη μου, δεν είσαι υποχρεωμένη να απολογηθείς διότι λογικό είναι να μη ξερουν τι συμβαίνει στο καθε σπιτι...

Senior Member
    εδω θα μου επιτρεψεις να το συγκεκριμενοποιησω λιγο..π.χ στη δικη μου περιπτωση..το να αγαπησω τους γονεις μου φανταζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας..πως να αγαπησω εναν πατερα που π.χ με εχει βιασει,κ μια μητερα που π.χ με κατηγορησε οτι εγω του ριχτηκα,κ συνεπως φταιω εγω?
    ε προφανως δεν ηταν με τα καλα τους οι ανθρωποι, αλλα το θεμα αυτο πρεπει να το αφησεις πισω σου και να τους συγχωρισεις, μονο ετσι θα αποοκτησεις την δυναμη να εισαι καλυτερη απο αυτους

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Νεφέλη μου, δεν είσαι υποχρεωμένη να απολογηθείς διότι λογικό είναι να μη ξερουν τι συμβαίνει στο καθε σπιτι...
    ναι φυσικο κ επομενο ειναι αυτο..απλα ενιωσα την αναγκη να το βγαλω απο μεσα μου
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Τι???? Αυτοί δεν είναι γονείς αλλά τέρατα... Αχ θεε μου τι διάβασα και έγινα ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ. Εγώ στην θέση σου ούτε ζωγραφιστούς δεν θα τους ήθελα... Με νευριασε η ιστοριά σου πριγκήπισσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    λολολ!! μην ακούω ότι νάναι!! αν δεν σε μάθανε ν' αγαπάς τον εαυτό σου και χρειάζεται να το ξεκινήσεις στην εκπαίδευση
    από νηπιαγωγείο.. σοβαρά μπορείς ν' αγαπήσεις κανέναν; χάσαμε την ουσία πάλι σήμερα!!
    εγώ πάντως, είμαι ερωτευμένη μαζί μου. με αγαπάω σφόδρα. τόσο, που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να αγαπήσω κι άλλον τόσο πολύ! λοοοολ! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Μετάφραση, καρδιά μου! Δεν ευτυχήσαμε όλοι να μάθουμε μια ξένη γλώσσα! :D

χεχε γεια σου goofaki μου. σημαινει:'' σσσ,ησυχια,ισως εκνευρισεις καποιον,οπως εμενα (λεει μια απρεπη εκφραση,επιμενεις ακομα να τη μεταφρασω??:P),το κανεις εδω κ πολυ καιρο
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τι???? Αυτοί δεν είναι γονείς αλλά τέρατα... Αχ θεε μου τι διάβασα και έγινα ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ. Εγώ στην θέση σου ούτε ζωγραφιστούς δεν θα τους ήθελα... Με νευριασε η ιστοριά σου πριγκήπισσα
    ασ'το χριστινακι μου..(γι'αυτο σε ρωτησα το συγκεκριμενο πραγμα στο πμ)..ουτε εγω τους θελω,ουτε να τους βλεπω,ουτε να ξερω αν ζουν η' αν πεθαναν!!που δυστυχως ζουν κ οι δυο ακομα............
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ε προφανως δεν ηταν με τα καλα τους οι ανθρωποι, αλλα το θεμα αυτο πρεπει να το αφησεις πισω σου και να τους συγχωρισεις, μονο ετσι θα αποοκτησεις την δυναμη να εισαι καλυτερη απο αυτους
    ρε αξλ είσαι σοβαρός; τι να συγχωρήσει; τέτοιοι αν άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε τον ίδιο αέρα να αναπνεεις με αυτούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    εγώ πάντως, είμαι ερωτευμένη μαζί μου. με αγαπάω σφόδρα. τόσο, που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να αγαπήσω κι άλλον τόσο πολύ! λοοοολ! :D
    γκουφάκι είσαι λοιπόν από τις λίγες τυχερές!!
    μακάρι όλοι να το μπορούνε αυτό, γιατί σήμερα
    θάχαμε πολύ λιγότερα προβλήματα
    στις ανθρώπινες σχέσεις!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    αγαπητε axl, ειναι πολυ ευκολο οσοι ειναι απ'εξω απο το ''χορο''να λενε πως πρεπει να συγχωρεσω κ να παω μπροστα..ναι σωστο ειναι,πρεπει να το κανω,μα για τον α η' β λογο δεν το εχω καταφερει ακομα..ο καθε ανθρωπος θελει το χρονο του για να αποδεχτει/συγχωρεσει καποια πραγματα..ετσι δεν ειναι?ε εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ασ'το χριστινακι μου..(γι'αυτο σε ρωτησα το συγκεκριμενο πραγμα στο πμ)..ουτε εγω τους θελω,ουτε να τους βλεπω,ουτε να ξερω αν ζουν η' αν πεθαναν!!που δυστυχως ζουν κ οι δυο ακομα............
    Κατάλαβα αμέσως τον λόγο που με ρώτησες... δυστυχώς! :( Μιλάμε μέσω πμ οκ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κατάλαβα αμέσως τον λόγο που με ρώτησες... δυστυχώς! :( Μιλάμε μέσω πμ οκ?
    ναι Χριστινακι μου
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    χεχε γεια σου goofaki μου. σημαινει:'' σσσ,ησυχια,ισως εκνευρισεις καποιον,οπως εμενα (λεει μια απρεπη εκφραση,επιμενεις ακομα να τη μεταφρασω??:P),το κανεις εδω κ πολυ καιρο
    όχι, εντάξει, κατάλαβα τι μπορεί να είναι η "απρεπής" φράση. πάντως δεν είναι κακό να εκνευρίζεις κάποιον, του δίνεις την ευκαιρία να εκτονωθεί και να μην συσσωρεύει μίσος μέσα του. γι' αυτό... hey! let's practice boxing! :D