Τι σκέφτεστε; - Page 750
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 750 of 1532 FirstFirst ... 2506507007407487497507517527608008501250 ... LastLast
Results 11,236 to 11,250 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    όχι, εντάξει, κατάλαβα τι μπορεί να είναι η "απρεπής" φράση. πάντως δεν είναι κακό να εκνευρίζεις κάποιον, του δίνεις την ευκαιρία να εκτονωθεί και να μην συσσωρεύει μίσος μέσα του. γι' αυτό... hey! let's practice boxing! :D
    πολυ σωστο,δεν το ειχα σκεφτει ετσι!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    ρε αξλ είσαι σοβαρός; τι να συγχωρήσει; τέτοιοι αν άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε τον ίδιο αέρα να αναπνεεις με αυτούς.
    οταν γινεσαι κακος με τους αλλους επειδη ειναι κακοι χαλας τον εαυτο σου στην ουσια, σπαταλας την ενεργεια σου στν θυμο και καταληγεις ενα κουρελη γτ δεν προκειτε να γινεις καλα ποτέ με αυτον τον τροπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    αγαπητε axl, ειναι πολυ ευκολο οσοι ειναι απ'εξω απο το ''χορο''να λενε πως πρεπει να συγχωρεσω κ να παω μπροστα..ναι σωστο ειναι,πρεπει να το κανω,μα για τον α η' β λογο δεν το εχω καταφερει ακομα..ο καθε ανθρωπος θελει το χρονο του για να αποδεχτει/συγχωρεσει καποια πραγματα..ετσι δεν ειναι?ε εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
    ε ναι, αλλα μεχρι να το κανεις θα εισαι ιδια με αυτους

Senior Member
    το θέμα δεν είμαι εγώ αφού δεν με έχει συμβεί αυτό.
    για μένα τέτοιες πράξεις είναι ασυγχώρητες.

Senior Member
    αγαπητε axl, ειναι πολυ ευκολο οσοι ειναι απ'εξω απο το ''χορο''να λενε πως πρεπει να συγχωρεσω κ να παω μπροστα..ναι σωστο ειναι,πρεπει να το κανω,μα για τον α η' β λογο δεν το εχω καταφερει ακομα..ο καθε ανθρωπος θελει το χρονο του για να αποδεχτει/συγχωρεσει καποια πραγματα..ετσι δεν ειναι?ε εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
    κοριτσάκι μου εγώ θα σου πω ένα πράγμα μόνο πάνω σ' αυτό!!! για να ελευθερωθείς απ' τους συγκεκριμένους μια για πάντα,
    δεν χρειάζεται να τους συγχωρέσεις αν δεν νιώθεις εσύ έτοιμη να το κάνεις, μόνο που κάθε αρνητικό σου συναίσθημα γι' αυτούς
    δηλητηριάζει κι εσένα και σε κρατά συνέχεια δεμένη μαζί τους. Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρεις να σπάσεις τις αλυσίδες!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε ναι, αλλα μεχρι να το κανεις θα εισαι ιδια με αυτους
    καλο θα ηταν να μην ησουν τοσο..πως να το πω?''απολυτος'' με καποια θεματα φιλε μου axl..ειδικα οταν δεν ξερεις το παρασκηνιο..πως ακριβως θα εχω γινει ιδια με αυτους?για εξηγησε μου
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    κοριτσάκι μου εγώ θα σου πω ένα πράγμα μόνο πάνω σ' αυτό!!! για να ελευθερωθείς απ' τους συγκεκριμένους μια για πάντα,
    δεν χρειάζεται να τους συγχωρέσεις αν δεν νιώθεις εσύ έτοιμη να το κάνεις, μόνο που κάθε αρνητικό σου συναίσθημα γι' αυτούς
    δηλητηριάζει κι εσένα και σε κρατά συνέχεια δεμένη μαζί τους. Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρεις να σπάσεις τις αλυσίδες!!
    σε ευχαριστω Μαρκελα μου
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    καλο θα ηταν να μην ησουν τοσο..πως να το πω?''απολυτος'' με καποια θεματα φιλε μου axl..ειδικα οταν δεν ξερεις το παρασκηνιο..πως ακριβως θα εχω γινει ιδια με αυτους?για εξηγησε μου
    στο εξηγησε η Μαρκελα με απλα λογια

Senior Member
    ρε αξλ είσαι σοβαρός; τι να συγχωρήσει; τέτοιοι αν άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε τον ίδιο αέρα να αναπνεεις με αυτούς.
    Ο αχλ έχει δίκιο απλά το βλέπεις με άλλη οπτική και δικαιολογημένα. Για να προχωρήσει ένας άνθρωπος θα πρέπει να συγχωρήσει αλλά όχι να ξεχάσει, έχει διαφορά. Εγώ έχω συγχωρήσει τον κακοποιητή μου αλλά δεν έχω ξεχάσει φυσικά και αυτο με βοήθησε πολύ στο να εξελιχθώ και να πάω παρακάτω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ο αχλ έχει δίκιο απλά το βλέπεις με άλλη οπτική και δικαιολογημένα. Για να προχωρήσει ένας άνθρωπος θα πρέπει να συγχωρήσει αλλά όχι να ξεχάσει, έχει διαφορά. Εγώ έχω συγχωρήσει τον κακοποιητή μου αλλά δεν έχω ξεχάσει φυσικά και αυτο με βοήθησε πολύ στο να εξελιχθώ και να πάω παρακάτω...
    Το ξερω πως καταβαθος εχετε δικιο..απλα εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο για τους δικους μου λογους(Χριστινακι εσυ με καταλαβαινεις νομιζω)..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    δεν ξέρω βρε Χριστίνα. εδω δεν το συγχωρώ τώρα που να με είχε συμβεί κιόλας. ίσως εχω κολλημένο μυαλό αλλά τέτοια δεν συγχωρώ.

Senior Member
    Το ξερω πως καταβαθος εχετε δικιο..απλα εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο για τους δικους μου λογους(Χριστινακι εσυ με καταλαβαινεις νομιζω)..
    Φυσικά και σε καταλαβαίνω! Εγώ να δεις τι πέρασα για να καταφέρω να σκέφτομαι και να νιώθω υγιής :) Είναι δύσκολο να συγχωρέσεις το ξέρω...

Senior Member
    Φυσικά και σε καταλαβαίνω! Εγώ να δεις τι πέρασα για να καταφέρω να σκέφτομαι και να νιώθω υγιής :) Είναι δύσκολο να συγχωρέσεις το ξέρω...
    Χριστινακι μου gotta go,παω για προβες..θα τα πουμε το βραδακι..so,χαιρετω,καλη συνεχεια σε ολους κ ολες:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    δεν ξέρω βρε Χριστίνα. εδω δεν το συγχωρώ τώρα που να με είχε συμβεί κιόλας. ίσως εχω κολλημένο μυαλό αλλά τέτοια δεν συγχωρώ.
    Οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι είμαστε άρα δεν είσαι ακριβώς κολλημένος. Απλά η συγχώρεση (και όχι το να ξεχάσεις) σου ξεκλειδώνει πολλά όμορφα πράγματα... και σε βοηθά στην εξέλιξη. Συγχωρείς για σένα και όχι για τους άλλους...

Senior Member
    για να συγχωρεσεις Princess πρεπει η αλλη πλευρα να εχει δειξει πραγματικη μετανοια και να εχει με καποιο τροπο τιμωρηθει.......αυτο το διδασκει και η αρχαια ελληνικη τραγωδια.....μετανοια,τιμωρι α,καθαρση............μεχρι τοτε προτεινω να μη συγχωρεσεις κανεναν...μονο τον εαυτο σου και να τον αγαπησεις οσο τιποτα........