Results 11,371 to 11,385 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
23-05-2012, 12:43 #11371
σκεφτομαι οτι τα μεγαλα λογια ειναι πολυ ομορφα και ολους μας χαροποιουν, οταν ομως καταφερνει καποιος να μας αποδειξει ποσο πολυ τα εννοουσε, ειναι πραγματικη ευτυχια..
- 23-05-2012, 13:06 #11372
23-05-2012, 18:32 #11373
σκεφτομαι την Ουρανια ΜιχαΛΟΛιακου, το κοριτσακι το καημενο ειναι 24 χρονων μονο, αλλα εχει μια μουρη που θυμιζει Ελενη Λουκα στο πιο παχουλο της. και ειναι φυσικο αφου εμοιασε του αρχηγου, κι ο γλυκος μπαμπακας της ειναι αρκετα λαϊκιζων. δεν ψηφιζω τελικα ουτε δευτερη φορα αλλα εχω μανια με τη Χρυση Αυγη. τη θελω πολυ να βγει παλι να τρολλαρει στη βουλη. οπως τρολλαραν και οι υπολοιποι τοσα χρονια, με χειροτερες μεταγραφες, κωλοτουμπες και περισσοτερο ψεμα κι απ'το WWE. ειναι πανω απ'ολα σταθεροι στις επιλογες και τις δημιουργιες τους. θυμαμαι πχ η Πολιτικη Ανοιξη του Σαμαρα μπηκε στο χρονοντουλαπο οπως και η Δημοκρατικη Συμμαχια τωρα. πακετο και το ΛΑΟΣ αφου παρολες τις προσπαθειες Καζναφερη να φτιαξει κολεκτιβα με αγαπημενα προσωπα του λαου, τον στενοχωρησατε και δεν τον ψηφισατε. και ειναι φυσιολογικο αφου υπαρχει η mainstream δεξια της ΝΔ που μπορει να τους μαζεψει παλι συσσωμους. ομως το παραμυθι ειναι γνωστο και επειδη το Acta Non Verba καλα κρατει, γι'αυτο ανεβαινει και η Χρυση Αυγη. αυτοι τρεχουν και σπανε κεφαλια βλεπετε, καθαριζουν τον τοπο απο τους λαθρομεταναστες που καθαριζουν 30χρονους για ψιλου πηδημα, κι ετσι μπορουμε να πουμε οτι κατι κανουν. απ'το αντιθετο κατι του Πασοκ με την ελληνοποιηση τους για να ξαναβγει παλι, ναι κανουν! γι'αυτο λοιπον πρεπει παση θυσια να βγει η Χρυση Αυγη να ξαναεχουμε την απειλη της χουντας! να ειναι ο Κασιδιαρης Καβατζοπουστας σε συνεχομενη αντιπαραθεση με τους υπολοιπους μπουλιδες 24/24ωρο να τους βαζει στη θεση τους, και να τρολλαρει ακομα και στις συνεντευξεις του. αυτα ειχα να πω, κατηγοριστε με αν θετε για πολιτικη προπαγανδα υπερ της Χρυσης Αυγης, δε παιζει προμπλεμ οσο υπαρχουν θυματα.
23-05-2012, 20:52 #11374
Σκέφτομαι ότι έκανα το καθήκον μου άρα νομίζω πως δικαιούμαι να χαλαρώσω λιγάκι...έτσι δεν είναι; I need a break...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-05-2012, 21:09 #11375
σκεφτομαι για ακομα μια φορα να πανε να γαμηθουνε ολα!
θα κακομαθω τον εαυτο μου και θα του δινω οτι λαχταραει η περδικουλα μου!
κι ας μου κανει κακο
στα παπαρια μου ολα !
μια φορα ζουμε φιλε μου
αλκοολ τσιγαρο και οτι αλλο καπνιζεται ^^ φαγητο και υπνος (τα αλλα δεν τα λεω θα με κραξετε)[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
23-05-2012, 22:17 #11376
- In this old house where every door is open
Toσο πολλοι ανθρωποι θελουν να ζησουν ενα αμοιβαιο ρομαντζο/παθιασμενο δραματικο ερωτα (προτιμοτερα με χαπι εντ), τοσο λιγοι το ζουν (ειδικα με το χαπι εντ)...
Ειδικα οι παθιασμενοι δραματικοι ερωτες συνηθως εχουν δυσκολο τελος και περιορισμενη διαρκεια... Η τα ρομαντζα με εναν συγκεκριμενο ανθρωπο συνηθως δε συμβαινουν καν στην πραγματικοτητα, μενουν μονο στα ονειρα και τη φαντασια. Αν εισαι ανοιχτος όμως σε οτι σου σκασει και το ζησεις, ματς μπετερ..
23-05-2012, 23:22 #11377
Δυστυχως κατι τετοιοι σαν κ σενα τους ψηφισαν κ νομιζουν τωρα οτι θα παρουν μεγαλυτερο ποσοστο... Κ αν νομιζεις οτι ετσι θα ειναι καλυτερα.. δλδ με την απειλη της χουντας...οταν θ ανεβει επανω η χουντα κ δεν θα μπορεις ν ανοιξεις το στοματακι σου να λες καθε @@@@@ που σου κατεβαινει στο κεφαλι βριζοντας τους πια να δω τοτε ποσο θα χαιρεσαι... α.... κ περαστικα σε σενα κ σ ολους τους ανεγκεφαλους που σκεφτονται σαν κ σενα
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
23-05-2012, 23:28 #11378
τι ωραια που................ δεν περναμε σ αυτη τη χωρα............................. μια χωρα γεματη καφρους , ανεγκεφαλους , παρτακιδες , ωχαδερφιστες , βολεψακιδες κλπ κλπ κλπ... αντε μετα, να παει μπροστα
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
23-05-2012, 23:36 #11379
Δέν έχει σημασία αν μένει μέσα ή αν τον αφήσουν. Τα χρήματα δέν θα επιστραφούν ποτέ σε εμάς.
Και η όλη στημένη φιέστα της φυλάκισης είναι άτοπη αφού δέν έγινε στον χρόνο της, όταν εξελισόταν οι απάτες.
Γιά τον ΓΑΠ τα μάθατε? Πασχίζει να ξαναβγεί βουλευτής. Μήπως φοβάται και ποντάρει στην ασυλία του κοινοβουλίου?
Φαίνεται όνειρο μακρινό, αλλά θα ήθελα μιά κυβέρνηση να τους δικάσει γιά να μάθουμε τις ίντριγγες και γιά να δημευθούν αυτά που μας άρπαξανδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
23-05-2012, 23:41 #11380
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
πιεσμένη, μη συγχύζεσαι με την κάθε μ@λακία που ακούς εδώ μέσα!
Οι φασίστες και η κάθε είδους χούντα είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων,
τουλάχιστον με τη μορφή που τους ξέραμε!
Γιατί και τώρα υπάρχει η χούντα των τοκογλύφων, των δανειστών και των τραπεζιτών.
23-05-2012, 23:45 #11381
δε ψηφισα ουτε τη πρωτη φορα ουτε θα ψηφισω τωρα παλι. αλλα και να ψηφιζα, η επιλογη του καθενος ειναι δικο του θεμα προσωπικο. ελπιζω να παρουν οντως μεγαλυτερο ποσοστο και να κανουν καλυτερα κουμαντο ή να τρολλαρουν κανονικα οπως αξιζει πραγματικα στους περισσοτερους σ'αυτο το τοπο! απ'το να καταντησει η χωρα ριμαδιο των αλλοδαπων που σφαζουν και μαχαιρωνουν για ψιλου πηδημα, προτιμω την υποτιθεμενη χουντα τη χρυσης αυγης! τουλαχιστον θα ειναι ελληνες κι εγω γεννηθηκα στην ελλαδα οχι στη τουρκαλβανια και το ελ πακιστανατο. η δηθεν εξυπναδα και προοδευτικοτητα του μεσου νεοελληνα ειναι αυτη που μας κατεστρεψε εδω. ανοιξατε τα συνορα και τα ποδια σας γι'αυτο τωρα δε μπορειτε ουτε να κυκλοφορησετε.
23-05-2012, 23:52 #11382
Xaxaa, κλασικά επιχειρήματα ελληναράδων νοικοκυραίων φοβικών θυμάτων τρομολαθρομεταναστευτικής προπαγάνδας. Κρίμα, όσο πας και μου μοιάζεις τυπικός άνευ κρίσης κατευθυνόμενος από καθεστωτικά δελτία ειδήσεων ανθρωπάκος. "που σφάζουν και μαχαιρώνουν με ψύλλου πήδημα" μουάχααα καλά εσύ γεννήθηκες στην ελλάδα. Και τό'χεις και καμάρι τρομάρα σου!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-05-2012, 23:55 #11383
Οι φασίστες είναι το τελευταίο εργαλείο αυτού του δυτικού πολιτικού συστήματος. Από μόνο του είναι απειροελάχιστο σαν ποσοστό, ενώ στερείται ιδεολογίας και πάντα από πίσω του κρίβονται οικονομικά συμφέροντα συγκεκριμένων εταιριών που ζητούν μηδενική φορολόγηση και πλήρη εκμετάλευση του ανθρώπινου δυναμικού. Οι μηχανισμοί ανεβάζουν το ποσοστό του γιά να ξαναμπούμε ήσυχα στο μαντρί. Εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πιστεύουμε, μα είναι ανώφελο να στρεσαριζόμαστε.Ο πλανήτης συνολικά δέν είναι ευθύνη μας. Ευθύνη μας είναι μόνο οι δικές μας πράξεις.
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
23-05-2012, 23:59 #11384
Είναι απλά μέρος ενός συστήματος και οι συμμαχίες τους είναι πάντα η λάσπη της κοινωνίας και λάσπη εννοώ και κάθε νοικοκύρη και νοικοκυρά που θέλουν μια "προστασία ρε παιδί μου έστω και από ναζί" και το παίζουν και επαναστάτες χωρίς αιτία τα ζουλάπια. χτυπιούνται λέει με τους αστυνομικούς το ακούσαμε και αυτό το ανέκδοτο. Στάχτη στα μάτια ρίξε μου.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 00:00 #11385
μπα δε το χω καθολου καμαρι, αν το χα θα πηγαινα κανονικα και στρατο, και τωρα θα ημουν αλλου βολεμενος. ειναι απλα θεμα επιβιωσης πλεον, οταν δε μπορεις ουτε να κυκλοφορησεις γιατι σε κοιταζουν απειλητικα πεντε πεντε οι αλλοδαποι μεστο λεωφορειο και παντου, τι θα κανεις ? βλεπεις και τα θυματα και την ανεργια εξαιτιας τους. δεν ειναι μονο λογια των καναλιων και δε με αφορα τι λενε τα μπομπολοκαναλα του καθενα στη τελικη. εγω λεω αυτο που ζω εδω στην Αθηνα, που δε τολμας να κατεβεις κεντρο γιατι ξερεις οτι θα σου ορμηξουνε. επειδη ηρθανε παραπανω απ'οτι επρεπε και δε μπορει το κρατος ουτε να τους φροντισει. αλλα εδω δε μπορει να φροντισει ουτε τους ελληνες τωρα πια, θα φροντισει τους ξενους ? κοινη λογικη RainAndWind.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία