Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 119
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 119 of 837 FirstFirst ... 1969109117118119120121129169219619 ... LastLast
Results 1,771 to 1,785 of 12551
    Ουφ! Λοιπόν είναι πρωί, 8 η ώρα. Οργάνωσα έτσι το χρόνο μου ώστε να πάω σήμερα στην εφορία. Τελικά όμως βρήκα το χαρτί που έπρεπε και δεν θα πάω τελικά. Οπότε τι κάνουν τώρα μέχρι να περάσει η ώρα μέχρι τις 9.30; Σιγά το πρόβλημα θα μου πεις. Κι όμως με κάτι τέτοια προβληματίζομαι συνεχώς. Πώς θα περάσει η ώρα μέχρι τότε; Αυτός ο κενός χρόνος με σκοτώνει. Κυρίως γιατί στο ενδιάμεσο δεν κάνω άλλο από το να καπνίζω. Καμιά ψιλοδουλίτσα μες στο σπίτι; Ίσως...Αλλά τα τσιγάρα πώς σταματάνε; Που με κάνουνε και χάλια. Με ζαλίζουν, με πιάνει το στομάχι μου και τα τοιαύτα.Νιώθω ότι έχω παρέα μαζί σας παιδιά. Την χρειάζομαι τόσο...Ίσως γιατί δεν έχω κάποια ουσιαστική σχέση στη ζωή μου. Λοιπόν ο χρόνος...Πώς περνάει; Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα;ίσως αυτό πάλι μου συμβαίνει γιατί δεν μου αρέσει τίποτα από τη ζωή μου. Εκείνο τον κενό χρόνο συνειδητοποιώ πως δεν μου αρέσει τόσο ούτε αυτό που έκανα πριν ούτε αυτό που θα κάνω μετά. Μάλλον όμως πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι' αυτά που έχουμε γιατί κι αυτά θα μπορούσαν να μην υπάρχουν. Θα μου πείτε θέτω θέματα και τα λύνω. Χαίρομαι όμως που τα μοιράζομαι μαζί σας.

Πόσο άσχημα νοιωθω καθε πρωι όταν συναντω άτομα που δεν τα πάω που η αναγκη μου επιβάλλει να τα συναντω. Η ζημια που παθαινω από την ένταση που αισθανομαι αμα ειμαι μαζι τους, ένα αίσθημα ετοιμότητας να αποκρούσω επίθεση τους. Δεν τους έχω κάθόλου εμπιστοσύνη, κάτι πιο λίγο από γνωστοί. Μόνο καχύποπτος μπορω να ειμαι μαζι τους και να τους απαντω μόνο όχι και οι καχυποψίες να βγαίνουν αρκετες φορές αληθινές. Και το αίσθημα ικανοποίησης μου μετα απο καθε απόκρουση και διεκδίκηση μου. Μου χαλά η διάθεση.
    γιάννης

η ώρα είναι 12 παρά και μέχρι τη 1 που πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζομαι για δουλειά τι κάνουν; Τέτοια ανυπομονησία δενέχει ξαναγίνει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Aπογοητευμενη..... θυμωμενη...... με τον ιδιο μου τον πατερα.... να με βλεπει σ αυτη την κατασταση κ να μην κανει κινηση να με βοηθησει........ επιβεβαιωθηκα γι αλλη μια φορα... αυτος ηθελε κορες μονο κ μονο για το δικο του απολυτο συμφερον κ οχι γιατι ηθελε να τα βλεπει να μεγαλωνουν,να εξελισονται , να προχωρουν στη ζωη τους........ αισθανομαι οτι δεν εχω πια κανενα συναισθημα γι αυτον....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Aπογοητευμενη..... θυμωμενη...... με τον ιδιο μου τον πατερα.... να με βλεπει σ αυτη την κατασταση κ να μην κανει κινηση να με βοηθησει........ επιβεβαιωθηκα γι αλλη μια φορα... αυτος ηθελε κορες μονο κ μονο για το δικο του απολυτο συμφερον κ οχι γιατι ηθελε να τα βλεπει να μεγαλωνουν,να εξελισονται , να προχωρουν στη ζωη τους........ αισθανομαι οτι δεν εχω πια κανενα συναισθημα γι αυτον....
    καλησπερα δυστυχως μερικοι ανθρωποι ειναι γονεις απλα κ μονο στα χαρτια...το μονο που τους νοιαζει ειναι ο εαυτος τους,να φανε να πιουνε να περασουν καλα,αδιαφορωντας για τα παιδια τους(για τα οποια θα επρεπε να νοιαζονται πρωτιστως)..ξερω ποσο ασχημο ειναι να νιωθεις απογοητευμενη,θυμωμενη,προ δωμενη απο την ιδια την οικογενεια σου..ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα αν μας αντιμετωπιζαν οπως ακριβως ειμαστε(η' θα επρεπε να ειμαστε),δωρα στη ζωη τους..μα δυστυχως αυτα εχει η ζωη..το θεμα ειναι να κοιταξεις κ εσυ απο εδω κ περα τον εαυτο σου(οσο μπορεις)..κ να μην επιτρεψεις να σε (ξανα)εκμεταλλευτει..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    θελω να δωσω τον σεβασμο μου στο Βαλαντη που παραδεχτηκε οτι η γενια του δεν εκανε τπτ για να αλλαξει το καταντημα της χωρας με αποτελεσμα πλεον να φτασει η κατασταση στο απροχωρητο. ειναι αυτα που λεω τοσο καιρο, απ'τη χουντα αν χρωσταγαν 300 καταντησαν στα 90s να χρωστανε 500 και το 2000 εγινε 1000 και μετα το 2005 πολυ παραπανω μεχρι πλεον να μη μπορουμε να αναπνευσουμε. καταταλλα υπαρχουν ακομα κυριες μεγαλης ηλικιας που πιστευουν οτι δε φταιει η γενια τους αλλα οι μικροτεροι που δεν αντιδρουν.

Πάλι η ώρα 11 , πάλι περιμένω να περάσει η ώρα καθώς ετοιμάζομαι για δουλειά. Ένα άλλο μου πρόβλημα είναι ότι καπνίζω, καπνίζω συνέχεια, κι αυτό με κάνει χάλια, και με πειράζει αυτόματα, πονάει το στομάχι, ζαλίζομαι, έχω τύψεις που καπνίζω αλλά και μου ρίχνει τη διάθεση. Έχει κανείς πρόβλημα με τσιγάρο;

Senior Member
    είχα το έκοψα εδω κ χρόνια αι στον διατανο το παλιοτσίγαρο τώρα νιώθω αλλος ανθρωπος ,θυμάμαι είχα ένα βήχα σα γριά ,κάθε πρωί πρώτα έβαζα το τσιγάρο στο στόμα κ μετά κοιτούσα το οτιδήποτε εξάρτηση ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Κ μαχαίρι ε!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Εγώ έχω πάθει εξάρτηση με την γυμναστική...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    και εγώ είχα πάθει αλλά ........΄πλακα κάνω ,αυτό είναι καλό ,τέτοιες εξαρτήσεις ΝΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ,συνθημα(ναι στην γυμναστική ΟΧΙ στο τσιγάρο )
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    και εγώ είχα πάθει αλλά ........΄πλακα κάνω ,αυτό είναι καλό ,τέτοιες εξαρτήσεις ΝΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ,συνθημα(ναι στην γυμναστική ΟΧΙ στο τσιγάρο )
    Χαχαχαχααα! Ωραίο σύνθημα!!!

ΝΑΙ στην γυμναστική ΟΧΙ στο τσιγάρο
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Νυστάζω...θέλω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω αύριο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πολυ στρεσαρισμενη απ'τη μια,γιατι εγιναν τα πραγματα οπως εγιναν κ τωρα πρεπει να αλλαξουν τα παντα κ κυριως η ζωη μου,αλλα ταυτοχρονα κ ανακουφισμενη,διοτι καταβαθος ξερω πως πηρα τη σωστη αποφαση(παραδοξως εχει ηρεμισει αρκετα η συνειδηση μου),καθως επισης ειδα εμπρακτα την αγαπη κ το ενδιαφερον ορισμενων ατομων πολυ κοντινων κ πολυ αγαπητων μου..ποσο σπουδαιο ειναι πραγματικα να εχει κανεις διπλα του ανθρωπους που τον αγαπουν ανιδιοτελώς(το τονιζω αυτο το τελευταιο!!!)!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by stirixi View Post
    Πάλι η ώρα 11 , πάλι περιμένω να περάσει η ώρα καθώς ετοιμάζομαι για δουλειά. Ένα άλλο μου πρόβλημα είναι ότι καπνίζω, καπνίζω συνέχεια, κι αυτό με κάνει χάλια, και με πειράζει αυτόματα, πονάει το στομάχι, ζαλίζομαι, έχω τύψεις που καπνίζω αλλά και μου ρίχνει τη διάθεση. Έχει κανείς πρόβλημα με τσιγάρο;
    εγω δεν εχω προβλημα με το τσιγαρο - αυτο εχει προβλημα μαζι μου - το καιω ανελεητα χαχαχαχα

Senior Member
    ανακατευομαι κ εχω εφιδρωσεις..:S πωπω δεν ξερω αν αυτο μπορω να το αντεξω τοσους μηνες..,μα πρεπει κ θα το κανω..τοσο απλα
    Last edited by N.Princess; 31-05-2012 at 13:24.
    (soulmatesNeverDie!!!)