Results 1,216 to 1,230 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
08-06-2012, 09:38 #1216
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Η Κανέλλη είπε πάντως ότι του πέταξε στα μούτρα ένα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
Τώρα o κασιδιαρης που καταζητείται
λογικά δε θα χει πάει σε κανα κλίβανο για απολύμανση
να γλιτώσει από το μίασμα από την επαφή με το όργανο της κομμουνιστικής προπαγάνδας;
χαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!
- 08-06-2012, 09:53 #1217
Ας ασχοληθούμε όσες επιθυμούμε με το think tank του σύγχρονου ρατσισμού. Ο σύγχρονος ρατσισμός μετατόπισε το βάρος από την Ανώτερη Φυλή (που στο υπόβαθρό πάντα φυσικά αναπνέει ακόμη) στον Υπέρτατο Κίνδυνο από την Επαφή με τα άλιενς, εεε, τους οπισθοδρομικούς Άλλους. Η αντιισλαμιστική πρεμούρα δεν είναι καμιά μόδα που μας έκανε την εμφάνισή της από το πουθενά, είναι εισαγόμενη από τη δεξαμενή επιχειρηματολογίας της ιταλικής και της γαλλικής ακροδεξιάς.
Ο Άλλος δεν είναι πλέον αυτός που εγώ είμαι ανώτερός του, απλάαα, να μωρέ παιδιά, κοιτάχτε, ακόμη με τις μπούργκες τις έχουν τις γυναίκες τους. Η εθνική ανωτερότητα τώρα και σε βερσιόν Ευρωπαικής Κουλτούρας και Ανωτέρας Πολιτισμικής Ουσιοκρατίας έναντι των Απολίτιστων Άλλων. Δεν αναλύονται καθόλου οι συνθήκες που διατηρούν λαούς χρόνια πίσω, ρόλοι θρησκειών, εκτός μονάχα για να τσιρίξουνε για να μη γίνουν τζαμιά στην Καθαρή μας Πρωτεύουσα και σε άλλα μέρη της Πολιτισμένης μας Πατρίδος, στοχοποιείται η διαφορετικότητα ως μία πολιτισμική Μόλυνση από τον Επικίνδυνο Άλλο, που με την εισαγωγή του στην καθημερινή μας ματιά θα μας μολύνει με τα ποταπά του ήθη και έθιμα. Αν αυτό δεν είναι καραρατσισμός του κερατά μεταμφιεσμένος σε κάτι άλλο, πώς λέγεται?
Όχι μόνο είμαστε εθνίκια του κερατά, αλλά τώρα και σε νέα συσκευασία!
Φυσικά ο σύγχρονος μανδύας του ρατσισμού πλασσάρεται ως καλός, διότι σε βοηθά να διατηρήσεις τις πατροπαράδοτές σου αξίες και αρχές, να διατηρήσεις όρθιο τον κορμό της Οικογένειας και της Πατρίδος το κάγκελο, ενώ η διαφορετικότητά σου είναι καλή πολισμικώς, έχουμε τεράστιο θέμα με τις υποδεέστερες πολιτισμικότητες των Λαθρο- μην ξεχνιόμαστε. Ο ναρκισσισμός μας πάει σύννεφο, ενώ του πετάμε από πάνω ένα πέπλο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να έχουμε να λέμε. Η προβληματική κοσμοθεώρηση του μετανάστη μεταμορφώνεται ουσιοκρατικά ως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΧΩΣ ελπίδα συμμόρφωσης και σεβασμού στην ωραία μας κουλτούρα, διότι αν δεν συμμορφωθεί με τα έθιμά μου, να μάθει τη γλώσσα μου, να μάθει να με προσκυνά έστω και γιατί εγώ ο πατερναλιστής του καλός μπαμπάκας, δε φτάνει που τον αφήνω να αναπνέει... και τα λοιπά.
Κατ'αναλογία θα παρατηρήσετε τον φιλοευρωπαισμό, και πώς να μην υπάρχει, αφού η εκφαστιστικοποίηση καλά κρατεί, οι έχθρες είναι μόστρα, η παγκοσμιοποίηση ντύνεται φορεσιά λαμπρή ως τοξικός βάτραχος που μας καταλύει το δικαίωμα στη διατήρηση των πολιτιστικών μας αρχών και αξιών, θα μας εξαφανίσετε ως κοιτίδα της δημοκρατίας και τέτοια σαχλά, οι συνωμοσιολογίες δεν κάνουν λόγο για καπιταλισμό, ούτε για εκμετάλλευση του μετανάστη από το σύστημα ως φτηνό εργατικό δυναμικό, που εύκολα περνάει από το σε έχω στο χωράφι τσάμπα, σε εσωτερικό εχθρό, προς κατανάλωση παντός καναλιού και πάσης τηλεθέασης, κομματικών μηχανισμών και νεοναζιστικών συμπλεγμάτων φαλλοκρατών, ξενοφοβικών, που παρουσιάζουν ένα φιλολαικό προσωπείο, που περνάνε γριούλες απέναντι, ενώ μαχαιρώνουν μετανάστες. Η διαστρεβλωμένη ανθρωπιά... Μύρισε ο πλανήτης ανθρωπίλα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-06-2012, 13:00 #1218
Αν και έχει ξαναπαίξει το συγκεκριμένο video , αλλά επειδή δεν τοποθετήθηκε κανείς από όλο αυτό το κοινό του σύριζα , ήθελα να αναρτηθεί ξανά μήπως και κάποιοι δεν το πρόσεξαν.......
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WaOoatz-uFM
Θα ήθελα επίσεις και ένα σχόλιο , από τα άτομα που προτιμούν το άλλο κόμμα της αριστεράς την '' Δημοκρατική Αριστερά '' για την τοποθέτηση της υποψήφιας Κας Ρεπούση '' ως αρνητής '' τηςγενοκτονία τον 353.000 Ποντίων στην Μικρασιατική καταστροφή !
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/WaOoatz-uFM?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !
08-06-2012, 13:22 #1219
Φαίνεται γνωριζε τι ανθρωπος ειναι αυτος ο Κασιδιαρης και πως αντιδρα γι αυτο τον προκάλεσε. Πετυχε αυτο που ειχε στο νου της, να τον εκθεσει κι αυτον και την παραταξη του.
Τι καταπληκτική ευκαιρία το συμβαν, πως τριβουν τα χερια τους από χαρα, αυτοι που αρεσκονται να αποπροσανατολίζουν, εδω και χρονια, τον κόσμο από τα προβληματα που του φορτωσαν. Αυτοι τετοια συμβαντα και αλλα παρομοια τα χρησιμοποιουν ως κουτοχορτο για τους πολλούς. Με άλλα λόγια, η άλλη μεγαλη διασταση του συμβαντος.γιάννης
08-06-2012, 13:36 #1220
Όχι, δεν τον προκάλεσε η Κανέλλη, αλλά η Δούρου!
Ψυχολόγος -που ανάλυσε τη συμπεριφορά του εκπρόσωπου Χτύπου της ΧΑ
-πώς δηλ κάποιος τραβάει μπροστά στην κάμερα
ένα αριστερό, ένα δεξί και μετά ένα αριστερό κροσέ-
είπε ότι τέτοιου είδους άτομα πάσχουν από ΧΑΣ ="χαμηλή ανοχή στέρησης"
δηλ δεν μπορεί εύκολα ν' αναβάλλει τις παρορμήσεις του.
Η Δούρου "πάτησε το κουμπί" και γι' αυτό όταν έφαγε το νερό ήταν ήρεμη.
Το περίμενε!
Η Λιάνα τώρα που έφαγε τόσες μπουνιές
από ένα νεαρό
-και παρέμεινε όρθια αποφάνθηκε ο επιστήμονας-
είναι τελικά μια πολύ δυνατή γυναίκα!
Αλλά κι αυτή τι το 'θελε;
Είσαι φασίστας και σου πετάνε το ΡΙΖOΣΠΑΣΤΗ στη μούρη;
Τι θα κάνεις;
Kαι πάνω απ' όλα πρέπει να ξέρεις ότι
η θέση της γυναίκας είναι κάτω απ' τη σφαλιάρα του άντρα!
χιχιχι!!!!!!
08-06-2012, 13:42 #1221
Γιάννη, για ποιο λόγο μιλάς τρυφερά απαλά και προδέρμ για τον φασίστα αποφεύγοντας ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ να πάρεις θέση ξεκάθαρη απέναντι στη χειροδικία και δείχνεις κατανόηση για την αντίδρασή του, ενώ πετάς σπόντες για τις γνώσεις ψυχολογίας της Κανέλλη που "εκμεταλλεύτηκε" τον ευέξαπτο χαρακτήρα του? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. Και γιατί κύριε κύριε Φιλομαθή νοσταλγέ της χούντας θέλεις να εκμεταλλευτείς τη γενοκτονία των ποντίων για να περάσεις τις φοβικές σου πολιτικές απόψεις? Καθώς το "κοινό" παρακολουθεί Φιλομαθή, καλό είναι να γνωρίζετε πως έχει και δυνατότητες πολιτικής ανάλυσης κόντρα στον κιτρινισμό και το λαικίστικο υφάκι που σκοπό έχει να εκμεταλλευτεί κάθε ιχνάριο φόβου στον άνθρωπο. Τώρα ιδού και η φιλοποντιακή βερσιόν, ενώ πριν είδαμε τον Κενό να επιχειρεί και μία πλευρική "αγαπησιάρικη" στάση προς τα μέλη των ανθρώπων της LGBT κοινότητας, που όμως δεν του βγήκε του άνθρωπα εντελώς, δύσκολο όταν είσαι μάτσο αρσενικό να μην δαγκώσεις χείλι ή πληκτρολόγιο λιγάκι.
*Παρεπιμπτόντως, η άκρα δεξιά έχει σκοπό να προσεγγίσει τα άτομα αυτών των ομάδων, με πρόσχημα την "μη ανοχή στη διαφορετικότητα του πάνΚακου Ισλάμ" έναντι Ημών των macho μεν αλλά κατά βάθος ανοιχτόμυαλων ΛΟΛ ατόμων, σε προσπάθεια δημιουργίας μίας ιδεατής φαντασιακής συνένωσης στο συνειδησιακό του κόσμου με άτομα που στο παρελθόν είχαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης δολοφονήσει γκέι και σταμπάρει με τριγωνάκια ροζ την σεξουαλικότητά τους. ΟΥΡΤ.
*Αλλάζετε τα επιχειρήματά σας βλέπω, αλλά τα γνωρίζουμε ΚΑΙ αυτά που ΘΑ αλλάξετε Ακόμη. Το νου σας, σας ξέρουμε καλά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-06-2012, 14:20 #1222
Να κάνω μια ένσταση ρεην?
Το πολιτικαλι κορεκτ είναι να μην παίζουν κλωτσομπουνίδια οι πολιτικοί..
να κάθονται να τρώνε τα μπινελίκια και να μην το κουνάνε ρούπι από τις θέσεις τους..(το ίδιο έκανε και η Δούρου, το ίδιο και ο Παυλόπουλος).
Εμένα αν μου είχε φέρει κάποιος "φασίστας" ή "παλιοκουμούνι" νερό στα μούτρα, θα τον έπαιρνε και θα τον σήκωνε, μπροστά στην κάμερα ή πίσω από αυτήν, που τον πονεί που τον σφάζει θα ήταν η κατάσταση...κι αυτό γιατί δεν έχουμε διαποτιστεί με δηθενιά. Κι εσύ έτσι θα έκανες ;-)
Ο κασιδια αντέδρασε σα μέσος πολίτης βασικά...το ίδιο και η κανέλλη.
αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο: αυτή η κστουμαρισμένη δηθενιά του πολιτικού (σε οποιονδήποτε χώρο ανήκει) που δεν τον διαπερνά τίποτα ή η αξεστίλα ενός εθνικιστή?
Επίσης, γιατί δεν κάνουν ψυχανάλυση και στην ανύπαρκτη αντίδραση της τύπισσας που έφαγε το νερό στα μούτρα?
Αριστερή του γλυκού και η δούρενα.
να χέσω εγώ την αριστερά τους μέσα.
Δεν έχουν μερίδιο ευθύνης ρε παιδιά??..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
08-06-2012, 14:30 #1223
...παρακολουθώ όλη αυτή την ιστορία με πολύ ενδιαφέρον από χτες και τα συναισθήματα μου, (όπως όλων μας φαντάζομαι), είναι ανάμικτα.
Θα σταθώ σε αυτό που είπες βοιντ. Η δούρου όχι μόνο δεν κουνήθηκε, δεν σκουπίστηκε κάν, έβαλε το χέρι στο πηγούνι και παρακολουθούσε με ένα χαμόγελο.
Γιατί άραγε?
Σκέφτηκα λοιπόν πως οι χρυσαυγίτες είναι ερασιτέχνες πολιτικοί και λειτουργούν περισσότερο ως ένας καθημερινός, (ευεξαπτος) άνθρωπος παρά ως επαγγελματίας πολιτικός που έχει τις απαντήσεις διαβασμένες και απλά βάζει την κασέτα.
Αυτό, (το ερασιτεχνικό του πράγματος), ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή, (εγέρθητι κλπ μλκιες), όπου από τη χαρά τους και το καβάλημα που έφαγαν λόγω του πσοοστού που πήραν έχασαν τον έλεγχο.
Θεωρώ λοιπόν πως αυτό που ήθελε ο Σύριζα και το κκε, (να βγει το πραγματικό τους πρόσωπο), το κατάφεραν και εκεί κολλάει το χαμόγελο της δούρου.
Και τα δύο κόμματα ψήφους διαμαρτυρίας μαζεύουν και όχι ιδεολογίας εξ ου και ο συλλογισμός μου.
08-06-2012, 14:41 #1224
Αυτό έκανε ο Παυλόπουλος, συμφωνώ
Ο Προκόπης είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπρόσωπος στο μουσείο της Μαντάμ Τισό. ...χαχαχα!!
Σόρρυ γιά το OffTopic
##
Η κατάσταση εκτράπηκε πολύ γρήγορα και χοντρά και δέν υπήρξε περιθώριο γιά απαντήσεις από τη Δούρου.
Η Κανέλη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Είναι ακροδεξιά (θυμάστε αυτά που έγραφε γιά χρόνια στο περιοδικό της?) που την μίσθωσε η Παπαρήγα λόγο του πλούσιου λεξιλογίου της και του λαϊκισμού της.
Γιά τον κασιδιάρη δέν θέλω ν'απαντήσω καθόλου.
Σαν πολίτης απλά θα τον έφτινα και θα περίμενα την αστυνομία να με πάρει. Και στο δικαστίριο θα τον ξαναέφτηνα.
Σε γυναίκα απευθύνθηκε, στην μάνα του την κόρη του την σύζηγό του (Δέν γνωρίζω αν έχει τις δύο τελευταίες, αλλά το ίδιο κάνει)διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
08-06-2012, 14:41 #1225
Είχα αυτή την κουβέντα με έναν ταξιτζή σήμερα..
αυτό λέγαμε ακριβώς θεοφανία.
Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι η αριστερά πρέπει αν αλλάξει τροπάρι.
Αυτό το στυλ πια το "δε σεα φήνω να πάρεις ανάσα, σε ταπώνω μέχρι εκεί που δεν παίρνει" δεν θα περάσει και στις επόμενες, μετά την κρίση εκλογές..
Γιατί το 70% είπε "καλά να πάθει η κανέλλη"..
πέρα από κομπλεξισμούς, μισογυνισμούς κλπ που τα αναλύσαμε εχθές, υπάρχει και η εξής αλήθεια: η Κανέλλη έχει ύφος όταν μιλάει, σε αδειάζει έυκολα και σε υποτιμά.
Εγώ που την πάω για την αυθεντικότητά της, μερικές φορές έρχομαι στη θέση των συνομιλητών της και λέω "εντάξει, έλεος, πως μιλάς έτσι"...
Τον άλλον εχθές, τον έλεγε φασίστα και ********* κια δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Με το καλημέρα σας.
Εμένα όταν με λέγανε σταλινικιά πάντως με το καλημέρα σας, έκανα υπομονή μια δυο τρεις, την τέταρτη έγινε της πόπης.
Γιατί δεν έχω την πολιτική δηθενιά, ούτε θέλω να ελέγχω τον εαυτό μου σε αυτούς που απλώς λόγω δικής τους αντιλήψεως θεωρούν ότι έχουν δικαιώμα να με προσβάλλουν και εγώ να μη λέω τίποτα..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
08-06-2012, 14:44 #1226
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
08-06-2012, 14:45 #1227
Αν και η επίθεση του κασιδιαρη
εναντίον της Κανέλλη και της Δούρου
είναι ...κάπως αγενής,
δε θα πρέπει να βιαστούμε να τον καταδικάσουμε.
Υπάρχει όμως πρόβλημα στη ΧΑ
γιατί μετά την εξαφάνιση του κασιδιαρη που κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο
έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο Χτύπου.
Επίσης ο κασιδιαρης δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο στις 6/6/2012
όπου δικαζόταν για συμμετοχή σε ληστεία,
απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή (2007),
παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Η δίκη αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για τις 11 Ιουνίου.
08-06-2012, 14:47 #1228
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
08-06-2012, 14:49 #1229
υπαρχουν πολιτικοι επαγγελματιες που παιρνουν την μισθαρα τους και στα πανελ οτι προσβολη και να ακουσουν την κανουν γαργαρα γιατι γιαυτο πληρωνονται ρε αδερφακι μου στην τελικη! και υπαρχουν και καποιοι που μπαινουν στον πολιτικο στιβο και δεν τους ενδιαφερει η εικονα τους,συμπεριφερονται σαν Ελληνες πολιτες δλδ!αυτα τα χαστουκια θα ηθελε πολυ κοσμος να τα δωσει!
τωρα οσο αφορα τους κακους μουσουλμανους που λεει η ρειν..τα ατομα αυτης της ιδεολογιας χρησιμοποιουν ετσι το λογο ωστε να σε βγαζουν,ρατσιστη!ο Ελληνας κοπελα μου δεν ηταν ποτε ρατσιστης!οταν χαθηκε ομως ο ελεγχος στο μεταναστευτικο(λαθρο) με αποτελεσματα οπως αυξηση της εγκληματικοτητας,της ανεργιας,την αλλοιωση της Ελληνικης κοινωνιας και βλεποντας ο ιδιος ο Ελληνας να χανει τα δικαιωματα του απο το κρατος,αλλα να τα δινει απλοχερα στον καθε λαθραιο που εισερχεται στην χωρα με την ανοχη ολων,εε ηθελε πολυ για να αγριεψει?ειναι ολο αυτο νορμαλ?πρωτα σεβεσαι την χωρα σου και τους πολιτες της και υστερα τους αλλους!φασιστικο αυτο ε?
οι πολιτικοι μας θελουν να καταργησουν την προσευχη στα σχολεια,τις παρελασεις,δεν ξερω αν θα εχουμε δικαιωμα να κανουμε και τον σταυρο μας δλδ,θελουν ομως να χτισουν και τζαμια για να μπορουν να προσευχονται οι μουσουλμανοι..!πολυ φυσιολογικο και αυτο!
τα νοσοκομεια εχουν καταρρευσει απο την δωρεαν περιθαλψη των λαθρομεταναστων,κατι που εσυ σαν Ελληνας (που το πληρωνεις κιολας) αν δεν πληρωσεις το αναλογο αντιτιμο γιατρεια δεν εχει!!πριν κατηγορηθω για φασιστας,να πω οτι φυσικα και πρεπει να νοσηλευονται αυτοι οι ανθρωποι δεν θα τους αφησουμε να πεθανουν κιολας!
δεν θα επεκταθω αλλο!!αλλα με εναν λαο ο οποιος ειναι θρησκευτικα φανατισμενος,που αποκεφαλιζει οτιδηποτε διαφορετικο,που ριχνει πετρες ως τιμωρια στις απιστες και αλλα πολλα λυπαμαι αλλα δεν μπορω ζησω μαζι τους!και ποσο μαλλον οταν ειναι 4 εκατομμυρια..οταν θα γινουν 6 θα εφαρμοσουν και την σαρια στην γειτονια μας γιατι πλεον θα εχουν φτιαξει ενα κρατιδιο εντος μας!αυτα για την ρειν την πολυπολιτισμικη!
στο μονο που διαφερει η ακροαριστερα απο την ακροδεξια ειναι οτι οι πρωτοι βαρανε τον κοσμο και σπανε μαγαζια ενω οι δευτεροι βαρανε αυτους που πρεπει :P
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...y.1808119.html
αυτα στηριζεις κυρα ρειν ε?
08-06-2012, 14:50 #1230
Ο φανατικός έχει παρωπίδες, είτε είναι δεξιός είτε αριστερός.
Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί ότι αυτός έχει το αλάνθαστο και αυτοί που τοποθετεί "απέναντι" του είναι κατά τη γνώμη του απόλυτα λάθος.
Αυτός που είναι οργισμένος -δικαίως ή αδίκως - δεν σκέφτεται καθαρά και ως επακόλουθο δεν ενεργεί με σύνεση.
Αλλίμονο αν είμαστε αναγκασμένοι να εμπιστευτούμε την τύχη μας σε φανατισμένους - οργισμένους ανθρώπους.
"Ο φανατισμός υπερκαλύπτει μια κρυφή αμφιβολία". Κάπου το έχω διαβάσει και συμφωνώ.