χαριτωμενο με ΖΩΔΙΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ο αποκλεισμος δεν δουλευει σε αυτο δυστυχως, γτ ετσι εχω αποκλεισει το 100%
    Ε όχι και το 100%!!!

Απέκλεισες και το δικό σου?

Μπορείς να πάιζεις και με ωροσκόπους, που χωρίζουν τον πληθυσμό σε 144 μέρη, αντί για 12... Οπότε μέχρι να γνωρίσεις ένα παράδειγμα από κάθε μέρος, θα περάσει καιρός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ε όχι και το 100%!!!

Απέκλεισες και το δικό σου?

Μπορείς να πάιζεις και με ωροσκόπους, που χωρίζουν τον πληθυσμό σε 144 μέρη, αντί για 12... Οπότε μέχρι να γνωρίσεις ένα παράδειγμα από κάθε μέρος, θα περάσει καιρός.
    οχι, δεν μιλαω για ωροσκοπια, αλλα για αποκλεισμο - αυτο που δεν μου αρεσει δλδ

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λατρευω παρθενους και ζωδια του νερου.

τους πρωτους επειδη ειναι επισης ζωδιο της γης και στο παρελθον ειχα δυο σχεσεις με παρθενους απ'τις οποιες κατεληξα οτι ξερουν να φροντιζουν παρα πολυ. ασχετα αν ειναι λιγο φοβιτσιαριδες και δεν αντεχουν τη δυναμη του ταυρου, και καταντουν σπαστικοι να γκρινιαζουν και να κατακρινουν συνεχεια.

τα ζωδια του νερου τωρα ειναι γνωστα ολα για την ευαισθησια και το βαθος γενικοτερα οντως. με τους σκορπιους εκτος του οτι εχω ενα bond (οχι James) επειδη ειναι ακριβως απεναντι μου στο ζωδιακο κυκλο, φαινεται να ειναι αυτο που θελει ενας ταυρος, οταν οι παρθενοι αδυνατουν να αφεθουν ελευθεροι και να χαρουν τον ερωτα. μια απ'τα ιδια για τους καρκινους, μονο που μοιαζουν να βγαζουν προς τα εξω λιγη περισσοτερη ευαισθησια και ειναι καπως απροβλεπτοι κι ενοχλουνται εκει που δε το περιμενεις. για τους ιχθεις εγραψα πανω.

τελικα δε ξερω τι μου ταιριαζει περισσοτερο και τι θα παντρευτω στο τελος... :(
    μου φαίνεσαι όντως γνήσιος ταύρος για τις επιλογές που έγραψες παρακάνω..δοκίμασε λιοντάρι..πλάκα θα έχετε!
    για γάμο σου συνιστώ καρκίνο! ζώδιο της οικογένειας με πλήρη αφοσίωση!
    το μποντ με τους σκορπιούς είναι για την ίντριγκα,πολύ ίντριγκα εκεί...εκτός του βάθους...
    για παρθένο τώρα μόνο απέξω απέξω ξέρω..:q

ξεκίνησες εσύ καθόλου μέθοδο αποκλεισμού;;;
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Χαχα!

Ούτε γώ. Έχω ήδη μειώσει τις πιθανότητες ,αποκλείoντας σίγουρα τα 2/12 του πληθυσμού... με μια πιθανότητα αποκλεισμού 3/12...

:)
    kuxumuxu ποια ειναι τα 2/12 που αποκλείει ένας/μια παρθένος; και τι έπεται για να γίνει 3/12?
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Banned
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    μου φαίνεσαι όντως γνήσιος ταύρος για τις επιλογές που έγραψες παρακάνω..δοκίμασε λιοντάρι..πλάκα θα έχετε!
    για γάμο σου συνιστώ καρκίνο! ζώδιο της οικογένειας με πλήρη αφοσίωση!
    το μποντ με τους σκορπιούς είναι για την ίντριγκα,πολύ ίντριγκα εκεί...εκτός του βάθους...
    για παρθένο τώρα μόνο απέξω απέξω ξέρω..:q

ξεκίνησες εσύ καθόλου μέθοδο αποκλεισμού;;;
    με λιονταρι πηγε να γινει κατι, αλλα θελει να σερνονται ολοι απο πισω του και να το προσκυνανε, σαν να ειναι αυτος ο αρχηγος. κι επειδη ξερεις ειμαστε και τα δυο ζωδια τα δυνατοτερα των στοιχειων μας (αυτο της φωτιας κι εγω της γης), δε τα βγαζουμε και τοσο περα, καποιος θα πρεπει να κανει πισω συνεχεια.
    εχω αποκλεισει τους παντες εκτος απο παρθενο, σκορπιο, καρκινο που ειπα. οποιο προλαβει προλαβε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    kuxumuxu ποια ειναι τα 2/12 που αποκλείει ένας/μια παρθένος; και τι έπεται για να γίνει 3/12?
    Έχω αποκλείσει Καρκίνους και Διδύμους... και ίσως και τα λιοντάρια...

Απλή ασυμφωνία χαρακτήρων...

Senior Member
    με λιονταρι πηγε να γινει κατι, αλλα θελει να σερνονται ολοι απο πισω του και να το προσκυνανε, σαν να ειναι αυτος ο αρχηγος.
    Πες τα!!!!!!!!

Banned
    Πες τα!!!!!!!!
    τα λεω kuxumuxu, αυτο κανω! μου θυμισες του Μηδενιστη το "ο κοσμος με ζηταει και φωναζει γαμησε τους", λολ.

Senior Member
    Δεν ξέρω τελικά αν τα ζώδια είναι όπως λένε αλλά είμαι τοξότης και είμαι με αιγόκερο και ταιριάζουμε απίστευτα ενώ σύμφωνα με τα ζώδια δεν ταιριάζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν ξέρω τελικά αν τα ζώδια είναι όπως λένε αλλά είμαι τοξότης και είμαι με αιγόκερο και ταιριάζουμε απίστευτα ενώ σύμφωνα με τα ζώδια δεν ταιριάζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ!
    κι εγω ειμαι διδυμος και ειμαι με σκορπιο, τον εχω οροσκοπο ομως (τον σκορπιο) κι ισως γι αυτο ταιριαζουμε τοσο.
    μια αποψη ειναι, οτι αν δεις αναλυτικα τον χαρτη του, ισως ανακαλυψεις αλλα σημεια που ταιριαζουν πολυ ;)

μια αλλη ειναι, οτι αν θελει η νυφη κι ο γαμπρος, τυφλα να χουν οι συμπεθερες :ΡΡΡΡΡΡ
    (διαλεξε και παρε)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εγω ειμαι διδυμος και ειμαι με σκορπιο, τον εχω οροσκοπο ομως κι ισως γι αυτο ταιριαζουμε τοσο.
    μια αποψη ειναι, οτι αν δεις αναλυτικα τον χαρτη του, ισως ανακαλυψεις αλλα σημεια που ταιριαζουν πολυ ;)

μια αλλη ειναι, οτι αν θελει η νυφη κι ο γαμπρος, τυφλα να χουν οι συμπεθερες :ΡΡΡΡΡΡ
    (διαλεξε και παρε)
    Σωστό αυτό στο τέλος! :)
    Εχώ έχω ωροσκόπο Δίδυμο (ο οποίος τι είναι? του αέρα?της γης?). Λες να έχει κάποια σχέση?

Senior Member
    του αερα ειναι. δεν νομιζω να ειναι ο οροσκοπος ο λογος. αν σε ενδιαφερει αστρολογικα το θεμα, δες που εχετε και οι δυο σας τους υπολοιπους πλανητες

Senior Member
    του αερα ειναι. δεν νομιζω να ειναι ο οροσκοπος ο λογος. αν σε ενδιαφερει αστρολογικα το θεμα, δες που εχετε και οι δυο σας τους υπολοιπους πλανητες
    Thanks! :)

Senior Member
    τα λεω kuxumuxu, αυτο κανω! μου θυμισες του Μηδενιστη το "ο κοσμος με ζηταει και φωναζει γαμησε τους", λολ.
    lol lol lol

Senior Member
    κι εγω ειμαι διδυμος και ειμαι με σκορπιο, τον εχω οροσκοπο ομως (τον σκορπιο) κι ισως γι αυτο ταιριαζουμε τοσο.

(διαλεξε και παρε)
    ο σκορπιός είναι εγγύηση παιδί μου στη σχέση..και στο σεξ φυσικά ;-)
    Αλλά άμα δεις ότι έχει σταματήσει τα ζηλιαρίσματα και τις ειρωνίες, καλύτερα να ανησυχήσεις!
    εγώ πάντα έλκω και έλκομαι από το ύδωρ..κυρίως με καρκίνους σε διαπροσωπικές σχέσεις.
    Είναι πολύ καλά παιδάκια, μόνο κάπως επιρρεπή και ευθυνόφοβα. :-ρ
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast