Τι σκέφτεστε; - Page 820
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 820 of 1532 FirstFirst ... 3207207708108188198208218228308709201320 ... LastLast
Results 12,286 to 12,300 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπαινω στο "τι σκεφτεστε" να διαβασω τις σκεψεις σας και να γραψω και τη δικια μου, και τι να δω ? μετατραπηκε σε αλλο ενα τοπικ για εικονες / τσατακι με ποστς χωρις ουσια. αμαν βρε παιδια, η διαχειριση δε κανει τπτ ποτε εδω μεσα, μονο οποτε τη συμφερει ξερει να τιμωρει ? κωλοχανειο της κακιας ωρας, παω για καμια βουτια, λεητερζ.
    σκεφτόμαστε νησιά βρε κενο κακο είναι?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    μπαινω στο "τι σκεφτεστε" να διαβασω τις σκεψεις σας και να γραψω και τη δικια μου, και τι να δω ? μετατραπηκε σε αλλο ενα τοπικ για εικονες / τσατακι με ποστς χωρις ουσια. αμαν βρε παιδια, η διαχειριση δε κανει τπτ ποτε εδω μεσα, μονο οποτε τη συμφερει ξερει να τιμωρει ? κωλοχανειο της κακιας ωρας, παω για καμια βουτια, λεητερζ.
    μα βρε κενο και τα νησακια μες την σκεψη μας ειναι....αν ησουν στρουμφακι θα ησουν ο μουρτζουφλης!! :)

Banned
    οχι φυσικα, αλλα εχουμε και ξεχωριστο θεμα για τις εικονες. τεσπα δε καθομαι ουτε λεπτο εδω, την κανω για μπανιο.

Senior Member
    οχι φυσικα, αλλα εχουμε και ξεχωριστο θεμα για τις εικονες. τεσπα δε καθομαι ουτε λεπτο εδω, την κανω για μπανιο.
    βούτα κ για μας!!

τέτοιες φωτο να βάζετε!!!
    γιάννης

Banned
    τις φαγαμε τις γυναικες. δεν υπαρχουν πλεον παρα κοπελες μικρες ανυμπορες να αντιδρασουν στην ανατολικη ελληνικη κοινωνια (πασαδες στα γιαννενα κοινως). και εκτος απο αυτα πρεπει να ειναι ηλιθιοι κοιμησμενοι καποιοι για να ασχολουνται ακομα με το πως θα πηδηξουν η θα διαφημησουν τακτικες οργιων και συνευερεσης σεξουαλικης. τα μωρα γεννιουνται με αρρωστιες πλεον και οσοι ειναι εδω για να κανουν παρτυ απλως χωρις να αναλαμβανουν ευθυνες ειναι πολυ μικροι για μενα παντα. κοινωνια χωρις ευθυνες δεν υπαρχει. ολα τα ατομα που απαρτιζουν τυην κοινωνια εχουν ευθυνη στο ποσο συντομα θα εξαφανιστει το ανθρωπινο ειδος η ποσο θα διευρηνθει η παραμονη του στον πλανητη. και για να μην ξεχναμε, μας τα λεγαν αλλωστε και οι παλαιοτεροι. μην μολυνετε τις θαλασσες με τις βρωμιες σας, μην καταστρεφετε τα δαση. καλη μερα πριγκηπησες ορεξατες κοινως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    τέτοιες φωτο να βάζετε!!!
    σου άρεσαν?

Banned
    οποιος εχει κορουλα μικρη η συγγενη θυληκο σε μικρη ηλικια ξερει πολυ καλα τι εννοω. τις βωμιες σας να τις καψετε με ζιππο πασαδες των ιωαννινων. καλημερα και παλι. περιμενω μια ζεστη αγκαλια και γω, μια καλημερα κοινως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    οποιος εχει κορουλα μικρη η συγγενη θυληκο σε μικρη ηλικια ξερει πολυ καλα τι εννοω. τις βωμιες σας να τις καψετε με ζιππο πασαδες των ιωαννινων. καλημερα και παλι. περιμενω μια ζεστη αγκαλια και γω, μια καλημερα κοινως.
    καλημερα όλη μερα

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    σου άρεσαν?
    ναι μου άρεσαν! λατρεύω τετοια τοπία, μόνο που τα βλέπω φωτο ηρεμώ και γαληνεύω! γιατί??
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι οτι το μωρο ειναι 1.60 μια μικρη μασσαλια, να το χτυπησω? εχω μπλεξει και με κατι κωλοκινητα εδω περα που ειμαι, σκατοσυνδεσεις ρε φιλε, να σε αναγκασουν να αγορασεις αλλο και να πληρωσεις παλι. στο διαολο με τις νεες τεχνολογιες, θα τα πεταξω ολα μου φαινεται να μεινω χωρις ιντερνε.

http://www.travelstyle.gr/portal/pho...3_Seixeles.jpg

παιδια φίτζι ησυχαστήριο
    ....φανταστικό...................
    .....απλα τέλειο................

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Για μια στιγμή έχασα τον προσανατολισμό μου!
    Στο "τι σκέφτεστε" είμαι ή σε περίπτερο με τουριστικές καρτποστάλ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Για μια στιγμή έχασα τον προσανατολισμό μου!
    Στο "τι σκέφτεστε" είμαι ή σε περίπτερο με τουριστικές καρτποστάλ;
    σε περίπτερο χαχαχα

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    σε περίπτερο χαχαχα
    αχαχαχαχα! καλό :p