Τι σκέφτεστε; - Page 836
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 836 of 1532 FirstFirst ... 3367367868268348358368378388468869361336 ... LastLast
Results 12,526 to 12,540 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    μα δεν είδες; έχω κάνει μάγος - δούκας στην προηγούμενη ζωή μου!!
    οπότε αυτά είναι τα εύκολα για μένα!χαχαχα πότε ανοίγει η επιχείρηση;;;
    ΧΑχα αυτα δεν τα ήξερα!! Πες τα καλε κ ψάχνουμε άδικα τριγύρω ενώ έχουμε το θησαυρό στα χέρια μας!!
    Ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για τα εγκαίνια της εταιρίας , παρακαλω για περαιτέρω πληροφορίες να απευθυνθείς στην Nflu!!
    ( καλε πρέπει να βρούμε κ ονομα για τη μπιζνα)!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Θελει κανεις εναν καλο, γλυκο, ηρεμο γερικο κυνηγοσκυλακο?? Καποιος κυνηγος το αμολησε γιατι γερασε πια... Ερχεται στο σπιτι μου και το ταιζω και το ποτιζω αυτα και αλλα δυο σκυλια και κατι γατια, αλλα αυτο το συγκεκριμενο το λυπαται η ψυχη μου πιο πολυ απο ολα γιατι ειναι ενα καθαροαιμο κυνηγοσκυλο και σπανια ρατσα κιολας, και που να ξερε ο κακομοιρης οτι οταν εκανε πια το χρεος του τα αφεντικα που αγαπαγε και υπηρετουσε τοσα χρονια θα το πεταγανε στους πεντε δρομους γερακο και ισως και αρρωστο........ Σας παρακαλω πολυ ειναι παρα πολυ καλος, μια ψυχουλα σκετη με μακρια αυτια και γλυκα ματακια, υπαρχει κανεις που να θελει να του προσφερει αξιοπρεπη γεραματα?? ............ Ευχαριστω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Θελει κανεις εναν καλο, γλυκο, ηρεμο γερικο κυνηγοσκυλακο?? Καποιος κυνηγος το αμολησε γιατι γερασε πια... Ερχεται στο σπιτι μου και το ταιζω και το ποτιζω αυτα και αλλα δυο σκυλια και κατι γατια, αλλα αυτο το συγκεκριμενο το λυπαται η ψυχη μου πιο πολυ απο ολα γιατι ειναι ενα καθαροαιμο κυνηγοσκυλο και σπανια ρατσα κιολας, και που να ξερε ο κακομοιρης οτι οταν εκανε πια το χρεος του τα αφεντικα που αγαπαγε και υπηρετουσε τοσα χρονια θα το πεταγανε στους πεντε δρομους γερακο και ισως και αρρωστο........ Σας παρακαλω πολυ ειναι παρα πολυ καλος, μια ψυχουλα σκετη με μακρια αυτια και γλυκα ματακια, υπαρχει κανεις που να θελει να του προσφερει αξιοπρεπη γεραματα?? ............ Ευχαριστω...
    ποπό αυτο μου τη δίνει ,εχω ενα θείο περνει κουτάβια κ όταν μεγαλώσουν τα αμολάει στα ποταμια κ τα βουνα κ ξαναμανα το ίδιο γκρρρρρρρρρρρρρ νευριαζω με τέτοια άρρωστα μυαλά.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Ειμαι στο τσακ να το παρω εγω και ας μην το θελει η μανα μου... Εμενα το μονο που με κραταει ειναι οτι 6 χρονια τωρα ταιζω μια αδεσποτη σκυλιτσα, και αυτο εμφανισητκε πριν κανα διμηνο και γιναν φιλαρακια με τη σκυλιτσα, και νομιζω οτι θα της κακοφανει της καημενης γιατι ειναι και αυτη γριουλα και ταλαιπωρημενη, να παρω τον εναν και αυτη που την ταιζω τοσα χρονια να την αφησω στην απεξω... Αλλα ποσα ζωντανα να μαζεψω πια........ Να ταν δικο μου το σπιτι θα επαιρνα οσα χωρουσε...........

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    λίλι, επειδή χλομό το κόβω να ενδιαφερθεί κάποιος από δω,
    και το θέμα των ανεύθυνων ιδιοκτητών ζώων είναι θλιβερό,
    δεν υπάρχει κάποιος φιλοζωικός οργανισμός στην περιοχή
    για τη φροντίδα εγκατελειμμένων αδέσποτων;
    Eδώ όταν πρόκειται για ζωάκια εγκατελειμμένα ή χαμένα
    οι ενδιαφερόμενοι κολλάνε χαρτιά σε κεντρικά σημεία,
    αλλιώς δε γίνεται τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    ΧΑχα αυτα δεν τα ήξερα!! Πες τα καλε κ ψάχνουμε άδικα τριγύρω ενώ έχουμε το θησαυρό στα χέρια μας!!
    Ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για τα εγκαίνια της εταιρίας , παρακαλω για περαιτέρω πληροφορίες να απευθυνθείς στην Nflu!!
    ( καλε πρέπει να βρούμε κ ονομα για τη μπιζνα)!
    για περισσότερες info δείτε το βιογραφικό των προηγούμενων 10 ζωών μου χαχαχα τις πιο παλιές δεν τις θυμάμαι! χαχαχα
    θα το επισπεύσουμε να διοργανωθούν όλα στην εντέλεια!!
    που είσαι nflu? μην την κοπανάς από την θέση ευθύνης που σου έχει αναταθεί!
    α θα έχουμε και βασιλικά λαγωνικά!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Εχω αναρτησει αγγελια σε καμποσες σελιδες τζοαν.. Η φιλοζωικη της περιοχης δεν κανει τπτ, γιατι δεν της δινει λεφτα ο δημος, ο δημος δεν κανει τπτ γιατι δε νοιαζεται, οποτε αποτελεσμα τιποτα. Πριν καιρο ειχα βρει μια αρρωστη σκυλιτσα και ειχα κανει του κοσμου τα τηλεφωνα και τι εγινε μαντεψε, τιποτα. Και εξαφανιστηκε μετα απο καποιες μερες, ο Θεος βοηθος τι μπορει να της συνεβη..

Senior Member
    μια στέγη φιλόζωων είναι νομίζω η καλύτερη λύση..αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος επί προσωπικού!

Senior Member
    Δεν υπαρχει τετοι αδυνατοτητα κιουρι, ακομα και σε διπλανες πολεις απευθυνθηκα, μου ειπαν και εμεις εθελοντες ειμαστε ο,τι κανετε εσεις μονη σας.

Senior Member
    για περισσότερες info δείτε το βιογραφικό των προηγούμενων 10 ζωών μου χαχαχα τις πιο παλιές δεν τις θυμάμαι! χαχαχα
    θα το επισπεύσουμε να διοργανωθούν όλα στην εντέλεια!!
    που είσαι nflu? μην την κοπανάς από την θέση ευθύνης που σου έχει αναταθεί!
    α θα έχουμε και βασιλικά λαγωνικά!
    ΧΑχαχα μεχρι 7 ζωεσ ηξερα εγω, εσυ τισ ξεπερασεσ κατα πολυ! Τι αξιοθαυμαστο! Γι' αυτο κ εγω ψηφιζω να σε προσλαβουμε με τη μια, τι βιογραφικα κ χαρτουρεσ!! Το μονο που μενει ειναι να συσκεφθουμε με την υπευθυνη προσωπικου!σε κόβω τελειομανη κ αυτο πολυ μου αρέσει:-)
    Έτσι, να μου το θυμηθείτε θα πάμε πολυ μπροστά εμείς!!
    ΧΑχα βασιλικα λαγωνικα, αμε! Λες να ζητήσω απο τη βασιλομητωρ ελισσαβετ τα δικα της;
    Αν κ βασικά ασε, είναι πολυ στριεντζο.. Αντί για βασιλικα λαγωνικα πως σου φαίνεται ο bugs bunny???
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ΧΑχαχα μεχρι 7 ζωεσ ηξερα εγω, εσυ τισ ξεπερασεσ κατα πολυ! Τι αξιοθαυμαστο! Γι' αυτο κ εγω ψηφιζω να σε προσλαβουμε με τη μια, τι βιογραφικα κ χαρτουρεσ!! Το μονο που μενει ειναι να συσκεφθουμε με την υπευθυνη προσωπικου!σε κόβω τελειομανη κ αυτο πολυ μου αρέσει:-)
    ΧΑχα βασιλικα λαγωνικα, αμε! Λες να ζητήσω απο τη βασιλομητωρ ελισσαβετ τα δικα της;
    Αν κ βασικά ασε, είναι πολυ στριεντζο.. Αντί για βασιλικα λαγωνικα πως σου φαίνεται ο bugs bunny???
    χαχαχαχα έχω κάνει σεμινάρια για τις ex και next ζωές για αυτό και τα ξέρω!!χαχαχαχα
    μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου! θα τα φέρουμε σε πέρας μόνο που μας την έκανε η συνεργάτης!!
    το έχουμε φροντίσει το θέμα των λαγωνικών!είναι έτοιμα τι να τα κάνουμε της άλλης της αυτής, πως την λένε κιολας..
    και για τον bugs εχω ακούσει τα καλύτερα κάναμε και μαζί στρατό αντικατασκοπεία κτλ..οπότε λέω ναι!

Senior Member
    Εχω αναρτησει αγγελια σε καμποσες σελιδες τζοαν.. Η φιλοζωικη της περιοχης δεν κανει τπτ, γιατι δεν της δινει λεφτα ο δημος, ο δημος δεν κανει τπτ γιατι δε νοιαζεται, οποτε αποτελεσμα τιποτα. Πριν καιρο ειχα βρει μια αρρωστη σκυλιτσα και ειχα κανει του κοσμου τα τηλεφωνα και τι εγινε μαντεψε, τιποτα. Και εξαφανιστηκε μετα απο καποιες μερες, ο Θεος βοηθος τι μπορει να της συνεβη..
    Λιλιουμ δυσκολα θα βρεις ακρη.... αυτοι που θα επερναν ενα τετοιο ζωακι εχουν ηδη πολλα ζωα.... αν ηταν ρατσα και υγιες και κουταβι και ειχε και μπαρμπα στην κορωνη....μπορει ....δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα..... ας ελπισουμε σε αγγελλιες ή πες στην Ροκ να αναρτησει αγγελλια σε φιλοζωικα φορουμσ.

Senior Member
    χαχαχαχα έχω κάνει σεμινάρια για τις ex και next ζωές για αυτό και τα ξέρω!!χαχαχαχα
    μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου! θα τα φέρουμε σε πέρας μόνο που μας την έκανε η συνεργάτης!!
    το έχουμε φροντίσει το θέμα των λαγωνικών!είναι έτοιμα τι να τα κάνουμε της άλλης της αυτής, πως την λένε κιολας..
    και για τον bugs εχω ακούσει τα καλύτερα κάναμε και μαζί στρατό αντικατασκοπεία κτλ..οπότε λέω ναι!
    Χαχαχα όπως βλέπεις η ομάδα μας διακατέχεται απο ομαδικότατο πνεύμα κ φυσικά περιλαμβάνει τα πιο χάη- κλας ονόματα!!
    Κάτσε να ξαναμπεί η αρχηγός κ έχω να ρίξω κ άλλες ιδεες..
    Όλη η αφρόκρεμα των λουνι τιουνς θα θέλει μετα να συμμετάσχει!!
    ( καλε πριν που λέγαμε για λαγωνικα, πως μου ξέφυγε ο σκουμπι;;;;)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Μπα...δεν ξερω πριγκηποτατη..!!! Αυτη η curie ...δεν λεω φαινεται να εχει προοπτικες...αλλα την κοβω για ψηλη..... χμ...πρεπει να περασει το τεστ της μεζουρας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Μπα...δεν ξερω πριγκηποτατη..!!! Αυτη η curie ...δεν λεω φαινεται να εχει προοπτικες...αλλα την κοβω για ψηλη..... χμ...πρεπει να περασει το τεστ της μεζουρας....
    ΧΑχα πολυ σοφά μιλήσετε πολύτιμε συμβουλατωρ..
    Οπότε το θεωρείς κατάλληλο κίνησε τις διαδικασίες σε παρακαλω..
    (soulmatesNeverDie!!!)