Τι σκέφτεστε; - Page 862
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 862 of 1532 FirstFirst ... 3627628128528608618628638648729129621362 ... LastLast
Results 12,916 to 12,930 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "φανταζομαι ωστοσο πως δεν πεινας κ μια στεγη την εχεις....
    καποιοι απο αυτους πουλανε απο ολα τα ειδη διπλα στα φαναρια με 40 βαθμους κελσιου...
    προσεξε το αυτο το ρατσιστικο με ολους τους οικονομικους μεταναστες κ με χιλιαδες ελληνων!
    οκ ζωοφιλη αλλα κ λιγη αγαπη κ συμπονοια για τους ανθρωπους....".

Και το σκέφτηκα χθες να σου απαντήσω Αρκούδι... δεν είναι η πρώτη φορά που εθελοτυφλείς μπροστά σε γραφόμενα... έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση και παλιότερα, για άλλα θέματα... φαντάζεσαι λοιπόν, αλλά δε γνωρίζεις, έτσι δεν είναι;... εμένα με είδες πρόπερσυ να μοιράζω φυλλάδια με 40 βαθμούς και με μείον 5 το Χειμώνα;... πριν αγοράσω την παράγκα του Καραγκιόζη στην εξοχή... όχι βέβαια... αλλά είσαι απ' αυτούς που θέλουν να πιστεύουν πως όταν απευθύνουν το λόγο κάπου, δε θα έχουν και κάποια ιδιαίτερη αντίδραση, έτσι δεν είναι;... σόρυ, έχεις πέσει σε περίπτωση... ή δε θυμάσαι τις επιθέσεις που έχεις κάνει σε ό,τι δε σου γουστάρει απ' όταν με είδες το 2007 στο... άλλο μαγαζί;...
    Σου ευχήθηκα "περαστικά" χθες... αλλά άνοιξε λίγο τα μάτια σου... κι αν θέλεις, έλα να πεινάσουμε παρέα... αλλά σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς πώς μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ζήσει ποτέ με πάνω από 700 ευρώ το μήνα - και σε δραχμές - να ζει μόνος του με 10 ζώα, με λογαριασμούς και να μη πηγαίνει καν στο σούπερ - μάρκετ... συζήτησέ το με όσους ξέρεις να ζουν πολύ λιτά... ίσως κατατοπιστείς και πάψεις να αναρωτιέσαι... πάμε και στο άλλο σκέλος...
    ... τους... οικονομικούς μετανάστες;... έτσι το λέμε, αλίμονο... ελπίζω κάποια στιγμή να μάθεις τί σημαίνει "ρατσισμός"... κι ελπίζω να μη τον βιώσεις... αλλά μάλλον τρέφω φρούδες ελπίδες έ;...:)...

ναι με τα ζωακια δεν κανεις διαλογο....
    για αυτο θα χεις κ 10....
    ξερεις εζησα κ με 360 κ εχω 4....
    παψε να βγαζεις τα συμπερασματα σου....
    επισης με φυλλαδια δεν συντηρεις τα 10 ζωακια σου...
    πες μας καλυτερα πως στα χωσανε οι δικοι σου...
    τα ματια σου ανοιξε τα εσυ που εισαι μονο ζωοφιλη κ εντελως απανθρωπη.
    τροποποιηση μηνυματος λογω παραβιασης ορων χρησης του φορουμ
    Last edited by Ξωτικό; 03-07-2012 at 08:41.
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ο δρομος δεν ειναι φυλακη, το χαος και απολυτη ελευθερια ειναι ομως! Χαιρετω και παω για μπανιο!! Δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας προσωπικα οποτε μη μου τσαντιζεστε, εφοσον εξαρχης δεν απευθυνθηκα σε καποιον απο εσας αλλα σχολιασα πανω στην φλουφλου και επειτα πανω στο σχολιο του Ιωαννη σε μενα! Φτανει το σχολιο επι σχολιου, οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει, οι καυγαδες δεν εχουν νοημα!! Μπαι!!!
    Εσυ το ριξες στα βιβλία αυτοβοήθειας. Ζεις με τη ψευδαίσθηση ότι διαβαζοντας τα θα λύσεις τα προβλήματα σου. Το μόνο που σου προσφέρουν ειναι ηρεμία, γνωσεις, λόγια ωραία να εχεις να λες στους άλλους και ψευδαίσθηση ότι άλλαξε η ζωή σου. Αλλά τις ωρες που προσγειωνεσαι στην πραγματικοτητα σε γονατίζει ο πανικός.
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Iωαννη μπορεις να σταματησεις να μου κανεις επιθεση? Σου επιτεθηκα εγω καπου?

Ο Γιωργος Πασχαλιδης ειναι διεθνως αναγνωρισμενος ερευνητης, συμμετειχε με τοση επιτυχια στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής "Στρες και Συμπεριφορά" στην Νέα Ορλεάνη της Αμερικής στις 22-24 Ιουνίου, ωστε τον καλεσανε να συμμετασχει και στο 20o Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχιατρικής Γενετικής, στις 14-18 Οκτωβρίου 2012 στο Αμβούργο Γερμανίας, και εχει βραβευτει πολλακις και στο εξωτερικο. Ξερω οτι τα αγνοεις αυτα για αυτο στα γραφω και για σενα και για οποιον διαβαζει.

Παρε και το ιγκνορ σου τωρα γιατι μου αρεσει η ηρεμια μου και τη διαφυλασσω.
    Last edited by λιλιουμ; 03-07-2012 at 13:58.

Senior Member
    Ο δρομος δεν ειναι φυλακη, το χαος και απολυτη ελευθερια ειναι ομως! Χαιρετω και παω για μπανιο!! Δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας προσωπικα οποτε μη μου τσαντιζεστε, εφοσον εξαρχης δεν απευθυνθηκα σε καποιον απο εσας αλλα σχολιασα πανω στην φλουφλου και επειτα πανω στο σχολιο του Ιωαννη σε μενα! Φτανει το σχολιο επι σχολιου, οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει, οι καυγαδες δεν εχουν νοημα!! Μπαι!!!

Λιλιουμ το συγκεκριμενο μηνυμα σου θα μπορουσε να θεωρηθει προσβλητικο, τουλαχιστον για εμενα και τον Γιαννη.
    Εγω σχολιασα το κειμενο που παρεθεσες και οχι εσενα προσωπικα.
    Εννοειται πως εχεις δικαιωμα να εκφραζεις αυτο που πιστευεις , αλλα νομιζω πως και εμεις μπορουμε εκφραζουμε την αποψη μας (εν προκειμενω την αντιθεση μας)
    σε οτι διαβαζουμε.

Iωαννη μπορεις να σταματησεις να μου κανεις επιθεση? Σου επιτεθηκα εγω καπου?

Παρε και το ιγκνορ σου τωρα γιατι μου αρεσει η ηρεμια μου και τη διαφυλασσω.
    Δε με χωρίζει τίποτα μαζί σου ούτε μου εκανες ποτε ζημια για να θέλω να τσακωθώ μαζί σου. Ωστοσο πρόσεχε που βαζεις αποσπάσματα και τί λένε τα αποσπάσματα γιατί δεν ξέρεις την ιδιοσυγκρασία και τις ιδαιτερότητες του άλλου και άρα το πως θα το πάρει και πως θα αντιδράσει. Άρα, έστω επιπόλαια ή αθελα σου, μπορεί να τον προσβάλλεις και ο άλλος να σου επιτεθεί.
    Μπορούμε αν θες να επιστρέψουμε στην ομαλότητα η οποία μάλλο θα ωφελέσει και τους δυο μας, παρά το ότι βρήκες την πολύ ευκολη λύση του ιγκνόρ.

Όποιος συμφορουμήτης έχει καλές σχέσεις μαζι της ας της το διαβιβάσει αφού με έβαλε στο ιγκνορ.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Λιλιουμ το συγκεκριμενο μηνυμα σου θα μπορουσε να θεωρηθει προσβλητικο, τουλαχιστον για εμενα και τον Γιαννη.
    Εγω σχολιασα το κειμενο που παρεθεσες και οχι εσενα προσωπικα.
    Εννοειται πως εχεις δικαιωμα να εκφραζεις αυτο που πιστευεις , αλλα νομιζω πως και εμεις μπορουμε εκφραζουμε την αποψη μας (εν προκειμενω την αντιθεση μας)
    σε οτι διαβαζουμε.
    μη λες κουβεντα betelgeuse γιατι θα σε κανει κι εσενα ignore. δεν χρειαζομαστε αντιθετες αποψεις εδω, ειναι προτιμοτερο να ζουμε στο κοσμο μας, ησυχοι και ηρεμοι.

Senior Member
    κενο
    στα μπανια σου γρηγορα!!!!

Banned
    μεχρι τις 3-4 εχουμε ακομα. τωρα ειναι η ωρα του φραπε.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    μεχρι τις 3-4 εχουμε ακομα. τωρα ειναι η ωρα του φραπε.
    Kαλά κανεις! μπανακι το μεσημερι είναι ότι πρέπει. Καλή συνέχεια...
    Last edited by ioannis2; 03-07-2012 at 13:58.
    γιάννης

[QUOTE=RockElCasbah;361678
    Γιάννη ξαναπάρτο απ' την αρχή... δυστυχώς, έχεις γίνει παραλήπτης της καραμέλας που θέλει όλους όσοι φροντίζουν τα ζώα - κουραστικό να διαβάζω τη λέξη "αγάπη" στη θεωρία - να έχουν κάποιο πρόβλημα, μπλα, μπλα, μπλα... μάθε λοιπόν πως υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν ζώα από γεννησημιού τους, πριν πάθουν ο,τιδήποτε - αν θα πάθαιναν - απ' το περιβάλλον τους - ... είναι μια δύσκολη εκδοχή αυτή, κατανοητό... αλλά να την έχεις στα υπόψιν σου από τούδε και στο εξής... μερσί...

"Αν τα πίστευαν όλοι εκεί έξω που ζεις δε θα χρειαζόταν να γραφεις τωρα σε ενα φορουμ υποστηριξης... και ο νοών νοείτω.".

... έλα, δε στη ξαναλέω, γιατί εδώ συμφωνούμε... αν οι άνθρωποι ασχολιόντουσαν με τη φύση, με τα ζώα, αν δε γούσταραν την ύλη, το βόλεμα απ' το μπαμπά, το αριστείο απ' το σχολείο, τη θέση στο δημόσιο... μπλα, μπλα, μπλα... φυσικά και δε θα υπήρχαν φόρουμς αυτοβοήθειας - μη χέσω - και τα λεφτά θα έμεναν και στι τσέπες τους... αλλά δε φταίνε ποτέ οι άνθρωποι... φταίνε οι προηγούμενοι άνθρωποι απ' αυτούς...[/QUOTE]

Κάποια σχόλια,
    Φιλόζωος δηλώνω από γεννησημιού, κι από πάππου προπάππου που λένε, και τα πόσα έχω περάσει για να τα προστατέψω από τον καθένα και για την φροντιδα τους.. επειδή δεν τα λέω όλα!
    Και για να ειμαι και παλι ξεκάθαρος, φιλάνθρωπος (δλδ ανυπόκριτη ειλικρινής αγαπη (έστω κι αν αυτο φανταζει ουτοπια) προς το συνανθρωπο και τη ζωη) ίσον φιλόζωος. Τετοιοι δεν κανουν ζημια στα ζωα.
    Μα δεν καταλαβα πότε άφησα υπονοούμενο για σενα για εκατομμύρια ?
    Ευτυχώς για τα φορουμ υποστηριξης που υπάρχουμε εμεις να τα στηρίζουμε, κι όλους όσοι απευθυνονται σ' αυτα.
    Ελπίζω να μην ανοίξει καυγας όπως με καποιο άλλο μέλος χθες και να παρω καμια καλή απάντηση....
    Last edited by ioannis2; 03-07-2012 at 14:14.
    γιάννης

Banned
    Σκεφτομαι την καρεκλα μου , τη παραλια και την φραπα μου . 2 ωρες εμειναν

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Για τους γατοφιλους :p χιχιχιιχ

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...70682887_n.jpg

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    "Η ματια μας χανεται μεσα στο κενο αναμεσα στους τοιχους και τα αντικειμενα, και βυθιζομαστε σε σκεψεις, χανοντας την επαφη με τον εξω κοσμο. Μετατρεπομαστε σε αλλοφρονες, σε αλλοπαρμενους ή φαντασμενους. Με τον τροπο αυτο γινομαστε μοναχικοι και δυστυχισμενοι και οδηγουμαστε σταδιακα στην ασθενεια, πρωτα της ψυχης και υστερα του σωματος. Και για να καλυψουμε αυτο το κενο, παιρνουμε ενα ζωο. Ποσος εγωισμος!! Το φυλακιζουμε και το βασανιζουμε, με αποτελεσμα να αποκτα κι αυτο ολες τις "ανθρωπινες" ασθενειες. Ομως τα ζωα, οταν ειναι ελευθερα, δεν εχουν ανθρωπινες ασθενειες. Σκεφτειτε: μηπως αρρωσταινει αυτος που φυλακιζεται μεσα στους τεσσερεις τοιχους και στις σκεψεις του? Εκανε τεραστιο κακο ο ανθρωπος στον εαυτο του οταν κλειστηκε στο σπιτι του και μεσα του, και αποσυρθηκε απο την αληθινη φυσικη ζωη της δρασης και της αλληλεπιδρασης."

Αποδεσμευση απο το Πεπρωμενο, σελ 70-71

Καπως ετσι ειναι στα αληθεια για ολους μας, νομιζουμε οτι αγαπαμε, ή απλα παθιαζομαστε, δεν αγαπαμε αληθεια.
    λιλιουμ, χωρίς να έχω διαβάσει καθόλου την υπόλοιπη συζήτηση,
    όμως επειδή μου άρεσε πολύ το κομμάτι που παραθέτεις,
    και πέρα από το ότι συμφωνώ απόλυτα
    με το σημείο που λέει ότι αφιερωνόμαστε στα ζώα
    για να καλύψουμε τα δικά μας κενά,
    σ' ένα σημείο αν δεν κάνω λάθος
    αναφέρεται σε ψυχοσωματικές ασθένειες.
    Αν αυτό αφορά τη σύνδεση του στρες
    με την πιθανότητα να εμφανίσει κάποιος
    ψυχογενείς ασθένειες,
    όποτε έχεις κέφι γράψε κάτι παραπάνω!

Senior Member
    Πουρκουά; Αν κάτι από το απόσπασμα δεν έπιασα,
    και έχετε κέφι διαφωτίστε με!

Senior Member
    Δεν αρπάχτηκα:) Aπλά επειδή διάβασα μόνο το απόσπασμα μεμονωμένα,
    σκέφτηκα μήπως πέταξα καμία!
    Το link της λίλι αλήθεια είναι πολύ εύστοχο!