Results 16 to 30 of 35
-
06-07-2012, 16:15 #16
- In this old house where every door is open
Εγω αισθανομαι κωλοφαρδη, αλλος μπορει να μην την παλευε να ζει οπως ζω, αλλα εγω αισθανομαι τοσο τυχερη που θα αρχισω να κυκλοφορω με σκορδα :P
Tο σπιτι μου ειναι 3 λεπτα με το αυτοκινητο απο την κοντινοτερη παραλια. Σε αλλα 5 με 15 λεπτα μπορω να παω σε αλλες 12 παραλιες. Οποτε κανω μπανιο πρωι-απογευμα τα καλοκαιρια, χαιρομαι με τις χαρες τη φυσης που δεν εχουν παλλα εξοδα, ακουω τα πουλακια οπως τωρα απο το παραθυρι, ποτιζω τις βιγονιες, κλαδευω καμια τριανταφυλλια, ταιζω κανα ζωντανο, παω και στο χωριο κανω κι εκει κηπουρικη, παιζω με τη σκυλουμπιτσα, και ζω με 10-20 ευρο τη βδομαδα για προσωπικα εξοδα (δεν πινω, δεν καπνιζω). Αν μπορει κανεις να μην ακουει την καθημερινη γκρινια και το μοιρολοι της μανας μου και να ζει χωρις κλαμπινγκ, σινεμα και ψωνια, περναει ζαχαρη.
- 06-07-2012, 17:44 #17
παιζει το πιο μιζερο 24 ωρο να ειναι το δικο μου
ξυπναω στσ 12....πηγαινω να φαω στην εστια του πανεπιστημιου....κατα τσ 2 ειμαι παλι πισω στ σπιτι οπου και κοιμαμαι ωσ τσ 7....τοτε σηκωνομαι να φαω το βραδυνο μου στην εστια του πανεπιστημιου...κατα τσ 8.30 παλι πισω σπιτι...και παλι μονοσ..... απο τσ 9 εωσ τσ 4 το ξημερωμα θα ειμαι στο ιντερνετ ή αντε να κανω καποια εργασια.......ε απο τσ 4 το ξημερωμα εωσ τσ 12 παλι υπνοσ.....
δηλαδη 20 ωρεσ την ημερα μονοσ...να μν εχω να μιλησω ή να κανω κατι.....μιζερη ζωη...καλυτερα χωρισ αυτη πολυ καλυτερα.......
ααα ξεχασα να το πω...καμια φορα μπορει να με θυηθει καποιοσ να μου προτεινει να παμε για κανα ποτο......μπορει μια φορα καθε 2 βδομαδεσ....η αληθεια ειναι οτι τοτε νοιωθω χαρουμενοσ...βλεπετε θα πιω 4 5 ποτακια και μπορει να ξεχαστω......
06-07-2012, 17:52 #18
καλα μενεις μονος και δε το εκμεταλευεσαι ? γιατι δε βρισκεις ρε φιλε καποιο γκομενακι ? εστω συμφοιτητρια ή μικροτερη. εγω παρτουζες θα εκανα καθε μερα ετσι και ειχα δικο μου χωρο. τα καλυτερα χρονια υποτιθεται ειναι τα φοιτητικα. ξεσαλωνεις, και εχεις και τη δικαιολογια οτι σπουδαζεις.
06-07-2012, 17:53 #19
confuse, στη σχολή δε πάς καθόλου? εργαστήρια, θεωρίες.. σκέψου το..
Εγώ μπορεί να μη θέλω, αλλά πάω και έτσι περνάει και η μέρα μου.. (εξαιρούνται οι περίοδοι διακοπών)
06-07-2012, 17:56 #20
γτ ερωτευτηκα το λαθοσ ατομο και με γαμησε ρε φιλε....με γαμησε πολυ ασχημα......γτ πριν ερωτευτω αυτη ειχα φαει ακυρα απο καποια τσουλακια που θελουν λουσα και λεφτα....και γω δεν εχω να τσ τα προσφερω.....ε και μετα το τελευταιο εχω σιχαθει τα παντα.....δεν μπορω να ηρεμησω και να βρω καποια....καμια......!!!η μονη απολαυση τοσα χρονια που σπουδαζω ειναι οταν πινω.........αλλα και παλι δεν εχω τοσα λεφτα για να γινομαι κομματια καθε μερα και να ηρεμησω....
06-07-2012, 17:57 #21
πηγαινα αλλα εχω ξενερωσει γτ δεν μου αρεσε η σχολη....ηταν επιλογη τν δικων μου γτ βλεπεισ δεν επρεπε να χαραμιστουν τα μορια που εβγαλα......πηγαινα αλλα πλεον εχω να πατησω το ποδι μου εκει εδω και 3-4 μηνεσ......στην τρεχουσα εξεταστικη επρεπε να δωσω 15 μαθηματα περιπου και εδωσα 3...
06-07-2012, 18:04 #22
Δεν είναι αργά όμως για να δώσεις τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβρη.
Καταλαβαίνω πως είναι άσχημο οταν δεν είναι επιλογή σου, εγώ ήμουν σε ΄΄αλλη σχολη και τη παράτησα γιατι ούτε μενα ήταν επιλογή μου και πέρασα σε άλλη.
Αν δε θέλεις δλδ να περάσεις σε άλλη μπορείς προς το παρόν να βγάλεις αυτή. Και πιστεύω πως αν ξεκινήσεις να ξαναπηγαίνεις στα μαθήματα και περνάς μερικά μαθήματα θα νιώσεις και καλύτερα με σενα, πως καταφέρνεις δλδ πράγματα.
06-07-2012, 18:06 #23
σε βρισκω πολυ σωστο.ο καθενασ εχει πραγματικη τη δικη του μιζερια.απλα ο καθενασ τα βλεπει πιο τραγικη τη ζωη του απο τουσ αλλουσ
06-07-2012, 18:09 #24
δε ξερω ποτε το παθες μαλλον ειναι προσφατο. σε ολους ομως συμβαινει αυτο. ολοι ερωτευομαστε, τρωμε χυλοπιτα, και προχωραμε. δε το βαζουμε κατω επειδη συνεβη με μια κοπελα (ή οσες αλλες στο παρελθον). και μη ψαχνεις απαραιτητα για σχεση, αλλα απλα να περασεις καλα και να καλυψεις τις αναγκες σου, να ξεδωσεις. και με φιλους οταν εισαι ακομα καλειτε μια σπιτι και ξεδινετε. αφου υπαρχει ο χωρος κανεις τα παντα, δε καθεσαι μονος να πινεις. προτιμοτερο το σεξ και καθε ειδους διασκεδαση, παρα το αλκοολ.
06-07-2012, 18:10 #25
μια χαρα εισαι εσυ με την παραλια στα ποδια σου...τι να πω εγω που εχω κανει μονο 2 μπανια και ουτε προκειται να κανω?
06-07-2012, 18:12 #26
το θεμα μου ειναι οτι σπουδαζω ηδη 4 χρονια.....και ειναι και πολυτεχνειο...επομενωσ ειναι πραγματικα δυσκολο ειδικοτερα αν δν ειναι και η σχολη που σου αρεσει......επομενωσ τωρα δν μπορω να κανω πισω......επισησ δεν ειναι μονοο αυτο που με εχει οδηγησει σε ολη αυτη τη μιζερια...αλλα και καποια αλλα πραγματα.....ισωσ να μν ειναι τοσο τραγικα ολα στη ζωη μου και καποιοι να γελατε που με βλεπετε να κλαιγομαι...αλλα για τν καθενα τα δικα του προβληματα ειναι που φανταζουν βουνο.....ε και εγω ολο τρωω τα μουτρα μου εδω και τοσο καιρο...ε και η ζωη μου εχει παραγινει μιζερη.....
06-07-2012, 18:17 #27
ναι ειναι προσφατο αλλα πιστεψε με εχει ριξει απιστευτα γτ αυτη αλλα μου λεγε και στ τελοσ αλλα εκανε...και ηταν υπτιθεται η καλυτερη μου φιλη......μου τα παρουσιαζε ολα τοσο ωραιο μου λεγε πραγματα που μου διναν πολλα πατηματα......ημουν διστακτικοσ αλλα μιλησα με 4-5 ατομα και ολοι μ λεγαν οτι μου ανοιγει την πορτα και γω δεν κανω τπτ......ε και μολισ εκανα με πεθανε....
δεν ξερω αν ειναι λυση το αλκοολ αλλα οταν πινω τουλαχιστον χαμογελω.....μονο τοτε.....πλεον ομωσ ειμαι υποψιασμενοσ με την καθεμια...και δν ψαχνω το περιστασιακο σεξ...σχεση θελω....να εχω καποιον να μιλαω και να με αγαπα......αλλα δεν.......
06-07-2012, 18:19 #28
παντως εγώ στα 4 χρ τη παράτησα κ πέρασα σε αυτη που ειμαι τωρα.. αλλά εντάξει δεν είναι το θέμα τα χρόνια, συνέχισε στη σχολή που είσαι αλλά βρές και κάτι άλλο να σε καλύπτει, είτε είναι σχέση είτε καποιο χόμπι (μουσική, κάτι θα σου αρέσει δε μπορει). Αρκεί να έχεις θέληση, μη σε παίρνει απο κατω..
06-07-2012, 18:36 #29
εαν δε φτιαξεις τη διαθεση ομως, να εχεις κι αυτοπεποιθηση, καμια δε προκειται να ξεκινησει σχεση μαζι σου απο λυπηση. γι'αυτο σου λεω ζησε τη ζωη σου, κοιτα να περασεις καλα με καθε τροπο, και σχεσεις και τα υπολοιπα ερχονται οταν δε τα κυνηγας. με το να καθεσαι μονος ολη μερα και να πινεις, δε κερδιζεις τπτ ουτε αλλαζει κατι.
06-07-2012, 20:21 #30
θελω πολυ μια σχεση...αν βρω καποια πιστευω θα με ανεβασει...αρκει να μν μ φερθει πουστικα γτ πιστευω τοτε θα με παρι πολυ απο κατω...!!θελω να ξεκινησω κανα kick box να ξεφυγω απο τα νευρα που εχω καθημερινα...να τα εκδηλωσω αλλιωσ......
θελω να φτιαξω τη ζωη μου αλλα οταν γινονται συνεχεια μαλακιεσ.....δεν....δεν μπορω να ανεβω....καθολου......δεν τη θελω τη σχεση για να με λυπαται....σιχαινομαι να με λυπουνται....σιχαινομαι να λενε το παιδακι......ειμαι αντρασ...ξερω κλαιγομαι και δειχνω αδυναμοσ.....αλλα απεχθανομαι τσ μαλακιεσ.....δεν αντεχω να με βλεπει ο αλλοσ ωσ ανθρωπακι....καλα νταξει δεν ειπα οτι μεθαω και ολη μερα...απλωσ οι μονεσ στιγμεσ που ειμαι καλυτερα ειναι οταν πινω......
και γενικοτερα θελω να βγαλω ολο αυτο το θυμο που μαζευα τοσο καιρο μεσα μου......θελ να τν βγαλω να ανακουφιστω.....