Τι σκέφτεστε; - Page 898
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 898 of 1532 FirstFirst ... 3987988488888968978988999009089489981398 ... LastLast
Results 13,456 to 13,470 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    σκεφτηκα να κοιμηθω αλλά ήδη κοιμήθηκα 12 ώρες κ αλλες 3 το πρωι :\
    νομιζω θα ηθελα να ημουν με καποιον αγκαλια, τον πρωην. ισως και καποιον καινουριο απλα δεν εχω γνωρισει αλλον απο τοτε κ δε νιωθω για αλλον κατι.
    δυσκολάκι μου βάζεις!..
    ο πρώην είναι προσβάσιμος?
    (προσβάσιμος: δεν έχει άλλη σχέση, μένει σχετικά κοντά μας και δε θα αρνηθεί να μας δώσει μια αγκαλιά ή και κάτι παραπάνω;-))
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    δυσκολάκι μου βάζεις!..
    ο πρώην είναι προσβάσιμος?
    (προσβάσιμος: δεν έχει άλλη σχέση, μένει σχετικά κοντά μας και δε θα αρνηθεί να μας δώσει μια αγκαλιά ή και κάτι παραπάνω;-))
    ha..νομιζα πως μπορουσα να απαντησω μεχρι κ ονειρικά πράγματα :)
    μπα καθολου προσβασιμος.. αυτη τη στιγμη δε μενει στη πολη μου, κ εχω μονο το κιν. του (δεν εχει το δικό μου) κ προφανως δε ξερω αν τα εχει με αλλη ουτε καν αν ζει :\

Senior Member
    είμαι πρακτικός άνθρωπος..αλλά εννοείται ότι μπορείς να απαντήσεις και ονειρικά πράγματα ;-)
    χεστον πρώην λοιπόν , δε μας βολεύει!
    κάτσε να κάνω υπολογισμούς..τατατατα..μπλ ι μπλι μπλι..
    μάλιστα, πρώην λοιπόν όχι, μπάνιο σε θάλασσα όχι, νέο γκομενάκι όχι, φίλοι όχι..
    πω..δε θέλω να σε αγχώσω αλλά είσια καταδικασμένη..:-ρρ

ΥΓ: θα σου έλεγα να πας για τζογκινγκ αλλά είναι μεσημερι, άσε μην πάθεις καμμια θερμοπληξία..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    είμαι πρακτικός άνθρωπος..αλλά εννοείται ότι μπορείς να απαντήσεις και ονειρικά πράγματα ;-)
    χεστον πρώην λοιπόν , δε μας βολεύει!
    κάτσε να κάνω υπολογισμούς..τατατατα..μπλ ι μπλι μπλι..
    μάλιστα, πρώην λοιπόν όχι, μπάνιο σε θάλασσα όχι, νέο γκομενάκι όχι, φίλοι όχι..
    πω..δε θέλω να σε αγχώσω αλλά είσια καταδικασμένη..:-ρρ

ΥΓ: θα σου έλεγα να πας για τζογκινγκ αλλά είναι μεσημερι, άσε μην πάθεις καμμια θερμοπληξία..
    χαχα αχ ρε void δε πειραζει .. τουλαχιστον με εκανες κ γελασα..:)
    κ ευχαριστω που ασχοληθηκες.. μετα παντως θα κανω μπανιο αλλα στη ντουζιερα :Ρ ισως διαβασω κ το βιβλιο.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Σήμερα, δέν χάνω ευκαιρία να συναντηθώ με κάθε λογής άτομα, μέσα και έξω από από τη δουλειά ή τα forums. Και αν με κάποιους δέν ταιριάξουμε στις μουσικές δέν τρέχει και τίποτε, μπορεί να ταιριάξουμε αλλού. Το να πηγαίναίνουμε ντουγρού κόντρα σε όλους και όλα και να ψάχνουμε να ταιριάξουμε με απόλυτα κριτήρια την πολυδιαστατικότητά μας με άλλες όμοιες δέν βγάζει πουθενά. Συνήθως αυτοί οι τύποι καταλήγουν κλαι οι πιό συμβιβασμένοι.
    Ποσο συμφωνω!! Well said carry!!

Senior Member
    Σκέφτομαι την υπαρξιακή απουσία νοήματος σ' αυτό που ζει η γενειά μου. Χιλιάδες κατεστραμμένα όνειρα, φρούδες ελπίδες. Ροκανίσαμε ολόκληρη την παιδική μας και εφηβική ηλικία για να περάσουμε σε μια Α σχολή και να ικανοποιήσουμε τη ματαιοδοξία των γονιών, ώστε να βγούμε μετά με ένα κωλόχαρτο χωρίς καμιά αξία και να συνεχίσουμε να εξαρτιόμαστε άνεργοι από άτομα που δε χωνεύουμε. Προοπτική να φύγουμε από την πατρική στέγη και να εξελιχτούμε μόνοι μας να έχει σαν μόνη της αντιμετώπιση τον κυνισμό, με μια δόση χαιρεκακίας, αυτών που σε κρατάνε στη μιζέρια. Μια ζωή βαρετή χωρίς ενδιαφέρον που έχει μόνο ορίζοντα την επιβίωση, δηλαδή να φας ένα ξεροκόμματο, να πιεις, να χ$σεις και να κοιμηθείς. Άντε κι ένα λάπτοπ για να γράφεις σε ένα φόρουμ, μιας και στην καθημερινότητά μας δε μιλάμε πια μεταξύ μας.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η μια χαρα διαδεχεται την αλλη! Το παρτακι τελειο και αυριο ερχεται να μεινει εδω μια καλη μου φιλη που εχω να την δω πολυυυ καιρο, και ο αγαπημενος μου ξαδερφος απο τας Αμερικας, και οι δυο αυριο!!! Ας κρεμασω ενα http://1.bp.blogspot.com/-idQvKRKcxP...lancastria.jpg!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι η μια χαρα διαδεχεται την αλλη! Το παρτακι τελειο και αυριο ερχεται να μεινει εδω μια καλη μου φιλη που εχω να την δω πολυυυ καιρο, και ο αγαπημενος μου ξαδερφος απο τας Αμερικας, και οι δυο αυριο!!! Ας κρεμασω ενα http://1.bp.blogspot.com/-idQvKRKcxP...lancastria.jpg!!!!!!!
    χαχα ωραιο το σκορδο σου λιλουμ!!! καλα να περασεις και φτουφτου μη σε ματιασει κανεις!! ;)
    Will I ever be free?

Senior Member
    βαρετη hometown....:/
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    χαχα ωραιο το σκορδο σου λιλουμ!!! καλα να περασεις και φτουφτου μη σε ματιασει κανεις!! ;)
    merci merci!! ολα πιστευω ειναι θεμα διαθεσης και παρεας πανω απο ολα, και στη βαρετη hometown σου μπορει να περασεις τελεια με καλη παρεα και καλη διαθεση..

Banned
    σκεφτομαι ενα καλοκαιρινο ψυχεδελικο σχεδιο για τατου που μου χει κολλησει στο μυαλο εξαιτιας της μουσικης. σαν ηλιος αλλα σκοτεινος, με νεκροκεφαλη στο κεντρο ή κατι τετοιο. θα το βαρουσα αν υπηρχε προχειρο τατουατζιδικο, ορεξη και λεφτα. αν υπηρχαν τα τελευταια και ειχα κι αλλες ιδεες για σχεδια, θα εκανα και μανικια ακομα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι ενα καλοκαιρινο ψυχεδελικο σχεδιο για τατου που μου χει κολλησει στο μυαλο εξαιτιας της μουσικης. σαν ηλιος αλλα σκοτεινος, με νεκροκεφαλη στο κεντρο ή κατι τετοιο. θα το βαρουσα αν υπηρχε προχειρο τατουατζιδικο, ορεξη και λεφτα. αν υπηρχαν τα τελευταια και ειχα κι αλλες ιδεες για σχεδια, θα εκανα και μανικια ακομα!
    ωραια ιδεα κενο! εγω σκεφτομουν να κανω τατου τη φραση που εχω υπογραφη...:)
    Will I ever be free?

Banned
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    ωραια ιδεα κενο! εγω σκεφτομουν να κανω τατου τη φραση που εχω υπογραφη...:)
    nietzsche, very nice, αν κι εγω για καποιο λογο προτιμω τα σχεδια σκετα κι οχι φρασεις.

Senior Member
    σκεφτομαι γιατί να σου μιλάει καποιος ενώ βλέπει πως ΔΕΝ εχεις καμια ορεξη να απαντήσεις κ να μιλησεις, και η μονη απαντηση σου είναι "μμμ...." ??
    Πόση νοημοσύνη μπορει να εχει?! βλαμενοι ανθρωποι...
    Αυτο το πραγμα μου το κανει συνεχεια η αδερφη μου ενω με ξερει , κ ξερει ποτε τα εχω παρει! Τι περιμενει να τη πω ''α στο διαλο παρατα μας μη μου μιλας?!"
    αφου αν της το πω θα παρεξηγηθει κ απο πανω!!
    Αλλά παρολα αυτα δε το βουλωνει ερχεται διπλα μου κ μου μιλάει σα χαζοχαρουμενο σα να κανει πως δε συνεβει τιποτα (ενω μου εχει ηδη χαλασει τη διαθεση)!
    Μισω την οικογενειά μου! ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.!

Banned
    Παιδιά! παιδιά!!!! Το ξέρατε πως το πουλί ο κούκος γεννάει σε ξένες φωλιές; Λέτε να έχει σχέση με την "Φωλιά του κούκου"; Χαχα, φωλιά κούκου, φωλιά που γεννάνεξένοι κούκοι!!! Χα :D