Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 52 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... πάρτε το χαμπάρι... οι πολύ έξυπνοι αυτού του κόσμου, είναι και οι "άρρωστοι" συνάμα... και σήμερα υπάρχουν τα φόρουμς του είδους για να γράφουν όλοι... άπαντες παρόντες... ρωτήστε τους πρώτα τί περάσανε όμως... αν έχετε το σθένος να πάρετε απαντήσεις φυσικά...
    Ο καθένας που γράφει, το τι έχει περάσει το ξέρει μόνο ο ίδιος. Και αν θέλει το μοιράζεται. Αν θεωρήσει οτι ο άλλος αξίζει την εμπιστοσύνη του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Οκ, αλλά στα παραπάνω λόγια σου, μου φαίνεται ότι τον ρόλο του κριτή τον έχεις πάρει εσύ. Κάνω λάθος?
    Χωρίς παρεξήγηση, απλά αυτό λαμβάνω...
    ... καμιά παρεξήγηση... γιατί απλά δε με ενδιαφέρει τί λαμβάνεις... μ' ενδιαφέρει μόνο τί λένε οι "Σμπολ" ανά τον κόσμο πάντως... ο καθένας αυτό που νομίζει πως είναι το καλύτερο ένυγουέϊ...:)...

(... κάνω γενική καθαριότητα με ρυθμούς έντονους... για χορέψτε, για χορέψτε... ηθελέστε και παθέστε...)

http://www.youtube.com/watch?v=RFaat...eature=related
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    ... καμιά παρεξήγηση... γιατί απλά δε με ενδιαφέρει τί λαμβάνεις...
    Καλή φάση... σταρχιδιστής κι έτσι?

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι κάποιος θα σε κοροιδέψει αν δεν έχεις αμάξι, με τέτοια οικονομική κρίση. Αν πχ. είσαι φοιτητής, μετά κάνεις μεταπτυχιακό, μετά πας φαντάρος, έχεις φτάσει τα 28 και δεν έχεις δουλεψει ποτέ σου, όπως και όλοι οι άλλοι φίλοι σου, δεν θα σου πει κανένας γιατί δεν έχεις αμάξι. Ξέρουμε γιατί δεν έχεις αμάξι.

Αν πάλι έχεις τελειώσει το λύκειο στα 18 και έχεις φτάσει 28 και δεν έχεις αμάξι και επίσης δεν έχεις δουλέψει ποτέ, πάλι ξέρουμε γιατί δεν έχεις αμάξι.

Αν πάλι είσαι ποδηλάτης, πάλι ξέρουμε γιατί δεν έχεις αμάξι.
    Το θέμα κουξουμούξου δεν είναι το ΓΙΑΤΙ έχω ή οχι αμάξι ή διαμέρισμα ή εξοχικό κτλ, αλλα το ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ παιζεί ρόλο και αποτελεί κριτήριο αξιολογησης ενός ανθρώπου το να διαθέτει πλούτο. Ξέρεις πως ονομάζονται οι γυναίκες που προσμετρούν τον πλούτο προκειμένου να δώσουν τον εαυτό τους (κανουν σοβαρή σχέση δλδ) ?

Οι φίλοι μου που παντρεύτηκαν έχουν σχεδόν το ίδιο μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο. Σε 3-4 περιπτώσεις μάλιστα, η νύφη δεν ήξερε τι είχε.
    Έτσι μπράβο. Άλλο σε ρώτησα, άλλο απάντησες. Και φυσικά η απάντησή σου οχι μονο δεν έδωσε καποιο παράδειγμα αναίρεσης αυτου που έγραψα, αλλα το επιβεβαιώνει.

Είναι επειδή ποτέ δεν έψαχνα για κελεπούρι, με τον τρόπο που το λες εσύ. Άλλα θέλω εγώ από τη ζωή μου και άλλα θέλουν οι άλλοι. Και δεν μετανιώνω για τίποτα.
    Σε ρώτησα για το εαν μετάνιωσες ή όχι ρε συ κουξουμουξου? Που κολάει τωρα αυτό το "δεν μετανιώνω" ? Σε κατηγόρησε κανείς ?

Δεν είπα ότι είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα (αν και δεν το αποκλείω, αλλά χωρίς κάποια στατιστική έρευνα δεν μπορώ να το υποστηρίξω) Απλά λέω ότι υπάρχουν χίλιοι δυο χαρακτήρες στη ζωή. Αν τώρα εμείς πάμε και πέφτουμε όλο στους ίδιους, αυτό σίγουρα σημαίνει ότι φταίμε εμείς, έτσι?
    Οκ έχεις δίκιο. Υπάρχει άπειρη ποικιλία χαρακτήρων η οποία είναι ισότιμα και ισόποσα κατανεμημένη μέσα στην κοινωνία (πχ 10% έτσι + 10% αλλιώς + (x10) = σύνολο). Πάω πάσο. Και φυσικά με τον ίδιο συλλογισμό, οι άντρες ΔΕΝ κοιτάνε μονο και μόνο πως να πηδ**ουν και να φύγουν (όπως μας γραφει η αγαπητή μας κουξουμούξου παραπάνω), παρα μια απειροελάχιστη (μονοψήφια θα έλεγα) επι του συνόλου μειοψηφία που η κουξουμούξου πάει και πέφτει συνεχώς πάνω της, προφανέστατα γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ φταίει η ίδια και μόνο !
    Forbidden dreams

Senior Member
    ... εντελώς... και ειλικρινέστατη, έ;... για έχεις δει πολλές φορές το συνδιασμό;...

http://www.youtube.com/watch?v=jh0iihjANPc&feature=related.

... άσχετο, αλλά με αυτό το κομμάτι πέρασα στις πανελλαδικές του 1989... να ακούς αυτό το κομμάτι κάθε πρωϊ και να μη γράφεις καλά;... έ, όχι δα!...

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    κριμα ισως μαθαινες κατι
    για τη λιλιουμ μπορει να μαθαινα πολλα αν το μελετουσα, πραγματι.

Banned
    αν ειχα μονιμη ψυχολογο θα ηθελα να ηταν η REC!

Senior Member

... άσχετο, αλλά με αυτό το κομμάτι πέρασα στις πανελλαδικές του 1989... να ακούς αυτό το κομμάτι κάθε πρωϊ και να μη γράφεις καλά;... έ, όχι δα!...
    οι αληθηνοι ροκαδες δεν περνανε τις εξετασεις, δεν δεν πηγαινουν να δωσουν καν...

Senior Member
    Καταρχάς, μην έχεις νεύρα και μην μου φωνάζεις (με τα κεφαλαία εννοώ)... Μπορούμε να συζητήσουμε σαν ενήλικες πιστεύω, αλλιώς το κόβουμε.

Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Το θέμα κουξουμούξου δεν είναι το ΓΙΑΤΙ έχω ή οχι αμάξι ή διαμέρισμα ή εξοχικό κτλ, αλλα το ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ παιζεί ρόλο και αποτελεί κριτήριο αξιολογησης ενός ανθρώπου το να διαθέτει πλούτο. Ξέρεις πως ονομάζονται οι γυναίκες που προσμετρούν τον πλούτο προκειμένου να δώσουν τον εαυτό τους (κανουν σοβαρή σχέση δλδ) ?
    Χμ... δύσκολη ερώτηση... Η προφανής απάντηση είναι π0Υt@νες, αλλά για να σκεφτούμε λίγο αν ισχύει...
    Έχω να πω, ότι κάθε άνθρωπος, καλώς ή κακώς, αναζητάει διαφορετικά πράγματα από τον σύντροφό του. Ας μιλήσουμε για γυναίκες και μετά πές μου εσύ για τους άντρες...
    Άλλες θέλουν λεφτά για να ζήσουν μια άνετη ζωή, άλλες θέλουν πνευματική ίντριγκα, άλλες θέλουν ρομαντισμό, άλλες θέλουν πανεπιστημιακή μόρφση και PHD, άλλες θέλουν κοντό, άλλες θέλουν ξανθό, άλλες θέλουν μεγάλο μέγεθος...
    Το αν έχεις λεφτά ή όχι, καλώς ή καλώς, σε χαρακτηρίζει. Είναι μέρος του εαυτού σου. Αν κάποια σε πλησιάσει επειδή έχεις λεφτά, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε αγαπήσει ή ότι είναι τυχοδιώκτισσα, απλά αυτό είδε σε σένα. Αν εσένα δεν σου κάνει, πήγαινε βρες μια ακόμα πιο πλούσια από σένα, για να είσαι σίγουρος ότι δεν σε θέλει για τα λεφτά σου, ή κάνε αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο βρε αδερφέ...
    Δηλαδή, αν κάποια σε χωρίσει επειδή δεν έχεις λεφτά, σε τι διαφέρει από το να σε χωρίσει επειδή την έχεις μικρή, ή είσαι του δημοτικού, ή ή ή? Δεν βλέπω καμία διαφορά απολύτως. Απλά δεν βρήκε σε σένα αυτό που ήθελα. Τώρα αν θες να την πεις και π0Υt@ν@, πες την. Δεν νομίζω ότι θα την νοιάζει και πολύ.

Έτσι μπράβο. Άλλο σε ρώτησα, άλλο απάντησες. Και φυσικά η απάντησή σου οχι μονο δεν έδωσε καποιο παράδειγμα αναίρεσης αυτου που έγραψα, αλλα το επιβεβαιώνει.
    Αν θες ανέλυσέ το. Εγώ νομίζω σου απέδειξα ότι δεν κυνηγάν όλες οι γυναίκες τα λεφτά σας... Σιγά δηλαδή.

Οκ έχεις δίκιο. Υπάρχει άπειρη ποικιλία χαρακτήρων η οποία είναι ισότιμα και ισόποσα κατανεμημένη μέσα στην κοινωνία (πχ 10% έτσι + 10% αλλιώς + (x10) = σύνολο). Πάω πάσο. Και φυσικά με τον ίδιο συλλογισμό, οι άντρες ΔΕΝ κοιτάνε μονο και μόνο πως να πηδ**ουν και να φύγουν (όπως μας γραφει η αγαπητή μας κουξουμούξου παραπάνω), παρα μια απειροελάχιστη (μονοψήφια θα έλεγα) επι του συνόλου μειοψηφία που η κουξουμούξου πάει και πέφτει συνεχώς πάνω της, προφανέστατα γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ φταίει η ίδια και μόνο !
    Δεν σου είπα ότι όλοι είναι έτσι και θέλουν να με πηδ**ουν και να φύγουν. Είπα όμως ότι ζουν ανάμεσά μας!!! Και σίγουρα δεν είναι απειροελάχιστη πιθανότητα να πέσεις πάνω τους. Αλλιώς έχω και επίσημα τον μαγνήτη...

Senior Member
    ... εμείς δώσαμε αν δε σ' ενοχλεί και πολύ γουστάραμε... πάντως οι αληθινά καταθλιπτικοί έχουμε μνήμες... σου εύχομαι να τις αποκτήσεις κι εσύ...:)...

http://www.youtube.com/watch?v=9sGy_-p_sVE

Senior Member
    Αν κάποια σε πλησιάσει επειδή έχεις λεφτά, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε αγαπήσει ή ότι είναι τυχοδιώκτισσα, απλά αυτό είδε σε σένα. Αν εσένα δεν σου κάνει, πήγαινε βρες μια ακόμα πιο πλούσια από σένα, για να είσαι σίγουρος ότι δεν σε θέλει για τα λεφτά σου, ή κάνε αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο βρε αδερφέ...
    Δηλαδή, αν κάποια σε χωρίσει επειδή δεν έχεις λεφτά, σε τι διαφέρει από το να σε χωρίσει επειδή την έχεις μικρή, ή είσαι του δημοτικού, ή ή ή?
    επειδη αλλο να σε χωρισει οταν δεν περναει καλα μαζι σου και αλλο να σε χωρισει επειδη δεν περναει καλα με τα λεφτα σου οσο δουλευεις, στο κατω κατω αν θελει λεφτα για να περναει καλα να ζητησει απ'τον μπαμπα της

Senior Member
    επειδη αλλο να σε χωρισει οταν δεν περναει καλα μαζι σου και αλλο να σε χωρισει επειδη δεν περναει καλα με τα λεφτα σου οσο δουλευεις, στο κατω κατω αν θελει λεφτα για να περναει καλα να ζητησει απ'τον μπαμπα της
    Δεν έχει διαφορά. Και ξέρεις γιατί? Επειδή σε σένα είδε τα λεφτά. Αυτό είδε. (Δεν μιλάω για σένα προσωπικά προφανώς... :p)

Αν θέλει κάποια την μεγάλη ζωή, θα διαλέξει κάποιον με πορτοφόλα. Απλά.
    Αν η πορτοφόλα αδειάσει, θα πάει στον επόμενο. Απλά.

Και για να μην παρεξηγούμαι και γίνει και προσωπική η αντιπαράθεση, δεν είπα ότι εμένα με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Όμως είπα ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις προτεραιότητές του, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν με τις δικές μου. Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν αν θέλει να ζήσει καλά, ούτε αν θέλει να έχει 500 γκόμενες ταυτόχρονα. Ότι θέλει ο καθένας ας κάνει, δεν με κόφτει. Ούτε απαιτώ οι άλλοι να έχουν ίδια γνώμη με μένα, έχουμε δημοκρατία.

Αλλά ας καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ,ούτε έχουν τα ίδια θέλω. Ούτε όλους τους ενδιαφέρει η "πραγματική αγάπη".

Banned
    ... πάρτε το χαμπάρι... οι πολύ έξυπνοι αυτού του κόσμου, είναι και οι "άρρωστοι" συνάμα... και σήμερα υπάρχουν τα φόρουμς του είδους για να γράφουν όλοι... άπαντες παρόντες... ρωτήστε τους πρώτα τί περάσανε όμως... αν έχετε το σθένος να πάρετε απαντήσεις φυσικά...

http://www.youtube.com/watch?v=a1sf2CzEq0w
    θα το θεσω διαφορετικα. η εξελιξη της ανθρωποτητας ωφειλεται στους "φλωρους". χαρη στους φλωρους οδηγουμε αυτοκινητα, χαρη στους φλωρους τα διαβαζετε ολα απο μια οθονη κ.ο.κ....

Senior Member
    Δεν έχει διαφορά. Και ξέρεις γιατί? Επειδή σε σένα είδε τα λεφτά. Αυτό είδε. (Δεν μιλάω για σένα προσωπικά προφανώς... :p)

Αν θέλει κάποια την μεγάλη ζωή, θα διαλέξει κάποιον με πορτοφόλα. Απλά.
    Αν η πορτοφόλα αδειάσει, θα πάει στον επόμενο. Απλά.

Και για να μην παρεξηγούμαι και γίνει και προσωπική η αντιπαράθεση, δεν είπα ότι εμένα με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Όμως είπα ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις προτεραιότητές του, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν με τις δικές μου. Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν αν θέλει να ζήσει καλά, ούτε αν θέλει να έχει 500 γκόμενες ταυτόχρονα. Ότι θέλει ο καθένας ας κάνει, δεν με κόφτει. Ούτε απαιτώ οι άλλοι να έχουν ίδια γνώμη με μένα, έχουμε δημοκρατία.

Αλλά ας καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ,ούτε έχουν τα ίδια θέλω. Ούτε όλους τους ενδιαφέρει η "πραγματική αγάπη".
    δεν εχει διαφορα αν δεν θελεις να αγαπησεις και να αγαπηθεις

Senior Member
    δεν εχει διαφορα αν δεν θελεις να αγαπησεις και να αγαπηθεις
    Ναι, εννοείται...

Page 21 of 52 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast