Results 421 to 435 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
30-07-2012, 09:15 #421
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Ο.Κ. Καχουμουχου , (ιωδιανικο ονομα ακουγετε¨), δεν ειναι δυσκολα τα πραματα, "εκει εξω ειναι η αληθεια !" οπωε ελεγε κι ενα σλογκαν με ασφαλητες που ψαχναν ουφο!¨)
Η εμφανηση ειναι πολυ συμαντικο! δυστυχως στα νεα παιδια ειναι ακομα πιο πολυ.
Σαν ανδρας συμφωνω με το οτι πολλες κοπελες εχουν τετοια ψονιστικη συμπεριφορα που αμα το εβλεπαν σε βιντεο τον εαυτο τους θα φρικαραν! τις πλισιαζεις κι κανουν λες κι ηρθε η στιγμη να υπερασπιστουν το στεμα! ευτυχως πλεον μπορω να τις καταλαβω πιο ευκολα απο παλια! γτ. εχω φαει αμετρητες χυλοπιτες!! τις ετρωγα οταν την επεφτα σε ομορφες που ηταν φυγουρα , τις επεφτα με σκοπο να κανουμε σχεση! χεεχε ποσο βλακας! οταν το αλλαξα κι την επεφτα μονο κι μονο για το σεξ! τοσο πολυ που ντρπομουνα ! την επεφτα πολυ ξεκαθαρα! κι σε πιο ομορφες ! τοτες δια μαγειας εβγενε ακρι!! αλλα δεν μπορεις να κανεις σχεση με αυτες!! πως?? αφου ηξερα ποσο ξεφτιλισμενες ηταν!! πως να τους εμπιστευτω τον εαυτομου?? τις ευαισθησιες μου? πως? αφου ειχα δει τι τσοντες ειναι? αφου την αλλην μερα οποιος τους την επεφτε με λιγο υποκρισια τις ειχε στο κρεβατι του!!
Εχω ξενερωσει με την κοινωνια! κοπελες πολυ αξιολογες τις ειδα να κανουνε ρεζιλικια! δεν ειναι αναγκη να εισαι πλουσιος για να τις πηδ,,,,ς, μπορεις κι να κανεις τον πλουσιο! το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ! αλλα εχει κι γελιο! οταν η αλλη καταλαβει οτι δεν εχεις λεφτα για να της πληροσεις το ταξι να παει σπιτι! τοτες αμα γλυτωσεις κι δεν σου φερει κανενα τασακι στο κεφαλι ! η φαση εχει πολυ γελιο!!
Αμα λοιπον πεφτει ο μυθος τις "κυριας" οταν -χωρις να προσβαλω καποιες απο εδω- οταν ακουω τοσο ωραια λογια, για χαρακτηρες ,για εσωτερικο κοσμο! κι μπορει με μια κουβεντα η με καποιον τροπο η ιδια κοπελα μεταμορφονετε σε πορνοσταρ!~ τοτες τι να πεις??? Δεν λεψ οτι ολες ειναι ιδιες! ουτε καν οτι οι μισες! υπαρχουν παρα πολλες αξιολογες γυναικες!! αλλα δεν ειναι οι κουκλαρες!! δεν φορανε παπουτσια που κανουν2,000εθρο! δεν εχουν διαμαντια στο λεμο! ουτε περπατανε κι ζαλησε να τις βλεπεις! οσο πιο ομορφες ειναι τοσο πιο λιγα χαρισματα εχουν στο πνευμα τους! Μην το παρετε στραβα δεν λεω οτι οι κουκλαρες ειναι χωρις πνευμα! απλα ειναι πιο δυσκολο για τις τοπ! ,για τις πενταμορφες να ασχοληθουν με κατι αλλο εκτως απο τα ρουχα,τα μαλια τουςκι τα νυχιατους! κι αυτο οχι γτ. αυτα τα κοριτσια γεννηθηκαν ψωνια, αλλα γτ. Η ΒΛΑΜΕΝΗ Η ΜΑΝΑΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ!! ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ!! ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ! αυτο το κοριτσακι τι φταιει αμα γινει ΑΛΕΞΑΔΡΑΤΟΥ?? ε τι φταιει?
Προσωπικα πλεον δεν τρελενομαι οπως στα 25 μου για την εμφανση σε μια κοπελα! φυσικα μου αρεσουν οι ομορφες! κι εκει θα την πεσω! αλλα οχι μονο! κι αποδηξη οτι τελευταια! μαλιστα ακομα ποναω με χωρισε μια κοπελα -πριν μια βδομαδα- οπου ολοι οι γνωστοι μας μου ελεγαν οτι δεν ειμαι καλα που ξενερωνω! μου ελεγαν οτι απορουν πως κανω ετσι για αυτην αφου της επεφτα πολυς@ μαλιστα απορουν αν με αφησε αυτη οντως η εγω! ΟΧΙ αυτη με αφησε! κι ναι την πρωτημω απο καθε κουκλαρα!! απλα την πατισα .
- 30-07-2012, 13:35 #422
- Join Date
- May 2012
- Posts
- 903
Γεια σου giorgos panou.
Από όλα αυτά που γράφεις, συμπεραίνω ότι τελικα δεν χρειάζεσαι και πολλές συμβουλές για γυναίκες... Μάλλον εσύ θα πρέπει να δίνεις τα φώτα σου στους νεότερους...
Από κει και πέρα να σου πώ ότι όντως υπάρχουν και "τσόντες", όπως φυσικά υπάρχουν και οι αντίστοιχοι "τσόντοι". Υπάρχουν όμως και κυρίες και υπάρχουν και κύριοι. Το πού θα πέσεις, αν δεν το καταλάβεις από την αρχή, θα το καταλάβεις μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες το πολύ.
Όσον αφορά στην σχέση ομορφιά-εξυπνάδα έχω να πω το εξής.
Η εξυπνάδα μετριέται με το IQ, το οποίο κατά βάση είναι κληρονομικό προνόμιο, το οποίο μπορείς να διορθώσεις σε κάποιο βαθμό μεγαλώνοντας. Οπότε το αν παίρνεις ή όχι στροφές, δεν σχετίζεται με την εξωτερική ομορφιά. Υπάρχουν έξυπνα μοντέλα και όμορφοι καθηγητές πανεπιστημίου (μιλάω και για άντρες και για γυναίκες φυσικά).
Απλά, αν κάποιος έχει ήδη φυσική ομορφιά από μικρός, ίσως πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να καλλιεργήσει το πνεύμα του. Και αν είσαι πολύ έξυπνος αλλά όχι τόσο όμορφος από μικρός, ίσως σαν μηχανισμό άμυνας, σνομπάρεις τις όμορφες και τους όμορφους, λέγοντας ότι είναι και χαζοί.
Γενικά ο καθένας προσπαθεί να εξελίξει αυτό που έχει, το οποίο το θεωρώ και απολύτως λογικό.
30-07-2012, 13:56 #423
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
καλησπερα
Συμφωνω σην αναληση που κανεις εξηπναδας κι ομορφιας, απλα θελω να μπουμε στην θεση των νεων αγοριων που νιωθουν ασχημα με τις σχεσεις , με τις γυναικες! Δυστυχως οι κοπελες σε ιδιες ηλικιες με τα αγορια ειναι πιο ωριμες κι σωματικα αλλα κι στο μυαλο- το ειδα ακομα μια φορα με την κοπελαμου( που με παρατησε πριν μια βδομαδα) καταλαβα οτι ακομα κι 11 χρονια διαφορας δεν ειναι αρκετα για να μπορεσω να ειμαι ο οριμος κι ο μυαλομενος της σχεσης!
Εκτως απο την οριμωτιτα εχουν κι πιο πολλες εμπειριες αφου τους τιν πεφτουν απο το σχολειο αγορια μεγαλης ηλικιας, ενω εμεις τα αγορια? αντε να βρουμε καμια συνομιλυκη η λιγο μεγαλυτερη, οπου θα πρεπει να κανουμε κι τους ειδικους! κι ας μην ξερουμε που ειναι κι πως να ειναι το,,,,
Παντως πιστευω οτι οι πολυ ομορφες κοπελες,αυτες που τραβαν ολα τα ματια κι ειναι εντυπωσιακες δεν θελουν να γινουν ψωνια- οσες ειναι ετσι, δεν λεω ολες- αυτο συμβαινει γτ. απο μικρες τις εχουν βαλει σε ενα τρυπακι να αποδειξουν οτι απολαμβανουν κι εκμεταλευοντε την ομορφιατους! απο το σπιτι μεχρι το σχολειο ακουν οτι πρεπει να γυνουν μοντελες, η οτι εχει να κανει με το κορμι τους! ολο αυτο τους γεννα κομπλεξ κι προβληματα!
Ευχαρηστω για τα καλα σου λογια κυχυμυχου, ¨) αλλα δεν ειμαι απο αυτους που αλλαζουν γυναικες σαν τα πουκαμισα! εχω φαει χυλοπιτες για ενα λοχο!! χεχε ασε που εχω χασει πολλα ομορφα μου χρονια σε λαθος ουσιες! μπερδεψα την σωστη ¨"ουσια" στην ζωημου! με αποτελεσμα να εχω πολλα προβληματα με την αρμονια σκεψης ,χαρας κι υγειας! κι ασε το νικνειμ που με ακολουθει παντου! "οταν καποιος δεν εχει τι να μου πει με λεει "πρεζακια" ακομα κι αν εμφανισιακα ειμαι πιο υγειες απο αυτον!! ηταν αιτια να χασω το αλλο μου μισο!
Παντως γυρναω στο θεμα μας ,κι σε υτο που κοβει τον φιλομας! του ξανα λεω να προσπαθησει! κι ας αποτυχει! κερδισμενος θα βγει κι απο την αποριψη! απλα να μην αδικη τις οχι τοσο ομορφες! Μια συμβουλη ακομα! οι ομορφες γυναικες δεν ειναι παντα καλες στο σεξ, λογο της αυτοπεπιθεσης τους, λογο της μεγαλης ιδεας που εχουν για τον εαυτο τους δεν κανουν πολλα για να ευχαρηστισουν κι τον ανδρα! απεναντιας οι κοπελες που δεν ειναι πολυ ομορφες, θελωντας να σε εντυποσιασουν! κανουν πραματα που θα σε τρελανουν!!!!!!!!!!!!!!!1 εχουν ψαξει το θεμα κι βρισκουν τροπους να σε κερδισουν μεσο αυτου! προσωπικα εχω δει οτι πολλες φορες συμβαινει αυτο! Δεν ξερω αν συμφωνειτε? αληθεια το εχετε παρατηρησει ?
30-07-2012, 16:18 #424
- Join Date
- Mar 2012
- Location
- Argyroupoli beach
- Posts
- 225
30-07-2012, 16:57 #425
- Join Date
- Mar 2012
- Location
- Argyroupoli beach
- Posts
- 225
Αγαπητή κουξουμούξου, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον συνομιλητή giorgos panou, αυτά τα οποία γράφει εκτός απο καραμπινάτες ανακρίβειες παιζουν ξύλο με τα δικά σου λεγόμενα σε πολλά σημεία, πχ ->
εχω φαει αμετρητες χυλοπιτες!! τις ετρωγα οταν την επεφτα σε ομορφες που ηταν φυγουρα , τις επεφτα με σκοπο να κανουμε σχεση! χεεχε ποσο βλακας! οταν το αλλαξα κι την επεφτα μονο κι μονο για το σεξ! τοσο πολυ που ντρπομουνα ! την επεφτα πολυ ξεκαθαρα! κι σε πιο ομορφες ! τοτες δια μαγειας εβγενε ακρι!!
Κονκλούζιον : Ρε κοπέλια, μηπως απο την πολύ θεωρία έχετε μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια? Γιατι ενω λέτε οτι συμφωνείτε, αυτα που γράφετε παίζουν μποξ αναμεταξύ τους...
Επίσης, οταν εγω έγραφα παραπάνω το ίδιο ήμουν πουριτανός παλαιολιθικής εποχής, ενω ο γπάνου φωστήρας που μας δίνει τα φώτα του ->
αλλα δεν μπορεις να κανεις σχεση με αυτες!! πως?? αφου ηξερα ποσο ξεφτιλισμενες ηταν!! πως να τους εμπιστευτω τον εαυτομου?? τις ευαισθησιες μου? πως? αφου ειχα δει τι τσοντες ειναι? αφου την αλλην μερα οποιος τους την επεφτε με λιγο υποκρισια τις ειχε στο κρεβατι του!!
Εγω δεν ξερω πολλες εξυπνες και μη κομπλεξικες να περιμενουν να τους την πεσουν :Ρ συνηθως παιρνουν αυτο που θελουνForbidden dreams
30-07-2012, 17:00 #426
- Join Date
- Jul 2012
- Posts
- 388
φιλε Γιαννη το θεμα ειναι κανοντας εγγραφη εδω να μην περιμενει καποιος να ακουσει τη φωνη της λογικης. εγω παντως δεν ψαχνω για τρελες αλλα μια μεσσαια κατασταση. και εξω υπαρχουν πολλες κοπελες ελευθερες μερικες καταπιεσμενες πολυ στο σεξ το οποιο μπορει να τους βγει στη συνεχεια με αυτους που κανουν κεφι σε σημειο που μπορει και να τρομαξει.
30-07-2012, 17:16 #427
- Join Date
- Mar 2012
- Location
- Argyroupoli beach
- Posts
- 225
30-07-2012, 17:19 #428
- Join Date
- May 2012
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 1,451
Ψάξε ψάξε...και οταν βρεις αυτην που ψαχνεις πες μου που τη βρηκες να περασω μια βολτα κι εγω!
30-07-2012, 17:22 #429
- Join Date
- Jul 2012
- Posts
- 388
30-07-2012, 17:23 #430
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 2,077
μα το θεο εχουν παιξει τα νευρα μου με αυτα που διαβαζω!
Ρε συ Γιαννη (κατι μ θυμιζεις εντωμεταξυ,εχουμε ξαναμιλησει εδω μεσα?),γαμω το κερατο μου,δηλαδη τι θες ...να βρεις το κοστουμακι σου?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ να το ξερεις...
ΟΙ ανθρωποι ειμαστε ευμεταβλητοι και σχεδον ολα τα στερεοτυπα καποια στιγμη καταρριπτονται,αναλογως του τι βγαινει απο την ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ενδιαφερομενων.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
30-07-2012, 17:28 #431
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Βουλγαρια
- Posts
- 4,221
ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα οι πιο πολλοι δεν ταιριαζουν με τις πιο πολλες και το αντιστοιχο - αποτελεσμα μοναξια
30-07-2012, 17:31 #432
- Join Date
- Mar 2012
- Location
- Argyroupoli beach
- Posts
- 225
Καμία σχέση, άλλα εννοούμε αρχηγε μονο άστο... το χασες εδω.
Κακώς. Διάβασε ολόκληρο το νήμα να ηρεμήσεις πρώτα.
Ναι ρε συ
Τι εννοείς με την λέξη "κοστουμάκι" ρε Φωτεινή? Έχω χάσει επεισόδια και δεν ξερω.
Υποκειμενικότητα στο φουλ. Και ποιος μίλησε για στερεότυπα? Για επιθυμίες μιλούσαμε.Forbidden dreams
30-07-2012, 17:34 #433
- Join Date
- Jul 2012
- Posts
- 388
30-07-2012, 17:36 #434
- Join Date
- Jul 2012
- Posts
- 388
παρε μια πλαστικη κουκλα να σου καθεται συνεχεια και να νιωθεις και ο πρωτος.
30-07-2012, 17:38 #435
- Join Date
- Mar 2012
- Location
- Argyroupoli beach
- Posts
- 225
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση