Results 511 to 525 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
31-07-2012, 11:26 #511
Μα καπου αλλού ελεγες πως χωρισες... φαινεται πρόσφατα.
Ούτε εσυ είσαι η γυναικα που θα με τραβούσε, το είπα πρωτος άλλωστε, έχει αρκετες μερες ήδη.
Ως προς το δεν "σταυρωνουν γυναικα" .. δεν ξέρω ο Γιαννης απ την Κρήτη, αλλά αν ήταν να βάζω από κατω την καθε μια που με πλησιαζε ή που με εβρισκε με δικη της πρωτοβουλία ή που με ηθελε, τωρα, και με βαση τις αρχες που λες ότι με διακρινουν (''στα χωρια σας μονο το στεφανι μετραει¨) τωρα θα χα καμια ντουζινα παιδια. Όμως τις σεβαστηκα επειδη δεν με γεμιζαν. Η συζητηση που κανω στο φορουμ περι σχεσεων περιστρεφεται σ αυτο το επιπεδο.
Επιμενω στο ότι ο αντρας αμα δεν τον γεμιζει μια σχεση αφηνει τα πραγματα να εξελιχτουν κατα τροπο ωστε η γυναικα να τον χωρισει και ελπίζω οι χωρισμοι σου να μην ήταν τετοιας φυσης. Σε καθε περιπτωση οι σχεσεις στην εποχη μας έχουν καταντησει επιφανειακες χωρις σε βαθος συνδεση γι αυτο και ελαχιστες αντεχουν στο χρονο.
Ουτε εγω ειμαι το μετρο όλων, μου αρεσει όμως να σεβομαι τους άλλους όταν διαφωνω μαζι τους κατι που δε σε διακρινει. Αφου δεν εισαι το μετρο όλων γιατι μιλησες σε απότομο και υβριστικό ύφος σε θεμα που αφορουσε θεσμο τον οποίο εσύ δε στηριζεις ήτοι γαμος (εννοω το θεμα του Νικ)?
Δεν εχω σκασιλα. Νοιωθω όμως ότι βαρεθηκα να συζητω μαζι σου και ο χρονος που αφιερωνω στο φορουμ ειναι περιορισμενος θελω να τον αφιερωνω σε κατι που θεωρω δημιουργικο και όχι στο βρισιδι μαζι σου. Σου απεδειξα πως μιλω στα ισια (πολλες φορες λογια που εγγραφα τα διεγραφα θεωρωντας τα υπερβολικα και φοβουμενος μηπως σε κτυπησω σε ευαισθητο σημειο) και δεν σιωπω όπως κανουν άλλοι εδω ακομα και μεσα στην ανωνυμία. Φανταζομαι τι κανουν στο χωρο που ζουν αμα εδω σιωπουν! Καλή συνεχεια.γιάννης
- 31-07-2012, 13:05 #512
καλε μου φιλε, μπορει καποιος να εχει τον τελειο χαρακτηρα και την τελεια εμφανιση και ομως να τρωει συνεχεια κερατο. σκεψου τωρα εσυ να ειχες σχεση για πολλα χρονια και να ανακαλυπτες οτι σου τα φοραει συνεχως το αισθημα.
δεν μπορουμε να βασιστουμε παντα στη λογικη για τετοια συμπερασματα. τα δικα μου ποιντς για εναν αντρα ωστε να αρεσει σε μια γυναικα:
να εχει ωραιο πεος
να εχει αυτοπεποιθηση
να ειναι περιπημενος
να αθλειται
να εχει δουλεια (κοινωνικη δουλεια)
να γνωριζει κοσμο (να αποκταει φημη δηλαδη)
31-07-2012, 14:00 #513
Ουδεις τελειος κατ' αρχήν. Σιγουρα τα αισθηματα ειναι πέρα από τη λογική. Τα "προσοντα" που περιγραφεις κι εσυ κι εγω (πάντως παρα το ότι διαφωνεις κατ' αρχην με τη δικη μου λογική στη συνεχεια παραθετεις κατα τον ιδιο τροπο σκεψεις που χρησιμοποίησα, τα "προσοντα" που κρινεις ως σημαντικα) ειναι για να ελκυσουν, να αποτελεσουν τροπον τινα κινητρο ωστε να προκληθει το ενδιαφερον του αλλου φυλου για να ξεκινησει μια γνωριμια με προοπτική, απ εκει και περα με το που η γνωριμια γινεται σχεση σημασια εχουν τα αισθηματα, το πως τα βρισκουν σαν χαρακτηρες και κυρίως η ψυχικη συνδεση με όλα όσα αυτη περικλείει. Αμα δεν το πετυχουν αυτο ή στην πορεια (όπως τον φιλο σου) το χασουν η σχεση τελείωσε.
Το ότι τον κεράτωνε σημαινει ότι γι αυτην η σχέση ειχε προ πολλού τελειωσει και απλά εμενε μαζι του πχ για τα ματια του κοσμου, για τα λεφτα του κλπ και αυτος δεν ήταν καθολου αμοιρος ευθυνών για την καταληξη κι απ την αλλη αν το κερατο ειχε διαρκεια ηταν αιθεροβάμων και επιπόλαιος, δεν πήρε χαμπαρι δλδ.γιάννης
31-07-2012, 15:01 #514
Μπορεί να βαρέθηκες να συζητάς μαζί μου, αλλά όπως φαίνεται δεν βαρέθηκες να με διαβάζεις.
Διάβαζε όμως με περισσότερη προσοχή αυτά που γράφω, γιατί πολλές παρανοήσεις κάνεις.
Στο θέμα του νικ, που η μόνη σου σκοτούρα ήταν πώς να μου επιτεθείς, αμφιβάλλω αν διάβασες τι έγραφε ο ίδιος και έφτασα να του μιλήσω έτσι. Όσο για το αν χώρισα πρόσφατα, κι αυτό δικό σου συμπέρασμα, εκτός αν με μπερδεύεις με άλλη.
Έτσι κι αλλιώς, αποκλείεται να συμφωνήσουμε ποτέ, οι απόψεις σου είναι πολύ συντηρητικές και παρωχημένες για μένα.
Πορέψου μ' αυτές και άσε κι εμάς που έχουμε άλλες απόψεις να πορευόμαστε με τις δικές μας.
Πάντως, βοήθεια από σένα δεν χρειάζομαι, έτσι για να μην ανησυχείς που δεν κατάφερες να με κάνεις καλύτερο άνθρωπο.
31-07-2012, 15:09 #515
Αλια +1000000
Γιαννη μου εχεις γινει λιγο αυστηρος?ή ειναι ιδεα μου....?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
31-07-2012, 15:44 #516
31-07-2012, 15:55 #517
ισως να μην κολλαει στο θεμα,αλλα βρηκα πολυ σωστα αυτα που εγραψες και μαλιστα ισχυουν για μενα με εναν αλλο τροπο..
πχ εμενα καποιοι ανθρωποι μ βγαζουν ΚΑΙ το χαδιαρικο γατι..γτ απο τη φυση μ ειμαι πιο αναξαρτητη..
βλεπω κοριτσια να ενοχλουνται απο τετοιες συμπεριφορες,γτ τις θεωρουν ενδειξη αδυναμιας η και χαζογκομενας...κι αυτο ενα στερεοτυπο ειναι !ναι?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
31-07-2012, 16:00 #518
31-07-2012, 16:16 #519
Λοιπόν, διάβασα το παρακάτω χιουμοριστικό απόσπασμα στο βιβλίο "Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις" και είπα να το παραθέσω... :)
Πώς να ικανοποιείς κάθε φορά μια γυναίκα:
Να τη θωπεύεις, να την επαινείς, να την κανακεύεις, να τη γεύεσαι, να την απολαμβάνεις, να μαστορεύεις τις ζημιές, να την επικροτείς, να της κάνεις καντάδα, να της κάνεις κομπλιμέντα, να τη στηρίζεις, να την ταΐζεις, να την καθησυχάζεις, να την ταλανίζεις, να τη διασκεδάζεις, να την εξευμενίζεις, να τη διεγείρεις, να τη χαϊδεύεις, να την παρηγορείς, να την αγκαλιάζεις, να αγνοείς τα «ψωμάκια» της, να την ταχταρίζεις, να τη συναρπάζεις, να την κατευνάζεις, να την προστατεύεις, να της τηλεφωνείς, να ανυπομονείς να τη δεις, να τη χαϊδολογάς, να την πιπιλάς, να τη συγχωρείς, να της κάνεις δώρα, να την ψυχαγωγείς, να τη σαγηνεύεις, να τη νοιάζεσαι, να την εξυπηρετείς, να τη γοητεύεις, να την προσέχεις, να την υπερασπίζεσαι, να την ντύνεις, να την καμαρώνεις, να τη δικαιολογείς, να την παραδέχεσαι, να την κακομαθαίνεις, να πεθαίνεις για εκείνη, να την ονειρεύεσαι, να την πειράζεις, να της κάνεις τα χατίρια, να τη σφίγγεις πάνω σου, να την παραχαϊδεύεις, να την εξιδανικεύεις, να τη λατρεύεις.
Πώς να ικανοποιείς κάθε φορά έναν άντρα:
Να εμφανίζεσαι γυμνή.
31-07-2012, 16:20 #520
31-07-2012, 16:25 #521
31-07-2012, 16:27 #522
31-07-2012, 16:28 #523
31-07-2012, 16:29 #524
31-07-2012, 16:29 #525
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....