Luck to be a single lady - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 35 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 525
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σημερα βρηκα εναν γνωστο στην παραλια, και μου ελεγε ποσο εχει πεθυμησει την πρωην του και ποσο του λειπει και τι ωραια ενιωθε μαζι της, και ποσο σημαντικο ειναι να εχεις τον ανθρωπο σου που δε συγκρινεται με τπτ, και την θελει πισω αλλα εκεινη ειναι δυσκολη. Το κλου ειναι οτι χθες γυρισε απο ξεφρενο τετραημερο στη μυκονο με ΔΥΟ φιλες του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σημερα βρηκα εναν γνωστο στην παραλια, και μου ελεγε ποσο εχει πεθυμησει την πρωην του και ποσο του λειπει και τι ωραια ενιωθε μαζι της, και ποσο σημαντικο ειναι να εχεις τον ανθρωπο σου που δε συγκρινεται με τπτ, και την θελει πισω αλλα εκεινη ειναι δυσκολη. Το κλου ειναι οτι χθες γυρισε απο ξεφρενο τετραημερο στη μυκονο με ΔΥΟ φιλες του.
    μονος του θα πηγαινε μυκονο? δεν λεει :p

Senior Member

μυκονο....με δυο.....μαλιστα......ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧ Α

Senior Member
    Να στον γνωρισω βρε χαου, αν και μονο την πρωην του θελει το παιδι :P

Senior Member
    Λευκαδα κ αμα σ'αρεσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Λευκαδα κ αμα σ'αρεσει.
    ποια Λευκαδα βρε καλο μου.....για Λευκαδα ειμαστε????? ναι ναι...μονο την πρωην του θελει....και ο Χ που με πηρε σημερα τηλεφωνο μονο την νυν του θελει αλλα δε τον χαλαει και ενα σεξ στο γραφειο του απ'οτι μου προτεινε.

Senior Member
    χαχα λίλη αυτό το παληκαρούδι δεν το παίρνει από κάτω! μια χαρά τον βρίσκω! ας έρθει κατά δω να δώσει μερικά μαθήματα..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Μαρκελα μην το λες, αν δεν μου ελεγε οτι χθες γυρισε απο τη Μυκονο με τις φιλες του και ποσο γαματα περασε και τα εσπασε ολα, θα τον λυποταν η ψυχη μου. Μου εξιστορουσε με πικρα ποσο του λειπει η πρωην και τι νιωθει για αυτην και τι εχουνε περασει και ποσο την θελει, και τι να κανει, και αν θα τον δεχτει πισω. ηταν πικρα και χαρα δυο σε ενα. Και δεν καταλαβα πιο υπερτερει τελικα, μαλλον η πικρα θα ελεγα...

εντιτ: αλλα ναι πικρα πικρα τη ζει τη ζωη του, δεν καθεται να κλαιγεται μονο!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ποια Λευκαδα βρε καλο μου.....για Λευκαδα ειμαστε????? ναι ναι...μονο την πρωην του θελει....και ο Χ που με πηρε σημερα τηλεφωνο μονο την νυν του θελει αλλα δε τον χαλαει και ενα σεξ στο γραφειο του απ'οτι μου προτεινε.
    Γιατι τι εχει η Λευκαδα? εχεις παει ποτε ?

Senior Member
    Μαρκελα μην το λες, αν δεν μου ελεγε οτι χθες γυρισε απο τη Μυκονο με τις φιλες του και ποσο γαματα περασε και τα εσπασε ολα, θα τον λυποταν η ψυχη μου. Μου εξιστορουσε με πικρα ποσο του λειπει η πρωην και τι νιωθει για αυτην και τι εχουνε περασει και ποσο την θελει, και τι να κανει, και αν θα τον δεχτει πισω. ηταν πικρα και χαρα δυο σε ενα. Και δεν καταλαβα πιο υπερτερει τελικα, μαλλον η πικρα θα ελεγα...

για καποιον λογο....δεν τον λυπαμαι καθολου....ναι...υπερτερει και παλι η κακη μου πλευρα!!!

Senior Member
    Γιατι τι εχει η Λευκαδα? εχεις παει ποτε ?
    οχι, ποτε! απλα...απο μυκονο στη λευκαδα...μεγαλη μεταβαση!!!!!!!!!

Senior Member
    οχι, ποτε! απλα...απο μυκονο στη λευκαδα...μεγαλη μεταβαση!!!!!!!!!
    ε απλα ειναι πιο...famous. ;)

Senior Member
    ε απλα ειναι πιο...famous. ;)
    ...
    τι κριμα που εχασα φετος την ευκαιρια να επισκεφθω ενα νησι με καποιον αγαπημενο μου... αλλα δεν ειναι καθε χρονο ανοιξη!!!

Senior Member
    για καποιον λογο....δεν τον λυπαμαι καθολου....ναι...υπερτερει και παλι η κακη μου πλευρα!!!
    χαουτου, αυτουνού υπερισχύει η υγιής πλευρά του και το γλεντάει μια χαρά! Πικραίνεται όποτε θέλει κι αν θέλει! χαχα
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    RΕ κοριτσια ! ρε κοριτσια γτ. μπερδευτε τα πραματα! γτ. αδικειτε τον ανθρωπο? δλδη επειδη αγαπα πραγματικα την προιν του! πρεπει να κλειστει σε μοναστηρι?? η να μην ξανα παει με γυναικα?
    Εχω ξανα πει οπως κι αλλοι εδω μεσα οτι πανω σε αυτα τα θεματα ειμαστε ΑΚΡΩΣ αντιθετα πλασματα, αλλο ειναι το λογικο για μια κοπελα κι αλλο για εναν ανδρα! γτ. εσεις οι γυναικες μπορειτε με πολυ πιο ευκολο τροπο να ξεπερασετε εναν ανδρα! ειναι στην φυση σας, η φυση εχει κανει την γυναικα ετσι γτ. πρεπει να μπορει να ζευγαροσει κι να μεγαλοσει το παιδι της! δεν μενει πισω σε εναν ανδρα αμα εχει για αυτην τελειοσει!! για την φυση οι ανδρες σς μια γυναικα ειναι αυτο που θα τους δωσει την αναπαραγωγη! υστερα, αμα κανετε παιδι σας ενδιαφερει πιο πολυ η ασφαλεια, η προσφορα του ανδρα σας προς το παιδι!
    Απεναντιας εμεις οι ανδρες ειμαστε πιο ρομαντικοι! η καρδια μας πονα παρα πολυ σε εναν χωρισμο!! λατρευουμε την γυναικα μας! ακομα κι αν παμε με αλλην την αγαπαμε!! το βλεπω απο μενα!! δεν κερατωνω πλεον, ουτε θα το ξανα κανω !! αλλα οταν πιο μικρος σαν αγορι κι εγω! - βλεπετε το νομιζαμε μαγκια καποτες! μας το ελεγαν οι ανδρες συγκενεις μας , "ΕΛΑ ΡΕ!! ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΝΟ,,,, ΤΙ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΑΙ??Ε??' ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ειχα κι εγω κανει αυτο το ασχημο να κερατοσω, κιομος μετα απο αυτο δεν επαψα να την αγαπω την κοπελαμου!! την αγαπουσα! κι ειμουν ερωτευμενος παρα πολυ μαζι της!! δεν εμαθε κατι κι ολα ηταν μια χαρα!!
    Πιστευω να συμφονητε κοριτσια! ε?

Page 16 of 35 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast