Τι σκέφτεστε; - Page 929
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 929 of 1532 FirstFirst ... 42982987991992792892993093193997910291429 ... LastLast
Results 13,921 to 13,935 of 22967
    Senior Member
    ναι ξαναηρθε τι ωραιαααααααααααα :)

Senior Member
    ένα άτομο που αυτη τη στιγμη βρισκεται εκτος συνορων και μου λειπει.

Senior Member
    Οτι οι λυσεις πολλες φορες ειναι μπροστα μας αλλα κανουμε τα στραβα ματια γιατι δισταζουμε να δρασουμε αναλαμβανοντας και τις αναλογες ευθυνες...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    σκεφτομαι πως οσο μεγαλυτερη ειναι η προσωπικοτητα, τοσο δυσκολοτερα χωραει σε κουτια. κι αυτο ειναι το ασχημο, πρεπει να ειμαστε βολικοι με ολα αμεσα, σαν το νερο που σε οποιο ποτηρι κι αν το βαλεις παιρνει το σχημα του. και προτιμοτερο θα ηταν αν ειμασταν βλακες να μη σκεφτομαστε πολυ. οσο σκεφτομαστε τοσο δε πρατουμε. σιγουρα δεν ημουν ο καλυτερος, ουτε ο πλουσιοτερος, ουτε καν ο ομορφοτερος ή ο ψηλοτερος, αλλα σε κοιτουσα απο ψηλα, και ειχα το τροπο μου παντα, γιατι οτι κι αν εκανα παρεμενα εγω, και δε μπορουσες να μ'αντιγραψεις ουτε στη ψυχη ουτε στο μυαλο, κι ο καθενας μας εχει κατι ξεχωριστο. κι αν εισαι θαυμαστρια μωρο μου μη καθυστερεις, γιατι υστερα μπορει να μη με ξαναδεις. ζουμε για το σημερα και το τωρα, αυριο μπορει να μεταναστευσουμε ή και να αυτοκτονησουμε αν δεν αλλαξει η χωρα. ζητω συγνωμη αν γραφω περισσοτερα απ'οσα πρεπει αλλα ετσι ημουν εγω, σου δινα και το κατι παραπανω ακομα κι αν δε σου ηταν χρησιμο.

Quote Originally Posted by nflu View Post
    αχ βρε Κενουλη!που θα παει...θα βρεθει και το κοριτσακι που θα ταιριαξετε σαν τον τεντζερη με το καπακι!!!
    και νομιζω πως σου αξιζει...γιατι οτι και να λες κατα βαθος εισαι πολυ καλο παιδι!!!
    μεχρι τοτε...υπομονη... :)
    Άμα ακούω αυτό το .... είσαι πολύ καλό παιδί μου κόβονται τα πόδια... δεν ξερω πως το βλεπει ο ΚΕΝΟ.... Είναι η χυλόπιτα στην πιο ευγενική της μορφή, δλδ ... καλός χαρακτηρας εισαι αλλά σαν τετοιος δε μου κανεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ξερω.. παντα ηξερα.. ποτε δεν εχω γυρισει πισω σε σχεση αφου εχω πει τελος. Παντα οι αλλοι γυριζαν σε μενα ειτε εγω τους ειχα χωρισει ειτε αυτοι.. ειναι τοσο προβλεψιμο πια....
    ... φαίνεται έχεις τον ωραίο χαρακτηρα (αυτο μου βγαζει τοσο καιρο που σε διαβαζω) και την εμφάνιση. αυτοί δε σε διαγράφουν όταν τους χωριζεις (ακομα κι αν φαινομενικα αυτο γινεται αμοιβαια) επειδη ελπίζουν, θελουν να σε κερδισουν, γι αυτους εισαι γυναικα που πολυ θα θελαν να την εχουν διπλα τους. και πίστεψε με τετοιες γυναικες ενας άντρας σε συντομο χρονο μετα τη γνωριμια αποφασιζει ότι τις θελει ασχετως αν δε το δειχνει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ελπιζω να πεθανουν συντομα οι γονεις να τους φαω τα λεφτα να πορνομεταναστευσω σε καποιο παραδεισο του εξωτερικου, γιατι εδω ειναι η κολαση και δεν υπαρχουν καθολου επιλογες και προοπτικες εξελιξης.
    Τους φόρους κληρονομιάς θα έχεις να τους πληρώσεις ή θα αναγκαστείς να πουλήσεις τα σπίτια;

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τους φόρους κληρονομιάς θα έχεις να τους πληρώσεις ή θα αναγκαστείς να πουλήσεις τα σπίτια;
    εξαρταται ποσο θα εχουν φτασει μεχρι τοτε. τα σπιτια ετσι κι αλλιως θελω να τα πουλησω. αλλα δε προκειται να μου τα αφησουν ολα μονο εμενα. δυστυχως εχω κι εναν αδερφο οποτε θα αναγκαστω να τα μοιραστω μαζι του. κι αυτο ειναι το ασχημο, διοτι αν το μεγαλο σπιτι το αφησουν μισο μισο, κι εγω θελω να πουλησω το μεριδιο μου και να φυγω, ενω αυτος να κατσει εκει μονιμα, τοτε καποιο προβληματακι θα το εχουμε.

κοιτα ομως που εχουμε φτασει, να περιμενουμε να πεθανουν οι γονεις, για να βρουμε λεφτα, μπας και ξεκινησουμε τη ζωη μας, και προλαβουμε και ζησουμε τπτ πριν τον θανατο μας τελικα. ολο το υπολοιπο ειναι απλα ενα υποκαταστατο, εξαιτιας τους ακολουθουμε αναγκαστικα οτι επιλεγουν, και τελικα τι καταφερνουμε ? να γινομαστε τα καραγκιοζακια τους. ποσοι και ποσοι δε σπουδασαν πχ αυτο που ηθελε ο μπαμπας και η μαμα τους ? επειδη επιμεναν και δε θελαν το παιδακι τους να γινει κατι διαφορετικο.

ολοι ειμαστε θυματα των γονιων μας. οσο νωριτερα το καταλαβουμε και ξεκουμπιστουμε, τοσο καλυτερα. αλλα δυστυχως πλεον οπως γιναμε και να θες να τους παρατησεις νωρις, δε μπορεις. μας εχουν κανει να παραμενουμε εκει μαζι τους μεχρι τα 30 και τα 40 μας. ειδικα αν ειναι μονος χωρις καμια βοηθεια και στηριξη απο αλλου κανεις, αντε να μη γεμισει ψυχολογικα και να μην εχει τασεις αυτοκτονιας, απλα και μονο με τη καταπιεση που του προκαλουν, επειδη δεν εχει δικο του χωρο να κανει το κουμαντο του. αν δε τρελαθει να σκοτωσει ακομα χειροτερα, και μετα να τον κλεισουν μεσα λες και εφταιγε αυτος.

Senior Member
    11 μέρες έμειναν:-)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα ακούω αυτό το .... είσαι πολύ καλό παιδί μου κόβονται τα πόδια... δεν ξερω πως το βλεπει ο ΚΕΝΟ.... Είναι η χυλόπιτα στην πιο ευγενική της μορφή, δλδ ... καλός χαρακτηρας εισαι αλλά σαν τετοιος δε μου κανεις.
    χαχα...καμμια σχεση !!!ξερω τι εννοεις...αλλα προσωπικα ειχα σε εκτιμηση παντα τα καλα παιδια και τα κακα μου προκαλουσαν αποστροφη!!!
    τα καλα παιδια ομως μεσα βαθια στην ψυχουλα τους....οχι τα φρονιμα παιδια.....
    και το τι εισαι μεσα..δεν συμβαδιζει παντα με το εξω...
    μπορει να εισαι αγριοφατσα και να προκαλεις φοβο και να σε το καλυτερο παιδι...και μπορει να χεις αγγελλικο προσωπο και να σαι σκατο ψυχος!!
    ολα παιζουν!!
    οπως και να χει φηφιζω καλα παιδια και μονο!!!!!! :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    σκεφτομαι πως για ορισμενες ημουν το καλο παιδι που δε καθοταν φρονιμο και για αλλες ο Διαβολος που σε πλησιαζε με αγνες προθεσεις. το μονο σιγουρο οτι εψαχνα κατι το ανθρωπινο οπως ολοι, αφου δυστυχως παραμενω σε ανθρωπινο σωμα, κι εχω τις ιδιες ανθρωπινες αναγκες κι αδυναμιες ακομα. αλλα στο ελλαδισταν δε μετραμε και τοσο για ανθρωποι, ειμαστε μαλλον υπανθρωποι, ειδικα εμεις οι αντρες. αφου στο τελος θα σου δινουν βραβειο και θα σε βγαζουν στη τηλεοραση αν καταφερεις να πας με γυναικα, σαν αυτον εδω:
    http://img526.imageshack.us/img526/9122/50378414.png
    θα σκανε εκτακτα να το αναφερουν, θα λενε κυριες και κυριοι διακοπτουμε το προγραμμα μας για σας μεταδωσουμε μια ευχαριστη ειδηση, ο κυριος Κακομοιρογλου, ετων 32, πηγε με γυναικα. ναι τα καταφερε, εμπηξε τη μαλαπερδα του εκει που επρεπε επιτελους, μπορουμε να τον χειροκροτισουμε. *κλαπ κλαπ*. πανηγυριστε στους δρομους με τα κλαξον και τις ντουντουκες, φωναχτε το δυνατα! και μη χειροτερα, πλαστικοποιηση και ψευτια παντου αναμεσα μας, πρεπει να εχουμε πεσει θυματα ψεκασμου στην ελλαδα. δεν εξηγειται αλλιως τετοια ανοδος οι γυναικες λες κι αξιζουν χρυσαφι. και τετοια καθοδος οι αντρες λες και γιναν gay. τα 5 χρονια που ελεγε ο axl100 μοιαζουν πολλα. εγω σε 2 χρονακια αποχωρω απο το κοσμο σας, εχω ηδη μαζεψει και στειλει τα ψυχικα μου αποθεματα. οσο δηλητηριο κι αν μου ριξουν στη ψυχουλα τωρα με ψευτικες ελπιδες να με αποπροσανατολισουν, κανα δυο μερες ζητημα αν με επηρεαζει πλεον. δε καταλαβαινω, δε νιωθω, δε βλεπω. δε σας ξερω, δεν ασχολουμαι, δε χαραμιζω το χρονο μου. δεν ελπιζω, δε σας θελω, δεν αξιζετε. φιλακια μωρα μου. :*

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι νιωθω υπεροχα!! Ξερω το εχω γραψει πολλες φορες κ θα το ξαναγραψω πολλες ακομα ! Ε ναι λοιπον νιωθω υπεροχα!!

(ΚΕΝΟ να σαι καλα ρε εκει ειδικα που γραφεις "εχωσε τη μαλαπερδα εκει π επρεπε" ξεραθηκα μιλαμε! Οχι ρε μαλακα σε λιγο θα βγαλουν εκακτο ανακοινωθεν "Ο Κενουλης βρηκε γκομενα"!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    (ΚΕΝΟ να σαι καλα ρε εκει ειδικα που γραφεις "εχωσε τη μαλαπερδα εκει π επρεπε" ξεραθηκα μιλαμε! Οχι ρε μαλακα σε λιγο θα βγαλουν εκακτο ανακοινωθεν "Ο Κενουλης βρηκε γκομενα"!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    με τη διαφορα οτι ο KENO εκανε τις σχεσουλες του οταν επρεπε, κι απ'τα 25 και μετα θα ηταν μονιμα εξωτερικο αν δεν υπηρχαν αυτου του ειδους τα προβληματα εδω. τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα, εχει καταντησει ανουσιο και κουραστικο το θεμα "γκομενα" στο ελλαδισταν.
    Το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.και την απλη γνωριμια την κανουν δυσκολη υποθεση. κι ευκαιρια να δωσουν, παλι τα περιμενουν ολα ετοιμα απ'τον μαλακα τον αντρα, ε συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι δικαιο, ουτε ισοτητα δειχνει, ουτε καν την υποτιθεμενη αγαπη που πουλατε. κομπαρσους και δουλους ψαχνουν ολες στο θεατρακι τους, οποτε τι να την κανω τη "γκομενα" εδω ? χαμενη υποθεση και χασιμο χρονου, προτιμω να παω με καμια φιλιππινεζα που ξερει πως να γαμιεται, και πιο προθυμη ειναι και πιο αποτελεσματικη, παρα με αλλη μια ανικανη ελλεηνιδα. για τις ελλεηνιδες τωρα υπαρχουν οι πακιστανοι με βραχους, δε θελουν ελληνες αυτες. αυτα και την κανω γιατι εχουμε και δουλειες, ξυρισμα και ταινιουλες πολλες. φιλακια αγαπες του εψυχολοτζι. <3

Senior Member
    ΚΕΝΟ ξες τι σκεφτηκα? Αμα εχω καταλαβει 2 ειναι οι μεγαλες επιθυμιες σου (με βαση παντα αυτα που γραφεις εδω, περισσοτερα δν ειμαι σε θεση να γνωριζω). Η πρωτη να φυγεις εξωτερικο κ η δευτερη να βρεις γκομενα. Γτ δν μεταναστευεις μονος σ? Εγω πιστευω πιο καλο θα σ κανει να ζησεις μονος σ στο εξωτερικο να πας να δουλεψεις κ ο,τι ηθελε προκυψει, εχει κ ομοεθνεις αλλα κ ο,τι βρεις. Αυτο πως θα σου φαινοτανε?

Επισης θελω να σου επισημανω κατι : Σταματα σε παρακαλω να γραφεις αυτα για τους βιασμους κ για Πακιστανους με βραχους κ ειδικα με τν τροπο π τα γραφεις ειναι πολυ ασχημο κ απαραδεκτο. Γραφεις "ουτε για κανα βιασμο να τις στριμωξεις" ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Δλδ εσυ το θεωρεις φυσιολογικο ας πουμε κ αυτονοητο το θεμα του βιασμου κ μαλιστα του στυλ "αυτον δεν αξιζει ουτε να τον φτυσεις"? Ε λοιπον ΚΕΝΟ μαθε αν δν το ξερεις οτι σε ενα φορουμ π υπαρχει subforum "Κακοποιηση" κ υπαρχουν ατομα π το εχουν βιωσει αυτο που τοσο γλαφυρα περιγραφεις, δεν χωρανε τετοιες αποψεις. Το ιδιο ισχυει κ για αυτο π εγραψες για "Πακιστανους με βραχους" κ οτι τους θελουν κιολας.
    Αμα ξαναγραψεις σχολια σε τετοιο υφος θα σε κανω αναφορα να το ξερεις, κ θα πω κ σε αλλους να σου κανουν. ΕΛΕΟΣ.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ΚΕΝΟ ξες τι σκεφτηκα? Αμα εχω καταλαβει 2 ειναι οι μεγαλες επιθυμιες σου (με βαση παντα αυτα που γραφεις εδω, περισσοτερα δν ειμαι σε θεση να γνωριζω). Η πρωτη να φυγεις εξωτερικο κ η δευτερη να βρεις γκομενα. Γτ δν μεταναστευεις μονος σ? Εγω πιστευω πιο καλο θα σ κανει να ζησεις μονος σ στο εξωτερικο να πας να δουλεψεις κ ο,τι ηθελε προκυψει, εχει κ ομοεθνεις αλλα κ ο,τι βρεις. Αυτο πως θα σου φαινοτανε?

Επισης θελω να σου επισημανω κατι : Σταματα σε παρακαλω να γραφεις αυτα για τους βιασμους κ για Πακιστανους με βραχους κ ειδικα με τν τροπο π τα γραφεις ειναι πολυ ασχημο κ απαραδεκτο. Γραφεις "ουτε για κανα βιασμο να τις στριμωξεις" ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Δλδ εσυ το θεωρεις φυσιολογικο ας πουμε κ αυτονοητο το θεμα του βιασμου κ μαλιστα του στυλ "αυτον δεν αξιζει ουτε να τον φτυσεις"? Ε λοιπον ΚΕΝΟ μαθε αν δν το ξερεις οτι σε ενα φορουμ π υπαρχει subforum "Κακοποιηση" κ υπαρχουν ατομα π το εχουν βιωσει αυτο που τοσο γλαφυρα περιγραφεις, δεν χωρανε τετοιες αποψεις. Το ιδιο ισχυει κ για αυτο π εγραψες για "Πακιστανους με βραχους" κ οτι τους θελουν κιολας.
    Αμα ξαναγραψεις σχολια σε τετοιο υφος θα σε κανω αναφορα να το ξερεις, κ θα πω κ σε αλλους να σου κανουν. ΕΛΕΟΣ.
    Lacrymosa ας μη το συνεχισουμε, δε καταληγει πουθενα, κι εχω κι αλλα πραγματα να κανω.

για το πρωτο ριξε μια ματια στις απαντησεις παραπανω, εκει που απαντησα στον sheldon ειδικα. αν δεν ειχα τους γονεις ζωντανους εδω, θα εφευγα γιατι τπτ δε θα με κρατουσε. τωρα δεν εχω ουτε λεφτα, και για να βρεθουν θα πρεπει μαλλον να πεθανουν αυτοι πρωτα. αφου και δουλεια να βρω παλι αυτα που δινουν σημερα (αν δινουν) ειναι ψιχουλα, δε σε φτανουν ουτε εισιτηριο χωρις επιστροφης να κλεισεις για εξω. οταν λοιπον εισαι μπλεγμενος σε μια ασχημη πραγματικοτητα που δε σου προσφερει ουτε το ελαχιστο, που να βρεις επιλογη να φυγεις οσο κι αν το θελεις ? περιθωριο λοιπον, κι οπως οπως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. δεν ειναι και το ευκολοτερο πραμα εξαλλου να βρεθεις μονος σε ξενη χωρα, χωρις να μιλας και τη γλωσσα ειδικα και να ξερεις που πας. τα εχουμε ξαναπει αυτα, και η φυγη ηταν κι ενα απ'τα πρωτα θεματα μου οταν εκανα εγγραφη στο φορουμ πριν 2 χρονια.

για το δευτερο δε με απασχολει καθολου. οπως αδιαφορες ειναι οι κοπελες μαζι μου, ετσι ειμαι κι εγω αδιαφορος για οσα παθαινουνε. οπως κακοποιουνται αυτες σωματικα, ετσι κακοποιουμαι κι εγω ψυχικα με τις συμπεριφορες τους. μονο που εγω δε βιασα καμια ακομα, αλλα αυτες μας καταστρεψαν ολους ομαδικα! ριξε μια ματια ποσα παρομοια θεματακια ανοιγονται τελευταια απο μονους αντρες. οποτε μαλλον το αντιθετο συμβαινει απ'αυτο που λες, σημερα εμεις ειμαστε οι κακοποιημενοι, κι ας μη θες να το δεις ετσι λογο φυλου.

αυτα κι οσον αφορα τους πακιστανους συγκεκριμενα, ρωτα καμια αρρωστη αριστερη που τους θελει στη χωρα, αλλα οχι μεστο σπιτι της.