Results 46 to 60 of 248
-
08-09-2012, 14:19 #46
@gossamer θα προσπαθησω να βρω κατι να γεμισω το χρονο μου αν και οταν εισαι σε καταθλιψη το μονο που θες ( εγω τουλαχιστον ),ειναι να πινεις κ να καπνιζεις (κυριως το δευτερο).
@γιωργο εχω διαβασει την ιστορια σου, αλλα βλεποντας αγορι μου και αλλους ανθρωπους να πονανε τοσο πολυ δεν χαροποιουμαι.
αντιθετως θλιβομαι πολυ.
τι εχω να κερδισω απο τον πονο του αλλου?
καταλαβαινω βεβαια οτι το λες απο την αποψη να δω οτι υπαρχουν κ χειροτερα ετσι ωστε να μην νιωθω η μονη που υποφερει και σε ευχαριστω πολυ γι'αυτο
@Θεοφανια μου 38 ετων ειμαι.
παιδια σας εχω και νεα.
αλλαξα γνωμη και πηρα την αποφαση να γυρισω στην παλια μου ψυχολογο.
τα ζυγισα απο δω, τα ζυγισα απο κει και πηρα την αποφαση μου.
παντως μια σταθεροτητα στις αποφασεις μου με διακρινει...δεν μπορειτε να πειτε ε?"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
- 08-09-2012, 14:25 #47
Μ'αρέσει πάντως που οι περισσότεροι νομίζουμε ότι είμαστε χειρότερα από τους άλλους..Κι εγώ έχω πει πολλές φορές "κοίτα τα δικά μου χάλια για να παρηγορηθείς".
08-09-2012, 14:54 #48
ετσι ειναι Κορινα μου.
και γω οταν ειμαι χαλια αυτο πιστευω.
που κ που ομως κανω μικροδιαλλειματα απο το "εγω" μου κ τοτε ναι οντως συνειδητοποιω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα."ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
08-09-2012, 14:58 #49
Ολοι χαλια ειμαστε - απλα εγω προσωπικα νιωθω να ξεχνιεμαι οταν "συμβουλευω" καποιον για κατι..
Σου ειπα fragile να δεις ταινιες αν και εγω οταν εχω χαλια μερες τπτ δεν κανω. Κοιταω το κενο..
Λεμε λεμε να δουμε αν θα τα κανουμε πραξη τελικαIf I could start again A million miles away
I would keep myself - I would find a way....
08-09-2012, 19:43 #50
09-09-2012, 16:24 #51
με βασανιζουν παλι σκεψεις.
οι γονεις φευγουν τριτη κ γυρνανε πεμπτη.
ειμαι βεβαιη πως αποκλειεται να καταφερω να επιβληθω στον εαυτο μου και να μην πιω.
επειδη εχω και το θεμα της αγοραφοβιας, σκεφτομαι να παω την τριτη να αγορασω μια μπουλακα χυμα κρασι κ να το πινω λιγο-λιγο.
αλλα φοβαμαι μηπως πιω παραπανω απο οσο αντεχω και με τρεχει η αδερφη μου που εχει και κεινη τα βασανα της στο νοσοκομειο.
η αλλη λυση ειναι να παρω τρεις μπυρες την τριτη,τρεις μπυρες την τεταρτη και τρεις μπυρες την πεμπτη.
θα χαλασω περισσοτερα λεφτα απο την μια, αλλα απο την αλλη θα ειμαι πιο ασφαλης γιατι οι τρεις μπυρες δεν με βαρανε στο κεφαλι οπως αν πιω πολυ κρασι.
η μηπως να παρω κρασι (3 ευρω κανει μονο) και να το πινω λιγο-λιγο?"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
09-09-2012, 16:51 #52
09-09-2012, 18:12 #53
σχεδον δυο χρονια.
σχετικα με το θεμα του αλκοολ, μου εχει πει οτι μπορω να πινω μονο οταν ειμαι με παρεα και οταν απο πριν εχω καλη διαθεση.
σχετικα με το οτι απ' οτι καταλαβα η ερωτηση σου εχει να κανει με το οτι η ψυχολογος μου δεν με εχει βοηθησει υπαρχουν αλλες εξηγησεις οπως το οτι ζω σε ενα πολυ ασχημο οικογενειακο περιβαλλον και συν τοις αλλοις η ασθενεια μου ειναι βαρια ας το πουμε και ετσι.
εξαλλου εχω γυρισει απειρους ειδικους απο τα 21 μου και δεν ειδα γιατρεια απο κανεναν.Last edited by fragile; 12-09-2012 at 16:20.
"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
09-09-2012, 18:29 #54
Στο θεμα του αλκοολ σταθηκα,το να πιεις με παρεα ή επειδη γουσταρεις και εχεις την διαθεση ναι να το κανεις αυτο ειναι το υγιες πιωμα,να το πουμε και ετσι..
Το να πιεις ομως για να αποφυγεις συμπτωματα ειτε πανικου ειτε αγοραφοβιας σε παει βηματα πισω αυτο,με την εννοια οτι καποια στιγμη πρεπει να βρεις το σθενος να τα αντιμετωπισεις νηφαλια..Για να μαθει και ο εγκεφαλος και αυτη την δραση
Eχεις την δυναμη και χωρις την μπυρα ή το κρασι
09-09-2012, 18:48 #55
αν δεν πινω ομως μνημονιο μου, τοτε κανω overdoses απο φαρμακα.
(και παιρνω ουτως η αλλως ενα καρο απο δαυτα)"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
09-09-2012, 18:53 #56
Σε καταλαβαινω,ομως πρεπει να βρεις το σθενος που σου ειπα παραπανω..Γιατι και τα φαρμακα ναι βοηθουν αλλα απο μονα τους απλα κουκουλωνουν!Θελεις λιγο δουλιτσα παραπανω δεν νομιζεις?Εννοω να κανεις και εσυ βηματακια μαζι με τα φαρμακακια σου..Επιπονα βηματα το ξερω αλλα θα απελευθερωθεις καποια στιγμη.
09-09-2012, 19:11 #57
θελω πολυυυυυ δουλιτσα οχι λιγη.
σε ευχαριστω για την ευγενια με την οποια μου επισημαινεις το μεριδιο ευθυνης μου.
με βοηθησες ειλικρινα.
ενα απο αυτα τα επιπονα βηματακια ειναι να παω την παρασκευη στο γραφειο της.
τρεμω στην ιδεα αλλα πρεπει να το κανω.
και δεν σου κρυβω πως πριν λιγο με ειχε πιασει μια ακατανικητη ταση να την παρατησω και να πηγαινω μονο στον γιατρο (αναγκαστικα για φαρμακα) , προκειμενου να αποφυγω τον γολγοθα της αγοραφοβιας..."ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
09-09-2012, 19:14 #58
09-09-2012, 22:40 #59
Πώς πηγαίνεις στην ψυχολόγο?Με λεωφορείο/αμάξι?
09-09-2012, 23:12 #60
Υπαρχει περιπτωση να θες να αλλαζεις συχνα ψυχολογο(αν ισχυει βεβαια αυτο,οπως καταλαβα) επειδη φοβασαι κατι? Αυτο το κατι θα μπορουσε να ειναι ακομη και η "αναρρωση σου" ή το αναγκαστεις να ζοριστεις για να πας ενα βημα παρακατω στα θεματα που σ'απασχολουν? Ακουγεται λιγο παρανοικο,ομως συχνα εμεις οι ανθρωποι λειτουργουμε αυτοκαταστροφικα και πολλες φορες η "αρρωστια" μας κρυβει κατι απο πισω που ισως δε θελουμε να αντιμετωπισουμε.
Δε θελω να παριστανω τωρα καμια ειδικο,μονο απο προσωπικη εμπειρια και μονο μιλαω,και ισως και να πεφτω εξω.
Απλα σου θετω ενα προβληματισμο.Μηπως δηλ.ολο αυτο ειναι φαυλος κυκλος?
Σ'αυτα τα 2 χρονια η ψυχολογος που ειχες σε βοηθησε εστω πρακτικα,να κανεις καποιες βελτιωσεις στη ζωη σου?
Γιατι καμια φορα μπορει και ο καλυτερος ψυχολογος να μη μπορει να βοηθησει αν εμεις δε κανουμε καποια βηματα να βοηθουμε.Σιγουρα εσυ θα το ξερεις καλυτερα αυτο.
Ειναι κριμα τοσο νεα γυναικα να εχεις τετοια θεματα που δυσκολευουν τη ζωη σου.
Μη χανεις αλλο πολυτιμο χρονο,στο να γινεις εντελως καλα και να εισαι χαρουμενη!
Αλλα σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις να αλλαξεις ολα,αν θες. Προσπαθεια και θεληση χρειαζεται νομιζω.
Οι γονεις σου σε στηριζουν σε ολο αυτο που περνας,εκτος απο τη οικονομικη βοηθεια? Επισης σκεφτηκες ταυτοχρονα τις μερες που δε θα εχεις συνεδριες με τη ψυχολογο να διαβαζεις σχετικα βιβλια ειτε αυτοβοηθειας ειτε οτιδηποτε θα σου αρεσε,ωστε να "ξεχνιεσαι" μεχρι το επομενο ραντεβου?