φοβια με καρδια - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 216
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Τι γινεται βρε παιδια,ελεος μ αυτα τα σωματικα & ολα μαζεμενα στην καρδια.....καθημερινα τσιμπηματα,σφιξηματα,ενοχλ ησεις απο πισω αριστερα,στο μερος της καρδιας & οι καταραμενες αρρυθμιες!!!!!Και πανω απ ολα υπαρχουν,δεν ειναι "φανταστικα"!!Βεβαια εχω πολυ καιρο να κανω εξετασεις(ενα χρονο περιπου)αλλα πριν απ αυτο το διαστημα οπως εχω ξαναγραψει,εχω παει σε αρκετους καρδιολογους.Το παλευω μονη μου αλλα ειναι πολυ ενοχλητικα & κουραστικα ολα αυτα,ΠΟΛΥ!!Πολλες φορες σκεφτομαι να παω παλι στην καρδιολογο μου αλλα λεω"αλλα λεφτα παλι...".Αν καποιος τα εχει ολα αυτα,ας μου πει πως νιωθει,παρακαλω....ειναι καπως παρηγορο να τα λες με ανθρωπους που περνουν τα ιδια!

Παρήγορο δεν θα πει τίποτα. Κι εγώ μια από τα ίδια.... Μία πόνος στο κέντρο του στήθους, μία πόνος στο στέρνο, μία αριστερά, μία και στο χέρι, για να μην πω για τις αρρυθμίες. Παρεμπιπτόντως την τελευταία ώρα έχω συνεχώς!!!!!!!!! Τελευταία φορά πήγα σε καρδιολόγο πριν 6 μήνες έντρομη ότι θα πάθω έμφραγμα!!!!! Μου έκανε εξετάσεις και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω μου σύστησε...... ή βαλεριάνα ή ομοιοπαθητική!!!!!
    Παρόλα αυτά......οι καταραμένες φοβίες δεν λένε να εγκαταλείψουν το βλαμένο μυαλουδάκι μου!!!!!!

Καλησπέρα

ΡΑΝΗ καλησπέρα.

Σήμερα πώς αισθάνεσαι με τις αρρυθμίες? Συνεχίζουν? Έχεις πολλές ή λίγες?

Σε ρωτάω γιατί κι εγώ έχω...όταν με πιάνουν με λούζει κρύος ιδρώτας από το φόβο μου...πολύ άσχημο συναίσθημα.

Τι γινεται βρε παιδια,ελεος μ αυτα τα σωματικα & ολα μαζεμενα στην καρδια.....καθημερινα τσιμπηματα,σφιξηματα,ενοχλ ησεις απο πισω αριστερα,στο μερος της καρδιας & οι καταραμενες αρρυθμιες!!!!!Και πανω απ ολα υπαρχουν,δεν ειναι "φανταστικα"!!Βεβαια εχω πολυ καιρο να κανω εξετασεις(ενα χρονο περιπου)αλλα πριν απ αυτο το διαστημα οπως εχω ξαναγραψει,εχω παει σε αρκετους καρδιολογους.Το παλευω μονη μου αλλα ειναι πολυ ενοχλητικα & κουραστικα ολα αυτα,ΠΟΛΥ!!Πολλες φορες σκεφτομαι να παω παλι στην καρδιολογο μου αλλα λεω"αλλα λεφτα παλι...".Αν καποιος τα εχει ολα αυτα,ας μου πει πως νιωθει,παρακαλω....ειναι καπως παρηγορο να τα λες με ανθρωπους που περνουν τα ιδια!

Member
    Ακριβώς το ίδιο με κρατά κι εμένα μακριά από το γυμναστήριο, που πριν ενάμιση χρόνο πήγαινα για 2-3 ώρες καθημερινά. Είμαι καθημερινά με ένα πιεσόμετρο στο χέρι. Έχει καταντήσει κουραστικό αλλά δεν περνάει εύκολα σε συνδυασμό με τις διαταραχες πανικού. Χθες περπάτησα για μια ώρα και μόλις γυρισα σπίτι μετρήθηκ. Εννοείται ότι ήταν όλα απόλυτα φυσιολογικά, εγώ όμως ένιωθα κουρέλι, ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Η ψυχολογία φταίει σίγουρα. Απλά πρέπει στην συσκερκιμένη φάση, να μην σε ρίχνει και να ξαναβγαίνεις έξω. Ξέρω ότι μια κουβέντα είναι όλα και είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν αλλα τουλάχιστον πρέπει να το παλέψουμε. Κι εγώ που τα λέω έτσι, τα λέω για να τα πιστέψω κι εγώ η ίδια.
    Quote Originally Posted by skorpios View Post
    as ta na pane sunset ki ego piga xthes na trexo se ena gipedo stivou kai enoisa ligo grigoro to sfigmo mou kai efyga aron aron. Eno einai apolyta fysiologiko , ego eixa tromaksei ypervolika kai genika teleftaia metrao synexeia tous sfygmous mou . Esy genika eisai kala i pasxeis apo diataraxes panikou ?

Εγώ προχθές ξεκίνησα Yoga και ήμουν συνέχεια με το φόβο ότι θα πάθω αρρυθμία. Θέλεις΄η χαλάρωση, θέλεις οι ασκήσεις, οι αναπνοές, δυσκολεύτηκα πολύ για πρώτη φορά...Είναι τρομερό να θες να ασκηθείς και να φοβάσαι.

Quote Originally Posted by katpir View Post
    Ακριβώς το ίδιο με κρατά κι εμένα μακριά από το γυμναστήριο, που πριν ενάμιση χρόνο πήγαινα για 2-3 ώρες καθημερινά. Είμαι καθημερινά με ένα πιεσόμετρο στο χέρι. Έχει καταντήσει κουραστικό αλλά δεν περνάει εύκολα σε συνδυασμό με τις διαταραχες πανικού. Χθες περπάτησα για μια ώρα και μόλις γυρισα σπίτι μετρήθηκ. Εννοείται ότι ήταν όλα απόλυτα φυσιολογικά, εγώ όμως ένιωθα κουρέλι, ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Η ψυχολογία φταίει σίγουρα. Απλά πρέπει στην συσκερκιμένη φάση, να μην σε ρίχνει και να ξαναβγαίνεις έξω. Ξέρω ότι μια κουβέντα είναι όλα και είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν αλλα τουλάχιστον πρέπει να το παλέψουμε. Κι εγώ που τα λέω έτσι, τα λέω για να τα πιστέψω κι εγώ η ίδια.

Senior Member
    Στην αρχή ειναι δύσκολο.Ταχυκαρδίες, αρρυθμιες, ωχ ζαλιζομαι, ωχ ανεβαινει η πίεση,ωχ πέφτει η πιεση, πέφτω κι εγω...Σιγά σιγά συνηθίζει ο οργανισμός.Μαλλον εσυ συνηθίζεις να καταλαβαινεις τον οργανισμο σου,γιατι αυτος μια χαρα ειναι...
    Εγω απειχα απο οποιαδηποτε ασκηση (εκτος απο πολυυυυ περπάτημα) για 4-5 χρονια.Πηγαινα καθε τρεις και λιγο σε ενα καρδιολογο και του ελεγα "πεθαινω, σβηνω, χανομαι".Με εβαλε και εκανα τεστ κοποσεως για να μου εξηγησει τι ακριβως συμβαινει στο σωμα μου κατα τη διαρκεια της ασκησης/κοπωσης. Του ελεγα τωρα νιωθω αυτο π.χ. αρρυθμια,ή πόνάω στο στήθος ή τωρα ανεβαζω πιεση κ.λ.π.Και αυτος απλα γελαγε και μου ελεγε οτι λεω βλακεις γιατι το μηχανημα δεν ειχε καμια τετοια ενδειξη.Εγω νομιζα οτι λιποθυμουσα και οι λειτουργιες μου ηταν μια χαρα.
    Απο τοτε οι φοβιες μου για καρδια και τετοια ειναι πολυυυυυυ λιγοτερες....Το συστήνω λοιπον να το κανετε:p
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned

Γεια σας παιδιά!!

Μπορώ να πω και εγώ το πρόβλημα μου;;;;Είναι κανείς εδώ;;;;;

Καλλιτερα να ανοιξεις ενα καινουριο θεμα για να το δουμε ολοι. Πιστευω πως θα παρεις πιο γρηγορα απαντησεις.
    You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Senior Member
    Να ρωτησω κατι βρε παιδια.....οταν νιωθεις "κατι" συνεχως στο μερος της καρδιας,μια οτι σαν καποιος να την τραβαει,την αλλη βαρος,την αλλη σφιξιμο,την αλλη τσιμπιματα....θελω λοιπον να ρωτησω(απο ανατομια πως παμε??),μηπως απο αριστερα(δηλαδη,στη μερια της καρδιας)περνανε περισσοτερα νευρα η μυς απ οτι στα δεξια?γιατι το να νιωθω συνεχως ολα αυτα απ το μερος της καρδιας και να ηταν κατι κακο στην καρδια,τωρα θα τα ειχα "τιναξει".....ασε που η τελευταια φορα που πηγα σε καρδιολογο ηταν πριν απο 5 μηνες και τωρα καθομαι σε αναμενα καρβουνα...να παω,να μην παω....καλα,για τα λεφτα που εχω δωσει...δεν το συζητω!!

Junior Member
    παιδια καλησπερα να ρωτησω και εγω κατι που ισως ειναι και οφ τοπικ ,
    εδω και δυο μερες εχω στιγμηαιους πονος στο κεντρο τους στηθους σαν σουβλιες και το νιωθω στην ενωση των πλευρων στο κεντρο του στηθους ,κραταει πολυ λιγα δευτερολεπτα αλλα επαναλαμβανεται αρκετες φορες ,μεσα στην ημερα ας πουμε καμια 30-40 φορες περιπου,το ενιωσε κανενας αλλος αυτο?
    παιζει να ειναι απο κρυωμα?
    Last edited by MAMAVE; 26-02-2014 at 23:04.

Να ρωτησω κατι βρε παιδια.....οταν νιωθεις "κατι" συνεχως στο μερος της καρδιας,μια οτι σαν καποιος να την τραβαει,την αλλη βαρος,την αλλη σφιξιμο,την αλλη τσιμπιματα....θελω λοιπον να ρωτησω(απο ανατομια πως παμε??),μηπως απο αριστερα(δηλαδη,στη μερια της καρδιας)περνανε περισσοτερα νευρα η μυς απ οτι στα δεξια?γιατι το να νιωθω συνεχως ολα αυτα απ το μερος της καρδιας και να ηταν κατι κακο στην καρδια,τωρα θα τα ειχα "τιναξει".....ασε που η τελευταια φορα που πηγα σε καρδιολογο ηταν πριν απο 5 μηνες και τωρα καθομαι σε αναμενα καρβουνα...να παω,να μην παω....καλα,για τα λεφτα που εχω δωσει...δεν το συζητω!!
    Δε ξέρω από ανατομία αλλά νομίζω ότι τα ηλεκτρικά σήματα περνάνε πράγματι από αριστερά προς τα δεξιά αλλά μη σου λέω και βλακείες!!

Banned
    Quote Originally Posted by trelokotsos View Post
    Δε ξέρω από ανατομία αλλά νομίζω ότι τα ηλεκτρικά σήματα περνάνε πράγματι από αριστερά προς τα δεξιά αλλά μη σου λέω και βλακείες!!
    Καλησπερα,παει καιρος που σΝοιξα το θεμα που πλεον το αγχος με χτυπησε με ζαλαδες και ιλιγγους και οχι τοσο με φοβια για την καρδια,μεχρι βεβαια να με πιαςει μεγαλη ταχυκαρδια ποιος ξερει..

Banned
    Καλημέρα ειναι τωρα δυο μερες που εχω παλι αυτούς τους πόνους αριστερά και εχω τρελαθεί ελεος παλι.

Banned
    Quote Originally Posted by katpir View Post
    Παιδια εχω διαταραχή πανικου με εχει χτυπήσει με ζαλαδες και σπαστικη κολιτιδα αλλα φυσικα οταν εχω συμπτώματα που μοιάζει με καρδιά φοβαμαι πολυ...οπως αυτες τις μερες υπερένταση και πονος εμεις αριστερά...

Senior Member
    τι σου ειναι τελικα το μυαλο!!!!!!!!!τελικα βλεπω οτι δεν ειμαι μονη μου με φοβια μην πεθανω απο καρδια!εχω ενα παιδακι 18 μηνων και φοβαμαι ολη την ημερα μηπως πεθανω ξαφνικα και τι θα κανει το παιδακι μου?θα πεσει και θα χτυπησει και δεν θα ειναι κανενας εδω να το βοηθησει.ωρες και φορες με πιανει ζαλαδα ενα σφιξιμο στο στερνο ταχυκαρδια μουδιασμα στο αριστερο χερι και με πιανει πανικος!!!!!!!!!καθε βραδυ φοβαμαι οτι θα πεθανω στον υπνο μου απο καρδια!πηγα στον καρδιολογο πριν πεντε μηνες και μου ειπε ολα φυσιολογικα αλλα εγω δε ησυχασα!ενα βραδυ μαλιστα σηκωθηκα με τοσο αγχος και λεω παει θα παθω ανακοπη απο το αγχος μου.επηρεαζομαι γενικα πολυ ευκολα οταν ακουω για ξαφνικους θανατους!νομιζω οτι θα το παθω και εγω,εχω καταστρεψει την καθημερινοτητα μου με με αυτο το φοβο του θανατου απο καρδια.νομιζω οτι ολη την ζωη μου θα την περασω με αυθτες τις φοβιες και δεν θα την εχω χαρει καθολου.και τωρα που σας μιλαω εχω φοβερο πλακωμα στο στερνο.ατιμο μυαλο τι μας κανεις!!!!!!!ευχαριστω για την κατανοηση

Senior Member
    Δεν υπαρχει trelameni......αλλο να στο λεει καποιος & αλλο να το ζεις.....και δυστυχως ειναι ετσι οπως το εγραψες(οτι φοβασαι πως αυτη η φοβια θα σε ακολουθησει στην συνεχεια της ζωης σου...),ειναι πολυ δυσκολη φοβια,θελει καθημερινη παλη!!

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast