Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 43 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 635
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Σε τόσα ποστ το πρόβλημα αναλύω.
    Θα περάσουν τα χρόνια και θα μείνω για πάντα μόνη.
    Θέλω να κάνω σχέση...αυτό είναι το πρόβλημα.
    Μα το λογικό είναι ότι όσο επιμένεις πως έχεις πρόβλημα, ενώ δεν είσαι σε σχέση, να δουλέψεις το πρόβλημα
    με σένα ή εντέλει να μην το αντιμετωπίζεις τόσο πολύ σαν πρόβλημα! Τα κοινωνικά και ξεπερασμένα "πρέπει"
    που σου έχουν φυτέψει λένε πως πρέπει να κάνεις σχέση οπωσδήποτε στα 20, γιατί αλλιώς πας χαμένη!
    Αν έχεις σαν δεδομένο πως δεν θα κάνεις σχέση, μόνη σου σαμποτάρεις δυστυχώς τον εαυτό σου και κάνεις
    κι ό,τι είναι δυνατόν για να επιβεβαιωθείς (αυτοεκπληρούμενη προφητεία).
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Οχι Μαρκελα.
    Δεν θέλω να κάνω σχέση για να την βάλω στο βιογραφικό μου.
    Ούτε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος.
    Μακάρι να είχα σχέση και ας έπρεπε να το κρατήσω κρυφό και να μην το μάθει κανείς.
    Δεν θέλω να κάνω σχέση ούτε για να το παίξω μεγάλη ούτε για τπτ τέτοιο πραγματικά με παρεξήγησες.
    Ούτε θέλω σχέση για να νοιώσω έμπειρη ή για κάτι τέτοιο.
    Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει.
    Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως.

Banned
    Μαρκελα ξερω πως θες να βοηθήσεις και σε ευχαριστώ.
    Αλλά μην βγάζεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν.
    Αυτό δεν με βοηθάει και τόσο...μάλλον με κάνει να αισθάνομαι πως κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει.
    Και κάτι τελευταίο.Αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις και τα λες με βεβαιότητα δεν μπορούν να τα βγάλουν ούτε ψυχολόγοι μέσα σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα κ με τέτοια σιγουριά. Πόσο μάλλον μέσω του διαδικτύου.
    Οπότε σε παρακαλώ άκουσε με και μην επιμένεις σε κάτι που ξέρω καλά πως δεν ισχύει...

Senior Member
    Εμμανουελα...αν δεν το χεις καταλαβει...καποιοι εδω νομιζουμε οτι εισαι τρολ και καποιοι αλλοι οχι....
    και ξερεις γιατι; επαναλαμβανεις διαρκως το ιδιο μοτιβο...θελω να κανω σχεση,θελω να κανω σχεση.....
    με τι θελεις να κανεις σχεση....με εναν αντρα ας πουμε; γιατι λοιπον δεν ξεκινας με το τι σου κινει το ενδιαφερον σε εναν αντρα.....τι σε ελκυει...
    η σχεση δεν ειναι κατι που προκυπτει απαραιτητα σε μια γνωριμια ή επαφη με το αλλο φυλο....
    κι αν δεν ερθεις σε επαφη με το αλλο φυλο...προφανως και δεν θα προκυψει ουρανοκατεβατη.....

επισης ο χαρακτηρας...που βγαζεις προς τα εξω...αν ειναι αληθινος...λυπαμαι που θα σου μιλησω σκληρα..αλλα ειναι ο καλυτερος τροπος για να φτασει κανεις στην αληθεια...δειχνει ατομο με μονοκομμματη σκεψη και μετριο IQ....πραγμα δυσκολο....να το δεχτω εφοσον λες οτι εισαι και φοιτητρια σε δυσκολη σχολη.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΟΧΙ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΟΛ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Senior Member
    δεν χρειαζεται να εξαπτεσε......αν δεν ξερεις τι ειναι το τρολ...δεν ειναι δυσκολο να το ψαξεις....
    αν το πιστευω ή οχι....δεν εχει σημασια...απλα αναρωτιεμαι...με τι στανταρ..γινεται η εισαγωγη...με παπαγαλια.....;

για να σε πιστεψω...πρεπει να δωσεις και δειγματα του ΙQ σου.....με οτι εχω διαβασει...βγαζω συμπερασματα.....
    μην εξαπτεσε......ζητας βοηθεια....και ειναι κι αυτος ενας τροπος να βοηθηθεις....να μαθεις να ΑΚΟΥΣ και να επεξεργαζεσε οσα ακους....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Μαρκελα ξερω πως θες να βοηθήσεις και σε ευχαριστώ.
    Αλλά μην βγάζεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν.
    Αυτό δεν με βοηθάει και τόσο...μάλλον με κάνει να αισθάνομαι πως κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει.
    Και κάτι τελευταίο.Αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις και τα λες με βεβαιότητα δεν μπορούν να τα βγάλουν ούτε ψυχολόγοι μέσα σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα κ με τέτοια σιγουριά. Πόσο μάλλον μέσω του διαδικτύου.
    Οπότε σε παρακαλώ άκουσε με και μην επιμένεις σε κάτι που ξέρω καλά πως δεν ισχύει...
    Νάσαι σίγουρη, ότι αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν και σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα.. ήδη φτάσαμε στην 21η σελίδα για το θέμα αυτό!!! Και ξέρεις γιατί; Επειδή είναι τ' αυτονόητα!
    Ζήτησες βοήθεια, αλλά δεν μας είπες ότι ήθελες μόνο να ποστάρεις και να μην ακούσεις απόψεις, γιατί ήδη τα ήξερες όλα, όπως είπες!! Μόνο που αν τελικά τα ήξερες πράγματι όλα, ούτε
    θα πόναγες, ούτε θα υπέφερες, ούτε θα σκεφτόσουν ακόμα και να πεθάνεις.. Και δεν σου είπα τίποτα περισσότερο, απ' όσα σου είπαν και πολύ σωστά σχεδόν τα περισσότερα μέλη!

Senior Member
    Εγώ πάλι νομίζω ότι αν κάποιος δεν θέλει να βοηθηθεί, ότι και να του πεις δεν θα βοηθηθεί.

Αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου σε άλλες γνώμες, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα...

Senior Member
    Βασικα,ενταξει,σωστα αυτα ειναι που τις λετε και κατι παρομοιο ειχατε πει σε δικο μου θεμα που ηταν ιδιου τυπου...αλλα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα,οσο θελετε να φανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Βασικα,ενταξει,σωστα αυτα ειναι που τις λετε και κατι παρομοιο ειχατε πει σε δικο μου θεμα που ηταν ιδιου τυπου...αλλα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα,οσο θελετε να φανει.
    Εσύ τι έγινες βγε Alu?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Εσύ τι έγινες βγε Alu?
    Εγω,τι? Στα ιδια ειμαι,μη πω και χειροτερα,τωρα που εφυγαν κ τα 2-3 παιδια π καναμε παρεα για την πολη που σπουδαζουν. Σαπιλα Σπιτι,σπιτι, καμια βολτα στο χωριο ως το απογευμα κ μετα παλι σπιτι... δλδ τι μπορω να κανω για να αλλαξει αυτο? Δεν περασα...και καπου και αστα

Senior Member
    Εγω,τι? Στα ιδια ειμαι,μη πω και χειροτερα,τωρα που εφυγαν κ τα 2-3 παιδια π καναμε παρεα για την πολη που σπουδαζουν. Σαπιλα Σπιτι,σπιτι, καμια βολτα στο χωριο ως το απογευμα κ μετα παλι σπιτι... δλδ τι μπορω να κανω για να αλλαξει αυτο? Δεν περασα...και καπου και αστα
    Ναι ρε γμτ. Δεν άλλαξες παραστάσεις. Τώρα θα ξαναδώσεις? Ή θα ψάξεις για δουλειά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ναι ρε γμτ. Δεν άλλαξες παραστάσεις. Τώρα θα ξαναδώσεις? Ή θα ψάξεις για δουλειά?
    Οχι δεν αλλαξα παραστασεις, δν μου ερχετε και κατι στο νου που μπορω να κανω για να αλλαξουν,να ξανα δωσω δεν γινετε,χωρις φροντιστηρια παλι θα αποτυχω :)

Senior Member
    Οχι δεν αλλαξα παραστασεις, δν μου ερχετε και κατι στο νου που μπορω να κανω για να αλλαξουν,να ξανα δωσω δεν γινετε,χωρις φροντιστηρια παλι θα αποτυχω :)
    Alu, αν το θέμα είναι το οικονομικό, θα μπορούσες να πας σε κάποιο από τα κοινωνικά φροντιστήρια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Alu, αν το θέμα είναι το οικονομικό, θα μπορούσες να πας σε κάποιο από τα κοινωνικά φροντιστήρια..
    Δεν υπαρχουν στην περιοχη μου.

Page 21 of 43 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast