ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 77
    Senior Member
    βικη σ αυτο που λες οτι θα βλεπει τ παιδι οτι ειναι αγχωμενη συμφωνω απολυτα!!!!ισως το οτι εγω ειμαι με ψυχολογικα και αγχος να ειναι επειδ εβλεπα παντα την μαμα μου να ταραζετε συχνα ν εχει αγχος για ολα νευρα τα εκανε ολα μηχανικα τα εκανε ολα σπασμοδικα και γενικα ηταν παντα μ αγχοσ!!!!εχει δικιο ζωζα μην τ κανεις ειναι κριμα και για σενα κ για τ μωρακι σ!!!!

Junior Member
    ακριβως..για κ η δικια μυ μαμα καπως ετσι ειναι ...εχει πολυ αγχος κ αυτο περναει κ σε εμενα...οποτε πραγματικα δν αξιζει κι ολας τον κοπο να αγχωνεσε το μονο που καταφερνεις ειναι να τα κανεις χειροτερα...!!!

Senior Member
    εχετε δικιο..κι εμενα η μαμα μου ολα τα χρονια με αγχωτικα προβληματα ειναι..λετε να ειναι κληρονομικο τελικα?και πως να το κρυψω απο το παιδι οταν θα μεγαλωνει..αφηστε κυριακη ειναι να παμε σε βαφτιση και τραπεζι ..δεν την παλευω ζαλιζομαι απο τωρα..στην καρδια λετε να εχω τιποτα?

Junior Member
    ειναι και κληρονομικο ...αλλα ειναι κ ποσο το αφηνεις να υπαρχει...ειχα παρομοια περιπτωση πριν λιγο καιρο...ειχα παει σε ενα γαμο και το σκεφτομουν συνεχεια και οταν πηγα ημουν χαλια κ ελεγα ποτε θα ερθει η ωρα να γυρισω σπιτι...ειναι το χειροτερο θα κατσεις να σκεφτεις οτι δν παθαινεις κατι ειναι απλα η ζαλη ...η οικογενεια συ θα ειναι διπλα συ..κ θα κοιταξεις να περασεις καλα ..σκεψου το παιδακι συ...δν θελει να σε βλεπει ετσι...θελει να σε βλεπει χαρουμενη κ ετσι θα ιεναι κ αυτο χαρουμενο...κ στο κατω κατω μια μερα ειναι..μετα θα πας παλι σπιτι κ θα γυρισεις στην καθημερινοτητα...μν σε τρομαζει που θα κανεις κατι διαφορετικο...δν παθαινεις τιποτα ...το εχεις τοσο καιρο γτ να σε τρομαζει? αφου ειναι πλεον κατι συνηθισμενο !!!

Senior Member
    κοριτσια μου σας νιωθω μια απο τ ιδια!!!και εγω ειδικα αν ειναι ν κατσω ορθια καπου τρελενομαι δεν μπορω!!!!κραταω αγκαζε τον φιλο μου γιατι αλλιως δεν γινεται!!!χαααχα ασε μεσα στην τρελα ζω!!ειναι στανταρ κληρονομικο δεν παιζει....ζωζα κανε θετικες σκεψεις και λεγε συναιχεια απο μεσα ειμαι καλα και θ ειμαι καλα δεν εω τιποτα λεγε τ αυτο κ θα δεις ολα θ πανε καλα!!!!επισεις ξερεις οτι δεν θα παθεις κατι ειναι στο μυαλο σ!!!αν κ καθε φορα ειναι σαν πρωτη φορα!!!!εμενα παντως μ βοθαει που μιλαμε εδω γιατι βλεπω πως δεν ειμαι μονη μ....οσο για την καρδουλα σ ζωζα μου πιστεψε με δεν εχει τιποτα αλλα απο το αγχοσ και μονο η ταχυκαρδια ειναι απο τον φοβο σ.....ξερω οτι αν εχεις προβλμα μ την καρδια πονας πισω στην πλατη και αλλα τετοια!!!αι αφου εχεις κανει καρδιογραφημα μην σκας!!!!εισαι μια χαρα!!!!καλα ν περασεις στην βαφτιση και ολα θ πανε καλα!!

Senior Member
    κοριτσια μου σας ευχαριστω για την θετικη ενεργεια που μου στελνετε!σημερα ημουν ψιλοχαλια παντως,,την ωρα που τρωγαμε σπιτι μου με τους γονεις μου και τα αδερφια μου με επιασε πολυ!γενικα τελευται δεν νιωθω καλα..εξ ου και η δυναμωση της θεραπειας απο τον ομοιοπαθητικο...περιμενω να δω αποτελεσματα..αγγελικουλα μου και βεβαια σε νιωθουμε..κι εγω ετσι στηριζομαι στον αντρα μου..αυριο που θα εχω και την μικρη να τρεχει απο δω κι απο κει να δω αν θα με πιασει!θα παρω και μισο xanax απο πριν αν και γενικα δεν παιρνω..αλλα φοβαμαι!σας φιλω ..τα λεμε

Junior Member
    aggelikoula και εμενα με βοηθησε πολυ που μιλαμε γτ οντως κ εγω φοβομουν πως μονο εγω εχω αυτο το προβλημα...και ειναι ωραιο που ο ενας στηριζει τον αλλον...και ζωζα πιστεψε με δν θα σε ποιασει γτ θα εχεις το μυαλο συ στην μικρουλα...μν το αφησεις να σε παει εκει που θελει...κοιτα να περασεις καλα!!!

Senior Member
    κοριτσακια μου ολα πηγαν τελεια!δεν μπορω να το πιστεψω αλλα δεν με επιασε απολυτως τιποτα!στις 11 μιση ωρα πριν την βαφτιση πηρα μισο xanax και γυρισαμε 3.30 πισω!αχ δοξα το θεο..περασα μια χαρα,..ειχα πολυ καιρο να παω καπου και να ειμαι τοσο καλα!

Senior Member
    ζωζα μου μπραβο χαρηκα παρα πολυ αληθεια φαντασου γι αυτο μπηκα μεσα για ν δω αν εχεις γραψει πως εισαι....μπραβο κοριτσαρα μου.....εγω απο σημερα εχψ αδεια μια βδομαδα εχει το αγορι μου παλι καλα δεν θ παμε διακοπες δεν εχουμε πολλα λεφτα αλλα θ κατσουμε εδω ευτυχως ειμαστε απο νεα μακρη κ εχουμε θαλασσα παλι καλα!!!εσεις πηγατε η θα πατε διακοπες?

Senior Member
    αγγελικουλα μου καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε αυτες τις μερες..εμεις λογω οικονομικων και λογω οτι η μικρη μας ειναι μικρη ακομα!δεν πηγαμε πουθενα..εχεις facebook?αν ναι στειλε μου π.μ φιλακια!

Junior Member
    ζωζα μπραβοο πραγματικα μπραβο συ...ειδες πυ δν ηταν τιποτα?! ετσι να συνεχισεις..!!!!

Senior Member
    πως πανε οι ζαλαδες παιδακια??/

Junior Member
    Ζώζα, υπάρχουν άνθρωποι που φυσιολογικά έχουν πάνω από 80-90 σφυγμούς το λεπτό χωρίς να υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση.
    Πιθανότατα είναι άσχετο αυτό που θα ρωτήσω: Πέρα από τις ζαλάδες, έχεις παρατηρήσει οι σφυγμοί σου να ανεβαίνουν απότομα με τη μετάβαση από την ξαπλωμένη στην όρθια θέση; Π.χ όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι; Έχεις ιστορικό λιποθυμιών;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pablo View Post
    Ζώζα, υπάρχουν άνθρωποι που φυσιολογικά έχουν πάνω από 80-90 σφυγμούς το λεπτό χωρίς να υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση.
    Πιθανότατα είναι άσχετο αυτό που θα ρωτήσω: Πέρα από τις ζαλάδες, έχεις παρατηρήσει οι σφυγμοί σου να ανεβαίνουν απότομα με τη μετάβαση από την ξαπλωμένη στην όρθια θέση; Π.χ όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι; Έχεις ιστορικό λιποθυμιών;
    pablo δεν εχω παρατηρησει αποτομη αυξηση των παλμων οπως λες ουτε εχω λιποθυμησε ποτε..(αυτος ομως ειναι ο μεγαλος μου φοβος),

Member
    τοσο εντονο και ακομα παραπανω μπορει να κανει το μυαλο john john.εγω για παραδειγμα,απ το πολυ αγχος το καλοκαιρι που περασε νομιζα οτι παρελυαν τα ποδια μου απ το πονο.με το που αρχισα αγωγη για το αγχος περασε και ο πονος στα ποδια.ακομα και τωρα που το σκεφτομαι μου φαινεται κουλο να μη νιωθω τα ποδια μου μονο απ το αγχος.εφ οσον μου λες και για φοβο οπου εχει κοσμο..την αγοραφοβια την εχεις ακουστα...?εσυ εχεις τρελλαθει απ το αγχος σου παιδακι μου...σε εναν καλο ψυχιατρο να πας ..κριμα να δινεις λεφτα αριστερα και δεξια..ετσι εκανα κ εγω..μεχρι που βρηκα την ουσια του προβληματος και ηρεμησα

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast