οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 47 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 704
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    δεν χρειαζεται να πας στο venue - W- candy bar η σε αλλο σκατοclub που το εχουν ηλιθιοι νεοπλουτοι βλακες που στοιβαζουν βλαμμενα παιδακια που περιμενουν με τις ωρες απ εξω για να φανε πορτα. υπαρχουν και ωραια μαγαζια , απλα μπαρ, με μουσικη και κοσμο χωρις στριμωξιδι και μπομπες ποτα και ηλιθιους πορτιεριδες που θα σ λενε ''μη φορας μπαντανα για να μπεις στο μαγαζι '' , αλλο εαν πληρωνεις 15 ευρω για εισοδο.

πηγαινε σε ενα του στυλ six dogs στο μοναστηρακι.
    Αν εχεις ενα στοιχειωδες dress code και τα ατομα της παρεας ειναι μοιρασμενα (σερνικα/θυληκα) ή μονο θυληκα, δεν βλεπω κανενα λογο για να φας πορτα. :)
    Διαφωνω με την αποψη σου περι "σκατοclubs".
    Και δεν βλεπω το λογο γιατι να σε ενδιαφερει το background του ιδιοκτητη.
    Επισης δεν θεωρω "βλαμμενα παιδακια" τα παιδια που "περιμενουν με τις ωρες" οπως εγραψες.
    Εξ'απ'ανεκαθεν :rolleyes: γινοταν αυτο, τι να κανουμε, ετσι δουλευουν τα μεγαλα clubs.

Τωρα αν εσυ θεωρεις τα πιο "ψαγμενα" και "χαλαρα" μερη, καλυτερα, ειναι μια αποψη με βαση.
    Εγω στα 20 παντως μου εβρισκα τα πιο "χαλαρα" μερη... απωθητικα, ηθελα τζερτζελο.
    Τωρα που εχω περασει τα 30something, βρισκω τα πιο χαλαρα μερη, πιο συμπαθητικα.

Ας δοκιμασει και τα δυο σκηνικα και θα βρει αυτο που της ταιριαζει.
    Αφου της αρεσει να "καθεται", πιθανον να βρει τα πιο χαλαρα μερη και πιο ομορφα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ναι αλλά με ποιον θα πάω;;; :( μόνη μου ή με μία φίλη μου που έχει μεταπτυχιακό στις χαλάστρες; :(
    Αν ημουν 10 χρονια νεοτερος, μπορει και να πηγαιναμε παρεα, χαχαχα! :)
    Η φιλη σου ακομα και PhD να ειναι στις χαλαστρες, ειναι μια χαρα, μην ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες.
    Ξεκινα απ'αυτο το weekend... ελπιζω να μην σε δω ΕΔΩ Σαββατο βραδυ!

Banned
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    Αν ημουν 10 χρονια νεοτερος, μπορει και να πηγαιναμε παρεα, χαχαχα! :)
    Η φιλη σου ακομα και PhD να ειναι στις χαλαστρες, ειναι μια χαρα, μην ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες.
    Ξεκινα απ'αυτο το weekend... ελπιζω να μην σε δω ΕΔΩ Σαββατο βραδυ!
    εκτός του ότι κάνει χαλάστρες είναι πάρα πολύ αντικοινωνική....πηγαίνει με το κεφάλι σκυφτό αλλά είναι καλή κοπέλα. Αλλά οκ θα το προσπαθήσω :)...πάντως μόνη μου δεν γίνεται να παω :(
    Σου εστειλα και πμ με αυτό που με ρώτησες

Senior Member
    πηγαινα σε μεγαλα κλαμπ απο μικρη και για χρονια και αυτο που καταλαβα και εμαθα ηταν οτι δεν διασκεδαζεις οσο νομιζεις εαν δεν τα σκασεις για να εχεις τραπεζι με 180 ευρω το μπουκαλι. γιατι αλλιως στριμωχνεσαι στο μπαρ στον ιδρωτα και την βαβουρα και δεν μπορεις ουτε να χορεψεις να μιλησεις η να φχαριστιθεις με την παρεα σου. που ειναι το ωραιο.

ειχα παει σε μεγαλο κλαμπ της παραλιακης που τα σκας τα λεφτακια σου και ενω περιμεναμε 3 τεταρτα μας ειπαν πως ''δεν μπαινει αλλος''! ενω φυσικα διπλα μες στην μουρι μας μπαζανε τους μουρατους και τις γλαστρες με τα πλαστικα βυζια/

τωρα που ειναι η κριση και κλεινουν το ενα μετα το αλλο καλα να παθουνε! εμενα ισα ισα που μαρεσουν τα κλαμπ κ ο χορος πολυ, αλλα δεν μπορω την νοοτροπια τους πλεον. παλιοτερα δεν ηταν ετσι!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εκτός του ότι κάνει χαλάστρες είναι πάρα πολύ αντικοινωνική....πηγαίνει με το κεφάλι σκυφτό αλλά είναι καλή κοπέλα. Αλλά οκ θα το προσπαθήσω :)...πάντως μόνη μου δεν γίνεται να παω :(
    Σου εστειλα και πμ με αυτό που με ρώτησες
    εμμανουελα ποσο χρονων εισαι?

Banned
    εμμανουελα ποσο χρονων εισαι?
    20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ

Banned
    20 χρονων, τοσο μικρη αλλα τοσο ισχυρογνωμων, απλα αξιολατρευτη!!
    μη παει ομως σε κλαμπ γιατι θα ξενερωσει τη ζωη της, με φτηνιαρες γομινες τυπου Ελεονωρα Μελετη να το παιζουν V.I.P.
    επισης η φιλη της ακουγεται ενδιαφερον... :o

Senior Member
    ξεχασες να πεις και γκομενες που γιναν μοντελα με υψος 1.50 μεσω φαισμπουκ ;p

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μη παει ομως σε κλαμπ γιατι θα ξενερωσει τη ζωη της, με φτηνιαρες γομινες τυπου Ελεονωρα Μελετη να το παιζουν V.I.P.
    χαχαχαχα σε ευχαριστώ Κενο! Η αλήθεια είναι πως ναι δεν μου αρέσουν καθόλου τα κλαμπ.
    Αυτό με τη φίλη μου από ποια άποψη σου ακούστηκε ενδιαφέρον;

Banned
    ξεχασες να πεις και γκομενες που γιναν μοντελα με υψος 1.50 μεσω φαισμπουκ ;p
    ετσι πρεπει, οσο πιο κοντη, τοσο πιο καλο κρεβατι κανει. την παιρνεις αγκαλια και την πας βολτα οπου θες ανετα.

χαχαχαχα σε ευχαριστώ Κενο! Η αλήθεια είναι πως ναι δεν μου αρέσουν καθόλου τα κλαμπ.
    Αυτό με τη φίλη μου από ποια άποψη σου ακούστηκε ενδιαφέρον;
    o KENO ειναι αντικοινωνικος επισης, δε γουσταρει πολλους ανθρωπους. απ'αυτη την αποψη μονο.

Banned
    ετσι πρεπει, οσο πιο κοντη, τοσο πιο καλο κρεβατι κανει. την παιρνεις αγκαλια και την πας βολτα οπου θες ανετα.

o KENO ειναι αντικοινωνικος επισης, δε γουσταρει πολλους ανθρωπους. απ'αυτη την αποψη μονο.
    α οκ μια χαρά είναι αυτό! Ούτε εμένα μου αρέσει η πολύ βαβούρα και οι μεγάλες παρέες. Θα με έλεγα πιο ήσυχη όχι αντικοινωνική.

Senior Member
    Συγγνώμη ΚΕΝο αλλά θα διαφωνήσω. Ουτε εγω παω την Ελεονώρα Μελετη αλλά δεν παυει να ειναι μια κοπέλα αρκετα μορφωμενη, δεν ξερω ποσες γλώσσες μιλάει, διάσημη, και φραγκατη από οικογενεια αλλά και από τον εαυτό της. Αν δεν το παιξει αυτή καποια ποιός θα το παιξει; Εγω και συ; Με τί προσόντα από αυτά που προβαλει αυτή; Νομιζω ότι και μεις αν ήμασταν στη θέση της η μυτη μας θα ταν παρα πολυ ψηλά.

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Συγγνώμη ΚΕΝο αλλά θα διαφωνήσω. Ουτε εγω παω την Ελεονώρα Μελετη αλλά δεν παυει να ειναι μια κοπέλα αρκετα μορφωμενη, δεν ξερω ποσες γλώσσες μιλάει, διάσημη, και φραγκατη από οικογενεια αλλά και από τον εαυτό της. Αν δεν το παιξει αυτή καποια ποιός θα το παιξει; Εγω και συ; Με τί προσόντα από αυτά που προβαλει αυτή; Νομιζω ότι και μεις αν ήμασταν στη θέση της η μυτη μας θα ταν παρα πολυ ψηλά.
    συγνωμη τι σχεση εχουν αυτα με τον χαρακτηρα και ειδικα τη συμπεριφορα ? τα πτυχια μπορει να τα τυλιξει και να τα βαλει στο κωλαρακι της μπας κι εχει οργασμο. δε μου λενε τιποτα απολυτως, ουτε προκειται να σεβαστω καποια επειδη εχει δυο τρεια κωλοχαρτα που αποδεικνυουν ποσο φυτο και ζομπι ηταν μικροτερη. αντιθετως ειναι προς αποφυγη.

Senior Member
    νταξ ρε παιδια σιγα τις προσωπικοτητες και σιγα το οφελος που προσφερουνε στην κοινωνια να ουμ

Senior Member
    πηγαινα σε μεγαλα κλαμπ απο μικρη και για χρονια και αυτο που καταλαβα και εμαθα ηταν οτι δεν διασκεδαζεις οσο νομιζεις εαν δεν τα σκασεις για να εχεις τραπεζι με 180 ευρω το μπουκαλι. γιατι αλλιως στριμωχνεσαι στο μπαρ στον ιδρωτα και την βαβουρα και δεν μπορεις ουτε να χορεψεις να μιλησεις η να φχαριστιθεις με την παρεα σου. που ειναι το ωραιο.

ειχα παει σε μεγαλο κλαμπ της παραλιακης που τα σκας τα λεφτακια σου και ενω περιμεναμε 3 τεταρτα μας ειπαν πως ''δεν μπαινει αλλος''! ενω φυσικα διπλα μες στην μουρι μας μπαζανε τους μουρατους και τις γλαστρες με τα πλαστικα βυζια/

τωρα που ειναι η κριση και κλεινουν το ενα μετα το αλλο καλα να παθουνε! εμενα ισα ισα που μαρεσουν τα κλαμπ κ ο χορος πολυ, αλλα δεν μπορω την νοοτροπια τους πλεον. παλιοτερα δεν ηταν ετσι!
    αυτα γινοντουσαν προ κρισης, κοριτσακι.
    μετα κρισης, κανουν τεμεναδες και με τραπεζι και με οτι θες, μονο για να πιεις τα ταπεινα ποτακια σου, ουτε μπουκαλια ουτε βαζα..
    το σαββατο πηγαμε με το μποι, στο αγαπημενο μας κλαμπακι, ενα απ τα πιο χοτ της πολης. την πιο χοτ ωρα , χωρις κρατηση χωρις τπτ. (και χωρις εισιτηριο εισοδου εννοειται. αυτο ειναι πλεον ανεκδοτο)
    μονο χαλι δεν μας εστρωσαν για να περασουμε. και μην φανταστεις οτι κανουμε τπτ μεγαλους λογαριασμους.

Page 13 of 47 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast