ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    κοίτα να δείς κάτι πράγματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    Διαβασα σε ενα αρθρο ποσο τελεια περνας οταν κανεις κοκαινη. Σου φευγουν ολες οι αναστολες (κι εγω εχω πολλες), ξεχνας ολα σου τα προβληματα (κι εγω εχω πολλα), διασκεδαζεις, γινεσαι κοινωνικος, μιλας, γελας, κανεις συνεχεια αχαλινωτο σεξ, περνας φοβερα. Γι' αυτο κ εγω θελω να δοκιμασω πολυ κοκαινη.
    Επισης διαβασα οτι ολοι οι ανδρες που εχουν καταθλιψη το ριχνουν στο ποτο, αρα γιατι οχι κ γω;
    Οχι θα καθομαι να κλαιγομαι...

καλημερα στεφανε....
    κοκαϊνη κ αλκοολ ειναι ενας επικυνδυνος συνδυασμος.
    η κοκα ειναι πανακριβη κ μπορει να βρεθεις να χεις ξεπουλησει τα παντα.
    το αλκοολ επισης ειναι εθιστικο.

θα σου προτεινα να επισκεφτεις εναν ψχολογο για να σε βοηθησει.
    υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που μπορουν να σου προσφερουν χαρα.
    κυνηγησε τα!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by predator View Post
    Αφου εχετε βρει τη λυση γιατι μπαινεται εδω ακομα?
    προσωπικα οταν μπηκα εδω εψαχνα να βρω ανθρωπους που πασχουν απο διπολικη διαταραχη.
    ετσι οπως με βοηθησαν, θελω κ γω να βοηθησω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    προσωπικα οταν μπηκα εδω εψαχνα να βρω ανθρωπους που πασχουν απο διπολικη διαταραχη.
    ετσι οπως με βοηθησαν, θελω κ γω να βοηθησω.
    βασικα φιλε μου,αναφερομουνα γενικα σε αυτους που λενε οτι τα ναρκωτικα και το αλκοολ ειναι η λυση,οχι γενικοτερα
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Banned
    βασικα φιλε μου,αναφερομουνα γενικα σε αυτους που λενε οτι τα ναρκωτικα και το αλκοολ ειναι η λυση,οχι γενικοτερα
    δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα, εγω ειπα οτι ειμαι υπερ, οχι οτι ειναι λυση και θα πας μπροστα μ'αυτα. το αντιθετο πισω θα πας και θα γινεις χειροτερα, αν το παρακανεις. βεβαια πλεον ετσι οπως εχει γινει η χωρα, και με τοσα προβληματα που εχουμε ολοι, δε βρισκω κατι το μεμπτο στο να πινει καποιος για να ξεχαστει. αφου δεν υπαρχουν αλλες λυσεις εδω που ζουμε, και βαδιζουμε ολοι στην αυτοκτονια, κατι πρεπει να κανουμε για να νιωσουμε καλα εστω και λιγο.

Senior Member
    απο τι στιγμη που καποιος πινει απλα για να νιωσει καλα και να του φυγει το αγχος,τοτε ξεκιναει μια σχεση εξαρτισης.

Senior Member

okz! κ ειναι Η αρκτος οχι Ο ! :P

Senior Member
    "Θα το ριξω στην κοκαινη κ στο ποτο"

Κ τι θα καταλαβεις Στεφανε??
    Λοιπον συνελθε κ προσπαθησε να μην διαβαζεις πολλα στο ιντερνετ κ κυριως να μην επηρεαζεσαι απο αυτα που διαβαζεις...
    Εχεις τοσα θεματα, κριμα δν ειναι να βαλεις ενα ακομη θεμα (στην προκειμενη τα ναρκωτικα), πανω στα ηδη υπαρχοντα σου??
    Ρωτα κ εμας που νομιζαμε οτι ετσι τη βρισκουμε κ φτιαχνομαστε κ ολα λυνονται κ καψαμε εγκεφαλικα κυτταρα κ αναπτυξαμε χιλια δυο ψυχοσωματικα..
    Επικεντρωσου στη σχολη σου κ στη συγγραφη αρθρων (το μπλογκ που ελεγες) κ ασε τις βλακειες κατα μηκος κ κατα πλατος..:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    απο τι στιγμη που καποιος πινει απλα για να νιωσει καλα και να του φυγει το αγχος,τοτε ξεκιναει μια σχεση εξαρτισης.
    το ιδιο ομως δεν ισχυει και για το τσιγαρο, και το φαγητο, και το σεξακι ? να τα κοψουμε ολα να μη ζουμε τελικα ?

Senior Member
    με τη διαφορα οτι το τσιγαρο,το φαγητο και το σεξ δεν θα σε καταληξουν σε καποιον σαπιο που ζει στο δρομο παρεα με ενα ραδιοφωνακι 3 σκυλους και ενα μπουκαλι καθαρο οινοπνευμα για εντριβες.

Senior Member
    predator το αρθρο που διαβασα δεν αναφερει κατι τετοιο. λεει μονο ποσο τελεια περνας και το παρουσιαζει σαν κατι trendy εως και must!

Senior Member
    stefane αλοιμονο αν αντιμετωπιζεις τα πραγματα μονολιθικα και ευκολοπιστα,μεγαλος ανθρωπος εισαι,χαζος δεν νομιζω,μην αφησεις την απελπισια σου να σε οδηγησει καπου,οπου δεν ξεμπλεκεις σχεδον ποτε.Γιατι αν θεωρεις τον εαυτο σου ξεγραμμενο με το αγχος,που στη τελικη ειναι απλα στο μυαλο σου,με το που παρεις ναρκωτικα εχεις ξεγραφτει,τελος.

Junior Member
    Στέφανε προσπαθείς μήπως να τραβήξεις την προσοχή συνειδητά ή ασυνείδητα; Τι θα περίμενες να απαντηθεί στο ποστ σου; Άρχισε την κοκαΐνη και το ποτό; Πιστεύω πως ήδη ξέρεις ότι αυτόθα είναι άλλο ένα πρόβλημα στα όσα έχεις και όχι ένα λιγότερο σίγουρα.
    [URL="http://www.dreamweaver.gr"]web design[/URL] - [URL="http://www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.php"]προώθηση ιστοσελίδων[/URL]

Senior Member
    δεν ειναι τυχαιο οτι κανεις μας δεν σε υποστηριζει σ αυτο,,σκεψου ολα οσα γραψαμε εμεις οι οποιοι δεν ειμαστε ουτε γιατροι ουτε πιο εξυπνοι απο σενα αλλα σε συμπαραστεκομαστε και δεν θελουμε τα χειροτερα:cool:

Senior Member
    Παιδιά, θέλω να πω ότι έγραψα αυτό το ποστ σε μια άσχημη στιγμή και ήταν αυθόρμητο και θα έλεγα ότι το έγραψα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν το εννοούσα. Ήταν από το θυμό, το άγχος, την απελπισία κτλ. Αλήθεια, όμως, δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ μερικά πράγματα. Μου φαίνεται τόσο δύσκολο καμιά φορά. Θέλω να ξεχαστώ. Θέλω να ξεχάσω το παρελθόν και όσα με ταλαιπωρούν. Πώς όμως;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast