ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    ρε φιλε,,μην τα παρατας,,συνεχισε κανε νεες θεραπειες μπορει καποια στιγμη να βρεις ιαση,,,

Junior Member
    Η ευκολη λύση...Πρώην τοξικομανής ηρωίνης και για να κόψω την ηρωίνη το ειχα ρίξει στην κόκα..
    Το συμπέρασμα???
    Σε πάει πολυ πίσω,ξεφτιλίζεσε,δινεις ολλα μα όλλα σου τα χρήματα εκεί και αμα δεν εχεις θα κανεις τα πάντα για να βρεις να τα δώσεις..
    Τα ίδια σκ@τ@ με την ηρωίνη είναι μονο που δεν εχει σωματικα στεριτηκά και μόνο ψυχολογικά..
    Ειναι λάθος που είχα κάνει και εγώ αλλα βρηκα την δύναμη και τα σταμάτησα όλλα μα όλλα...

Senior Member
    Στεφανε αντε συνελθε σε παρακαλω μη σου πω καμια κουβεντα μεσημεριατικα κ κοψε το πολυ κλικ κλικ σε καιει......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Οι ουσίες σε απομονώνουν από τον περίγυρό σου. Σου προκαλούν εξάρτηση κι εσύ με τη σειρά σου εισπράττεις απ' τους ανθρώπους τον οίκτο, την αποδοκιμασία και την αποστροφή.
    Αυτό είναι που θέλεις?
    να τον ακους τον Nick Cave.. πιστευω οτι εχει δικιο!

Πως ξερεις οτι το αρθρο που διαβασες ηταν σωστο?
    Τα "ναρκωτικα" σου αλλαζουν την πραγματικοτητα, το οτι εισαι γινεσαι "Cool" δεν ειναι αληθεια, ειναι μερος του ναρκωτικου!

μια ειναι η ουσια...δεν υπαρχει αθανασια

Στέφανε ισχύει και είναι γεγονός πως σνιφάροντας (μυτιά) κόκα νοιώθεις όμορφα για λίγες ώρες.
    Έχει όμως πολλούς και μεγάλους κίνδυνους εάν είσαι μακροχρόνια χρήστης. Αλλοιώνει τις εσωτερικές
    αισθήσεις, αντίληψη, συναίσθημα και τα λοιπά, ανεπαίσθητα σιγά-σιγά, και σε κάνει ευάλλωτο σε κάθε
    είδους ψυχώσεις.

Εμένα ο γιατρός μου τόνισε πως την ασθένεια μου, διέγνωσε παρανοειδή σχιζοφρένεια, την ενίσχυσε η
    κόκα κατά 100 φορές. Αν έχεις ευαισθησίες και ίσως όχι στιβαρό χαρακτήρα, απέφυγε ακόμη και να την
    δοκιμάσεις. 2-3 ποτάκια ουίσκη το βραδάκυ για χαλάρωση αρκούν. Άντε το πολύ και ένα τσιγάρο χόρτο.
    Ποτέ όμως περισσότερα και πάντα το βράδυ για χαλάρωση. Παν μέτρο άριστον.

Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    Στέφανε ισχύει και είναι γεγονός πως σνιφάροντας (μυτιά) κόκα νοιώθεις όμορφα για λίγες ώρες.
    Έχει όμως πολλούς και μεγάλους κίνδυνους εάν είσαι μακροχρόνια χρήστης. Αλλοιώνει τις εσωτερικές
    αισθήσεις, αντίληψη, συναίσθημα και τα λοιπά, ανεπαίσθητα σιγά-σιγά, και σε κάνει ευάλλωτο σε κάθε
    είδους ψυχώσεις.

Εμένα ο γιατρός μου τόνισε πως την ασθένεια μου, διέγνωσε παρανοειδή σχιζοφρένεια, την ενίσχυσε η
    κόκα κατά 100 φορές. Αν έχεις ευαισθησίες και ίσως όχι στιβαρό χαρακτήρα, απέφυγε ακόμη και να την
    δοκιμάσεις. 2-3 ποτάκια ουίσκη το βραδάκυ για χαλάρωση αρκούν. Άντε το πολύ και ένα τσιγάρο χόρτο.
    τι του λες καλέ??????????????
    να πειραματιστεί με τις ουσίες??????
    και λες ότι είσαι και χρήστης?????
    διότι ότι και να κάνεις λέγεσαι χρήστης
    και ένα τσιγάρο το μήνα,χρήστης λέγεσαι
    εσύ πως ξεκίνησες?????????
    από την κόκα??
    όλοι από το χασίς ξεκινάνε
    όλο μπούρδες γράφεις
    και 2-3 ποτηράκια ουίσκυ???????????κάθε βράδυ ????????
    είσαι σοβαρός??????????
    το αλκοόλ είναι υποκατάστατο γι αυτό και στους απεξαρτημένους είναι το πρώτο στάδιο πριν την υποτροπή

Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    Παιδιά, θέλω να πω ότι έγραψα αυτό το ποστ σε μια άσχημη στιγμή και ήταν αυθόρμητο και θα έλεγα ότι το έγραψα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν το εννοούσα. Ήταν από το θυμό, το άγχος, την απελπισία κτλ. Αλήθεια, όμως, δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ μερικά πράγματα. Μου φαίνεται τόσο δύσκολο καμιά φορά. Θέλω να ξεχαστώ. Θέλω να ξεχάσω το παρελθόν και όσα με ταλαιπωρούν. Πώς όμως;
    άμα θες να ξεχάσεις το παρελθόν απλά ξέχασε το.Το παρελθόν δεν αλλάζει.
    απλά το αφήνουμε πίσω μας και φροντίζουμε το μέλλον μας κάνοντας δημιουργικά πράγματα στο παρόν.
    αντί να σκέφτεσαι πως θα καταστρέψεις και το μέλλον σου πήγαινε σε κάποιον ψυχολόγο να σε βοηθήσει.
    όσο για τις παρέες σου σου είπαν ότι χρειάζονται κλόουν??????????????
    οι φίλοι σου σε αγαπάνε όπως είσαι
    τα θέλω σου είναι δικά σου και μην ανακατεύεις άλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by lilly64 View Post
    τι του λες καλέ??????????????
    να πειραματιστεί με τις ουσίες??????
    και λες ότι είσαι και χρήστης?????
    διότι ότι και να κάνεις λέγεσαι χρήστης
    από την κόκα??
    όλο μπούρδες γράφεις
    και 2-3 ποτηράκια ουίσκυ???????????κάθε βράδυ ????????
    είσαι σοβαρός??????????
    το αλκοόλ είναι υποκατάστατο γι αυτό και στους απεξαρτημένους είναι το πρώτο στάδιο πριν την υποτροπή
    Χαχαχαχα φιλη μ συμφωνω μαζι σου! Εγραψες επακριβως αυτα π θα εγραφα κι εγω!
    Φιλε Γιωργο Πολιδη πως σκατα σε λενε αμα εσυ την πατησες με ντραγκς κ σου αρεσουν κι ολας, συνεχισε κ με την ευχη μου ΑΛΛΑ ειναι απαραδεκτο να προτεινεις σε παιδια απο δω μεσα κ ειδικα σε ευαισθητα ατομα οπως ειναι ο Στεφανος να δοκιμασουν ναρκωτικα! Ναι, να γινουν σαν εσενα. Αντε παρατα μας μην σου πω καμια κουβεντα βραδιατικα.
    Λιλλυ μου το οτι γραφει ολο μπουρδες απο τι αραγε να προερχεται?? χμμμ..... :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Χαχαχαχα φιλη μ συμφωνω μαζι σου! Εγραψες επακριβως αυτα π θα εγραφα κι εγω!
    Φιλε Γιωργο Πολιδη πως σκατα σε λενε αμα εσυ την πατησες με ντραγκς κ σου αρεσουν κι ολας, συνεχισε κ με την ευχη μου ΑΛΛΑ ειναι απαραδεκτο να προτεινεις σε παιδια απο δω μεσα κ ειδικα σε ευαισθητα ατομα οπως ειναι ο Στεφανος να δοκιμασουν ναρκωτικα! Ναι, να γινουν σαν εσενα. Αντε παρατα μας μην σου πω καμια κουβεντα βραδιατικα.
    Λιλλυ μου το οτι γραφει ολο μπουρδες απο τι αραγε να προερχεται?? χμμμ..... :p
    από τι άραγε???????:)

Senior Member
    από την κόκα??
    Kαι ποιος σου ειπε οτι οποιος κανει ενα γαρο σημαινει οτι ξεκινησε τη "χρηση" και μπορει επισημα να λεγεται χρηστης ναρκωτικων ή ναρκομανης;;;
    Συνελθετε και μην μπερδευετε το χασις με οτιδηποτε αλλο ναρκωτικο...
    Υπαρχει ακομα και θεραπευτικη μαριχουανα που χρησιμοποιειται για χαλαρωση σε περιπτωσεις ταχυκαρδιας...
    Μην κανετε πως τα ξερετε ολα...
    Αν το παιδι θελει να ξελαμπικαρει λιγακι ας πιει το ποτακι του και ας κανει και το τσιγαρακι του αν γουσταρει..
    Τωρα για την κοκα που λεει εκει ναι ειναι φοβερα εθιστικο ναρκωτικο και θα καταστραφει πριν καν το καταλαβει!!
    Πρωτα απ'ολα οικονομικα μιας και ειναι πολυ ακριβο "σπορ" και κατ επεκταση και πιο μακροπροθεσμα θα καταστρεψει ολοσχερως την υγεια του...

Αυτα απο εμενα τελειως φιλικα...

Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Kαι ποιος σου ειπε οτι οποιος κανει ενα γαρο σημαινει οτι ξεκινησε τη "χρηση" και μπορει επισημα να λεγεται χρηστης ναρκωτικων ή ναρκομανης;;;
    Συνελθετε και μην μπερδευετε το χασις με οτιδηποτε αλλο ναρκωτικο...
    Υπαρχει ακομα και θεραπευτικη μαριχουανα που χρησιμοποιειται για χαλαρωση σε περιπτωσεις ταχυκαρδιας...
    Μην κανετε πως τα ξερετε ολα...
    Αν το παιδι θελει να ξελαμπικαρει λιγακι ας πιει το ποτακι του και ας κανει και το τσιγαρακι του αν γουσταρει..
    Τωρα για την κοκα που λεει εκει ναι ειναι φοβερα εθιστικο ναρκωτικο και θα καταστραφει πριν καν το καταλαβει!!
    Πρωτα απ'ολα οικονομικα μιας και ειναι πολυ ακριβο "σπορ" και κατ επεκταση και πιο μακροπροθεσμα θα καταστρεψει ολοσχερως την υγεια του...

Αυτα απο εμενα τελειως φιλικα...

τις εξυπνάδες αλλού ,όχι σε μένα
    να τις πεις εκεί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται
    με τα ναρκωτικά δεν πειραματιζόμαστε
    τελεία και παυλα
    τώρα τι λες εσύ και κάτι άλλοι
    από το ένα μου μπαίνει κι από το άλλο μου βγαίνει
    αν δεν ήταν εθιστικό το χασίς δεν θα είχε το ΚΕΘΕΑ ομάδα υποστήριξης
    και για να υπάρχουν άτομα στο πρόγραμμα που χρήζουν υποστήριξης για να το κόψουν θα πει πως είναι εθιστικό
    κάτι τέτοιες μπούρδες έλεγε και ένας παιδικός φίλος και τώρα στα 50 σέρνεται στις πόρτες και ενοχλεί τη γειτονιά
    για να βρει λεφτά για πρέζα
    αφού έφαγε ολόκληρη περιουσία
    οι χρήστες και οι άσχετοι λοιπόν λίγα λόγια σε μένα περί ναρκωτικών
    οι αστικοί μύθοι δε με αφορούν
    δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και κάποιοι που έμειναν σε κανα τσιγάρο το χρόνο μια φορά η δοκίμασαν και μέχρι εκεί
    οι περισσότεροι δεν έμειναν εκεί
    η χρήση έγινε γρήγορα κατάχρηση
    επειδή λοιπόν εσύ μπορεί να κάνεις ένα τσιγάρο το χρόνο αυτό δε σημαίνει ότι κι ο άλλος θα σταματήσει εκεί
    απορώ με πόσο ελαφρά καρδιά δίνετε συμβουλές για πράγματα καταστροφικά

φιλικά και από μένα
    Last edited by lilly64; 03-12-2012 at 18:34.

Senior Member
    τις εξυπνάδες αλλού ,όχι σε μένα
    να τις πεις εκεί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται
    με τα ναρκωτικά δεν πειραματιζόμαστε
    τελεία και παυλα
    τώρα τι λες εσύ και κάτι άλλοι
    από το ένα μου μπαίνει κι από το άλλο μου βγαίνει
    αν δεν ήταν εθιστικό το χασίς δεν θα είχε το ΚΕΘΕΑ ομάδα υποστήριξης
    και για υπάρχουν άτομα στην ομάδα που χρήζουν υποστήριξης για να το κόψουν θα πει πως είναι εθιστικό
    κάτι τέτοιες μπούρδες έλεγε και ένας παιδικός φίλος και τώρα στα 50 σέρνεται στις πόρτες και ενοχλεί τη γειτονιά
    για να βρει λεφτά για πρέζα
    αφού έφαγε ολόκληρη περιουσία
    οι χρήστες και οι άσχετοι λοιπόν λίγα λόγια σε μένα περί ναρκωτικών
    οι αστικοί μύθοι δε με αφορούν
    δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και κάποιοι που έμειναν σε κανα τσιγάρο το χρόνο μια φορά η δοκίμασαν και μέχρι εκεί
    οι περισσότεροι δεν έμειναν εκεί
    η χρήση έγινε γρήγορα κατάχρηση
    επειδή λοιπόν εσύ μπορεί να κάνεις ένα τσιγάρο το χρόνο αυτό δε σημαίνει ότι κι ο άλλος θα σταματήσει εκεί
    απορώ με πόσο ελαφρά καρδιά δίνετε συμβουλές για πράγματα καταστροφικά

φιλικά και από μένα
    Nταξει εν μερη μπορει να εχεις κι ενα δικιο...

Απλα νταξει πολλες φορες ειμαστε τοσο χαλια που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ κατι να ξεφυγουμε ειτε αυτο λεγεται ποτο,ειτε λεγεται τσιγαρο,ειτε οτιδηποτε αλλο θα μας κανει να ξεχαστουμε λιγακι...
    Αυτο λοιπον δεν το θεωρω κακο...
    Φυσικα και δεν θα πρεπει να γινεται καταχρηση..
    Και οχι στο χασις...
    Ουτε στο απλο τσιγαρο,ουτε στην καφεινη ακομα....

Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    είδους ψυχώσεις.

... ... ...

Senior Member
    o sindiasmos alcool me koka dimiourgei mia poli toksiki ousia ston organismo.
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast