Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 63 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 933
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    Καλημέρα αγαπητοί μου
    Σήμερα θα θελα να μοιραστώ μαζί σας μια ταινία που την περίμενα πολύ καιρό και την οποία είδα τελικά χθές.
    Η ταινία λέγεται De rouille et d'os - ναι είναι Γαλλική- και παίζει η αγαπημένη μου ηθοποιός ever Μαριόν Κοτιγιάρ. (Rust and Bone 2012 ο Αμερικάνικος τίτλος)
    http://www.imdb.com/title/tt2053425/
    Την κατεβαζω ηδη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Thank you dear :)
    Χαρα μας να ανακαλυπτουμε ταινιες που μας συγκλονιζουν!
    Η δουλεια ολα καλα;

Εκτακτο συμβαν: Σταματησα να ειμαι πολυ υπερηφανη για τον Σαμ και το ποσο εξυπνος ειναι γιατι σημερα εκανε εμετο 3 φορες και εβγαλε 3 λαστιχακια για τα μαλλια. Speachless.
    Καλά μωρέ blue μου, και εκεί τα πράγματα 'εχουν μια εξελικτική πορεία άσχετα αν σε 11 μέρες τελειώνω και απο εκεί. Το καλό είναι οτι δραστηριοποιούμαι, με αργούς ρυθμούς αλλά κάτι κάνω.

Γατότριχες περίμενα απο το τρελό γατί σου, αλλά ε οχι και λαστιχάκια! Καλά και εσύ χημική ανάλυση στο ξερατό έκανες? εκτός αν τα βγαζε σε κομμάτια... οκ οκ αλλάζω κουβέντα. Για πε, την είδες την ταινία? παρεπιπτ'οντος οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν είναι απαράδεκτοι, ετοιμάζω να τους ψιλοφτιάξω αυτούς που κυκλοφορούν κ να τους ανεβάσω κάπου, μην φανταστείς ψιλοδιορθώσεις στα κείμενα.
    Αν τους θές θα σου στείλω λίνκ σε π.μ.
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Thank you dear :)
    Χαρα μας να ανακαλυπτουμε ταινιες που μας συγκλονιζουν!
    Η δουλεια ολα καλα;

Εκτακτο συμβαν: Σταματησα να ειμαι πολυ υπερηφανη για τον Σαμ και το ποσο εξυπνος ειναι γιατι σημερα εκανε εμετο 3 φορες και εβγαλε 3 λαστιχακια για τα μαλλια. Speachless.
    Σιγα τα ...ωα . Ο δικος μου ο σκυλος 7 μιση μηνες τωρα εχει φαει πλαστικουρες ενα σωρο. Βεβαια οσο μεγαλωνει μαθαινει και σοβαρευεται. Πριν κανα δυο βδομαδες κατι του εκατσε στον λαιμο και ηταν ολο τασεις για εμετο και ειχε εναν σπαστικο βηχα. Με ψιλοτρομαξε δε λεω ρωτησα κτηνιατρο μου ειπε ποτε εφαγε κοκαλα απο κοτοπουλο, αστο μου ειπε θα του περασει, Αν μπορεις μου ειπε δωστου ελαιολαδο αλλα πως να του το δωσεις? Τελος παντων τωρα ειναι μια χαρα.
    Την παρασκευη που περασε ειχαμε...γεννητουρια , γεννησε η πρωτη προβατινα για φετος, και το ονομα του αρνακιου, Παρασκευουλα. Επιφυλασομαι να ανεβασω φωτο του αμνου λιαν συντομως...
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    Καλά μωρέ blue μου, και εκεί τα πράγματα 'εχουν μια εξελικτική πορεία άσχετα αν σε 11 μέρες τελειώνω και απο εκεί. Το καλό είναι οτι δραστηριοποιούμαι, με αργούς ρυθμούς αλλά κάτι κάνω.

Γατότριχες περίμενα απο το τρελό γατί σου, αλλά ε οχι και λαστιχάκια! Καλά και εσύ χημική ανάλυση στο ξερατό έκανες? εκτός αν τα βγαζε σε κομμάτια... οκ οκ αλλάζω κουβέντα. Για πε, την είδες την ταινία? παρεπιπτ'οντος οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν είναι απαράδεκτοι, ετοιμάζω να τους ψιλοφτιάξω αυτούς που κυκλοφορούν κ να τους ανεβάσω κάπου, μην φανταστείς ψιλοδιορθώσεις στα κείμενα.
    Αν τους θές θα σου στείλω λίνκ σε π.μ.
    Θα τη δω το σουκου με τη λατρεια και θα σου πω εντυπωσεις και για τους υποτιτλους.

Κατι δεν καταλαβες... ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λαστιχακι καταπιε ο μπετοβλακας και το ξερασε.
    Δεν χρειαστηκε να κανω καμια χημικη αναλυση.

Senior Member
    Να σας ζησει :)
    Εγω θα το φωναζω Τακη. Απο το προβατακι.
    Φωτογραφιες επειγοντως!!!!!

Βρε πουλι μου, να φαει, να μασησει, οτι θελει ας κανει, αλλωστε και ο Ιβαν εχει φαει τα μισα ποδια απο τα επιπλα μας αλλα να ΜΑΣΗΣΕΙ πρωτα!
    Ολοκληρα τα καταπιε το βλαμμενο.

Senior Member
    Και επειδη ειναι μερες γιορτινες και χαρουμενες, ας αφησουμε οσο μπορουμε τα αγχη στην ακρη, ας παρουμε αγκαλια μια αγαπουλα και ας περασουμε καλα!
    Οι μερες αυτες φιλοι δεν ειναι καθολου δεδομενες και μερες ευτυχιας παρα μονο αν τις κανουμε.
    Τετοιες μερες τα Χριστουγενα του 03 ημουν στο νοσοκομειο μεχρι την πρωτοχρονια που εφυγε η μανουλα μου.
    Ορκιστηκα τοτε, να χαιρομαι τις ωρες που βαριεμαι ανυποφορα και να απορροφω τις γιορτες απο καθε μου πορο.
    Να περασουμε ολοι καλα και να στολισουμε τα παντα!!

http://s1079.beta.photobucket.com/us..._0743.jpg.html

Senior Member
    Χμμ... νομιζα οτι ποσταρα και φωτο του δεντρου μου αλλα μαλλον εκανα κατι λαθος...

Senior Member
    where is the picture οεο where is the picture?:confused:

Senior Member
    Blue there is a message for you , που λεμε σου εστειλα p.m.

Senior Member
    Δεν ξερω τι παιζει με τις φωτο...
    Στελνω λινκ!

http://s1079.beta.photobucket.com/us..._0743.jpg.html

Senior Member
    http://i1075.photobucket.com/albums/...7618363jrs.jpg

Αν και πιθανως θα αργησει λιγο ο ...μπαρμπα βασιλης ειχε ενα ατυχηματακι;)
    http://i1075.photobucket.com/albums/...-christmas.jpg

Καλα να ειμαστε ολοι...

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους, Χρόνια πολλά κ πολλές ευχές για την νεα χρονιά με υγεία, αγάπη πραγματική κ λιγότερους προβληματισμούς :)

Tα ψυχαναγκαστικά των εορτών το ξέρω δεν είναι το φόρτε κανένα εδώ μέσα, αλλά ένεκε του συμβολισμού της νέας χρονιάς ας είναι αυτή η ημέρα αφορμή για καινοίρια ξεκινήματα σε όλους, νέες αποφάσεις στηριζόμενες σε αυτοπεποίηθηση και εσωτερική δύναμη! Μην πιέζεστε με το αγχωτικό της ημέρας, θα την περάσετε όπως εσείς γουστάρετε. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα δίαιτα εν μέσω εορτών, αυτό κ αν είναι ριζοσπαστικό ενα πράγμα αλλά φυσικό κ επόμενο να χαλάσει, έστω και μια μέρα, αλλά χαλάλι.
    Νιώθω κάτι καλό γύρω μου, αλλά αυτό ίσως να ναι απόροια του γεγονότος οτι είχα ξεκινήσει δουλειά, οτι τόλμησα, κ παρόλλο που τελείωσε η δουλειά λόγω του τέλους της σύμβασης νιώθω καλά.Ξέρετε γιατι? Γιατί καλλιέργησα μέσα μου την αυτοπεποίηθηση. Μεγάλη υπόθεση! Φυσικά κ ολα δεν είναι ρόδινα κ πάντα έχω φλασιές απο αγχωτικές σκέψεις ακόμη κ τις πιο άκαιρες στιγμές αλλά νιώθω δυνατότερη με κάποιον τρόπο. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, είναι τρομερά ευεργετικό για τις ευαίσθητες ψυχοσυνθέσεις μας.

Και εμένα δεν μου πάνε αγαπητοί μου τα κλισέ των εορτών αλλά απο την καρδιά μου τις πιο θερμές μου ευχές ! :)

Να είστε καλά
    χοχ
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Page 45 of 63 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast