Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 245
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 245 of 837 FirstFirst ... 145195235243244245246247255295345745 ... LastLast
Results 3,661 to 3,675 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    αισθανομαι οτι εχει ξεφυγει το πραγμα. Γιατι καιτε το θρεντ; γιατι εμποδιζετε καποιο μελος που θελει το κερατο μου να γραψει πως αισθανεται, να γραψει τον πονο του, να το εξωτερικευσει στη σωστη ενοτητα; Γιατι ποσο ευκολα η κυκνος , εγω, εσυ η οποιος αλλος , θα μπει να γραψει εδω τωρα, που γινεται της Θεολογικης παραφροσυνης το αναγνωσμα;

ΟΙ λιγοτερο εγωπαθεις και επαρμενοι, πληζ, δωστε το χωρο στα μελη που θελουν να γραψουν οντοπικ και νιωθουν πλεον οφ τοπικ...

θελω λε αδερφε να γραψω οτι αισθανομαι ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ. Πως να το πω εδω; σκατα και Θεος, δεν μου δενουν καλα... Ελατε ρε παιδια. Λιγο νοιαξιμο πρακτικα για τον πλησιον μας...
    Αυτα. Αηντε να δουμε τι θα γινει...
    Έβαλες κι εσύ το χεράκι σου Ξωτικό μου...

Senior Member
    ..αισθάνομαι μικρό το κακό, μπροστά στα χειρότερα, που έχουν γίνει κατά καιρούς..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    κρυωμενος ειμαι παλι γμτ, με συναχι και βηχα, γι'αυτο ξαναγραφω εδω. το κανατε εκκλησια το φορουμ, ελπιζω τουλαχιστον να μην αυτοκτονισε κανεις οσο ελειπα, κι αμαρτησε. αν και βλεπω λιγοτερα μελη.

Member
    Εκει που ήμουν σχετικά καλα για μερικές μερες, κυλησα πάλι στον γκρεμό...

Senior Member
    Αισθανομαι καπως περιεργα κι απροσδιοριστα... ενα κενο θα ελεγα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    αισθανομαι οτι εχει ξεφυγει το πραγμα. Γιατι καιτε το θρεντ; γιατι εμποδιζετε καποιο μελος που θελει το κερατο μου να γραψει πως αισθανεται, να γραψει τον πονο του, να το εξωτερικευσει στη σωστη ενοτητα; Γιατι ποσο ευκολα η κυκνος , εγω, εσυ η οποιος αλλος , θα μπει να γραψει εδω τωρα, που γινεται της Θεολογικης παραφροσυνης το αναγνωσμα;

ΟΙ λιγοτερο εγωπαθεις και επαρμενοι, πληζ, δωστε το χωρο στα μελη που θελουν να γραψουν οντοπικ και νιωθουν πλεον οφ τοπικ...

θελω λε αδερφε να γραψω οτι αισθανομαι ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ. Πως να το πω εδω; σκατα και Θεος, δεν μου δενουν καλα... Ελατε ρε παιδια. Λιγο νοιαξιμο πρακτικα για τον πλησιον μας...
    Αυτα. Αηντε να δουμε τι θα γινει...
    Ξωτικο η στήλη επανήλθε στα "φυσιολογικά της", σ αυτο που πραγματικα εχουμε αναγκη δλδ. Το να μου πεις ή να σου πω ότι νοιωθω σκατα, ότι ξυπνησα αναποδα, ότι απο τις σκεψεις δεν κοιμηθηκα καλα.... φαινεται σου λέω πως αισθανομαι τωρα, περιμενοντας απο τα καθαρα σου κινητρα (αν και αντιλαμβανομαι το δικο σου κυκεωνα στη ζωη) ενα καλο σου λογο. Ενα λογο που θα με φτιαξει, που ισως μου κανει μεγαλη εντυπωση και τον θυμαμαι για πολλή καιρο κι οποτε τον ξαναφερνω στη μνημη να μου ξαναφτιαχνει τη διαθεση, κι εσυ στο μεταξυ θα τον εχεις ξεχασει. Αυτο ειναι το οντοπικ! Αυτο ειναι το "πως αισθανεστε τωρα", σαν ο ορισμος του.
    Πολλοί τσαρλατανοι επιτηδιοι θα κυκλοφορουν αυτες τις μερες υποτιθεται θεολογουντες εχοντες κατα νου ότι μεσα στην καταπτωση της κριση τους ειναι πιο ευαλωτα τα πράγματα. Ειπα να μην ξανασχοληθω με το θεμα. Εχω τους δικους μου χωρους και εντος μου και εξω μου για να βρισκω γαλήνη, εκεινους που κατορθωσα να κρατησω ανοθευτους.
    Νοιαξιμο για τον πλησιον εδω ειναι ο καλος λογος που θα μου πεις και θα σου πω.
    γιάννης

Senior Member
    Χάλια και πονάω...δεν αντέχω άλλο...και κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αψου και γκουχου γκουχου ρινικη συμφορηση. μπισολβον κι αγιος ο θεος αγιος ισχυρος αγιος αθανατος ελεησον ημας. γιατι ειμαστε μαλακες και κυκλοφοραμε με κοντομανικα.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    αψου και γκουχου γκουχου ρινικη συμφορηση. μπισολβον κι αγιος ο θεος αγιος ισχυρος αγιος αθανατος ελεησον ημας. γιατι ειμαστε μαλακες και κυκλοφοραμε με κοντομανικα.
    βρε δεν ειπαμε να κόψουμε τα θεολογικά στη στήλη αυτή !!!!
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    βρε δεν ειπαμε να κόψουμε τα θεολογικά στη στήλη αυτή !!!!
    ειπα να ακολουθησω το trend που δημιουργησατε τελευταια. μπορω να ριξω και χριστοπαναγιες αν θελετε, δεν εχω προβλημα.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ειπα να ακολουθησω το trend που δημιουργησατε τελευταια. μπορω να ριξω και χριστοπαναγιες αν θελετε, δεν εχω προβλημα.
    Νόμιζα πως εφυγες απ εδω για το καλο σου και το χάρηκα πως πας καλά. Γιατί επέστρεψες?
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Νόμιζα πως εφυγες απ εδω για το καλο σου και το χάρηκα πως πας καλά. Γιατί επέστρεψες?
    το εγραψα στη πισω σελιδα, γιατι ειμαι κρυωμενος και καθομαι αναγκαστικα και βαριεμαι δεν εχω τι να κανω.

Senior Member
    Πολύ αδύναμη και πληγωμένη...σαν πληγωμένο πουλί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καπως ξαλαφρωμενη καθως διαισθανομαι οτι, σιγα-σιγα, θα καταφερω να ξαναβρω τις ισορροπιες μου υστερα απο την εξοδο μου απο μια ψυχοφθορα κατασταση που μου σπαταλουσε την ενεργεια και μ'εφθειρε!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καπως ξαλαφρωμενη καθως διαισθανομαι οτι, σιγα-σιγα, θα καταφερω να ξαναβρω τις ισορροπιες μου υστερα απο την εξοδο μου απο μια ψυχοφθορα κατασταση που μου σπαταλουσε την ενεργεια και μ'εφθειρε!
    Τι επαθες εσυ παιδι μου , τι σε ταλαιπωρουσε?